Ny telefon.

japp det är allt jag orkar beretta idag. jag har köpt en ny mobil.



Den e fin fin, eller? vad tycks? 

Smärta

Det gör så ont. men nu skiter  vi i det. har spelar guitar heero hela morgonen med rikard men tog en paus nu för att prata lite med madeleine. nu tänker jag inte skriva något mer för jag blir galen på rikards tangentbord. pusspåre



Rickards rygg i sommras :) designad och skapad av mig :)

Födelsedag

Idag fyller andrea år så alla klickar här för att koma till bloggen och skickar en grattis kommentar, okej? för min skull (a) Det kommer massa bilder från igår senare. och kanske en lista på vad andrea fick för presenter. och så ska hon ju få massa presenter idag med :) ha det bäst
 
pusspåre


Massa grattis på min älskling som blivit byxmyndig straffmyndig och moppeflicka :)


ferre

Ja nu har det varigt fest. dom flesta har gått hem utom några som sitter och spelar kort. det har varigt en trevlig kväll men klockan är mycket så jag uppdaterar om allt senare istället :)

ha det bäst.

pusspåre

ny cykel, muskleinflamation och 8 månader

Idag har jag och andrea varigt tillsammans i 8 månader igår låg jag på sjukhus och i tisdags fick jag ny cykel. 

i tisdags fick jag min fina cykel.



8 000kr blev det då. Mycket pengar men ändå billigt. dagen efter var jag för sugen på att cykla så jag pumpade inte bakdäcket innan jag hoppa. slutade med en punktering, inte allt för roligt men e man jimmyh så är man. 

i onsdags var jag och andrea ute och promenerade i hagaparken helt plötsligt så dunkar det till i hjärtat aj aj aj. det gör ont och nu börjar det även göra ont i axeln, armen börjar domna bort och det var till och med jobbigt att lyfta armen för att använda blinkers i bilen. vi åkte hem och det gjorde ondare och ondare i både armen och bröstet. 
igår när jag vaknade så satte jag mig i bilen för att åka hem, pappa ringde och jag sa att jag hade ont. han ringde mamma och mamma ringde vårdcentralen. jag åkte hem sen skjussade min bror mig till lövet och jag tog blodprover och ekg. det såg tydligen inge bra ut så jag skickades in till ks. jag kommer in på ks och säger hej jag har fått en remis. okej du får ta en kölapp eller vänta får jag kolla på remissen så jag ser att du kommit rätt. jimmy skit i kölappen du får gå före kom nu lägg dig på båren här kom nu. oj tänkte jag, jag är ju inte döende? 

min puls var uppe i 107. hm inte så bra. tog ett blodtryck inne på ks och det var på 80 genom 168 inte bra det heller. 
dom flyttade mig till ett rum. Andreas mamma åkte från jobbet hämtade henne och kom in. hallå? jag e ju inte döende. varför kommer ni in så akut andrea sa ju att hon skulle komma in efter skolan. dom tog prover i armen och sen låg jag där och väntade i några timmar innan dom tog ett ekg igen och sen var det bara vänta igen. 

jag hade tydligen hostat så mycket att jag fått infektioner i musklerna runt om hjärtat och ut i armen. låter konstigt men ja så är det ju. jag lever jag mår bra och idag är det vår 8 månaders dag :) fint rim där. 

jag har blivigt förbjuden att köra bil. hmm ja ni hör ju hur det låter. jag kommer alltså inte kunna träffa andrea idag. de känns inte allt för roligt men förhoppningsvis blir jag piggare till imorgon.  idag har jag vart med rickard och köpt present till andrea. finns det nått mer att säga än att det här kommer bli en tråkig dag? äsch nu kör vi hare bäst pusspåre :) 

Det gör ont

Det började göra ont i axeln men nu har typ hela armen domnat bort. det gör skit ont och hjärtat gör ont lite i mellan åt. vad är fel. snälla. hjälp mig?

pusspåre

En arg Jimmyh

. Idag gick jag till skolan med en ända sak i huvudet. om jag får chansen så sliter jag honom i småbitar. jag satt inne på rummet och han ser sig omkring. stammar fram V,v,v,v,vart är Thomas (läraren) jag svarar. vadårå är du rädd? sen började det. Jimmy vet du vad jag gjorde innan jag kom hit. Nej det vet jag inte och om det är nått äckligt eller nått om porr så vill jag inte veta. Jag kollade på porr och runka. jaha och? grabben som precis fått sin första utlösning eller? inte fan vill jag veta om han sitter och runkar inte? han satt där och pratade om porr, porr och porr. jag började att säga. nu slutar du snacka om porr anars blir jag galen och då kommer jag att slå dig precis som igår. men vadå jag gör ju inget? det sen satt jag och var 15e sekund fick jag säga. vad var det vi inte skulle prata om? han sitter bredvid om mig sen sätter han sig bakom och lägger upp sinda fötter på mina axlar. jag tänkte men va fan är han bög eller. kastade bort hans ben sen börjar han igen. Jimmy vad skulle du göra om jag ställer mig bakom dig och runkar? Förmodligen skulle jag slå ihjäl dig? Sen sa han. Jimmy hur känns det att ha en knäckt käcke. jag vet inte svarade jag men ska jag prova på dig? han var tyst. sen innan jag han göra nått så kom thomas och tog bort han. det var allt för idag men nu måste jag ju beretta vad han gjorde igår.


han rapar mig i ansiktet 3 gånger innan jag tar tag i hans axlar och knäar han i magen. han springer iväg och jag går in på rummet han sparkar på dörren och jag går ut och frågar vad fan han vill. Thomas ber mig gå in och då säger  han hälsa jimmy och tacka för hans mamma igår. Thomas kommer in på rumemt jag fråga vad han sa. Nånting om din mamma. Jag springer efter han. drar tag i hans arm kollar han i ögonen och frågar vad fan han håller på med. han står helt tyst. jag vrider upp armen på ryggen och han skriker. jag sparkar om kull honom.sen går jag därifrån och allt detta gjorde jag utanför rektor experitionen. inte allt för smidigt men men. han e ju helt jävla störd. väntar bara på att jag ska få tag på honom.

vi tar en dagens.

Artist: kartellen

Låt: prOGramrebeller



Ha det bra. pusspåre

typ rastlös?

Får skriva ikväll jag har lite annat för mig eller kanske inte men får vell hitta påå nått.

pusspåre

snabbt som fan

Hej sötnosar. jag sitter vid världens segaste data. andreas mammas data, vi ska nu in till stan ska bara se till så  mitt blodsocker sjunker lite först, sen kommer jag att skriva i min nya kategori som heter diabetes/adhd där jag tänkte dela med mig så mycket som möjligt av mina erfarenheter. ha det bäst. pusspåre

Astrid lindgrens barnsjukhus

Ja jag sov dåligt i natt. började spy i morse och åkte sedan in till sjukhuset runt 1. kom hem runt 5. Så det har varigt en dag på sjukhuset. Min söta andrea var med mig på sjukhuset och mamma var också där. Jag fick vätske ersätning och så sen börjadde jag må lite bättre. åt donken till middag så imorgon blir det skolan som vanligt. jag är helt slut så orkar inte skriva något mer. ha det bra. 

Pusspåre



Spya

Kära läsare...
Idag är det Andrea som skriver då Jimmy har haft en riktigt jobbig natt.
Redan igår började illamåendet och vi har varit uppe i perioder inatt och vid sju tiden imorse började han spy och sen dess har det fortsatt.
Han kommer nog inte skriva någonting idag om han inte känner sig bättre ikväll.

Jag är iaf hemma och tar hand om honom idag och så hoppas vi på att han blir bättre snabbt.
Han ligger bra i blodsockret och har knappt några ketoner så vi hoppas på det bästa.

Ta hand om er!

God natt

Det har varigt fullt upp idag och nu måste jag sova. hinner inte skriva mer än att en jude som överlevt konsentrationslägrerna under andra värdskriget var i min skola idag och pratade. idag har jag träffat rikard, kört min moppe och nu är jag med andrea berettar mer i detalj imorgon ha det bäst. god natt och ja. Pusspåre



Snorunge

Japp när jag vaknade i morse kunde jag knappt andas för att jag var så snorig, det blev ju inte bättre utav att mamma väckte mig och sa att jag avr tvungen att flytta min bil. så börja min dag. Nu ska vi se hur det fortsätter. pusspåre

10 kilo

10 klio ja det är så mycket jag vill ha. I muskler bara att idag fick jag det på foten. Jag skulle lyfta en 10 kilos vikt och plasera den på en maskin men lyckades tappa gräppet och den landade på foten. Nu har jag ju lagt på mig 10 kilo. fast på fel plats va. så det blev bara 1 timme och 40 minuter på gymmet. Tränade rätt så mycket armar idag så det var skönt. armar, rygg, ben och bröst. nu ska jag duscha sen blir det till att spela wii. känner inte alls för att sova. är aldrig på humör för det när jag är utan andrea. Så de blir till att spela wii halva natten dårå.

God natt pårej. uppdaterar imorgon eller/och i natt.

Pusspåre



Muskelberget

Nu blev det ju så att jag aldrig kom iväg till skolan. Har varigt hemma hela dagen och kommit fram till att min bil dörr inte går att laga på egen hand. För er som inte vet så går inte passagerar dörren att öppna från insidan. Har bara suttit och spelat dataspel, flyttade mig till nedervåningen och spelade lite wii med linus och nu har jag spelat igen. Mamma och pappa är på väg hem då blir det till att äta sen till gymmet. har kämpat som ett djur när jag har varigt där men jag ahr aldrig fått någon träningsverk. idag tänkte jag börja med 20 minuter cykel sedan styrketräning och sist avsluta med löpbandet.

tycker ni att det är nått specielt jag borde skriva mer om i bloggen? om bilen? om cyklingen? ni får komma med förslag och idéer. nu är det iaf inte lång tid kvar tills jag får en ny cykel. Det ska bli roligt. ha det bst så länge.
Nu kommer även dagens låt.

Artist: block 44

Låt: Sandra



Pusspåre

Sov morgon eller ja?

Sov morgon var det ja. Bara ett litet problem, jag kom på det i morse när jag avknade vid 7. Då kom jag på att jag faktiskt börjar klockan 12 idag. När klockan blivigt tolv så är jag inte alls sugen på att gå till skolan längre men jag måste vell antar jag.

En härlig låt.

Artist: block 44

Låt:  I skuggan av tellus



jag e så fruktansvärt skoltrött men hur kan man vara det när man är där en timme per dag?
Jag ska absolut inte klaga men min ork är slut.

Idag ska jag till gymmet annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. finns inget mer att skriva nu.

Alla som vill läsa hur det gick till när jag fick alkoholförgiftning klicka här och nej det är inte uppmärksamheten jag vill ha. Jag vill dela med mig av mina erfarenheter och visa hur det kan gå. Kändliga läsare varnas.

Ha det bra. Pusspåre




Fan vad jag saknar min cykel.

Tv kväll

Hej :)

Nu har jag roligt, Andrea siter bredvid i soffan och ritar av sin mamma som står och poserar på vardagsrummsgolvet. det ser väldigt roligt ut vill jag säga. Jag kollar på Miami ink och klockan 8 blir det wipe out, klockan 9 blir det beck - det tysta skriket, rätt så hämsk film. Idag har vi inte gjort annat än att dela ut reklam och spelat wii. Imorgon blir det gymmet med pappa. har ingen lust att skriva nått mer så ni får nöja er med det här. ha det bäst och ja

Pusspåre



Rätt härlig bild tycker jag :)


Snabbt och enkelt

Nu spelar jag och Andrea wii sen ska vi ut med reklamen sen får vi se om vi kanske åker till gymmet vem vet. men jag får höra av mig senare. bara så ni har lite koll. hare bäst

Pusspåre



Jag tror jag blir tränings narkoman

10 kilo, 10 kilo, 10 kilo, 10 kilo. Ja det är precis så mycket jag vill gå upp. Jag vill väga 80 kg i 100% muskler.  det är så härligt när svetten rinner över hela kroppen och man känner att det tar emot. Då känner man att det ger resultat. Idag på gymmet körde jag först spinning sen olika styrka maskiner, sprang på bandet och cyklade igen. Pappa och jag tänkte köpa 3 månaders kort. vet inte hur ofta jag ska träna. man vill ju inte träna för mycket. men någon dag innan skolan skulle vara skönt och på måndagar börjar jag ju klockan 12 så det skulle vara skönt. Hur ofta ska man träna? när börjar det bli skadligt? det blir iaf betydligt mycket billigare med 3 månaders kort än att ha klippkort. 

ska leta fram en gammal bild på när jag var lite mer vältränad fast utan träning. bara fick den kroppen ändå. vänta lite.



Japp du kan kalla mig spännbög men de står jag för :) bilden är tagen i januari 2008 så drygt ett år sedan. och nu ska jag bli mer biff än så där. 

Nu måste min kropp vila sig i fort. god natt.

Pusspåre

Matlagning och muskelbyggning

Lite brottom nu pastan är klar om 5 minuter sen är det fullt ös till gymmet. jag får helt enkelt uppdatera efter jag kommer hem runt 9 så spana in bloggen då:) 



Pusspåre

Sömnbrist

Nej klockan är 1 nu och jag ska upp om 6 timmar så nu måste jag försöka sova. Kommer ett långt och trevligt inlägg imorgon så håll utkik:) pusspåre



Gym

Igår var jag och pappa på gymmet för första gången. Jag hade ingen lust att åka dit men när vi skulle åka därifrån så ville jag stanna. det var så otroligt skönt och man kände sig fräsh efteråt och ville bara träna mer. Nu ska vi träna tisdagar och torsdagar och jag har satt upp ett mål men inte hur lång tid det tar att genomföra det. Jag vill komma upp i 80 kilo muskler. jag vill bara träna varje dag men det har man ju inte tid med. men det var iaf jätte skönt. vi kom hem från gymmet runt halv och då slängde jag i mig 2 hamburgare (typ slänga i sig alla kalorier man förbränt)  sen in i duschen och upp i den stora sängen. Idag börjar skolan klockan 1 så jag har det ganska slappt. ska träffa älsklingen min någon gång på eftermidagen sen blir det till att sova kvar där och få mysa med henne, sen imorgon är det dags att gymma igen. nej men ni får ha det bra jag kanske uppdaterar mer innan skolan vem vet. annars uppdaterar jag under eftermidagen. måste bara lägga upp en bild på andrea, hon e så söt. 


Hare bäst. Pusspåre




utbrott, ny säng och gym

Hej tänkte berätta lite om helgen.

Fredag:

Jag och Andrea kom hem och la oss i sängen på eftermidagen. Vi lyckades tydligen somna. vi sov i 2 timmar sen när vi vaknade så hade alla kommit hem, farmor va på besök och även malin. sen mins jag inget mer utav den dagen.

Lördag: Vaknade sent. Åt ingen frukost och ingen lunch. Var bara inne på mitt ru´m och allt va konstigt. Senare fick jag ett utbrott. mamma åkte hemifrån innan det bröt ut ordentligt. Att hon alltid bara sticker. Blir så jävla arg på henne. jag e hennes barn hur ska hon någonsin kunna få en relation med mig om hon bara sticker? iofs så var det hennes födelsedag, men hon brukar ju alltid dra iväg iaf. Det slutade med att jagg slog sönder en garderob och en bokhylla. Pappa vägrade gå så jag sparkade honom också :/ Andrea försökte hålla i mig men med tillräckligt mycket adrenalin i kroppen så funkar inte det så långt. mammas "fest" blev iaf inställd. Jag och Andrea åkte iväg med bilen. Åkte förbi hemma och kolalde om mamma hade kommit hem. Hade tänkt skälla ut henne ordentligt men när vi kom åkte dom iväg till thomas och lotta. Jag och Andrea åkte till mexicanan och köpte pizza. Sen var det en lugn kväll hemma. det blev fula märken i väggen där garderoben stod. garderobsdörren gick i 2 bitar och bokhyllan rasade. Kommentera inte " vad synd det är om dig" för det är det verkligen inte. det är synd om andrea och mian föräldrar som måste se allt. det är för dom som det är jobbigt. Men ställ jätte gärna frågor.

Söndag:

Vi gick upp skit tidigt, sprang ut med reklamen och drog till ikea. Hela dagen ägnades åt att montera sängen och att kolla så den funka (A)



Där är min nya extremt stora och sköna säng :) den är faktiskt 160 cm bred.

nu tänkte jag ladda upp några låtar som får mig att tänka välldigt mycket.

Artist: block 44

Låt: andas



Artist: block 44

Låt: identitet iskall



Måndag: Jag var med linus en stund sen åkte han ivåg så jag bestämde mig för att tona mina bilrutor och det blev faktriskt riktigt bra. en liten miss på ena rutan bara. Kommer att lägga upp bilder på det senare.
Jag spelade data spel sen bestämde vi oss för att andrea skulle komma hit. så jag åkte och hämtade henne på rotebro station sen myste vi hela kvällen och spelade på vårt nya wii.

Idag: Jag har varigt i skolan och pluggat engelska. Idag ska jag och pappa gymma för första gången.

Nu har jag inget mer att säga så ni får ha det bäst.

pusspåre

Alkoholförgiftning

Hej alla läsare det var ett tag sen jag uppdaterade. Nu har jag skapat en ny kategori som heter mitt förflutna. Här tänkte jag berätta om allt som hänt. Jag börjar med alkoholförgiftningen.

Jag satt i skolan och skickade sms till min langare. all sprit var slut. Jag skickade runt lite sms till slut kunde jag fixa men då fick jag och 2 kompisar åka till haninge eller huddinge och köpa kommer inte ihåg om det var haninge eller huddinge. Vi kom hem dumpade spriten där den skulle vara. pappa Hade vart och hämtat sara (min dåvarande flickvän) Jag drog hem hämtade sara och pengar till pizza. Jag, Sara och linus knallade ner till Mexicanan och åt pizza, förbi ica för att köpa schweppers eller hur det nu stavas. Drog hem till fredrik och började blanda medans sara var ute och pratade telefon med neo. Vi satte oss i soffan och shotta. Calle kom förbi och bjöd mig på 2 öl. Efter en kvart hade jag fått i mig en 70is vodka och 2 starköl. Jag hade rätt så stora alkohol problem men det var inget jag insåg då. jag började röjja och gled runt. Efter ett tag gick jag till toaletten och började spy. sara kom in och sa vafan när jag gick var han nykter. Sara ringde min pappa. Calle hade mig under ena armen och linus under den andra. Nu blev det svart när jag kom ut från fredrik men sen satt jag i bilen. Pappa kom och hämtade mig. Jag låg i bilen med Hinken. Pappa körde hem mig och jag låg och spydde. Pappa sa att jag skulle in till maria pol. Jag blev vansinnig och började slå honom. Han bad mig sluta men jag stod och veva. jag kommer ihåg att vi gick ut till bilen sen vaknade jag igen utanför sjukhuset. Somnade igen vaknade på en bår och läkarna sprang med mig. somnade och vaknade i ett rum på akuten. Jag ligger i sängen. Läkarna kommer in och säger hur mycket har han druckit. Jag svarar en 70is och 2 öl, läkarna säger att jag inte kunde veta det eftersom jag var så full. pappa skrek på läkarna. varför i helvete lyssnar ni inte på han, han har full koll på hur mycket han druckit. det kom in en utlänsk läkare och jag skrek. Ska det va så jävla svårt att få en svenk läkare på ett svenskt sjukhus? Läkaren gick fram till mig och sa på dålig svenska. Går det bra med en iranie? Jag skrek dra åt helvete jävla neger. Efter några minuter kom det en svenk läkare. sara släppte min hand och så fort jag vaknade skrek jag vart i helvete är sara? Läkarna och pappa förklarade att hon satt bredvid och så tog hon min hand igen, så höll jag på i några timmar. Nångång under tiden som jag låg deckad så blev jag magpumpad. Jag är glad att jag var medvetslös då. Efter några timmar vaknar jag upp i ett annat rum med dropp i båda armarna och sara är borta jag sätter mig upp och skriker. Vart fan är jag någonstans? Pappa förklarar lugnt att dom flyttat upp mig till en avdelning och att sara ligger hemma hos oss och sover. Nu var vell klockan runt 3 på natten och jag sov i en kvart vaknade och spydde blod, sov i en kvart vaknade och spydde blod. så höll jag på till klockan 11 på förmidagen då läkarna gav mig antikräkmedel. då slutade jag dricka. min kropp hade dagit så mycket stryk av all alkohol. det var inte värt att leva på det sättet. hel halsen var sönder skuren av att jag spytt så mycket. Det tog dagar innan jag kunde äta och 2 veckor innan jag kunde dricka kolysyrat igen. Är det värt att ¨det där ska hända för att få ha roligt. Jag drack inte för att det var roligt utan för att jag hade alkoholproblem. jag är glad att jag kom bort från det där. ni kan få några bilder.



Bilden är tagen ganska precis innan jag började spy.



Låt bilden tala för sig själv.

Ja det här har varigt jobbigt att skriva. Jag hoppas att jag kan dela med mig av mina erfarenheter och få någon att få en annan syn på livet.

Ta det lugnt.

Pusspåre

glömde en sak.

Provresultaten var 4 i promille och 4 i etanolhalt. man ska dö på 4 så jag hade tur. pusspåre

Fett knas

Ja den här dagen har varigt fett knas. Jag vaknade hos Andrea i morse, satte mig i bilen och åkte till skolan. Efter skolan fick jag den brilianta iden att åka ut med moppen så jag och linus åkte till andrea och hon blev jätte chockad när jag kom på moppen. vi var där en stund sedan åkte vi hem igen. Det har inte hänt nått specielt idag utom att det har varigt fett mycket knas som jag inte orkar gå in på några detaljer med. Men ni får fan ha det bra.

 

Fa vad snygg den är. pusspåre

E vi inte lite coola?

Bild på mig och pappa. jag tycker vi e fett coola(A)

God morgon nu sitter jag hos Andrea men hon har redan sprungit iväg till skolan. Hennes mamma kom in och sa att hon sparat lite kaffe till mig (a) tyckte jag var gulligt. Så nu har jag druckit mitt kaffe och ätit 2 mackor. Lyckades bli låg i natt så det blev inte så mycket sömn. men vad kan man göra åt det då? Idag har jag ingenting för mig det bli vell hem och lira flat out 2 som vanligt. Nej nu får ni ha det jätte bra och glöm inte att spana in alla länkar till andra bloggar som ligger lite längre ner till venster ha det bäst.

Pusspåre

Har du sätt min uppväxt, mitt liv?

Hej pårej. Jag har väll aldrig haft tid med ett ordentligt inlägg men dagen har varigt chill. Igår fick jag ju Flat out 2 så det blev ju en del spelande.



typ halva spelet går ut att på att krocka och det tycker jag är roligt. det finns gamla rostiga bilar och nya sport bilar. alla bilar faller i bitar men man kan fortfarande köra. Ett perfekt spel för mig och så kostade det bara 89 kr. Men det spelar ju ingen roll när det är pappa som betalar (a)

Idag vaknade jag runt 10 när pappa ringer och säger. sover du shit jag glömde ringa och väcka dig. så jag kom sent till skolan sen åkte jag hem till andrea och fortsatte att spela flatout. andrea kom hem och vi bara myste. idag lagade vi pizza med massor utav mozzarella. efter maten lyckades vi koppla in datan i tven så det var roligt att det funka. Sedan var vi ute och prominerade i ungefär en och en halv timme och bara pratade mellan allt mellan himel och jord. Nu är vi ny duschade och ska lägga oss i sängen. Det här måste vara skit grötigt att läsa men orkar inte anstränga mig för att det ska se bra ut ni får ha det bäst. Pusspåre

Flashback

Flashback från helvetet. Det flög bord och stolar dom tog min frihet ifrån mig. Jag var 10 år. Saknar min frihet. Allt gick snett 8 år så så kom soc. 10 år så blev det barn psyk. sen psykoterapi. Felaktig behandling. Inget skadestånd men jag kan aldrig få dom 4 månaderna tillbax. Alkoholen blev min medicin och det som nästan dödade mig. sen kom en ängel. tack Andrea <3 FUCK psykiatri, FUCK felaktig behandling. FUCK mina flashbacks. Min frihet tog dom ifrån mig när jag var tio år. låste in mig. Securitas kom och vevade med batongerna. jag var blå och gul över hela kroppen då. Misshandel. Jag blir tokig. Fuck systemet dom löste inte problemet jag var lika galen som innan om inte värre. Dom satte mig i fosterfamilj tills jag blev för farlig för att vara där. Jag orkar inte skriva jag e flippad i skallen. vet knappt hur jag e själv just nu. chilla vidare alla brorsher jag fått under åren. tack andrea <3



där satt jag inlåst i 4 månader. Hatar svensk psykiatri. 

god natt.

pusspåre


Jag har ju inte tid

Nej att blogga har jag ju inte tid med men vill ni läsa om kryssningen så klicka här .

Kan kasta upp en skön låt också  här kommer den



Ha det bäst så uppdaterar jag ikväll fast det lär ju bli lite gik när pappa kommer hem med ett nytt data spel :) ha det bäst. pusspåre

God natt

 Imorgon kommer jag att uppdatera har inte haft tid innan. vill ni läsa om kryssingen så går ni in på www.cimarosa.blogg.se

pisspåre

RSS 2.0