sjuka planer

Jag har sjuka planer om hur jag ska bygga in högtalare i bilen. ska bygga in 4 högtalare i bakluckan genom att höjja upp bakluckan så får dom plats.2 sånna här 6x9" högtalare har jag hemma två svarta. dom ska monteras i min baklucka i bilen sen ska jag köpa 2 stycken ny på 6,5 tum.


där är bilden på 6,5 tummarna. inte lika snygga men ska man ha ljud så ska man. har funderat på 2 olika konstruktioner till högtalarna för att även få plats med packning i bilen. får se vilken variant det blir. själv klart får ni bygg bilder och före och efter bilder.

vad som har hänt sen sist jag skrev är inte mycket. jag har fått svårt att sova och varigt välldigt depprimerad på kvällarna. jag somnade 5 i morse då jag bara satt och grät hela natten. vid halv 3 orkade jag inte mer så då väckte jag andrea och gullungen var vaken med mig till klockan 5. jag älskar dig andrea. förstår inte hur du orkar med mig men är glad att du gör det. massor med kärlek till dig min underbaraste. varigt lite deppig idag också. och min bror har envisats med att spela piano halva dagen. jag hatar ju de där jävla ljudet så jag ville inget annat än att hämta yxan och slå sönder pianot, men vad blir bättre av det? jag måste lära mig att andas. vet inte om de blir bättre när jag ätit medicinerna lite länbgre tid men hoppas det iaf. nu ska jag ner och äta bullar som andrea har gjort. det e så gott med ny gjorda bullar. men nu ska jag ner och ge andrea den kärlek hon förtjänar. börjar bygga in högtalarna i bilen den 5e augusti så då kommer nog dom första bilderna. de e bara att hålla ut. nu ska jag gå hej på er och pusspåre

Jag tänker leva med dig hela livet

igår hade jag inte riktigt tid för att uppdatera då jag trodde jag skulle gå ut med andrea och angelica men dom skulle snacka själv lite först vilket slutade med att dom snackade i en timme sen så skulle jag och andrea åka och köpa polkagrisar. dom fanns inte på statoil så vi åkte mot okq8 men det var stängt vi började åka mot väsby men det fanns inte någonstans på någon mack. vi hamnade i väsby tillslut. stannar utanför okq8 ser en polisbil och tänker vad gör den här? sen ser jag en jeep där det står afténs bil. då visste jag ju nästan att dogge skulle vara där inne. jag och andrea går in och är vi står och kollar på godiset hör jag. Shoo natzi. va fan tänkte jag? de va dogge som kom, han e ju för rolig. han ba haha tänkte bara att det va smidigt gjort framför aina. så stod ju lixom poliserna runt oss. men de va ju trevligt att träffa honom iaf (jag är inte rasist eller nazist jag har bara inget hår)
hur som helst så  hade vi åkt hela vägen till väsby i onödan för vi hittade inge polkagrisar där heller. så vi åkte 4 mil i onödan. på vägen hem åkte vi förbi järva krog. det stod sånna här typ koner mitt i vägen så man inte kom fram. vafan varför ska folk kasta ut skit på vägen. men jag kom förbi och sen åkte jag längrefram och då var det skit där också jag vände bilen för att plocka bort det så det inte ska ske någon olycka utav att någon kör rakt in i det. men när jag hade vänt så stod det fler grejer på vägen och någon bredvid vägen sa jag såg när dom la upp det dom sprang in i skogen. då tröttnade jag så jag tog mobilen och ringde polisen och sa som det var och att det skulle vara bra om dom kom och rensade lite. jag ringde om samma sak på samma plats för någon månad sen då hade dom ställt last pallar och allt möjligt på vägen men nu iaf så kom det en bil när jag stod där med varningsblinkersen på. när jag gick fram mot bilen för att säga ta det lugnt du kommer inte fram där så gasade dom på innan jag kom fram till bilen jag ba shit tänk om dom kör rakt in men dom såg det och var tvungna att vända så dom körde förbi oss skit fort. vad trode dom att jag skulle slita upp deras dörr och sno bilen. förlåt för att man vill hjälpa till då.

nu till de som jag ingentligen skulle skriva om.

den 27 juli så hade jag och andrea varigt tillsammans i ett år och vi blev ju tillsammans klockan 04:27 för ett år sedan. och nu till det hemliga. vi hade bestämt oss för att forlova oss klockan 04:27 på våran årsdag så vi satte alarm på telefonerna klockan halv 4 sen gick vi upp och åkte ner till vattnet och satte oss på ett tak med utsikt över vattnet. vi satt där och väntade in tiden och sedan klockan 04:27 så förlovade vi oss. så nu har jag en festmö :)

när vi gjort det så var andrea väldigt hungrig så vi åkte till statoil och köpte en billys pan pizza sådär vi 5 på morgonen. vi var där klockan 4 också då åt jag en french hot dog. men sen åkte vi hem så hon fick äta sin pan pizza iaf. jag var extremt sugen på färska frallor så vid halv 6 på morgonen så åkte vi till bagaren och köpte frallor. sedan gick vi och la oss och somnade runt 8 på morgonen då hade vi bara sovigt 2 timmar innan och nu sov vi bara två timmar till, till klockan 10 då sprang jag upp och åt frallorna för att jag var låg och sen upp i sängen och sov 2 timmar till.

sen tog vi det lugnt tills kvällen då vi åkte till heron city och åt jätte god midag på restaurangen amazon och sen var det bio. vi såg PUBLIC ENEMIES. den var riktigt bra. ingen film man somnar till iaf. det sköts med gevär och pistoler hela tiden.  jag tycker att våran 1 års dag var helt fantastisk.Där är våra förlovnings ringar med vattnet i bakrunden. om någon undrar så är ringarna köpa på smycka och kostade 5580 kr tillsammans.  köper man ringar på smycka så ingår graveringen gratis så i min ring står det andrea 27/7-09 och i andreas ring står det jimmy 27/7-09.och så lovade jag en bild på skallen.så ser man ut om man använder rakhyvel. men nu ska jag vidare. ni får ha det så bra.

jag älskar andrea <3

Pusspåre


Förlåt

jag har inte haft tid att uppdatera men det kommer bild på mig som skinn head och så ska jag skriva om våran ett års dag, ska bara äta midag nu. pasta med tomat sås min flickvän är så duktig. älskar henne men nu ska vi äta uppdaterar efter maten. pusspåre


rakhyvel

Nu är jag trött på mina fläckar och uppmärksamheten från omgivningen. att folk tittar är inte så jobbigt men när dom inte släpper blicken så blir man ju trött. nu åker allt hår av. enda möjligheten att få det att inte synas är att ta fram rakhyveln så nu försvinner håret. så snart ser ni bild på mig helt skallig och så ska jag beretta om allt jag och andrea gjorde igår på våran 1 års dag.Hejdå fläckar.

uppdaterar snart igen. pusspåre

1 år tillsammans

Idag har jag och andrea varigt tillsammans i ett år. det har varigt så mysigt idag och kommer bli mysigare. berättar inget mer än att vi ska på restaurang ikväll sen berättare jag allt ikväll eller imorgon. för idag ska vi bara ägna oss åt varandra så ni får vänta en stund. pusspåreBilden är tagen för exakt ett år sedan

Alopecia areata

nu har jag fler fläckar på huvudet.

denna bild är tagen 30/6-09och denna bild ät tagen idagfläckarna är större men nu har jag även fått fläckar i nacken.så ser det ut. nu ska jag raka skallen så hörs vi senare. pusspåre

Nya mediciner

då jag märkt att mina mediciner inte hindrar mina aggresioner så var jag hos en adhd läkare på bup igår. min läkare var på semester men jag fick en annan som var betydligt bättre. han heter magnus och är precis så som jag vill att en läkare ska vara lugn och förstående men ändå inte så lugn så det blir jobbigt. när vi pratat så kom vi fram till att höjja min morgon dos av ritalin till 30 mg från 20mg. på efter 8 timmar då ritalinen gått ut ur kroppen så ska jag ta 10 mg medikinet som varar i 4 timmar. förut så tog jag en 20 mg på morgonen och en 20 mg på kvällen det gjorde ju att medicinen gick ur kroppen sent på kvällen så jag blev jätte pigg och då somnade jag inte. men nu hoppas jag att det här ska funka jag rökte en cigg i morse och så ska jag röka min sista cigg snart sen ska jag sluta röka och hoppas att medicinerna kan sköta sitt. det konstiga med medikinet är att en utan biverkningarna är aggressioner och att det står att man inte får äta den om man har elelr har haft aggressioner men ändå är den till för att dämpa aggressioner det är typ som om det skulle stå på ipren lindrar huvudverk men du får inte äta den om du har ont i huvudet och det kan göra så du får ont i huvudet. det är ju så konstigt. hoppas bara att jag inte blir mer aggresiv och jag kan få biverkningar som gör att jag inte får köra bil heller ibörjan. det känns lite pissit. det som förmodligen kommer hända ibörjan är att jag inte kommer kunna äta och sova men hoppas allt löser sig så jag slipper den här skiten. det jag lläste på ritalin bipacksedeln chockade mig. man får inte äta ritalin om man är elelr har varigt beroende av alkohol. jag åt ritalin under tiden jag var beroende av alkohol och jag äter den fortfarande men det står att jag inte får det. vet inte vad som kan hända men får prata med min läkare om det. det var väll allt jag hade att säga om medicinerna. men idag fick jag veta att en förredetta kompis till mig tänker slå ner min vän rickard. visst jag tror inte han vågar slå ner honom och jag tror inte han klarar av det heller men ger han sig på rickard så är det då inte så bra om jag har extra mycket aggresioner.

när jag loggade inte på blogg.se idag så såg jag denna kommentar på min blogg.


och så stod hennes mail adress. nu undrar jag hur svårt det kan vara att förstå att jag och andrea har om 3 dagar varigt tillsammans i ett år och jag älskar henne mer än allt annat. vem skriver då en sådan kommentar? vad tror dom? tror dom jag ska säga jo jag älskar ju andrea men de e klart du dycker ju upp med en kommentar på min blogg så jag dumpar henne och sattsar på dig? nej inte riktigt. jag säger så här. vad ni än skriver bland mina kommentarer så kommer jag alltid att älska andrea och jag komemr aldrig att lämna henne. så dom där kommentarerna kan ni sluta med för ni har inte en chans.

Till andrea:

Baby du och jag har snart haft ett helt år tillsammans. det bästa året i mitt liv. minns du då du höll dig vaken hela nätterna för att dämpa mina deppresioner. då jag alltid låg i din famn och du sa att allt skulle årdna sig. du hade rätt och idag är vi lyckliga tillsammans när jag träffade dig hade jag inte något att leva för och jag såg framtiden som morgondagen. var glad varje dag då jag kunde lägga mig i sängen på kvällen och att jag fortfarande levde. nu har vi skapat något vi aldrig kommer förlora vi har en framtid och minnen jag aldrig kommer glömma. jag vill bara säga att jag en dag vill ha dig som min fru och som mamma till mina barn. andrea jag älskar dig<3


Nu släpper jag mitt gamla liv och lägger det bakom mig. det finns anledningar till att backspeglarna är små och att vindrutan är stor. man får inte glömma sin bakrund men man måste se mer framåt. men alla har sin grund att stå på. min har varigt ostadig men jag har alltid tagit mig fram. förut så behövde jag hjälp upp men nu kna ingen få ner mig.

nu ska jag vidare. pusspåre


jävla tangentbord

är hemma hos rickard har precis vaknat och nu får ni räkna med att bokstäverna hamnar på fel plats för hans tangentbord är ju hel konstigt. lixom knapparna sitter ett snepp åt sidan så man trycker fel hela tiden. men iaf så tänkte jag bara höra av mig. jag uppdaterar när jag kommer hem. ska åka och hämta andrea idag också annars vet jag inte vad som händer. och så har madeleine namnsdag i dag så massa grattis till henne, men nu får ni ha det brabilden är på rickard sommaren 2008 då han ville leka fjortis så vi drog på han en vit shorta och jag fixade fjortisfrilla. ska jag kanske bli frisör?låt bilden tala för sig själv. nu ska vi dra vidare. pusspåre

Ingen skit på min bil

Tjenare. har hänt en del sen sist. jo vi var ju på bio. såg filmen johan falk. den var bra, en sen som var riktigt hemsk bara men annars var den hur rba som helst. sen igår bar det av till danderyd för att köpa ny backspegel.


Före:
Efter:nu är tejpresterna runt om bortagna också. men det är helt sjukt vad en ny backspegel kostar. 1 081 kr. tycker det är helt sjukt men vad har man för val. är glad att det inte var jag som betalade iaf. sen så var det storstädning i bilen som gällde. dammsög hela bilen. det var så mycket skit. under mattan var det som en sand strand. sen när det var helt rent så kom pappa med något dundermedel. panelen i bilen ( runt om ratten och allt fram i bilen) är ju i mjukplast och den börja bli så sliten så den börjat bli blå aktig. men då tog jag och andrea medlem. sprutade på det och torkade av då blev det helt svart igen, så fint har det aldrig varigt så länge jag ägt bilen. sen när vi var klara med det så kom pappa på att han hade kvar sina gamla bilmattor till sin gamla saab som aldrig vart använda så vi lade dom på golvet i min bil och det blev riktigt fint. sen så tyckte både jag och andrea att jag skulle lära mig hålla ordning i bilen så i morse åkte vi till jula och köpte en sopkorg och monterade den på passagerar dörren ni får en bild.där ser ni pappaerskorgen och kollar ni under den till venster så ser ni saab mattan.

jo det jag glömde säga var att vi tog bort mina fula dörrsidor. här kommer en bild på dom.det där tyget är nu borttaget men i mitten under så sitter ett litet hål. eller inte så litet det är vell som en 5 krona men ska klä om dom där så dom blir röd svarta så dom kan passa in till resten av bilen. sen blir det överdrag till sätena så det ser ut som sportstolar. sen när vi var på okq8 igår så var jag ju tvungen att köpa en stor wunder baun. ingen vanlig liten utan den här är skit stor tror den är typ 20 cm lång eller nåt.det var väll det som hänt med bilen. på väg hem från danderyd så åkte vi förbi sollentuna sjukhus och gick upp till bup (barn och ungdoms psykiatri) min läkare var på semester men fick en tid hos en annan läkare på torsdag. hoppas jag kan få ny medicin då. sen på kvällen då jag och andrea satt hemma hos mig fick jag sms av rickard. det stod att han skulle dra från stockholm och ta ut alla sina pengar och han ville inte säga vart han skulle åka. han satt ensam hemma och drack så jag drog dit direkt. jag har själv suttit i samma sitts då jag satt ensam och drack och bara ville dra. så jag är väll rätt person för honom. och jag är nog den ända som han lyssnar på så det är bra att jag kan finnas där. han satt vid datan och drack och hade inte ätit något på hela dagen så då drog vi moppebilen till mexicana och köpte pizza och kebab till honom. sen satt vi hemma hos han och snacka verkar som han tänker stanna i stockholm en stund till iaf. så idag ska jag och andrea till hennes tandläkare sen så åkte jag till rickard och sover där i natt. kan ju vara bra att få vara med honom ett tag och framförallt på kvällarna då allt är jobbigast. det var allt jag har att informera er om just nu. kommer en uppdatering hemifrån rikard sen. nu ska jag ner och mysa lite med andrea. pusspåre


Jag har inte tid

Jag skriver om filmen och allt när jag kommer hem. men nu ska jag till danderyd för att kolla på ny backspegel till bilen. kommer en uppdatering snart. ni får hålla ut. pusspåre


brist på rubrik

nu är jag ny duschad och vi ska väll bege oss till andrea´s pappa snart. pappa ringde och frågade om vi ville gå på bio. så ikväll ska jag, andrea, mamma och pappa gå på bio och se johan falk. vet inte alls vad den handlar om utom att det är någon polisgrej. ni får bättre beskrivning efter att jag sätt den. nu ska jag vidare. blev inget roligt inlägg men så kan det vara ibland. sköt om er så uppdaterar jag lite senare. pusspåre


Det gör ont

så otroligt ont i min mage. hade det igår kväll också men det blev bra när jag vaknade i morse så hoppas väll att det blir likadant igen då. under kvällen har vi grillat och kollat på senaste wallander. "skulden"


det var en bra film och den slutade absolut inte som jag trodde. den var ju hemsk på ett sätt men på ett annat sätt blev man glad att fallet inte var som man trodde. kan rekomendera att ni ser den själv älskar jag alla wallander, jag trodde att wallander hämnden var den sista. då kan jag tala om att jag blev hur glad som helst då jag fick veta att det kommer 12 till efter den. nästa film som ska släppas heter kuriren. den verkar riktigt bra. den handlar om ett motorcykel gäng på sporthojjar som tävlar på bana och som annars säljer droger. en stor mängd droger har försvinnit och en man mördas. kurt blir galen och säger att han ska riva hela gäng lokalen.

Nu ska jag ta och lägga mig bredvid andrea så hörs vi imorgon. pusspåre

akut vård bara på vardagar

man får inte behöva besöka akut vård på helgerna. bup (barn och ungdoms psykiatri) har bara öppet på vardagarna. jag ville ringa min läkare idag för att boka ett möte för att få ny medicin men man får tydligen inte må dåligt på helgerna. är det akut så ska man alltså vänta i 2 dagar?  nu är inte det helt akut eftersom jag för tillfället röker men bokar jag tid på måndag så kan det ju dröjja tills jag får hjälp. hoppas bara att min läkare inte har semester. men jag ska iaf på ett möte så fort jag bokat ett för att få ny medicin. jag orkar inte längre handskas med mina aggressioner och hoppas att min läkare kan vara förstående. sist så fick jag ingen ny medicin och då var jag tvungen att sluta med den jag hade mot läkarens vilja för att få som jag ville. hoppas bara på bättre mediciner för varken jag eller dom som är nära mig orkar med mitt beteende just nu. är det så här sjukvården ska fundera. när man är aggresiv och en fara för sig själv och andra så måste man sluta medicinera sig och göra nått fel för att få som man vill. vill verkligen få hjälp nu. någon annan som haft problem med psykiatri vården? hoppas bara dom förstår mina problem. jag vill slippa utbrott, jag vill varken skada mig själv eller andra men det kan smälla när som helst. det är en så jobbig känsla i kroppen när man inte kan kontrollera den. och den depresionen man hanmar i efteråt när man vet att man skadat någon fysiskt och psykiskt är hemsk att leva med. hoppas jag får hjälp nu. ta hand om er. pusspåre


jag röker mig glad med shitet gör mig depprimerad

det finns ett val. depression eller aggression, det är det jag har att välja på. jag tycker inte att min adhd medicin hjälper och då känns det som att jag hela tiden håller på att få utbrott och att hela tiden ligga på gränsen till att få ett utbrott är en så stor påfrästning för kroppen att man inte orkar hur länge som helst. när min kropp är så full av aggressioner så finns det två saker jag vill göra antingen bara lämna min kropp och slippe det eller också slåss. slå sönder något, få ut mina aggressioner. men det finns ett sätt att slippa dessa aggressioner, genom att röka. helt vanlig tobak, vanliga ciggaretter. jag har aldrig tagit en drog i mitt liv. men ciggaretterna känns som en. jag röker när jag börjar bli sur så blir jag lugn direkt. så nu har jag börjar röka igen. det är bara pga självmedicinering. detta ger mig grova depressioner. jag blir lugn av ciggen men tanken på att jag röker och förstör min kropp gör mig så deprimerad. så det finns två alternativ, depression eller aggression, depressionerna är mycker lättare att handskas med men kan ge mig ångestattacer. andrea vill verkligen inte att jag ska röka men säger, jag ser dig hellre röka än att slå sönder saker. jag förstår henne men imorgon ska jag ringa till min läkare och boka en tid, jag tänker be om nya mediciner men det är svårt att få. sist var jag tvungen vägra ta min medicin så dom fick se hur jag blev utan och då blev dom tvingade till att skriva ut nya. jag har försökt att höjja dosen på den medicin jag äter nu. (ritalin) men jag blir helt flippad. jag är vaken i ungefär 40 timmar i sträck och helt utan att äta. att inte sova alls skadar kroppen och att inte äta när man har diabetes är ju livsfarligt. så jag hoppas på en ny medicin så jag kan sluta röka och slippa depression och aggression.bilden är tagen från google och pillerna har inget med min medicin att göra.
hoppas bara på nya mediciner så jag slipper det här. pusspåre

4-hjulings bilderDen där bilden tycker jag är riktigt fin.


man kanske inte ser så bra på bilden men om ni sparar bilden och zomar in så ser ni tanten bakom som står och håller handen för munnen. man ser verkligen vad hon tänker  "oh shit hur kan han, han kan ju ramla och slå sig, aah galna tonåringar det finns"

Fyrhjulingsbilderna är fotade med min brors kamera vilket gör att filen blir jävligt stor så orkar inte sitta och vänta att bilderna ska laddas upp så ni får bara en till.Nöjd med bilden. snyggt när det är fotat under ifrån. nu ska jag och andrea ut och träffa folk. kommer fler bilder i morgon. då blir det bilder på 2-hjuls åkning med ena benet över styret. men ska ut nu. så uppdaterar när vi kommer hem. pusspåre

Nu är smärtan tillbaka

alla läsare kanske inte visste det men så här ser min höger hand ut.så ser det ut när jag försöker hålla ihop mina fingrar. det är helt snett och kan inte röra det så mycket som jag borde kunna. så här ser det ut för att jag flera gånger slagit på hårda saker men det började bli snett då jag slog i en stål dörr. men nu till problemet. det gör ont. det brukar inte göra ont. men nu gör det riktigt ont och det knakar mer än vanligt. aj aj aj. men jag kämpar vidare. uppdaterar snart igen pusspåre

problemet med bindor

Jag och andrea var och handlade lite ägg så hon kunde göra plättar. vi går inne på vivo och en man står mellan godiset och bindorna med ett smörpaket i handen.

han- ursäkta?
Jag och andrea- ja vad är det?
han- jo ni skulle inte kunna hjälpa mig? min flickvän är hemma och har precis fött barn.
jag- jaha?
han- jo och då blöder hon ju jätte mycket och då skulle hon ha stora bindor. och jag kan ju verkligen ingenting om det här.
jag- andrea det här är inte riktigt min grej kan du hjälpa honom.
andrea- hur stora ska hon ha?
han- dom största för hon blöder verkligen jätte mycket.
andrea- nattbindor drar ju åt sig mer vätska så det borde funka.

sen hittade vi ett par nattbindor som såg bra ut och det stod maxi på dom så hoppas att hans flickvän blev nöjd. och han avr så gullig när han gick runt där i affären och kollade efter grejer som hon gillar. kan inte vara lätt att ha en flickvän med en ny född unge. haha skönt att få hjälpa till iaf. tyckte han var så gullig och man såg hur pinsamt han tyckte att det var.

det var alltså det stora bindproblemet. jag har lagt in alla fyrhjulingsbilder på datan nu men dom kommer inte förens i nästa inlägg. ni kan få ett litet smakprov :)bildens citat: vinka och säg hejdå.

men nu ska vi äta lite plättar. pusspåre

Tidig morgon

Nu fick man gå upp ganska tidigt då andrea ska till tandläkaren. jag sitter här vid fönstret och kollar ut så jag inte ska få någon parkeringsböter. så ser jag parkerings människan så springer jag bara ut och flyttar bilen. tycker inte de är någon ide att betala när jag står en så kort stund. i natt bråkade min diabetes med mig jag låg på 21,8 och då tog jag 7 enheter insulin. det borde göra att jag sjunker till typ 10 men istället så steg jag till 23,6 förstår verkligen inte hur det gick till eftersom det inte var stopp i slangen eftersom jag sjönk sen när jag tog 7 enheter till. beh by måste jag klä på mig så vi kan åka till tandläkaren. vet inte vad vi ska göra efter men det blir nog en lugn dag idag. kommer fina fyrhjulingsbilder idag iaf. några av dom har ni redan sätt. men nu måste jag vidare. pusspåre


helt slut

just nu är jag helt slut och orkar ingenting men jag kommer säkert bli piggare innan jag somnar så jag uppdaterar säkert uner kvällen och då blir det en större uppdatering. pusspåre

ett kort besök hemma

svårt att känna sig hemma just hemma när man bara besöker sitt hem och sedan drar till solna igen. nu är jag för en sekund i väsby. jag och andrea har varigt hos hennes pappa idag som fortfarande inte är 100% frisk efter sin olycka. men idag har jag och adnrea varigt i täby centrum och gjort lite hemlöigheter men skriver om allt det där när jag kommer till solna. är bara hemma för att hämta kläder och mediciner.

jag är så fruktansvärt trött då jag sovigt dåligt dom senaste nätterna och dagarna har varigt kanska ansträngande men skriver mer om det när jag är tillbaka i solna. nu måste jag packa mina grejer. ni får ha det bra uppdaterar snart igen.får ni funderingar över bilden ser det omöjligt ut? jag åker på 2 hjul men ser ut som om jag ligger ner. kommentera gärna :)  kommer fler fyrhjulingbilder i nästa inlägg:) pusspåre

Ny design

Ja jag har funderat på en ny design. där uppe tänkte jag ha en bild på mig när jag kör fyrhjuling en bild på bilen och en bild på mig och andrea. blir inte det bra? sen någon annan färj än svart kanske. de ser så mörkt ut. så ny design kommer.

tailsweep är ett gratisprogram som visar hur många besökare man har och vart ifrån dom kommer. sen efter ett tag kan man börja träna penagr på det. men jag tycker det är kul att få veta vart ifrån ens läsare kommer.inte visste jag att jag hade läsare i hässelby, sundbyberg, sala, upsala, tyresö och framförallt inte luleå. undrar villka människor dom är men det är ju underbart att bloggen sprids genom sverige.

Idag är jag väll mer eller mindre fulbokad. först ska jag och andrea hem till hennes pappa och efter det så ska vi hem till mig och hämta mina diabetes grejer för dom börjar ta slut här. och mina kläder här är ju helt slut. har aldrig hänt förut men jag tog ju med mig mycket här ifrån när vi åkte på semester. jag har inte varit hemma sen vi kom hem från semestern och då åkte vi ju hit direkt vi kom hem ju. så har väll inte träffar mina föräldrar på ett tag men men. det var dagens planering. kommer ju självklart att hålla er uppdaterade. pusspåre

Sömn ångest

Jag vill sova men är inte trött. jag får ångest när jag inte kan sova. jag får ångest när jag lägger mig i sängen och stänger av datan, mobiilen och tven. då får jag ångest för att jag inte somnar när jag verkligen försöker och sätter jag mig vid datan får jag ångest för det känns som jag inte ens försöker. så hur jag än gör så får jag ångest. jävla ångest det är så jobbigt jag vill bara kunna lägga mig i sängen och somna direkt. men vad jag än gör så får jag ångest för att jag inte somnar och då känns det som att jag inte tar hand om mig kropp och bryr mig om mig själv när jag inte sover så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. glad att jag inte har panik ångest längre iaf. men nu är jag för pigg för att kunna sova och då får jag ångest. spelar ingen roll vad jag gör för jag får ångest iaf men nu ska jag väll sitta vid datan tills jag blir lite tröttare och sen försöka sova. god natt på er alla iaf pusspåre


förlåt att det blev så sent

vi åkte och handlade lite midag och efter att vi ätit så åkte jag andrea och hennes mamma hem till andrea´s pappa som varigt med om en olycka emn nu är hemma från sjukhuset. hur ska jag beskriva hans tillstånd. förvirrad stressad arg och inte sig jsälv. jag har väll träffat hennes pappa 4 gånger typ under hela tiden vi varigt tillsammans och fast jag inte lärt känna honom så märkte jag ju att alltid inte stod rätt till. jag lovade ju bilder från slotts trädgården och här kommer dom.
När vi var ute och gick stötte vi på några utav den här saken. med andra ord finns det får i kungens trädgård. andrea har tagit alla bilder.jag tycker jag ser så arg ut på dom flesta bilder. nu hade jag ju solen i ögonen så jag blev ju mer eller mindre tvungen att kisa lite med ögonen. men är det den rakade skallen som gör att jag ser så arg ut?jag tycker den bilden blev skit bra.fint. vattnet mot målnen. det är ifrån en fontän.detta måste ju vara världens drygaste jobb. bara stå still där hela dagarna. dom tjänar väll bra iaf. men men mitt psyke skulle aldrig klara av att bara stå upp och enr hela dagarna men nu måste jag sova så jag orkar håla er uppdaterade imorgon också :) imorgon tar jag och andrea min bil genom stan och åker till hennes pappa men jag lovar en uppdatering innan det. sov gott allihoppa. pusspåre

handla

Ska dra och handla nu har fikat och varigt på drottningholm med andrea men skriver om det när jag kommer tillbaka ni får en bild som jag är nöjd med så länge. andrea fotade.Pusspåre

Jag vill inte göra reklam för dig

under varje inlägg står det klart och tydligt kommentarer. det står inte reklam. men det verkar inte folk frstå för när jag kollade bloggen hade jag fått det här.nu är jag emot all reklam bland kommentarer men på nått sätt hade det varigt mer okej om det stod klicka på länken för att vinna en dator. men nu ska jag klicka på länken för att hon ska vinna en dator. det är ju hel konstigt. eller vad tycker ni? jag vill iaf inte ha någon reklam bland mina kommentarer utan bara kommentarer om det som inläggen handlar om och/eller frågor till mig.

när jag fick det så skickade jag en kommentar till henne och då fick jag svar.
jag fick iaf en ursäkt så då vet iaf den människan att man inte ska göra reklam. men nu hoppas jag alla vet det :)

iaf. jag och andrea tyckter det är fint väder så vi ska åka och fika lite. jag är igentligen ingen super fikare då jag inte tycker om att sitta still men jag börjar bli bättre och jag måste ju lära mig att sitta still. och så är det faktiskt mycket lättare när det är med andrea för då är jag ju lixom med på det och älskar ju henne. det är ju mycket svårare om jag typ ska sitta still och koncentrera mig på något som är tråkigt. ibland är det jobbigt med adhd är man vill göra saker och kroppen säger ifrån. som att sätta sig och läsa en bok skulle vara välldigt skönt för kroppen men hjärnan vill vara aktiv och röra på kroppen. nej nu ska vi väll göra oss i ordning för att åka och fika lite. brumma iväg i min lilla bil. sköt om er alla och gör ingen reklam. kommentera istället :) pusspåre

otroligt väder

det är fantastiskt fint väder idag. jag sa till andrea att vi kunde äta frukost i haga parken vi båda tyckte det avr mysigt men vi kom fram till att ingen orkade. men iaf nu ska jag slänga i mig frukost sen får vi se hur mcyket bloggning det blir nu när det är så fint väder. ni får självklart minst en uppdatering till idag. just ja jag gör en blodsocker kurva. ( jag tar blodsocker hela tiden. före maten efter maten) ja hela tiden. och mitt blodsocker börjar bli bättre. både min kropp och min diaetes läkare kommer älska mig men nu måste jag vidare vi hörs. pusspåre


Ben and jerry´s

Nu sitter vi i soffan och smaskar :) vill bara äga att vi har det underbart och äter extremt god glass. ben and jerrys 4-life. mums.det är så otroligt gott men nu ska jag åter gå till andrea och tven. pusspåre

Alopecia areata

ja det är ju min sjukdom som är en autoimunsjukdom som intebär att kroppens emunförsvar angriper sina egna celler. kort och gått tappar man fläckvis hår på huvudet och/eller hela kroppen jag tappar på huvudet, har tappat lite på benen och har en fläck i det lilla skägg jag har här kommer bilderna på före och efter att jag klippte mig idag. syns mycket mindre när man är rakad men jag har funderat  på att använta rakhyvel så det inte syns allt. men då blir man lätt kallad rassist. här kommer bilderna.

före:
Efter:det var allt för stunden. ha det bra. och kommentera nu i bloggen den blir så tråkig annars. pusspåre

Vad är diabetes?

Nu vill jag en gång för alla göra det klart för er vad diabetes är.

typ 1 diabetes

diabetes typ 1 eller barn diabetes som den kan kallas finns det inga vetenskapliga anledningar till varför man får. man tror att diabetes typ 1 kan fås om man varigt med om en kraftik infektion i kroppen. det har ingenting med hur mycket socker man har ätit att göra. man kan inte få diabetes typ 1 av för mycket socker. jag har typ 1 diabetes och har haft det sedan jag var 18 månader gammal. det som händer i kroppen när man får diabetes är att kroppens bukspottkörtel slutar producera insulin. i bukspottkörteln finns det betaceller som producerar insulin och denna funktion går sönder när man får diabetes kort och gott dör betacellerna i bukspottkörteln och man får inget insulin. för att kroppen ska funka måste kroppen hela tiden få en liten dos insulin och en större dos varje gång man äter. får kroppen inget insulin alls på 4 timmar så börjar man kräckas. om man då inte får vård dröjjer det inte länge innan man hamnar i koma och somnar för gott. ja man kan helt enkelt välldigt snabbt dö utav det. men eftersom att utväckligen går frammåt så behöver man knappt vara orolig som diabetiker. jag har en insulinpump som hela tiden ger mig en liten dos insulin och när jag äter får jag manuellt ta en större dos. alltså precis som vanliga kroppar gör av sig själv får jag göra med min insulin pump. då tror ni att allt det jobbiga var över att det bara är att ta lite insulin när man äter så blir allting bra men nu til det komplicerade. kroppen behöver olika stora mängder insulin beroende på hur mycket man äter. med andra ord så fort jag äter något måste jag veta hur mcyket insulin som behövs. tilexempel hur mycket insulin ska jag ta till en glass och hur mycket ska jag ta till en macka? det är ju finkänsla som gör att man klarar det och framför allt erfarenhet. nu när jag haft diabetes i nästan hela mitt liv brukar det inte bli så svårt men det som kan vara jobbigt är ju om det har kommit en ny glass eller något som man inte vet vilken dos som behövs. då får man pröva sig fram.  diabetes typ 1 blir man aldrig av med, det är en kronisk sjukdom man måste leva med hela livet. jag tror det var allt om typ 1 diabetes, annars åter komer jag.

typ 2 diabetes

typ 2 diabetes är inte min specialite men det är välldigt annorluna mot typ 1 diabetes
vid typ 1 diabetes så är kroppens bukspottkörtel helt död och betacellerna kan därför inte producera något insulin alls men vid typ 2 diabets är bukspottkörteln bara slö. vilket innebär att kroppen får lite insulin men inte tillräckligt. vilket då resulterar i att man får ett högt blodsocker. typ 2 diabetes får man av fetma eller ålder. är det pga fetma så kan man träna bort den till skillnad från typ 1 som man aldrig blir av med.

blodsocker

man mäter kroppens blodsocker för att veta om man har tillräckligt eller för mycket insulin i kroppen. ett normalt värde för en diabetiker ska ligga mellan 5 och 10. en utan diabetes ska ligga mellan 4 och 5. om man äter och inte tar insulin blir man hög i blodsockret. får man fortfarande inget insulin så börjar man kräckas. det är kroppens sätt att försöka sänka blodsockret. så ligger man över 10 i blodsocker måste man ta insulin och ligger man under 5 måste man äta. ligger man för högt så blir man otroligt kissnödig och törstig. det spelar ingen roll hur mycket man dricker och kissar för symtomen fortsätter. man dricker och kissar väldigt mycket men det hjälper inte förens blodsockret sjunker. ligger man för högt så har man för lite insulin i kroppen. ligger man lågt så har man för mycket insulin i kroppen. symtomen för lågt blodsocker är värre. man börjar att tappa balansen och kontrollen. känns lite som att vara full. extrema symtom är att man tappar balansen helt. börjar kallsvettas, skaka, bli okontaktbar och tillslut svimma.

sockersjukan

det här är jag så fruktansvärt trött på. socker sjukan finns inte. det finns folk som säger till mig att du får ju inte äta godis för du har sockersjukan. detta stämemr inte alls jag kan äta precis vad som helst så länge jag vet hur mycket insulin jag måste ta för att få ett jämnt blodsocker. och folk som tror att jag fått diabetes för att jag ätit för mycket socker. det är ju bara sjukt. tror ni att jag missbrukade socker när jag var 1 och ett halvt år. nej diabetes förhindrar inte någon från att äta socker. det är klart att det kan vara svårt att dosera insulin dosen för så mycket socker men den handlar ju bara om erfaranhet. så kan man sin grej så kan man äta vad som helst.

alkohol

alkohol och diabetes kan vara helt ofarligt men även livsfarligt. alkoholen höll på att döda mig.  klicka här för att läsa om min alkoholförgiftning. det finns inget som är farligt med att ta en öl när man har diabetes. det blir absolut ingen reaktion som är farlig. dricker du för mycket blir du full som alla människor. nu till det farliga. är du full och har diabetes så finns det risk att du inte känner av att du får högt elelr lågt blodsocker och då svimmar du ju till slut. så är det inte för alla. då jag drack alkohol så kände jag alltid när jag blev låg eller hög då jag var full. men det farliga är ju att alkoholen sänker blodsockret. så man måste se till att ta många blodsocker då man har diabets och dricker alkohol. så dricker du alkohol och har diabetes så ta blodprov varje halvtimme så ska det nog inte vara någon fara. blir du dock så full så att du deckar. vilken andra bara skulle vakna av nästa morgon med huvudverk så är det inte säkert att du vaknar. du kanske däckar av alkohol mängden men hamnar i koma av ditt blodsocker och därför kanske du dör. så om du har någon bekant med diabetes som dricker se till att hålla koll om han/hon svimmar och ta då blodsocker på personen. det är viktigt att
det var allt jag kom på om diabetes för stunden. kan skriva lite om när jag fick diabetesman som diabetiker på fester och liknande informerar om sin sjukdom så ingen tror att man däcket av alkoholmängden så dom låter en ligga där när man igentligen är döende.

det var allt jag kom på om diabetes just nu men jag kan ju skriva om hur det gick till när jag fick det.

jag var 18 månader och mamma och pappa tyckte att jag kissade otroligt mycket. sedan gick jag till handfatet och slog på skåpet som var under. jag ville ha vatten. efter några dagar tyckte dom att jag var riktigt konstig. jag var aggresiv, drack och kissade hela tiden och ville inte äta något alls. så dom satte sig i bilen för att åka in till sjukhuset då tuppar jag av i bilen och vi fick poliserskott till sjukhuset. dom kom fram till att det var diabetes. inte så enkelt att behandla en 18 månaders bebis med diabetes men det gick. när jag var 4 år började jag ta mina sprutor själv. innan det så tog pappa bort kanylerna på några sprutor så fick jag öva på mina gosedjur jag hade. innan det när jag var två år så övade jag på mig själv med en sån här medicin spruta som man kan typ ha flytande medeciner i och spruta in i munnen. så när jag avr två år började jag öva. sen när jag var 7 år och började i skolan började jag mer eller mindre ta hand om min diabetés själv. ringde mamma och pappa och frågade hur mycker insulin jag skulle ta med sen när jag var 8 år så började jag sköta mig själv helt och nu har jag bättre koll på diabetes än mina föräldrar. har inga frågor till dom längre som dom kan besvara. sen var min diabetes välldigt svårkontrollerad då min adhd kom in i bilden men det orkar jag inte skriva om nu. nu ska jag hitta på något annat och hoppas ni får en lite mer korekt uppfattning av diabetes nu. jag har säkert glömt något viktigt men då skriver jag det senare och har ni frågor om diabetes, adhd eller vad som helst så är det bara att ställa dom till mig bland kommentarerna.
Så ser min blodsocker mätare ut. på teststickan längst till vänster plaserar man blodet och på 5 sekunder får man reda på ens blodsocker så jag fick diabets tog det 60 sekunder att få redan på svaret. gud vad utväcklingen går framåt.  då jag fick diabets hade jag sprutor som såg ut som dom här. ( dom till höger)med en nål på 8 millimeter. dom här sprutorna hade jag från att jag var typ 4 år tills då jag fick en insulinpenna. när jag fick diabetes var nålarna 12 millimeter långa.sen kom denna fantastiska sak. en insulinpenna. man behövde byta kanyl en gång per dag och insulinen fanns redan i sprutan. innan behövde man dra upp insulinet i sprutan från en hållare. med sprutor och insulinpennan så behövde man ju ta spruta ungefär 6 gånger per dag. det vill säga 6 stick per dag. sedan fick jag insulin pump den sitter fast i benet eller magen med en nål på 6 millimeter man känenr inte av den och man behöver byta nål var tredje dag. det vill säga ett nålstick var tredje dag istället för sex stycken per dag. ni kan ju förstå vilken frihet det är.

och en sista bild på min insulinpump.nu ska jag vidare. hoppas ni lärt er något.  pusspåre

det är helt otroligt. det har aldrig hänt förut

om jag är vaken till efter klocka typ 5 på morgonen så brukar jag inte somna förens kvällen därefter. men i natt klockan halv 8 la jag mig i sängen för att jag skulle väcka andra klockan 8 men det otroliga är att jag somnade 20 i 8. är så chokad. blev nästan rädd när jag vaknade och såg att klockan var halv 2. vaknade ensam hemma hos andrea och trodde hon avr borta men hon avr bara i vardagsrummet. iaf så har mitt blodsocker legat bra under hela natten. och nu vaknade jag på 5,7 för er som itne vet ska man ligga mellan 5 och 10. nu ska jag väll gå upp och äta en sen frukost,m luch, tidig middag. vet inte riktigt vad det blir men jag ska försöka hinna uppdatatera allt om diabetes som jag har lovat. ha det bäst så länge. pusspårejust ja jag har gått med på www.tailsweep.se och då är det lite roligt för man ser vart ifrån i sverige ens läsare kommer inte visste jag att jag hade läsare från  malmö och kalmar. det är iaf kul att få se men nu ska jag mysa lite emd andrea. ha det bäst pusspåre.

nu ger jag upp

efter att jag skrev det förra inlägget så vaknade andrea och var vaken en stund hon sa fy på mig att jag inte sover sen pussades vi lite innan jag gick till köket för att göra nudlar. när jag kom tillbaka så hade hon somnat om och nu ligger hon så sött i sin säng och sover.  nu när jag inte har något för mig så kan jag ju alltid lägga upp lite bilder ifrån falkenberg och strömsdag.en otroligt söt flickvän på stranden i tylösand.och i strömstad fiskade vi krabbor synd bara att alla var så små. skulle ju avrigt roligt om man kunde fått äta någontitta på bilden på grabban. alla vet ju hur liten en mussla är. och ni ser ju att krabban är mycket mindre. det är en riktig bebis krabba. tror den är typ 2 cm lång. hur liten som helst.

ja det finns väll inte så mycket mer att skriva jag ska väcka andrea om 50 minuter eftersom hon ska till tandläkaren och efter det så har vi väll inte så mycket planerat tror jag. jag ska raka håret bara. ni får se bild före och efter så kanske ni förstår varför det är lite smidigare med rakat hår när man har alopecia areata. det är en skillnad för mig som alltid varigt sjuk att helt plötsligt fått en synlig sjukdom. alla andra sjukdommar sitter på insidan dom är lixom osynliga. visst har jag fått uppmärksamhet då folk fått reda på mina sjukdommar men jag är inte van att folk frågar vad det är för fel. sen tycker jag det är kul att se folks reaktioner eftersom att jag alltid är lugn då jag pratar om mina sjukdommar. folk frågar vad har hänt med ditt hår, det är en sjukdom, svarar jag och det är nu reaktionerna kommer vissa säger, jaha, andra säger oh herre gud är det farligt? andra säger. omg är det cancer? jag tycker att det är kul hur folk hetsar upp sig innan dom ens vet om det är farligt eller inte. men varje gång får jag förklara att det bara handlar om håret och att jag inte mår dåligt på något annat sätt. (inte av den sjukdommen iaf. jag känner att jag verkligen inte har något mer att säga men jag har så tråkigt så jag vill bara fortsätta att skriva för då har jag något att göra men det blir bara slarvigt så ingen kommer orka läsa igenom det. det här får väll räcka så får jag sitta och läsa andras bloggar till andrea ska upp så jag får sällskap. men puss påre

det blev visst ingen sömn

jag var så glad att blodsockret sjönk, jag la mig i sägen men kunde inte sova. nu sitter jag här klockan 5 på natten. det positiva är väll att blodsockret ligger bra iaf. imorgon tänkte jag skriva lång och ordentligt om diabetes så ni får veta vad det igentligen är. nu ska jag kolla på serien sjukan. hur rolig som helst. men vi syns. vem vet kanske skriver något mer innan det där med diabetesen. det e ju ganska tråkigt att vara vaken själv. men pusspåreälskar dig <3

nu får jag äntligen sova

klockan är 03:00 äntligen har blodsockret sjunkit till 11,9 nu skönk det mycket snabare efter att jag bytt nål men jag är fortfarande extremt törstig och kissnödig. nu när jag hållt mig vaken så länge så försvan tröttheten men nu ska jag iaf verkligen försöka sova så uppdaterar jag imorgon. tack och lov att jag slapp sjukhuset. men måste upp klockan 8 det suger. god natt

pusspåre

inte bra, inte bra alls

klockan är nu 02:00 när jag skulle lägga mig 23:15 låg jag på 17,8 i blodsockret. nu ligger jag på 16,4 jag har alltså totalt sjunkit 1,4 enheter på nästan 3 timmar. jag har tagit totalt 19 enheter vilket jag igentligen borde svimmat av. första dosen var 5 enheter insulin och på det borde jag ha sjunkit från 17 till ungefär 8 men nu har jag tagit 19 enheter och bara sjunkit 1,4 enheter. ja nått är fel och jag måste byta nål. det jobbiga är ju att  jag redan gjort det idag. aj fan nu kom jag på att insulinet låg i bilen då det var så himla varmt och vid för hög värme kan det sluta fungera. om det nu är det som är felet så hjälper det inte att jag byter nål och om det inte gör det så måste jag åka hem för att hämta nytt insulin och det vill jag ju helst slippa. jag uppdaterar om hur det går. håller tummarna. pusspåre

Jag får inte sova

sitter i sängen skulle precis lägga mig för att sova då jag tog ett blodsocker prov och insåg att jag inte sjunkit mer än 0,4 enheter på 40 minuter så då insåg jag att jag måste hålla mig vaken. jo nu ska jag förklara om man inte sunker i blodsockret då amn tar insulin så innebär det att kroppen inte får något insulin. om kroppen inte får nogåt insulin så börjar jag att kräckas inom 4 timmar. det innebär att jag måste till sjukhus och få insulin och vätske dropp. så nu håller jag verkligen tummarna att blodsockret sjunker annars blir det sjukhuset som gäller. måste därför hålla mig vaken och ta prov minst varje timme. tar nog prov varje halv timme så jag ser om det går åt rätt håll. uppdaterar i morgon om hur det går. ställ gärna frågor om ni inte förstår vad jag skriver om.

Pusspåre


300 kronor plus minus noll

idag gick jag ut till min bil och såg en liten lapp sitta fast i vindrutetorkaren. en parkeringsböter. här utanför andrea är det avgift alla vardagar mellan 8 och 18. vi har varigt tillsammans i 1 år snart och jag har aldrig betalat avgift och nu fick jag en böter. om man tänker efter så kostar boendeparkeringen 300 kr på 3 månader och jag har stått i ett år och fick en böter på 300. men nu till det roliga. en parkeringsböter måste vara skriven extremt korekt. och jag är 95% säker på att jag har rätt nu. på boten stod det tiden dom satte bötern, mitt registrerings nummer och allt som skulle så. i mitten var det rutor där det stod volvo, saab, och ja alla vanligaste bilmärken men mitt märke är ju inte så vanligt då det är en mopedbil. så i rutan där dom skulle skriva bilmodellen stod det. axam. min bil är en aixam. det är ett så löjligt litet fel att vem som helst fattar att dom menar aixam men eftersom det förtfarande står fel så tror jag inte att jag måste betala. men eftersom systemet enligt min mening är "konstigt" så måste jag först betala för att sedan kunna överklaga och få pengarna tillbaka. så nu ska bötern betalas in med men månadspeng men har jag rätt så kommer det bli plus minus noll och jag kommer få tillbaka mina pengar. 300 kr är ju inte jätte mycket fall jag skulle ha fel, det är ju inte som fortkörningen på 2 800kr. men ni kommer självklart få reda på hur det går om jag får rätt eller fel. hålltummarna.

igår skickade tobbe ett sms och frågade om han, ralle, roxann och melle kunde komma förbi det kunde dom så klart, sen skulle tobbe träffa sin flickvän mikaela så då drog vi hem till honom allihoppa och jag tycker vi hade riktigt trevligt. roxann tyckte jag var dum mot mig själv då hon inte tyckte jag tog mina sjukdommar på allvar. hon frågade mig om jag lider av mina sjukdommar och jag sa att inte fan njuter jag av dom iaf. då tyckte hon jag var dum mot mig själv. jag sa vad tjänar jag på att gå runt och vara depprimerad. det mår jag bara dåligt av så det är ju lika bra att ta det som det är och se det positivt. efter att vi var där så var vi och hälsade på alex i hennes nya hus.

idag har jag och andrea varigt i täby centrum och gjort lite hemligheter. jag lovar att ni får reda på vad om typ 2 veckor. hoppas ni inte blir för spännda men nu måste jag byta nål, slang och insulin i min insulinpump till diabetesen jag har bara 12 enheter kvar och det räcker ju knappt till 2 måltider och desseutom skulle jag typ bytt nål igår. men ha det bäst. pusspårebonus bild när jag kommer ut ur röken med fyrhjulingen.

hellre slagen i ansiktet än sparkad i ryggen

Rubriken har inte så mycket med inlägget att göra. lite har det väll att göra med inlägget men de jag menar med rubriken är att jag hellre ser att någon står och snackar skit om mig framför mig än att ta det bakom ryggen på mig.

Nu har jag ju varigt borta i över en vecka. men innan jag ska skriva om semestern måste jag skriva vad som hände innan.

Jag och ted att stått och målat mitt hus hela dagen. vi åkte till coop för att han skulle äta på donken. inne i kassan på coop träffar vi kim och huttiz.  snackar lite i kassan, kim och huttiz går medans vi betalar och så kommer jag och ted ut på parkeringen och ser min bil stå såhär.Huttiz och kim hade helt enkelt lyft min bil och ställt den på 2 stenar. hade stenarna varigt större så hade det varigt jobbigt men nu var det bara att släppa på handbromsen så rullade den ner utan att bli skadad.

Jag köpte två paket innan jag åkte på semester och paketen hade dom klokaste varningstexterna.Nu vill jag fan skapa debatt bland kommentarerna. är inte detta dom vettigaste varningstexterna. och hur i helvete kan man röka när man är gravid? jag röker inte ens framför ett barn. jag vill inte vara någon dålig förebild och för det andra ska dom inte andas in röken. men så fort jag röker och ett barn kommer så gömmer jag ciggen. där har jag respekt är det någon som håller med mig eller tycker ni att det är helt okej att röka vid barnen och framförallt när man har ett i magen? hoppas någon yttrar sig om dom raderna.

nu kommer vi till resan.

Vi åkte ner till falkenberg. det var så mysigt för jag och andrea bodde i en egen liten stuga och mamma och pappa en kilometer därifrån. i falkenberg gjorde vi inte allt för mycket vi var ju där för att åka till vallarna och kolla på frilufsteater. och fy fan vad vi skrattade. det var helt sjukt roligt. sen så myste vi bara på stranden och tog kvällsprommenader tillsammans. gick ner på stranden också vid 2 tiden på  natten. det var mysigt för det var helt kolsvart men man hörde vattnet slå mot land. iaf så får ni en bild på mig och andrea på stranden.Jag älskar dig <3

efter falkenberg åkte vi till gekås i ullared och där var det galet mycket folk. påfrästande för min adhd men jag klarade mig då jag kunde gå hur fort jag ville utan att stanna på saker jag inte var intresserad av. vilket slutade med att jag och pappa gick för sig. och mamma och andrea för sig. jag hittade ett ratt över drag till bilen. 2-takts olja för 40 kr litern. (brukar kosta 80kr litern) en ny vindrutetorkare och självklart en stor rulle silvertejp. efter det sov vi en natt på vandrar hem som var riktigt mysigt. när jag vaknade där på morgonen så hade jag 2 ciggaretter kvar och jag hade bestämt mig att sluta så när jag rökt upp dom under förmidagen så var det slut.

bild på mig med min sista ciggaret.så jag fick från det där till det här.nikotin tuggummin. det har alltid funkat förut när jag har slutat men nu känndes det inte som det brukade. jag tuggade dom tills igår kväll. och när jag vaknade i morse hade jag bestämt mig för att sluta med dom också.
och under hela dagen så har jag inte tagit ett enda tuggummi. nu känner jag att jag skriver alldeles för fort och måste backa till falkenberg. när vi var ute och gick så hittade vi en skit snygg ?bil? ja jag vet inte riktigt vad jag ska kalla den. den var registrerad i holland. ni får 2 bilder.

den har ratt och är högerstyrd men eftersom den bara har registreringsskylt bak så kanske den är registrerad som en motorcykel. jag har ingen aning men hur som helst så tycker jag att den är hur tuff som helst. snygg vet jag inte om den är men tuff är den helt klart.

när vi låg på stranden så ville jag busa lite och titta på bilden.Det är andrea´s rygg och hade hon legat kvar så där och solat så hade hon fortfarande haft en brun rygg med ett vitt hjärta på. men iaf nu hoppar vi till strömstad igen. det var skit dåligt väder det regnade, regnade och regnade. men när det var fint väder så fiskade vi krabbor. jag lägger upp bilder sen då vi lagt över bilderna från andrea´s kamera. en av dagarna fick vi för oss en sak. vi drar till norge. och de gjorde vi.Där är gränsen mellan sverige och norge och här kommer en bild på skylten.en kväll när jag och andrea skulle gå en promenad kom vi inte längre än till bryggan innan vi fasnade för solnedgången. sista bilden nu.dålig bildkvallite pga mobilkamera. nu måste jag vidare. uppdaterar så snart jag kan ska skriva lite mer om min diabetes och alopecia areata. jag fick en kommentar av en mamma som har ett barn med diabetes och gör utredning för adhd. känndes så bra att få svara på alla hennes frågor.

NU måste jag vidare. pusspåre

RSS 2.0