Rickard 20 år

I fredags var vi hos rickard som fyllde 20 år och jag och andrea gav honom den här roliga saken.Och nu är det så att jag fyller år på onsdag och då har rickard bestämt sig för att hämnas och han har köpt tre paket som han lovade mig att jag inte ville öppna och visa för hela släkten :) haha ska blir roligt inte för att jag brukar skämmas men man vill ju veta vad han hittat på. men nu ska jag ut och grilla.....


Pusspåre

Tänker på dig farfar

min farfar dog början av 2006 då han under drygt 10 år kämpat mot sin cancer. prostata cancer var en början men sen gick det inte att stoppa och kroppen utvecklade det till skellet cancer. men han vägrade att ge upp. han levde sitt liv som vanligt och var aldrig inne på någon långvård. när han bestämt sig så somnade han lugnt in hemma i sin säng. 

Nu har jag tänkt på min farfar alla andras farfar/morfar/pappa och mig själv och alla i framtiden som kanske kommer att drabbas så jag köpte en mustaschpins för 25 kronor.Tänk på andra. men det kan vara du som drabbas. 

Vila i frid farfar.

Pusspåre

jag börjar bli gammal

Japp. jag har börjar bli gammal. jag har fått fläckar på huvudet där det inte växer ut något hår och dom blir fler och fler. jag tappar hår. min pappas moster tappade allt hår på hela huvudet och hade inget hår kvar på huvudet då hon fyllt 18. då finns det ju risk att allt mitt hår kommer att ramla av vilket jag inte ser som något stort problem men i min ålder är det ju inte helt lätt då man blir kallad skinhead/rasse/nasse. är inte det också rätt intressant att man inte får ha den frisyr man vill utan att folk ska tro att man har rasistiska åsikter.  ja jag ska iaf till läkaren någon gång och kolla upp detta så det inte är något farligt. 

och nu har jag börjat tänka jag fyller faktiskt år på onsdag :O helt otroligt vad snart jag fyller år. men nu glömmer vi det en stund. ska vi tillbaka till mordförsöket så vet jag nu vem det är då aftonbladet släppte bilder från gripandet med sencurerat ansikte men jag kände igen honom iaf. men jag kan fortfarande inte nämna hans namn då jag inte vill bli stämd för förtal. 

igår var jag på möte med vilundagymnasium. dom var ju roliga. dom tyckte att jag skulle gå gymnasiet i 4 år. först ett år på iv. så jag skulle få godkänt i grundämnena så jag skulle kunna gå 3 år på bygg. när som sa det blev jag helt tyst. dom frågade. vad tänker du på jimmy? Jo jag kommer aldrig någonsin gå 4 år på gymnasiet.  jag sitter hellre 8 timmar om dagen och tvättar rent målarnas penslar än att sitta 4 år i skolan. förstår ni nu hur villig jag är att ta skit jobb för att komma in i arbetslivet?

efter mötet så träffade jag och andrea angelica och max. vi gick runt i väsby centrum och jag hittade en fin tröjja som jag köpte. en tjocktröjja som jag kommer att ha på min födelsedag så ni vet ni som kommer träffa mig då. haha.  igår så hade jag och andrea varigt tillsammans i 10 månader. massa grattis till oss. nu måste jag avsluta ska kolla på oskyldigt dömd kl 21:00

men du, tare lugnt

PusspåreBild från dagen då vi blev tillsammans :) 

Flydde med kniven i ryggen

Igår begicks ett mordförsök i upplandsväsby bara några hundra meter ifrån mitt hus. om ryckterna stämmer vilket jag tror så vet jag vem det är men kan inte nämna några namn eftersom att om det inte stämmer så kan jag bli stämd för förtal. och den misstänkte är alltid oskyldig tills han är dömd.

jag tycker att det är ganska sjukt att en 16 årig kille hugger en 16 årig tjej som han känner.

om man nu ska tänka på att åka fast så borde man tänka på några saker först.

hatar jag personen så mycket att jag vill döda henen?

varför göra det mitt på dagen då det finns vittnen?

är det värt att åka fast?

eller så tänkte han inte alls. jag vet inte så mycket men läs mer opm detta på expressen .

enligt vittnen så kom hon springande med kniven kvar i ryggen. Det var mycket poliser ute och dom stannade alla förbipaserande bilar och kollade igenom så det inte låg någon i bakluckan. jag blev stoppad 3 gånger.

Nej ni får läsa på expressen för jag har inte tid med det här.

nu ska jag åka och handla med anna. pappas kompis som inte har körkort elelr bil så jag får ju ställa upp :)

pusspårebilden lånad av google

Ofrivilligt bad för oss båda

Jag skulle kasta jade i vattnet men hon släppte ju inte och ja somliga straffar gud genast, antar att jag får skylla mig själv. ena mobilen höll iaf den andra är bara att kasta men nu får ni filmen.pusspåre

jag ångrar ingenting jag gjort. utan mina misstag skulle jag inte vara den jag är

Hejsan människor. det har hänt en hel del sen sist men allt får väll inte plats här. 

 jag har varigt med andrea sen i onsdags och vi har träffat massor med folk.  Vi har suttit vid ip och vid stranden och bara myst med hela gänget. igår var det mycket folk ute och dom skulle dricka så jag andrea och linus åkte hem till fanny och kollade på en gammal wallander. Innan de var vi vid stranden och jag hade bestämt mig för att kasta jade i vattnet. jag gick ut på bryggan och skulle kasta henne men hon höll mig så hårt att jag inte kunde släppa henne och därefter tappade balansen. jag ramlade i vattnet med jade och ja allt fick bada. mina 2 mobiltelefoner, diabetes pumpen och alla provsakerna. jag hoppade direkt upp ur vattnet kastade ut mina grejer och mobilerna fick ligga på tork i bilen. pumpen är vatten tålig men när jag kommit upp på bryggan tog jag av resten av kläderna utom kallingarna och fortsatte bada. nu var jag i fullgång och ville kasta i nån mer när jag redan var blöt så jag gick mot isabelle och hon sparkade mig mot k*ken så henne kastade jag i också :) 

jag hade tagit med mig mina eld facklor som jag skulle jonglera med och det gjorde jag trots badet. eld jonglering i endast ett par rosa björn borg kallsonger. ett bra sätt att värma sig på iaf. andrea tjussade hem mig så jag kunde byta om sen fortsatte kvällen lugnt. det finns film på badningen som jag laddar upp under kvällen då axel har filmen på sin mobiltelefon. så han skickar den till mig sen. 

Nu har jag och andrea iaf kommit hem till solna vi ska väll ut i kväll och träffa lite folk. 

Videon kommer upp på bloggen under kvällen.  checka bloggen då :)

PusspåreJag har inte tid

Jag är ute hela dagarna glider i bilen och kör fyrhjuling på 2 hjul. det är inte långt kvar i skolan nu och imorgon ska jag till diabetes sjuksköterskan. sen ska jag träffa axel. ta det lugnt. pusspåreVad ska jag säga?

Jag kommer inte ihåg allt jag gjort sen sist. men jag får höra av mig. vet inte riktigt vad jag ska skriva om.
¨
Pusspåre


Fyrhjuling

Ja jag har varigt ute och åkt hela dagen. dagen var perfekt och jag var skit glad sen kom det tråkiga. fick punka på fyrhjulingen. men ni får en film. skulle lagt till musik och redigerat alla film klipp men pallar inte så ni får bara ett.
tack för mig.  

pusspåre

Lyfter mopedbil

 Japp jag och huttiz lyfter min moppebil. titta noga :)Pusspåre

Vi delar upp det i kapitel

LIvets bok kapitel för kapitel.

1993

Jag föddes den 3e juni på lövenströmska sjukhuset. Livet var lugnt när jag var 8 månader fick jag ljumskbråck och opererades för det.

1994

jag var nu ett år, i desember började jag kissa otroligt mycket och gick och slog under vatten kranen för jag ville ha vatten. Vi satte oss i bilen mot st görans sjukhus. i bilen slocknar mina ögon, jag blev medvertslös och hamnade i koma. pappa körde hellre mig själv till sjukhuset än att lämna mig till en ambulans. vid häggvik mötte polisen oss på motorvägen, nu fick vi poliseskort pappa var nära på att köra om polisen ett antal gånger då han tyckte dom körde för långsamt. Framme på sjukhuset fick diagnotiserat diabetes.

1995

Under hela året var mamma ledig och var hemma med mig då jag inte var tillräckligt gammal för att dagispersonalen skulle kunna ta hand om min diabetes.

1996

Jag var nu 3 år och började på dagis. 

1997

Nu var jag 4 år och började ta mina insulin sprutor själv. mamma och pappa skötte diabetesen men jag tog sprutorna. innan jag tog dom på mig själv övade jag på mina gosedjur.

nu hoppar vi till 2000

Jag började i skolan och allt gick som det skulle.

2001

Började jag i 2an och nu började problemen komma.

Jag kunde inte koncentrera mig i skolan och började bli agresiv.

2002.

Jag skolkade och började att slåss hemma. Ingen ville hjälpa oss men tillslut kom soc hem till oss för att se hur jag bettede mig. Jag attacerade dom och visade inga som helst empati känslor.
efter ett bråk emd min diabetes läkare så fördes jag till danderyds ungdomspsyk. i väntrummet slågs jag med allt som var tillgängligt. jag slog sönder bord och stolar och när stolarna gick sönder slet jag av stolsbenen som bestod utav järn och så slogs jag med dom. efter två dygn släpptes jag. utan någon som helst behandling.

2003

Jag slogs allt mer och mer, struntade helt i skolan och i mina föräldrar.

2004

bup=barn och ungdoms psykiatri kom hem till oss. jag blev arg på dom började slåss och tillslut skickade jag en tvättkorg i doms bakhuvud. nu insåg dom vilka problem jag hade och jag blev insatt på eugenia hemmet. barn och ungdoms psyk. inlåst i 2 månader. det heter trångs vård men det var aldrig någon vård. Jag pratade med olika psykologer. en psykolog såg rivmärken på mina axlar. hon frågade vem som gjort dom. jag sa att så blir det när någon håller i mig och jag gör motstånd. den person som fick skulden var min mamma och nu förlorade mina föräldrar vårdnaden om mig. jag sattes i en fosterfamilj. Dagsvård på barn psyk och resten av tiden i fosterfamilj.
mamma hade nu fått en polisanmälan för misshandel. när jag bott hos fosterfamiljen i en vecka hade dom ett möte på psyket då jag sagt att mamma inte skadat mig mer än personalen på psyket och att det var jag som misshandlade henne. dom tog bort hennes anmälan och anmälde mig för misshandel. på fredagen hade dom ett möte i 4 timmar. jag var uppe på avdelningen och slogs för fullt. jag lådsades lugna ner mig så att personalen släppte mig. jag snodde personalens nyklar sprang ner för trappan in i mötesrummet. Mamma satt och grät och rummet var fullt. jag tog tag i en stol och kastade iväg den mot personalen. nu hade jag 3 vuxna på mig som försökte hålla fast mig. jag slet mig loss och drog av mig tröjjan. kolla på min kropp nu då. skadorna är från personalen vem fan är det som ska anmälas? efter att jag kastat fler stolar och slagits mer så släpade dom upp mig för trappan. efter 2 timmar kom dom upp och jag fick åka hem och sova hemma i min säng för första gången på över 2 månader. jag var hemma och fick flera utbrott då jag inte ville åka tillbaka till psyket. när dom sa att dom skulle komma och hämta mig så hotade jag med att ta livet av mig och tog en överdos av insulin.  efter 2 månaders dagsvård blev jag utskriven.

jag fick medicinen concerta för att var lite lugnare.

tiden på eugenia var nu över men ärren sitter fortfarande kvar.

2005

mina utbrott var färre men lika brutala. jag kunde fortfarande slåss upp i mot 3 timmar i sträck. jag började i högstadiet och nu började jag att snusa och röka 12 år gammal.

2007 så kom alkoholen in i bilden. jag började dricka på helgerna. sen blev det varje helg sen blev det nästan varje dag. drygt 5 dagar i veckan. jag var full hela tiden och hade mist all respekt för mina föräldrar och dom stod helt hjälplösa. min diabetes läkare började prata med mig om alkoholen men jag gick bara därifrån.

2008

Jag drack fortfarande lika mycket och den 25 april fick jag alkoholförgiftning. den kan ni läsa om genom att klicka här .  Efter den slutade jag dricka men fortsatte att röka och snusa. Nu började det bli bråk med olika människor och jag gick väll aldrig riktigt säker när jag var ute. jag träffade andrea och bodde hos henne i en månad så att alla bråken skulle lugna sig.

2009

Jag slutade röka och snusa första januari och började leva ett helt nytt liv. alkohol fri och kroppen fylld med kärlek till andrea. mina utbrott är idag nästan obefintliga. några kommer ibland men dom är små. nu lever jag ett liv jag är stolt över och trivs med och jag och andrea är fortfarande lika kära och har snart varigt tillsammans i 10 månader.

Det här är min livs historia.

pusspåre


nej nu gäspar jag

God natt

Super pigg

Japp klockan är 2.  och det känns som att jag inte kommer somna. jag börjar bli hungrig så jag vet inte om jag ska ner och äta antingen gör det mig trött vilket vore bra eller så gör det mig bara ännu piggare. 

Aja ska väll fortsätta försöka sova. god natt 

Pusspåre

Jag ska jobba arslet av mig

Vad har ni för betyg? jag har 20 poäng och nu är alla prov klara och jag måste fixa godkänt i engelska. det är typ 3 veckor kvar och jag har aldrig haft engelska. Jag måste ju fan jobba arslet av mig. men det kommer jag nog fixa elller? Ska ikväll ta reda på exakt vad man behöcer kunna för att få godkänt sen blir det till att jobba. 

annars då?

Jo jag tog moppen till andrea igår eftersom hon hade bilen. 
När jag kom till andrea var klockan 2 jag hade varken ätit frukost eller lunch, och jag ska vara en diabetiker, hmm.
Vi gick och köpte lite till maten sen började vi laga mat och vi åt midag redan klockan 4. sen låg vi bara på soffan hela kvällen så himla skönt.  Kollade på extrem makower home etit eller vad det heter. Det var en kvinna med 4 barn. hennes syster hade 10 barn sen avled hon i livmoderhalscanser då gav systern ett löfte att ta hand om hennes barn.
Hon hade nu hand om 14 barn, hade knappt tid att jobba och dom bodde på hotel. ingen ville hyra ut något hem till dom. Det var dubbel avsnitt så jag fick inte se klart det. är skit nyfiken på hur det kommer bra och om dom kommer göra ett rum till varje barn. Dom äldre som var runt 16 var riktiga förebilder för dom mindre dom sa själva att dom visste att dom var tvungna att vara starka och inte göra nått dumt för då tror dom mindre att det är okej.

sedan kollade vi på sjukhuset och sedan var det ju säsongsavslutning på efterlyst.
En kille var på väg hem. en bil kör upp bakom honom två män hoppar ut för att råna honom på hans mobiltelefon. dom sparkar och slår honom. han faller ihop. får ett kniv hugg i magen och en av rånarna sätter sig på honom och drar kniven i ansiktet på honom.

Hur i helvete kan man sitta och skära någon i ansiktet med en kniv?

Nog fan har jag slagits men förihelvete någon spärr måste människorna ha?

Sen var det hämskaste. ett par skulle begrava sitt spädbarn som avlidigt. när dom kom till kyrkan och skulle ta farväl så var kistan tom. förstår ni vilken panik? usch hämskt. och vem fan vill sno ett dött spädbarn?

Nej jag tycker det är sjukt.

idag ska jag förmoidligen ut och köra fyrhjuling men jag vet inte.

Jag kommer höra av mig senare idag. ni får ha det super duper bäst.

pusspåredär ligger jag på sladd med en gocart fast på is så då är det is carting. bilden är tagen i början på 2008 tror jag. roligt var det iaf

Jag kan ju inte gå naken

Hejsan. som jag sa så åkte jag ut med fyrhjulingen det regnade och vi kunde inte filma så mycket. men en film blev det iaf.


Kommer bättre om några dagar.  kolla på den här så länge.

Ja andrea och jade kom förbi dyngsura var dom så vi alla tre hoppade ner i bubbelpoolen. Efter det åt vi pankakor och sedan tyckte andrea att hon skulle ta min bil till solna och det fick hon så nu har jag henes moppe här. vet inte om jag ska ta den till skolan imorgon eller om det får bli fyrhjulingen :)

Och så efter att jag badat tog jag på mig en tjocktröja bara. sen skulle jag ut och åka moppe gick upp för att hämta en t-shirt men hittade inte någon. då kom jag på att jag inte haft några t-shirts hemma under typ en vecka. och jag har knappt några hos andrea heller.  Nödlösning blev att åka iväg till stinsen in på stadium och köpa två stycken t-shirts så jag ska kunna ha nått på mig närmsta dagarna iaf sen får jag ut och handla på riktigt :)

Jag kan ju inte gå naken :)

Pusspåre

Tillbaka

Nu har jag ju faktiskt lite att skriva om :)

Ja hm vart ska vi börja.

I torsdags åkte mamma och pappa till åre och efter skolan åkte jag till andrea. Andrea ringde och undrade om jag kunde köpa donken på vägen men plånboken låg ju hemma hos henne så jag åkte ocvh hämtade henne sen avr det dags för donken. Det var det värsta jag varigt med om.

kommer fram till kassan och tänker åh nej inte hon.  Då var den en jag handlat av förut som då var otrevlig men men. jag går fram beställer och andrea säger vad hon ska ha.

Får min läsk. va fan det är sprit. Jag skulle ha coola. hon fick byta.

Andrea kollar i sin påse då hade hon glömt såsen. andrea säger hallå jag fick ingen sås.

Hon fick sin sås.

Jag säger. hallå vart tog min mat vägen?

Den kommer dröja 3 minuter. okej tänker jag. det brukar ju dröja drygt 3 minuter så det är lugnt.

Efter 10 minuter sa jag till henne. vad fan händer? vart är min mat. jag har för i helvete diabetes.  och det har tagit 10 minuter nu.

hon säger att det ska dröjja en minut.  Andrea kollar i påsen igen och då har hon glömmt lägga ner pajjen. Andrea pratar med tjejen i kassan. oj då det kommer ta 7 minuter att vänta på den.

Dom tog tillbaka andrea´s mat och la den på värmning.. efter 10 minuter fick jag min mat. orkade inte vänta på nått mer så jag åt upp  all min mat vid kassan och andrea stpd och väntade på sin paj.

Efter totalt 25 minuter fick vi vår mat. dom tog fel på saker och glömde saker och dom kallar sig för en snabbmatskedja?

Jag kom hem skickade ett mail till mc donalds och skrev vad som hade hänt och namnet på personen i kassan.

Efter någon dag fick jag svar från mc donalds.

Ett långt mail. det stod den tiden du fått vänta på maten är inte acceptabel. jag ska ta detta vidare till resturang ansvarige och kolla vilka rutiner dom måste ändra på och så ska vi prata med tjejen i kassan som kompliment får du två gratis menyer.

Det lönar sig att klaga hahahaha.

Sen på kvällen åkte jag och albin i bilen till skytteholmsfältet. andrea och alexandra gick dit så möttes vi där.
Vi träffade massa människor där. människor man träffat och människor man aldrig träffat.
Det var ju en människa som var väldigt jobbig. sprang runt över allt skulle prata emd alla han inte kände och blev riktigt jobbig. en annan kille ledsnade på han och drog omkull han och sparkade honom i ryggen. han sprang då där ifrån. Sprang till tunnelbanan och röjjde som ett arsle där.

Vi ville inte att oskar skulle gå till tunnelbanan själv med tanke på hur mycket folk det var överallt och hur fulla alla var. Vi gick till tunnelbanan där vi träffar den jobbiga personen som springer runt som en dåre och personerna inne på pressbyrån var skitr arga på han. ett under att han inte fick emr stryk än han fick.

dagen efter träffade vi några av människorna igen. dom snodde spolarvätska på statoil för att få fyr på brasan som nästan slocknat. när dom kom till brasan hade jag, andrea och albin redan avrigt där ett tag. andrea ville gå hem när dom började hälla spolarvätska över elden så att hon och jag inte skulle få någon skit fall nått hände.  polisen var lixom där precis innan dom andra kom. så vi begav oss hemåt och tog det lugt bara.

på lördag kväll åkte vi till väsby. andrea ville öva att köra dit så vi åkte på hennes moppe. Vi kom fram hämtade min fyrhjuling åkte och hämtade matilda sen drog vi till donken med rikard, häggblad och alla. Vi åkte tillbaka till solna.

på söndag så tog vi med oss jade till väsby det var trevligt :)

Eftersom jag skulle till skolan på måndag och andrea sov hos mig så fick jade sova hos linus. Andrea och jade var lediga i går. efter skolan så tog vi och åkte till ett grustag och lekte med fyrhjulingen. blir det finare väder så kommer jag och linus att åka till grustaget idag och då kommer ni få bilder och kanske någon film på när jag kör :)

Det var det jag hade att säga.

Ha det bäst

Pusspåreen flera år gammal cykel bild. hoppar och har ena handen bakom ryggen.Och en cykel bild från midsommar afton 07. nej nu får ni ha det så bra.

pusspåre


Grilla

Ja nu ska vi grilla något mer hinner jag inte skriva. vi har haft det roligt under helgen och jag har träffat nya människor. jobbiga och trevliga. uppdaterar när jag är tillbaka i vardagen. 

Pusspåre

RSS 2.0