Tunga grejer

Idag har jag vart på jobbet och har inte hunnit göra så mycket mer. Men jag måste få tipsa om en grym musikvideo. Jonas visade mig den igår och idag har vi lyssnat på denna artist hela dagen. Gillar hans flow och hans stil. Ni kanske har hört han förut men här har ni låten.





Tunga grejer!

Pusspåre

Jimmyh - Bokstavsbarn förevigt

Idag tog jag mig tid att åka hem och sätta mig i studion.

Det tog inte lång tid innan jag hade spelat in hela låten. Var jävligt taggad på att spela in och så flöt det på bra ifrån början.

Första versen är bara med piano så det är inte konstigt om det låter lite konstigt. Har ju aldrig kört på bara piano innan men jag ville testa något nytt och hoppas ni gillar resultatet.

Låten är ägnad åt alla bokstavsbarn här i sverige. 5% av sveriges befolkning har en diagnos. Adhd, Damp, asperger och add.




Eftersom att en person kommenterade och undrade om jag kunde skriva ner texten så har jag nu gjort det!

Text:

(vers1)

Jag har gått igenom eld jag har gått igenom vatten jag har tagit sömntabletter för att somna på natten. Jag har haft utbrott jag har varit aggressiv, Jag har gjort ett och annat för att ändra på mitt liv. Hyperaktiv kör tills jag Kraschar. Smällen kommer efteråt. Ah ni fattar. Kör bara på hårdare för varje dag, en dag ger kroppen upp och orkar inget på ett tag. Varje dag tar jag lugnande medicin, piller efter piller för att hålla mig lugn och fin. Vissa dagar speedad andra dagar helt slut. Livet med en diagnos kan verka rätt sjukt. Är du ett bokstavsbarn vet du precis, precis vilka vägar man tar till vilket pris. Bokstavsbarn för evigt kan aldrig tas ifrån mig. Inte förens dagen livet tas ifrån mig.

(reff x2)

 Bokstavsbarn förevigt föralltid i mitt hjärta. Inte vara deppig vi måste vara starka. Inte lyssna på allt jävla skitprat. Be dom dra åt helvete och visa vad vi klarar av.

(vers2)

Jag börjar bli speedad kroppen pumpar adrenalin. Får ta det som läkarn gav mig lite amfetamin.  Vissa verkar tro att man förlitar sig på medicin, men ni ska veta hur jag kämpat för att klara ett vanligt liv. Pappa stod åh titta på när jag krascha rutan, har så många minnen jag kan klara mig utan, jo jag minns en gång 2 sicuritas me batong, va inlåst på psyke åh dom gav mig en omgång. oh Shit vilken bra reklam 2 av era vakter som misshandlat ett barn. Har tagit slag, har fått blåmärken på min kropp, men hur hårt dom en slog tappade jag aldrig mitt hopp. Visst fanns mina föräldrar alltid där men va spela de för roll när samhället behandla en så här. In till Psykologer möten hit åh dit, Vill bara koppla av kunna tänka på min framtid.

(reff x2)


Bokstavsbarn förevigt föralltid i mitt hjärta. Inte vara deppig vi måste vara starka. Inte lyssna på allt jävla skitprat. Be dom dra åt helvete och visa vad vi klarar av. 

(vers3)

Adhd damp asperger och add, bokstavsbarn tillsammans ett helt jävla alfabet. Har alltid kämpat sen min första dag. Med hopp om att allt skulle bli som det är idag. Inga psykologer, ingen sluten vård, inga låsta dörrar ingen psykos. Skaffat jobb, flickvän och barn, inga möten på soc bara njuta av de jag har.Bokstavsbarn




Lämna en kommentar!

Pusspåre


Magbilder vecka 35, Musik

Hejsan gott folk. Jag har inte alls vart duktig på att uppdatera här. Det har vart mycket att göra och tiden har gått fort.

igår tog vi bilder på Andrea´s mage. Vecka 35 (34+1)



Sen så har jag köpt lite nya tröjor. Ni kan få bild på en. Alla jag köpte e stickade. Härligt till hösten.



Sen så åkte jag och Andrea in till stan idag och hämtade mina hörlurar som jag väntat på i 7 veckor.



När vi kom hem så satte jag mig vid datan och började skriva lite på bokstavsbarn låten. Och helt plötsligt var jag klar. Kändes som att det gick hur fort som helst. Men hur som helst så är låten klar och jag åker hem imorgon för att spela in den. Så imorgon släpps ny låt till alla bokstavsbarn.

Hoppas ni har det bra.

Pusspåre

Det kommer snart, Det kommer

Jag tänkte skriva det här igår men tiden gick fort och helt plötsligt hade man gått och lagt sig.

Jag har börjat jobba lite med musiken igen. Har inte haft så mycket tid till att skriva men nu försöker jag ta mig all tid jag får så att jag kan bli klar någon gång. Jag börjar faktiskt sakna känslan man får när man står där vid micken och bara kör på. Så nu ska jag se till att få texten klar så att jag kan åka hem och spela in låten så att den blir klar. För nu börjar till och med jag tycka att jag är för seg på att släppa låtar. 

Nu ska jag fortsätta att titta på Fångarna på fortet med Andrea så ska jag skriva lite mer imorgon.

Pusspåre


Jimmyh



Var lite uttråkad så jag satte mig och redigerade bilden lite.

Pusspåre

Jag kan knappt gå

Idag har Andrea och jag varit på Erikdals badet och skoja inte vad jag har ont i benen. Hade redan ont igår efter att ha jobbat för första gången på länge och nu har man simmat också det är inte skönt alls i benen just nu. Orkar knappt gå.

Vi åkte dit för att Andrea ville simma. Hon har ju haft ganska ont i kroppen och ville mjuka upp muskler och leder lite. Jag passade på att göra mig av med lite överenergi och det gick alldeles utmärkt. Kände mig pigg när vi gick därifrån men sen tog det inte lång tid innan jag blev helt slut och höll på att somna. Jag kan aldrig sova på dagarna. Kan inte sova en timme efter jobbet eller så. Vet inte varför men det går iallafall inte. Sen blev det lite roligt på tåget.

Vi satt på tåget sen klev det på 2 Tjejer/kvinnor. Vet inte vad jag ska kalla dom. Dom var inte gamla och inte unga. Aja nog om det. Dom kände inte varandra men direkt när den ena satte sig ner så sa hon till mig. Oj vad du ser trött ut. Då sa jag att jag var det sen så var hon tyst ett tag. Sen efter en stund kollade hon på Andrea´s mage och frågade om när bebisen skulle komma ut. Hon svarade och sen började hon fråga om vad det var för kön och allt möjligt. Sen så började den Andra kvinnan fråga också. Hon frågade också om datum för beräknad födsel. Sen började vi prata om ultraljud och allt möjligt. Vi hade en trevlig konversation.

Men varför började dom båda prata med oss? Det är ju inte vanligt att folk säger någonting på tunnelbanorna. Alla brukar ju vara rätt så tillbaka dragna när det gäller människor man inte känner. Men det är inte ovanligt att folk brukar prata med oss. Det var likadant innan Andrea blev gravid också. Förstår inte varför folk alltid ska börja prata. Det är ju trevligt men det känns lite konstigt när någon bara börjar prata med en. Undra varför dom börjar prata igentligen? Ser vi så trevliga ut? Jag vet inte varför men så är det bara.

Sen så var det lite kul för när vi badade så såg jag en person som jag verkligen tyckte att jag kände igen. Sen efter lite eftertanke så kom jag på att det var David hellenius. Inte så konstigt att man känner igen honom.



Tycker det är lite roligt att stöta på kändisar när dom inte är på tv så man får se hur dom är när dom inte är med på tv.

Sen kan ni få en bild på mig och Dennis. Den är tagen sist han fick komma hem.



Saknar dig min bror ♥

Pusspåre

Magbilder vecka 34

Tiden går sjukt fort. Tror inte jag har lagt upp en magbild sen vecka 27 och nu är det vecka 34. (33+1)

Nu måste ni få se hur tjock min älskling har blivit!





Magen växer enormt mycket nu. Känns det som iaf. Och vår bebis verkar ha boxnings matcher där inne. Sparkar på mig hela tiden när jag känner på magen. Det är helt underbart. Nu är det bara 7 veckor kvar till beräknad födsel vilket innebär att det är väldigt snart och att jag längtar otroligt mycket. Jag längtar tills jag blir pappa åt vårt barn :)

Vidare i livet. Nu har jag äntligen blivit frisk och det var otroligt skönt att vara tillbaka på jobbet idag. Nästan alla på jobbet var sjuka så vi var inte många där idag men det var bara lugnt och skönt, fast rätt tomt.

Nu ska jag titta lite på tv innan det är dags att sova.

Pusspåre


Det är inte överdrivet roligt att hänga över toaletten

Idag startade jag dagen med att vakna klockan 5 och då hade jag lågt blodsocker. Sen vaknade jag av mitt alarm klockan 6 och då låg mitt blodsocker på 20. Normalt är mellan 5 och 10. Jag fick på mig mina byxor men han inte ens få på mig min t-shirt innan jag sprang till toaletten och spydde. Sen låg jag där ett tag. Sen slutade det med att jag somnade på badrumsgolvet. Har inte kunnat äta på hela dagen förens nu. Men jag sattsar på att komma iväg till jobbet imorgon för jag orkar inte vara hemma nått mer. Så nu ska jag se till att få ordentligt med sömn och somna med stadigt blodsocker. Jag är rätt slut så jag orkar inte skriva något jätte långt.

I måndags var vi på föräldrarutbildning. Kan kort och gott säga att den gången handlade det bara om förlossningen och olika typer av smärtstillande. Vi var garanterat yngst där iaf. Men nu måste jag få fortsätta koppla av och försöka sova lite snart.



                                              Det hänger inte på håret.

Pusspåre

Köpt hörlurar under tid av rastlöshet

Idag blev jag otroligt rastlös. Vart hemma ifrån jobbet nu och har alldeles för lite att göra på dagarna. Jag och Andrea gick då ner till solna centrum eftersom att vi ändå behövde hämta ut ritalin till mig. När vi var där så hittade jag ett par hörlurar på clas ohlson. Jag har letat efter ett par hörlurar som har en nackbygel som jag kan ha när jag åker till jobbet och när jag är ute. Jag vill inte använda dyra studio härlurar ute om det skulle regna tillexempel. Sen så slits kablarna mycket när man stoppar dom i fickorna och rör sig hit och dit. Sen nu när jag letat hur länge som helst så fanns det en sån model på clas ohlson för 99 kronor. Och ljudet var mycket bättre än jag förväntat mig med tanke på priset. Dom kan spela upp till 116 db.



Pusspåre

När det inte riktigt går som man vill

Mådde inge vidare i morse men nu börjar jag bli lite stadigare.

Just nu har jag suttit vid datan och försökt att skriva på nya låten om bokstavsbarn men det går inte. Jag har ingen som helst koncentration och jag får inga ideér alls. Och då är det bara att lägga av. Jag tänker skriva ifrån hjärtat och när inte det går så får låten vänta. Jag vill ju inte spela in nått som jag skrev bara för att. Det finns inte lika mycket tid till att skriva längre som förr och inte lika mycket tid till att spela in. Jag har ju inte ens studion där jag bor nu eftersom att jag bor hos Andrea så måste jag ju åka hem till mina föräldrar för att kunna spela in. Men så fort en låt är klar så ska jag ta mig den tiden så jag kan spela in.

Lägger upp en bild på min kära mick. Det är en "ADK A51e"



Gillar den här micken jävligt mycket faktiskt. Jag har 2 mickar till men det är den här jag spelar in med. Den kostar runt 1 500 kr och ljudet är bra för det priset. Sen så har jag nästan alla studio grejer i svart. Micken, mixern, stativ och puffskydd. sen så e ju alla kablar svarta också men det är väl nästan alla kablar.

Men nu ska vi vidare. Jag har märkt att det är många som börjat prenumerera på bloggen via bloglovin. Det känns härligt att så många verkar gilla bloggen. Men vilka är alla ni 20 pers som prenumererar? Lämna en kommentar! Det vore kul att veta vilka som läser.

Imorgon flyttar vi hit min säng och spjälsängen ska bli härligt att få ordning på allt. Sen ska vi bara hämta barnvagnen så är vi klara med allt. Bara 7 veckor kvar nu :)

Nej nu känner jag mig fruktansvärt rastlös och måste hitta på nått innan jag blir tokig. Ha det bra.

Pusspåre

Legat och spytt

Idag har det varit långt ifrån den bästa dagen i mitt liv.

Jag vaknade av alarmet klockan 6 som vanligt när jag ska till jobbet. Klädde på mig skulle äta frukost och tog insulin som vanligt. Men när jag tagit en sked av min risifrutti så började jag må extremt illa. Jag gick till toa och sen låg jag och spydde. Gick och la mig igen i 2 minuter och sen var det dags för toan igen. Det värsta var att jag hade tagit insulin och fick inte i mig någon mat. Så blodsockret blev lågt och då är jag tvungen att äta. Men det går ju inte när man ligger och spyr men efter mycket om och men så lyckades jag få i mig dextro pulver. Typ som socker fast på pulver. Sen tog jag en kudde och la mig på badrumsgolvet istället. Badrummet är minimalt så jag hade kudden på tröskeln och fick vrida kroppen så fötterna låg mellan toan och badkaret. När jag slutat spy smsade jag chefen och sa att jag inte kunde komma till jobbet sen somnade jag igen klockan 8 och sov till klockan 11.

Detta brukar hända ibland. Nu var det längesen sist men det beror igentligen inte på någon sjukdom. Jag jobbar för hårt och sover alldeles för lite och då tar kroppen slut. Jag känner inte när jag jobbar för hårt. MEn det märks ju tillslut när det blir såhär. Men nu har jag beslutat mig för att fixa lite nya rutiner så att jag iaf får tillräckligt med sömn. Att jobba lugnare kan bli svårt men jag ska försöka. Sen nu när man har haft semester så är det lite extra svårt att gå ifrån ingenting till att jobba lugnt och fint. Iaf för mig. Jag brukar ju jobba alldeles för hårt.

Så just nu har jag rätt ont i halsen av att ha spytt och min mage känns lite sliten. Så jag ska ta och lägga mig och få sova ordentligt i natt.

Hoppas ni andra har det bra.





En bild ifrån 2007.

Pusspåre

Bilbarnstol införskaffad

Hej gott folk. Vi skulle igentligen få låna en Bilbarnstol av min kusin. Men hennes dotter har inte växt ur sin bilbarnstol än så vi blev tvungna att köpa en egen. Igår fick jag sms om detta att vi inte kunde låna den och bli lite små orolig när leverans tiden på bilbarnstolar är 10 veckor. Det är ju bara 7 veckor kvar till beräknad födsel. Men vi hade tur att babyland hadde dom på lager. Så idag efter jobbet så åkte jag först hem till Andrea. Jag bor ju här numera. Sen efter extremt god middag så åkte vi till barkarby. Den var slut på babyproffsen då gick vi till babyland och där var det till och med 200 kr i rabbat. Så bilbarnstolen eller babyskyddet som man kan kalla det kostade 1 495 kronor. sen så köpte vi även en adapter så att man kan fästa babyskyddet direkt på barnvagnen. Vilket är rätt smidigt om man ska åka och handla. Då slipper man lyfta barnet från stolen till vagnen. Då tar man bara stolen och klickar den i vagnen. Adaptern kostade 395 kr. så allt ihop gick på 1 890 kronor.  Modellen är en "akta graco logico s"



Då har vi faktiskt allt vi behöver för vår lilla bebis. Känns underbart att allt är ordnat. Vi ska bara få hit spjälsängen men den ska vi ju hämta i helgen så då kan man få andas ut.

Pusspåre

Äntligen är semestern slut

Idag började jag jobba igen efter 2 veckors semester. Dom sista dagarna på semestern var inte roliga alls. Jag blev så otroligt rastlös och var bara irriterad. Men idag fick jag äntligen jobba igen och jävlar vad härligt det var. Först känndes det bara härligt och ro givande att få jobba igen men nu har jag ont i hela J'vla kroppen. Har inte lyft nått på 2 veckor och så nu pang på full fart. Jag kan inte riktigt ta det lugnt och börja försiktigt. "ska man göra nått så ska man göra det ordentligt" Sen så straffar det sig ju alltid efteråt. Mina armar värker och jag har fruktansvärt ont i min handled. Mina ben är inte så glada på mig dom heller. Men trotts att det gör så fruktansvärt ont så är det otroligt skönt att få jobba igen och ser fram emot att få jobba imorgon igen. Låter lite sjukt va? Men det är så underbart att få bli av med sin överaktivitet/hyeraktivitet. Även om jag inte är hyper när jag inte jobbar så finns liksom energin i kroppen. Jag låg typ på soffan dom sista dagarna på semestern utan att bli hyper men när man väl jobbar så känner man att det inte finns något stopp. Vilket gör att man får väldigt ont efteråt när man har jobbat alldeles för hårt. Men vad kan man göra? Snart vänjer sig kroppen igen och då blir allt som det ska.

Jag försöker få tid till att skriva låtar men det blir väldigt tight med tid. Jag skriver bäst på nätterna och då måste jag ju verkligen sova för att orka jobba. Men ni behöver inte vara oroliga det kommer snart en låt till er.

Idag efter jobbet har jag bara njutit av livet. Käkat chips och druckit Root bear. Riktigt gott och slappt.

Sen har jag fått gratulationer av alla på jobbet idag då dom nu vet att jag ska ha barn. Så vi satt och pratade lite om det och det var trevligt det.

Nu ska jag snart lägga mig och sova mina timmar.

God natt!




Jag älskar dig!

Pusspåre


Nytt låt släpp, Mabo - Privat moln

Dags för låtsläpp. Mabo (Dennis) Har vart hemma ifrån sin fosterfamilj i en vecka nu så vi lyckades få ihop lite tid till att spela in den här låten. Han hade flera texter men vi hann tyvär bara med en låt idag. Imorgon åker han tillbaka till fosterfamiljen i västerås så vi får spela in dom andra låtarna senare. Dennis spelade in hemma hos mig och det är jag som har mixat ihop allt.



Artist: Mabo

Låt: Privat moln

Mixning: Jimmyh

Pusspåre

Shyssta snickare

Idag har vi råkat ut för några riktigt shyssta snickare. igentligen var dom inte så shyssta. Dom håller ju på att renovera Andrea´s hus. Byggställning runt hela huset och så. På andra sidan huset har dom satt plast över fönstrerna men inte på vår sida. Dom har haft semester och inte jobbat nått på några veckor men idag började dom och slipade på fasaden. Fönstret i köket var öppet kanske 8 cm och då såg det ut så här på köksbänken när våra kära byggarbetare var klara. Jag drog ett sträck med fingret så ni kan se hur skitit det blev.



Uppe i venstra hörnet ser ni ett diskställ. Tror ni att disken var ren efter detta?

Det vore ju trevligt om dom kunde plasta igen fönstrerna innan dom gör sådanna här grejer. Eller om dom sagt nått. Kan ju bli svårt att snacka med dom eftersom dom enbart pratar polska. Men men.

Idag gick Andrea in i vecka 32. Ni kommer få magbilder snart för nu har hon blivit riktigt tjock min älskling :) Och bebisen har sparkat som en galning idag. Det blir nog en liten kickboxare eller fotbolls spelare.

Imorgon ska jag till min diabetes läkare. Bara rutin grej. Är där 2 gånger om året och hos diabetes sjuksköterskan 2 gånger om året så det blir besök var 3e månad. Sen ska jag se om jag får tag på Dennis så jag vet om jag ska hem imorgon så han kan spela in lite låtar. I så fall så lägger jag upp hans låtar här på bloggen sen.

Här är låten Dennis spelade in sist han fick komma hem.



Sen så kan ni ju få lyssna på min senaste låt med Angelica också.



hoppas ni har det bra.

Pusspåre

Jag älskar nätterna

Ja så är det. Det är så skönt när solen gått ner. Allt är svart och man kan koppla av till 100%. Just nu sitter jag vaken själv. Kanske inte det allra roligaste men det är skönt ibland det med. Funderar på om jag skulle börja på en låt men det är nog ingen bra idé. Börjar jag skriva så är det svårt att sluta och jag tänker inte sitta här hela natten. sitter i sängen och kollar på 2 and a half man, och bara njuter. Livet leker.

Idag har vi varit hos barnmorskan och allt var bra med våran lilla bebis. Fick även reda på att våran barnmorska är som mig typ 1 diabetiker. på tal om det så tänkte jag bjuda på bilder imorgon på ett sensor byte. Låter det intressant? Imorgon kommer ni fatta vad jag menar.

Imorgon så ska jag och Andrea till hennes tandläkare och på fredag så ska vi till min diabetes läkare. Hoppas mitt HbA1c har sjunkit. Det låg lite för högt sist. Åh andra sidan har det aldrig legat riktigt bra men just nu när jag har sensorn och bättre kontroll borde det vara bättre.

Nej nu ska jag inte sitta här och snacka skit längre. Vi hörs imorgon.

Pusspåre


Hej mamma och pappa

Hej mamma och pappa. Jag vet att ni kommer läsa det här så jag är inte dum nog att skriva om er.

Hej alla andra underbara människor. Denna dag har vart en ren berg och dal bana. Jag och Andrea har träffat Dennis idag. Det var otroligt kul att få träffas igen efter 3 månader. Han håller sig drogfri och jag är imponerad och stolt över den han är idag.

Sen var vi på bio och kollade på bröderna karlsson. Den var rolig men jävligt ångest framkallande. Så mycket som hände som man inte ville skulle hända och ja. Ni får väl se den själva. Jag ska inte avslöja för mycket om den.



Sen så har jag bestämt mig för att göra en låt som ska heta typ "bokstavsbarn 2" Något liknande iaf. Den ska handla om oss alla bokstavsbarn. I sverige är vi faktiskt omkring 500 000 stycken bokstavsbarn. Men jag ska inte ge några detaljer. Låten kommer när den kommer.


Här har ni låten bokstavsbarn. Alltså den första och ända än så länge.
 



Sen så ska jag bo hos Andrea ett tag nu så vi får se när jag kan spela in nästa låt.

Nu måste jag sova. Klockan är alldeles för mycket.

God natt!

Pusspåre

RSS 2.0