pappa brukar fråga om jag inte har nått papper att rita på



måste säga att de va lite svårt att måla ett hjärta och skriva jimmy och andrea på sin egna överarm i rätt vinkel. men de gick.


de var igår som jag var hos anden och hade lite tråkigt så hittade jag några pennor och körde på.

igår var jag hos anden nästan hela dagen sen på kvällen gick jag och andrea till tomas och var med honom och jade.

men allt gick ju inte som de skulle igår. jag satte mig i bilen och startade den som vanligt. när man gasar fullt så typ gnisslar det. låter som remmen slirar utahelvete sen så toppade bilden typ 25 km/t och så fort man släpper gasen så känns de som något slår i motorn. lixom bam bam bam. förut så satt motorfästena löst dfå lät de så när man började gasa men nu är det när man släpper gasen. inte på tomgång utan när bilen fortfarande rullar. känns skit konstigt vet inte alls vad det är som kan vara fel förutom motorfästena men dom är ju ny bytta så jag försöker fundera ut vad det kan vara iaf.


eftersom vi inte kan åka iväg någonstans så börjar jag och andrea bli välldigt rastlösa för de finns ju inte mycket att göra. så vi ska försöka hitta på nått. ska lista ut nått nu.


Pusspåre

alla har vart spermier vad spelar det för roll vart man kommer ifrån?

vet ni vad som är rätt sjukt med våra svenska lagar. vi har yttrandesfrihet men man får inte säga vad man tycker. säger man vad man tycker så blir det olaga hot, förtal och allt vad rättsystemet kallar det. men vad har vi då för nytta av yttrandesfriheten när vi knappt får öppna käften iaf? vad är det man får säga nu som man inte skulle få säga om vi har yttrandesfrihet? men de jag tycker är helt otroligt med världen är rasism. seriöst finns de någon logik i det ? och vad är det för mening med att hata människor överhuvud taget. okej att man hatar folk för deras handlingar men inte för vad dom kommer ifrån eller deras hudfärg. skälvklart tycker jag man ska få hata folk som tillexempel, mördar, våldtar och liknande men många vita hatar svarta och många svarta hatar vita. varför?

när ska alla människor förstå att vi alla i hela världen en gång har varigt spermier? vad spelar det för roll vilken pung man legat i och vilken livmoder man växt i ? jag förstår verkligen inte. alla människor är lika men ändå olika. och vem blir lyckligare av att hata människor för deras religon och hudfärg? jag har polare som är vita som är svarta och ja alla olika människor.  alla är precis likadana.

många som haft det jobbigt och levt under tuffa omständigheter börjar hata folk. har dom mycket hat i kroppen så bestämmer dom sig bara för vad dom ska hata. antingen blir dom huliganer och bestämmer sig för att hålla fast vid ett lag och hata alla andra, eller så kan dom bli rasister och bestämma sig för att hata alla som inte är vita. men i själva verket så är det ju inte dom som dom hatar. men för att få ut hatet ur kroppen så måste dom hata nån/några. det är ju för jävla dumt att springa runt och hata oskyldiga människor när det inte är dom som du är arg på från början.

jag har blivigt jävligt dåligt behandlad men jag hatar bara dom som gjort fel mot mig inga andra oskyldiga människor. för att soc behandlat mig dåligt så hatar jag inte alla på soc. de finns säkert människor där som är kanon bra på sitt jobb. så det handlar om att inte låta ens hat och ilska ta över.

vet inte riktigt varför jag skrev allt detta men jag hade det i huvudet.

Sprid kärlek inte hat


Pusspåre

jag är sjukt glad

har jag någonsin haft en liknande rubrik? att jag är sjukt glad :) kanske inte men jag är sjukt glad idag. har vart det sen igår. jag är helt lugn och känner en fantastisk ro i kroppen. livet är helt underbart. vet inte vad jag kan säga men livet har sina goda stunder.  ja nu kände jag mig jävligt varm och hade tydligen lite feber. inte mycket alls men lite. men nu är jag så jävla glad så att de inte förstör mitt humör . livet är underbart. hörs senare.


Pusspåre

1 och ett halvt år

ja idag har jag och andrea varigt tillsammans i 1 år och 6 månader. Helt otroligt underbart måste jag säga. här har ni bilden ni sätt så många gånger förut. bilden är tagen för exakt 1 och ett halvt år sen då vi blev tillsammans.



ja och så har vi faktiskt varigt förlovade i 6 månader idag. helt otroligt underbart :)

livet är fan sjukt underbart just nu. är tokigt glad och allt bara flyter. det är väll det där med jobb som e lite knas nu men de tänker jag inte fundera på idag. så idag ska jag bara njuta av livet. vi ska åka och kolla på snabba cash ikväll så vi ska bara mysa hela dagen. inte den mest romantiska filmen men hoppas den är galet bra. nej nu ska jag fortsätta att njuta av livet och somna med ett brett leende ikväll :)


Pusspåre

varför läser du min blogg?

varför läser du min blogg ?

för att bli uppdaterad med mina nya låtar ?

för att läsa om alopecia?

för att läsa om diabetes?

för att läsa om adhd?

vad får dig att läsa min blogg? är det någon av anledningarna ovan eller har du en annan anledning? vore väldigt roligt för mig att veta vilka som läser min blogg och varför ni läser den :) jag har ju ingen aning om vilka alla läsare är.


Det vore underbart om ni tog er den lilla tid det tar att kommentera just varför du läser min blogg.


Tack på förhand.


Pusspåre

Hudläkare för Alopecia

hela dagen har ägnats åt att spela in en låt men jag och Andiamo var tvungna att ta oss en paus för att åka till hudläkaren. vi skulle prata om min kära alopecia universalis och för er nya läsare så innebär sjukdommen att man tappar allt hår på kroppen. men hur som helst så kom vi inte fram till mer än jag redan visste. dock har jag haft röda utslag på kroppen som jag tyckte liknade psoriasis men vi kom i alla fall fram till att det var vanliga exem. så jag har fått nån kortison salva jag ska använda tills utslagen är borta och sen så ska jag smörja in exakt hela jävla kroppen med nån mjukgörande salva 2 gånger per dag tills jag dör. hela livet ska jag smörja in mig. ja får se hur det går med den saken men jag ska försöka orka med det :) sen nått intressant är att man kan få bidrag på 4 000 kr om året för peruker om man nu känner sig sugen på att springa runt med sådanna jag känner mig då bekvämare i keps eller inget alls på skallen. men nu när jag ändå är här så skickar jag upp några bilder vi tog för någon dag sen.







det var vad jag hade att bjuda på för stunden.  vi hörs senare, ska se till att uppdatera bloggen bättre, försöka iaf.


Pusspåre

Öh jaha ?



öh jaha. vad i helvete ska jag skriva nu då? de känns som att jag har nått att säga men vet inte vad och jag har nog inte så många roliga bilder att bjuda på heller. men igår var jag och andrea på dop iaf. sen på kvällen drog vi till tomas och träffade honom och jade. och idag har vi vart hos anden med forsman. sen då? känner att de hänt saker men att de inte finns så mycket att säga så detta måste nog bli mitt någonsin tråkigaste blogginlägg. hur som helst ska anden sova här i natt så ska vi öva, öva och öva på en viss låt imorgon sedan ska det spelas in en demo och undra vart den ska skickas ? hm undra om någon har skapat sig vissa kontakter som kan leda någonstans ? tänker inte yttra mig mer om det nu. det kommer ett blogginlägg senare när jag är lite roliga. ville bara höra av mig lite.

Pusspåre

min kusins barn ska döpas

ja idag ska jag på dop får se om jag hinner blogga före dopet annars så blir det inget nytt inlägg förens på eftermiddagen, men jag kan lova att inom musiken börjar det hända grejer nu. ingenting är säkert men funkar det här kommer det bli galet nice, tänker inte avslöja någonting fören allt är klart och bestämt men hemligheten kommer att avslöjas så fort jag vet. ha det bäst.

Pusspåre


Jimmyh & Andiamo - Vila i frid

Ja vi har släppt en ny låt. vi tänkte göra en musikvideo till denna låt men jag började nästan gråta i låten så att spela in en video skulle jag aldrig klara av. här är då låten som handlar om min farfar. mina ofödda barn och Christopher Tillberg. Andiamo sjunger om Jesper Jakobsson och en kille som inte dött men vi tänker inte nämna hans namn. här har ni låten iaf.



Pusspåre

Rapbattle



ja precis sitter och tittar på när Andiamo och Freddiie kör en rapbattle. jag och Freddiie har skrivigt text idag och försökt spela in men de har inte gått så bra med den biten. men ska ha det galet nice i studion nu vi får höras senare :) pusspåre

nya högtalare installerade i studion

ja nu e de lite knepigt när jag har studio hemma och anden har sin. tror de blir mycker mer inspelningar hemma hos mig nu iaf. så hemma hos mig kommer kallas studion, annars säger jag andens studio.

jag och Freddiie har hunnit med en del under dagen. jag vaknade hos andrea och åkte hem till freddiie sen hem till mig och sen till barkarby. vi kollade på nya data skärmar och olika tillbehör på media markt. sen kollade vi skrivbord på ikea. sen in på elgiganten där vi fasnade i massage stolar i 20 minuter. hahaha de gjorde så jävla ont men va riktigt skönt. hade en jävla massa muskelknutar märkte jag. sen iaf åkte vi hem till mig och ordnade upp lite i min lilla studio och kopplade in dom nya  högtalarna.




så här såg det ut när vi började.



och så här efter. högtalaren bredvid data bordet, text hållare på högtalaren. förstärkaren och cd spelaren vänster om skärmen och INGEN skit på skrivbordet.



lite tydligare bild på högtalaren.

ja de va det de. nu sitter jag hos andrea och skriver en låt text. lyssnar på demon till de beat som Freddiie ska ha gjort klart till imorgon så att jag kan spela in och han producera. så imorgon ska det jobbas sten hårt på en ny låt. ska träffa han runt 9 eller 10 imorgon så vi kommer ha gått om tid på oss. nu ska jag fortsätta skriva låt text så jag kan spela in lite imorgon. ni får ha det super bra så länge.


Pusspåre

fixat studion

kommer bilder och text när jag är hos andrea i kväll. håll ut. pusspåre

Galet med högtalare till studion

Var ju hos jimpa i lördags och hämtade "lite" högtalare. här får ni bilder.





cd spelare och förstärkare



fick 2 sådanna dom "små" högtalarna.



2 stycken sådanna här. där nere sitter en 12 tumms bas sen en högtalare högre upp och så högst upp en diskant.



4 stycken sådanna lösa 12 tumms basar, varav 2 är oöppnade i kartong.

nu ska jag försöka koppla allt detta till datan.

pusspåre

tack hip hop rädda mig från utbrott

dagen var bra sen blev det knas. det började med att jag va rast lös, sen började jag bli irriterad. jag och anden tog bilen och åkte runt lite för att lugna mig. vi rökte lite de brukar ju alltid hjälpa men det gjorde det absolut inte. var inte sugen alls på att röka. snus funkade inte så jag kände att de skulle bli ganska mycket kaos. vi åkte tillbaka till anden där var Andrea, Freddiie, Dennis och Jade. ingenting blev bättre. ingen där gjorde mig mer rastlös eller irriterad så jag vet inte vad de va som gjorde mig galen men jag började känna att ett utbrott var nära så jag åkte hem. det va över 2 timmar sen óch jag har knappt lyckats lugna mig på nått sätt. lite lugnare blev jag nu när jag börjat skriva en låt. jag har inte haft ett ända utbrott sen jag började rappa. det kanske är den bästa adhd medicinen att skriva texter? aldrig lyssnat på nån vad man ska göra när man håller på att få utbrott för när man är extremt nära ett utbrott är man inte så sugen på att sätta sig ner och göra nått lugnt men texterna verkar funka för mig. tack hip hop. tillbaka till låten jag började skriva. vet inte om jag kan släppa den då de finns risk att texten är för brutal men jag tror nog de kan gå kanske iaf. vi får se vad jag beslutar mig för att göra. otroligt att jag orkar skriva det här inlägget nu med dom aggressionerna jag har i kroppen. men jag känner att det kanske kan hjälpa lite. texten hamnar iaf om utbrott och de e därför det kan låta grovt i texten men samtidigt är det som i mina andra låtar fakta ur mitt liv så tror nog det kan bli en låt iaf av det. nu är andrea på väg hem och vi ska se Johan falk - Vapenbröder klockan 9. de ser jag fram emot. kan va skönt att se lite våld på tv (inte i verkligheten) när man själv känner sig så aggresiv.



Pusspåre


Jag och anden kramas lite våldsamt



jag och anden brottades lite i hans säng och simsalabim så knäade han mig mitt på käften. blodigt blev de då läppen slog i tanden och de slutade ju fan aldrig blöda. fick mig en liten fläsk läpp. men vafan bara bita ihop. roligt hade vi iaf och det är smällar man får ta :) kvällen har spenderats hos anden och de har vart galet nice. lyssnat lite på nåra verser han spelat in. haha osläppt matrial :) men nu ska jag ner och äta med bror min sen sova. får se om man börjar spela in till skivan imorgon. annars på måndag. slänger upp bilder på högtalarna imorgon.

Pusspåre

Ny keps

jag e så rastlös så jag inte vet vad jag ska skriva. men jag ska nog lyckas få fram dagens viktiga händelse. har fått extremt feta högtalare av jimpa men orkar inte fixa fram bilder på dom nu så de får ni senare annars har de inte hänt mycket mer än att jag köpt ny keps. här är den iaf.





e så galet rastlös så jag orkar inte skriva mer men vi hörs så snart jag e gladare :) <3

Pusspåre


Allt är soft



mår fantastiskt bra idag. nya låten med musikvideon har fått en jävla massa spelningar och alla jag pratat med gillar den så det känns skit nice. idag har jag vart med andrea och haft det super mysigt och tog en sväng förbi barkarby och kollade media markt. sen några andra butiker också. sen har vi gjort lite pizza och nu kollar vi på barnaskrik och jäkelskap. grym jäva kul. härligt att få skratta och bara må bra. sådan galet lugn i kroppen nu.  ni får ha en trevlig fredag kväll.


Pusspåre

Jimmyh Feat. Freddiie - Vi har kämpat

Släppt musikvideo med freddiie.



Pusspåre

köpt ny mick och mixer

ja nu är hemligheten avslöjad. idag har jag köpt en ny mick och mixer så jag kan börja spela in till min skiva. underbart.





galet nice. har inte tid att skriva mer nu. vi hörs.

pusspåre

jag är så jävla glad



har nog aldrig känt den ro i kroppen som jag har just nu. jag vet inte varför men jag är otroligt lung och glad och har en fantastiskt ro i kroppen. tänk om alla dagar kunde vara så här? imorgon händer det nått sjukt roligt om allt går enligt planerna och även många av er kommer glädjas av det :) det kommer bli så nice. så imorgon blir det bild uppdatering och kanske även nått annat kul. men nu ska jag inte göra er mer nyfikna på vad jag ska fixa.

imorgon så är planerna hemliga men på torsdag ska jag hem till eklund och spela in en låt med honom. har inget detaljerat att beretta, idag så åkte jag och tomas till solna och nu är jag här med andrea, idag har vi vart och kollat lite på ikea och annars bara tagit det lugnt. skar upp fingret på undersidan av stolen också. inte så mysigt och de slutade ju aldrig blöda heller. men nu ska jag roa mig åt nått annat och fan vad jag ser fram emot morgon dagen :)

pusspåre


jag skriver, skriver och skriver

vad ska man fylla det här inlägget med då? har tänkt på det ett tag nu. jag kan säga att jag börjar bli galen av att leva som jag gör. för just nu finns det inget vettigt att göra, inget jobb för tilfället och dom flesta går ju i skolan och så tänker man för mycket på olika saker. men en vardag utan rutiner funkar inte bra alls för mig så jag vet inte riktigt vad jag kan göra för att slippa vara så rastlös. vore skönt om man kunde få sina pengar så man kunde köpa mixern och micken iaf så man har nånting att göra på dagarna. vore galet nice att få börja spela in lite till skivan. men nå pengar har man ju inte så de ända man kan göra är att skriva och skriva, idag har jag skrivigt en del på en utav låtarna till albumet. sedan så har jag och pappa funderat lite på om man ska köpa ett nytt batteri  till bilen eller koppla in ett till och ställa det i bakluckan. vi har inte kommit fram till nått vettigt men de lutar åt att köpa nytt batteri. sen så har jag vart och köpt lite skor och bara glidigt runt i stinsen. och nu sitter jag här igen. uttråkad och e på väg att bli galen. men jag ska inte tynga er så ni får ha det jävligt bra så länge.



sådanna bilder ger en inspiration. och snart får jag ny mick också :) den är inte bara bättre än denna. den e snyggare också. har senaste dagarna haft besökare på bloggen från usa, finland, norge, danmark, tyskland och frankrike. det är nice. hur dom/ni nu förstår vad jag skriver på svenska men men.  musiken har nog börjat spridas lite också för jag har börjat få omkring 100 visningar på youtube varje dag på mina 6 senaste låtar, fortsätt sprida min musik galet snällt av er som gör det.

pusspåre

Kommer släppa ett album



bilden har ju inget med det här att göra men det blir nog bra. jo jag har tänkt efter lite och konstaterat att det blir bäst att släppa en skiva istället för att släppa låtarna en och en. så skivan kommer att släppas för fri nedladdning. vad albumet kommer heta får ni veta när jag släpper en singel till skivan. men jag räknar med att ha råd med nya micken och en mixer i slutet på februari så skivan kommer nog kunna släppas i februari, mars. men jag tänker inte lova nått datum för då blir ni besvikna om det måste skjutas upp. så ett album kommer inom en tid och de ända som kommer släppas innan det blir en singel. ta hand om er. pusspåre

släppa skiva eller släppa låt för låt?

tjena. jag har lite problem med hur jag ska göra. just nu har jag 3 eller a igentligen 4 låtar på g, och jag vet inte om jag ska släppa låtarna separat eller om jag ska vänta tills flera är klara och släppa en skiva med typ 10 låtar ? hur vill ni ha det? att låtarna släpps en och en på youtube eller att jag inte släpper nåra låtar på ett litet tag och sen släpper en skiva för fri nedladdning? och samtidigt laddar upp alla låtarna på youtube? på ett sätt känns de bra att släppa låtar hela tiden men på ett annat sätt känns det bättre att ligga lågt och sedan släppa drygt 10 stycken. hur ska jag göra? skriv vad ni tycker i kommentarerna. lägger mina senaste låtar här så ni kan lyssna så länge.




















skriv gärna vilken ny tycker är bäst också. pusspåre

sömnlös i 32 timmar, ny data skärm

jag skrev inget här igår för hela dygnet va rätt flippat. natten mellan 6e och 7e så somnade jag aldrig, det slutade med att jag somnade klockan 9 igår på kvällen efter att ha vart vaken i 32 timmar. så natten då jag inte sóv skrev jag en låt text sen fick jag en panikångest attac och efter den kände jag mig helt borta. jag hade nog tänkt så mycket så jag inte kuna tänka längre vilket gjorde att skallen va helt körd, viste knappt vad jag gjorde eller tänkte, sen satt jag uppe hela natten och träffade rickard på morgonen. senare så var jag med martin, nitz och henke. vi hade det trevligt och tog de lugnt så fick jag lona en dator skärm av nitz, tror det är 19" inte säker. så nu har jag två skärmar vilket gör att jag kan ha inspelningsprogrammet på denena och texten på den andra. riktigt underbart :) sen så avslutade jag kvällen med att åka hem till andrea det var inte specielt kul att köra bil när man inte sovigt på 30 timmar. men jag överlevde iaf. nu ska jag kanske fortsätta lite på den nya låten. men så här ser det ut i mitt rum nu.



mitt nattduksbort har blivigt ett data bord och en liten studio :) lite trångt att komma ner i sängen när mickstativet står här men eftersom jag har dubbelsäng drabbar det bara mig och inte andrea så skönt att hon inte drabbas :) men nu ska jag försöka koncentrera mig på nått vettigt :) pusspåre

börjat skriva på en ny låt

första versen är klar. det är jobbigt som fan att skriva för handlingen är ganska känslig. jag vet inte vad mer jag kan säga. tänkte skriva mer på den imorgon. tror jag börjar få en liten panik ångest attac. mindre trevligt. nej jag kan inte skriva mer nu. hoppas ni förstår. tack till alla läsare. pusspåre

Jimmyh - Jag ser hur det skiter sig

Ny låt inspelad i  natt



Pusspåre

ny låt släpps idag



denna bild ritade jag nån natt för ett tag sen när jag som vanligt inte kunde sova. men om 6 timmar så ska jag gå upp och äta frukost sen så ska jag spela in ny låt :) jag längtar. har spelat in den idag men är inte nöjd så jag gör om det om några timmar. bäst att lägga sig och sova lite nu kanske. men hur som helst kände jag att det var nödvändigt att kasta ut ett litet blogg inlägg, inte gjort det på hela dagen men lika bra att få det sagt att det släpps en ny låt idag. hoppas ni kommer gilla den och att den får många kommentarer nu ska jag försöka somna. inte så kul att va vaken ensam då rickard redan sover. men vi hörs i morgon så laddar jag upp nya låten kommer inte ta mer än en timme att spela in. så den bör släppas på förmiddan om jag lyckas komma upp kl 10. annars blir det eftermidagen. som vanligt avslutas inlägget med det meningslösa ordet.

Pusspåre

Ny låt på g - Jimmyh ft Sandra

Idag har jag tillbringat dagen med anden och fredde. vi var hos anden i studion,  fredde har börjat göra att beat åt mig som jag och sandra ska göra en låt på :) vad den kommer handla om får ingen veta. när den släpps vet jag inte. men så fort beatet är klart så ska jag börja skriva text. jag vet ju vad den ska handla om och det kommer nog gå bra. vet inte om jag släpper nån låt innan denna men jag vill hälst inte spela in mer fören jag har köpt ny mick och mixer men vi får se. jag kanske blir så sugen på att göra en låt att jag inte kan hålla mig.  men beatet blir tungt och texten kommer bli bra. och sandra är en jävel på att sjunga och för er som inte vet vem hon är så lägger jag upp en bild.



japp så ser hon ut. men nu ska vi ta och lägga upp bild från idag,



freddiie sitter och gör mitt beat :) underbart. och så har anden lyckats med en jävligt snygg målning på väggen men den är inte klar än så den kommer bli finare :)

ja mycket mer hade jag inte att beretta just nu. vi hörs senare.

pusspåre


kom hem edward

Jag känner inte dig super bra, men tillräckligt bra för att saknaden ska bli stor. det värsta är att inte veta vart du sitter och inte veta när du kommer ut. hoppas du inte behöver sitta bakom galler hela 2010. blir galen av att inte veta när man får se dig. det är ett helvete att sitta men jag hoppas att du kanske har det lite bra iaf. men julafton och nyår inlåst. fan asså. jag vet att du inte kan se det här nu men hoppas att du kan göra det sen. det är en stor saknad efter dig här. alla saknar dig mannen. hoppas du sköter dig när du kommer ut. vet inte vad mer jag kan säga. saknar dig <3



pusspåre

2010



Gott nytt år på er alla underbara människor. vad ska man fylla detta inlägg med?

ja igår var det 2009 och idag är det 2010. ska jag va ärlig så tror jag faktiskt att det kommer bli en underbart år. man hoppas ju att musiken sprids och man kanske får uppträda? sen så hoppas jag kunna få ett jobb. det ska nog lösa sig innan året är slut. sen så hoppas man ju att de inte blir så mkt sjukhus besök men det är rätt svårt att undvika. ska ju till 4 läkare bara under dom första 2-3 månaderna på detta år men man kanske slipper ligga på sjukhus iaf. men hur som haver så hade vi det trevligt igår. åt middag hemma sen vidare hem till angelica sen tillbaka hem för att smälla fler raketer och träffa jade och thomas. sen tillbaka till angelica och det var trevligt det. sen så har jag fått nå konstiga utslag på armarna, ryggen och bröstet men skriver mer om det sen. måste äta nu sen så kanske jag skriver mer på nya låten ikväll. ska försöka fixa musik video till den :) hörs senare.

Pusspåre

RSS 2.0