Jag jobbar hårt hela dan varje dag

Tjena igen. Jag måste säga att jag fått alldeles för lite sömn den här veckan. Jag har inte sovit mer än 6 timmar någon natt denna vecka. Sover så fruktansvärt dåligt utan Andrea. Har inte träffat henne sen i måndags morse. Saknar min älskling. Tror ni magen växt nått till på fredag då vi ska träffas igen? :) Om inte annat så kommer jag inbilla mig det för att jag tycker det är mysigt att gosa med hennes mage :)

Hur som helst så blir det inte mycket sömn i natt heller. Alarmet står på 06:30 och jag lär inte somna på ett tag. Men åh andra sidan så är det ju halvdag på jobbet imorgon så jag slutar klockan 12. Riktigt härligt.

Det blev inte så mycket skrivet på nya låten. Tänkte ta det imorgon efter jobbet så man kan provsjunga lite under tiden man skriver, det blir roligare så.

Sen så fick jag en kommentar av min älsta morbror på youtube idag. På låten "Jag ska bli pappa"

så här skrev han:

Tjena J och ett riktigt stort grattis till dig och Andrea.

Kommer ihåg 16, man var rätt stark redan då men som gubbe numera så vill man väl inte minnas... -stå på er och skit i vad gamlingarna säger, lite kämpa och ni grejar det här fint!

ps. gillar din låt, känns att den kommer från hjärtat. Även om du fixar ett kneg, satsa på musiken, det kan bli nå't

// Morsans älsta brorsa

Hela släkten är positiva till det här. Det känns jätte skönt att dom närmaste står på ens sida. Den ända i släkten på min sida som inte vet något än är min farmor. Jag tror nog hon kommer ta det rätt bra hon med. Hon är en riktigt pigg och härlig tant, fyllde nyss 80 år men de känns som att hon inte är mer än 70 en kvinna med krut i. Och en stor förebild.

Jag kan ju inte sitta här och skriva hela natten, Måste sova nu.



De är inget litet torn vi byggt på jobbet. Nu har vi även byggt hela vägen upp till taket och även börjat bygga på en till lastpall bredvid. Jag är med på bilden enbart för att ni ska kunna se hur högt det är i förhållande till min längd. jag är 170 cm så de är en bra bit de där tornet. Sen kanske ni undrar hur vi lyckats bygga så högt? De får ni bild på imorgon, så ni får se våra knep.

God natt, Pusspåre

Jobb nästa vecka och låtskrivande

God dag på er alla. Jag har en fruktansvärd huvudvärk och mår lite små illa till och från. Sen så kändes det nyss som att jag skulle koka över så jag typ dränkte skallen i kallvatten och det hjälpte ju lite iaf. Sen så har jag börjat hosta lite smått. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu.

Nästa vecka är det påsklov men jag ska få jobba på min praktik plats. Det innebär att jag kommer att få lön. Imorgon ska jag diskutera med chefen om hur mycket jag ska få i lön. Så jag har inte råd att bli sjuk nu och varenda krona jag tjänar nästa vecka ska sparas till bebisen.

Jag har fått en fin ide om vad en låt ska handla om och skrev upp några rader i mobilen när jag inte kunde sova för någon dag sen. Jag sitter och letar beat nu och ska nog ägna kvällen till att skriva på låten. Om jag blir klar idag så kan jag ju kanske spela in den imorgon eftersom att jag bara jobbar halv dag.

Jag ska försöka koncentrera mig på musiken nu så jag återkommer lite senare.

Pusspåre


Rätt många möten närmaste tiden



Bilden är tagen vid poolen när vi var i Dalarna.


Kan ju lugn säga att läsar siffrorna har ökat väldigt fort här på bloggen. Jag hade tidigare runt 40 läsare om dagen. Nu har jag runt 130. Undra varför? haha. Det är nog inte så svårt att lista ut.

Jag måste säga att jag är chockad över folks reaktioner på att jag och Andrea ska bli föräldrar. Ingen har varigt negativ och det är ju verkligen jätte skönt att folk runt om än är positiva. tack så mycket till alla er som är underbara och ni vet exakt vilka ni är.

Vecka 15 är rätt så fullbokad. Den 13e så ska jag till min adhd läkare och snacka lite om de vanliga. Hur det står till i livet. Och jag har ju aldrig mått bättre så de finns inget negativt att prata om. Den 14e så ska jag till min diabetes läkare, också ett vanligt möte. Stämma av lite vad som hänt sen sist. Och den 15e så ska jag och Andrea till våran barnmorska och bara prata lite. Sen senare så blir det till att lyssna på hjärtljudet och sen i början av maj så ska vi på ultraljud :)

Vi ska INTE ta reda på vilket kön vårat barn har. Det får bli en överaskning när barnet föds.

Jag har inte så mycket mer att säga.

Vi hörs efter jobbet imorgon.

Pusspåre

Bebis mage



Bebis mage :)

Min kära flickvän ville inte lägga upp bild på sin mage men idag har hon gjort det så då gör jag också det. Bilden är tagen idag vecka 14 (13+2)

Jag återkommer lite senare idag.

Pusspåre

Ibland är det jobbigt att ha diabetes

klockan 00:30 tänkte jag stänga av datan. Tänkte att det var ju alldeles för sent och jag ska ju upp klockan 8 för att åka till jobbet.

Jag stände av datan och tog ett blod prov. låg på 3,9. Inte jätte lågt men jag behövde äta. går ner och börjar äta. då känns de som jag ska spy. Jag försöker få i mig lite vätska och dextro för att stiga i blodsockret men jag han inte så långt innan jag satt på knä böjd över toan redo att spy.

Jag låg där på golvet och skaka och åt dextro, men så fort jag tog en liten bit så kändes de som allt jag ätit under dagen var på väg upp. efter att jag legat på badrumsgolvet i en halvtimme så lyckades jag äntligen få i mig tillräckligt med dextro för att orka resa mig upp. Sen är det tur att man har insulin pump och kan vrida ner bas insulin dosen.


Jag slapp iaf att spy men mår fortfarande rätt illa. men om 6 timmar och 20 minuter ringer klockan och jag ska göra mig i ordning för jobbet så nu måste jag verkligen sova.

Jag skriver så fort jag kommer hem från jobbet imorgon.

Pusspåre

Grattis på 16 års dagen älskling

Ja idag så fyller Andrea 16 år. Jag sov hos henne i natt så hon fick sin present i morse.



Presenten är väll inte helt riktad till henne som ni ser. Haha. Men hon blev glad över presenten och den är ju faktiskt lite gullig med "I ♥ mum" trycket. Och så bara en vanlig randig body. Det var ju ett paket med dom 2.

Jag är verkligen super lycklig. Jag har aldrig mått bättre psykiskt men just nu mår jag inte alls bra fysiskt. Har haft ont i magen och huvudet hela helgen och nu har jag fått lite kvälningar idag. Jag har vart på jobbet hela dagen men nu tänkte jag inte röra nått mer på mig idag, hoppas att det blir bättre till imorgon för jag har ingen lust att ligga hemma och vara sjuk nu. Måste kolla febern sen. Känner mig riktigt, riktigt varm.

Men nu måste ni ta och säga grattis till Andrea på födelsedagen.

Kom till hennes blogg genom att Klicka här

Pusspåre

Hemligheten är avslöjad och låten är släppt

Nu är det dags att släppa den hemliga låten. Låten har hållts hemlig för att handlingen inte fått komma fram förens nu. Andrea är gravid, Jag ska bli pappa. Jag är hur lycklig som helst :) Andrea gick in i vecka 14 idag. Jag håller på att fixa jobb och vi kollar för fullt på lägenheter för att kunna flytta hemifrån innan barnet föds. Det kommer gå kanon bra det här och jag är världens lyckligaste blivande pappa.

Beräknad födsel är i början av oktober men vi vet inte säkert vilket datum fören vi varit på ultraljud.

Jag vet inte vad mer jag kan skriva. Jag är riktigt jävla lycklig och längtar tills vi kan flytta och ha en egen fin familj. Jag ska visa hela världen att jag kan ta ansvar och vara en bra pappa. Ni får ha hur mycket fördomar ni vill om att få barn i min ålder för ni vet ingenting om hur jag är som person och vad jag klarar av. Hade vi bedömt att vi inte var redo för detta så hade vi inte behållt barnet. Vi VET att vi klarar det här och livet tar inte slut för att man får barn. Jag har inget ungdomsliv jag kommer sakna. Jag har redan gjort det jag velat och nu är det just det här jag vill.

Det är nu livet börjar på riktigt.



Här har ni den hemliga låten.

Pusspåre

Kartellen - Vilsna själar

Kartellen har släppt en låt som ett smakprov på deras kommande album. Låten heter "Vilsna själar" Sebbe Stakset från Kartellen skrev texten till den här låten under tiden han satt på anstalt. Nu är den inspelad och släppt. Jag vet inte om han fortfarande bara har permisioner och spelar in låtarna då eller om han är hemma med fotboja. Har hört lite olika rykten men hans flickvän skrev på Facebook att han är hemma med fotboja. Om inga beslut har ändrats så kommer den tas av den 10 April i år.

Här har ni låten.



Glöm inte att jag släpper min hemliga låt ikväll.

Pusspåre

20 månader

Idag så har jag och Andrea varit tillsammans i 20 månader. Tiden går ju jävligt fort. Känns som de va igår jag var ute och lallade runt. Är otroligt glad att jag sitter här idag och inte är ute och stökar.

Tack baby ♥



Bilden är tagen för exakt 20 månader sedan.


Idag har jag varit i Kista och köpt en födelsedags present till Andrea. Hon fyller år på måndag men ska firas imorgon. Sen så har vi vart och handlat lite och nu sitter vi bara i soffan och slappar ordentligt. Med tanke på hur vardagen ser ut så måste man ju få njuta av lediga tiden man har på helgen.

Imorgon så släpps min hemliga låt. Vet inte vilken tid exakt men någon gång på eftermidagen eller kvällen. Senast 20:00 är jag nästan säker på. Men jag borde kunna släppa den runt 18:00 om ingenting kommer i vägen. Ser fram emot att få den låten släppt. Ska bli härligt.


Har lagt upp bilden förut men jag gör det igen. Så här ser låten ut.



3 verser och 2 refränger.

Pusspåre

Vadå rubrik? Läs inlägget istället

Vad gör ungdomarna idag då? Ute och super? De känns otroligt onödigt.

Jag sitter i soffan och kollar lite tv med Andrea och hennes mamma. Väntar på att solsidan ska börja, mycket mer är det inte som händer. Jag kunde inte riktigt somna i natt så jag började på en ny låt. Jag tror att den kan bli rätt så bra men åh andra sidan så släpper jag ju min hemliga låt redan på söndag. Så jag kan ta mig god tid till den nya låten utan att ni inte uppdateras för de gör ni ju redan om 2 dagar. Jag känner mig mycket seriösare i musiken nu även om jag kanske inte gör så mycket mer än innan så känns det mer på riktigt. Kommer lägga ner mer tid på låt skrivandet så ni får höra bra resultat.

Jobbat hårt hela dagen och sen så kom de jobbiga. Jag tycker ju inte att de är så där jätte roligt att gå i köpcentrum om jag inte är på helt rädd humör för det och det händer inte ofta. Skulle in i solna centrum idag för att köpa en present till Andrea som fyller år på måndag. Och just den saken var slut i varenda butik. Började bli rätt så trött på allt folk runt om kring efter att jag vart i 2 butiker, sen när jag hade vart i alla så kändes det jävligt onödigt eftersom att jag ändå inte hittade det jag letade efter. Det var ju inte nödvändigt eftersom att jag kunde ha hittat det. Men de kändes riktigt meniningslöst. Knepigt de där. Får försöka hitta grejen i någon annan butik under helgen.

I morse frågade pappa mig vart vi har en hårborste, Jag kunde inte annat än skratta

Pusspåre


Du är vacker



Jag älskar dig ♥

Börjar bli mycket fin kläder nu

Värsta mode bloggen. Nej jag skojjar bara men jag har köpt en ny tröjja idag.



Halva priset på brothers. Kostade på rea 300 kr.

Andrea fyller år på måndag men ska firas på söndag så jag tänkte klä upp mig lite.

Har hittat en låt med grov text. Från att killen sattsa på fotbolls eliten till att han tog en överdos. Lyssna på låten och fokusera på texten. Den är så jävla grym. Man fångas verkligen. Lyssna noga.



De ända negativa är att den är inspelad via telefon eftersom att sebbe satt i fängelse när han släppte låten. På deras mixtape så finns en version som är inspelad i studio. Men iaf. Lyssna noga på texten.

Pusspåre

Titta va ja hitta i min brevlåda

Idag blev jag glad när jag hämtade posten. Titta vad jag fått för brev.



Yes. Nu är det bara att gå den där kursen innan man ska ut och göra gatan farlig. haha. Skämt åh sido. Nej men snart får man äntligen börja övningsköra. Det är härligt och skönt blir det sen när man kan byta upp sig från moppebil till vanlig bil.

Sen så fick jag nått brev av nån läkare som jag verkligen inte fattade. Nån remis men sen var det lite skrivet för hand med nån handstil jag absolut inte kunde förstå mig på.

Jag har skrivit lite text idag. En rätt så deppig låt men jag ska försöka mig på att göra någon glad låt så småning om.  Måste ju hitta inspiration också. Kan ju inte bara skriva " jag mår bra ida, tralalalalala" De funkar ju inte, men jag ska försöka.

Nu är Andrea på väg hit så då ska vi mysa lite. Jag är fett tråkig idag i mitt skrivande så blädra ner och kolla nått roligt inlägg istället. haha

Pusspåre


Jag har inte tid

Fy skäms på mig att jag inte bloggat idag. Jag har jobbat hårt hela dagen och är nu hos Andrea så jag har ingen tid att sitta här och blogga. Jag får helt enkelt skriva imorgon. Kommer vara fullt upp imorgon på jobbet så jag får väl lägga mig i soffan och slappa med datan i knät efter jobbet imorgon. Jag skriver imorgon efter jobbet iaf. Kanske börjar skriva på en ny låt vem vet.

5 dagar kvar

Pusspåre

Lite hjärtslag i min vardag

Igår fick jag läsare ifrån Sverige, Usa och Norge. Förstår ni från Usa och Norge svenska? Annars så verkar det ju inte så intressant för er att kolla in den här bloggen.

På jobbet så hände det äntligen det vi väntat på. Vi har haft fullt upp idag men det känns bara roligt att ha något att göra så man slipper sitta still. Sen när jag fick jobba själv en stund så kan man säga att jag gjorde 2 jobb samtidigt. Jag gjorde det jag skulle på jobbet och samtidigt lyssnade på mina låtar i hörlurarna. De måste ju räknas som att man gör två jobb eftersom att jag lär mig texterna klockrent utantill så jag kan köra dem live sen. Eller?

När jag kom hem så fick jag för mig att spela in ljudet av mitt hjärta. Så nu har jag mixat ihop mina hjärtslag med ett beat så att hjärtslagen blir som ett intro med lite musik i bakrunden. Den låten kommer nog bli fet sen när jag kommit på text till det beatet.

Om 6 dagar så släpper jag min hemliga låt !!!

Sen så har jag lyckats sova 8 timmar i natt. Brukar aldrig sova mer än 6 timmar. Det känns som att jag fått ordning på livet och är oerhört lycklig så nu kommer jag förhoppningsvis kunna förtsätta sova gott om nätterna.

Jag Tycker att ni ska lyssna på den här låten och om ni redan gjort det så lyssna igen. För det är den här låten jag är mest nöjd med. Inte nöjd utan mest nöjd med. Jag blir aldrig helt nöjd. Lyssna, Kommentera och sprid.



Nu ska jag bara ta det lugn och njuta av livets goda.

Pusspåre



En helg i Dalarna

Nu har vi precis kommit hem ifrån Gyllene hornet i Tällberg efter många timmar i snö ovädret.

Vi har haft det hur mysigt som helst, ätit god mat, spelat kort, biljard, badat i poolen och bara tagit det lugnt. Jag somnade kvart över 9 igår kväll och gick upp 8 i morse. Det var otroligt skönt med tanke på att jag inte sovit mer än 6 timmar per natt den här veckan. Vi har helt enkelt bara haft det skönt. Dags för lite bilder.



så här såg mitt och Andrea´s rum ut med egen toa och dusch.



Mitt fina nattduksbord.



Nån skallig snubbe vid poolen. Jag med andra ord.



Ett litet dyk.



Kollade lite film på vägen hem för att fördriva tiden i bilköerna.



Min Älskling

Där har ni lite bilder ifrån helgen. Får ta och åka tillbaka Tällberg med Andrea igen någon gång.

Pusspåre

Hej då Stockholm

Vad händer i era liv?

Igår så var ju jag och Andrea hos världens bästa Madeleine och hade det super roligt och jätte trevligt. Vi tog en promenad och kollade på film. Jag minns inte När jag skrattade så mycket sist. Det var ett otroligt fint hus som hon bor i, vi måste verkligen åka dit igen.

Men till rubriken. Imorgon bitti åker jag, mamma, pappa och Andrea till dalarna och bor på Gyllene hornet. Sen så åker vi hem på söndag. Det blir en liten kort semester men härligt kommer det att bli. Har ju vart där många gånger förut men nu var det några år sedan och så måste ju Andrea få komma dit och koppla av lite.

Poolen ser inbjudande ut.



Sen så är det spa helg nu i helgen. Vilket innebär att jag ska koppla av och ta det lugnt. Det hör inte till det vanliga men det kommer nog bli härligt när man väl är där.

Pusspåre


En dag och natt i Tumba

Nu är vi i Tumba hos världens bästa Madeleine. Vi har haft det helt underbart trevligt. Dock är det lite jobbigt att gå upp klockan 6 i morgon för att hinna till jobbet men det är ju helt klart värt det. Nu ska jag vara social så vi hörs i morgon.

Pusspåre

Nu måste vi dra

Nu måste vi dra, tralalalala.

Ska åka iväg nu och kommer hem imorgon efter jobbet. Så vi hörs imorgon efter jobbet. För alla mina vänner på facebook så kan ni kolla på video klippet från igår när jag körde live utan publik. Många verkar gilla det. Men nu måste vi dra.



Pusspåre

Jag har kört på en scen



Jag och Andiamo har stått på scen idag. De gick bra men jag är inte nöjd. Jag vill inte påstå att det gick specielt dåligt men jag kan mycket bättre. Först så kom Jim och Jens dit. Eftersom att vi bara skulle öva så hade vi ingen stor publik. Jag är otroligt tacksam över att vi fick chansen att stå på scen i Upplands väsbys kulturhus.

När Jim och Jens var och lyssnade så var det skönt att få helt ärlig kritik. Det gör det mycket lättare att rätta sina fel om man vet vilka dom är. Sen när Jim och Jens gått därifrån så kom Jonas från jobbet dit med en kompis och kollade. Det var trevligt och otroligt skönt att stå på scen. Ibörjan var jag riktigt nervös men det släppte ganska fort.

Nu ska prata lite i telefon med min älskling.

Pusspåre


Om man alltid gör som man alltid har gjort



Om man alltid tänker som man alltid har tänkt och alltid gör som man alltid har gjort så kommer resultatet alltid bli som dom alltid har varit.

Ett klokt citat.

Jag har idag jobbat arslet av mig som vanligt och efter jobbet så åkte jag hem till Andrea. Vi ska bara ta det lugnt och mysa ikväll. Skönt va? Jag har ont i nästan hela kroppen men vad gör man inte för jobbet?

Imorgon så ska jag och Andiamo till en lokal med en scen och öva lite inför våran spelning. Vi ska öva totalt 2 gånger innan det är dags att köra inför publik.

Nu tänkte inte jag skriva mer idag så ni får ha det bra tills imorgon.

Pusspåre



Äter taggtråd och skiter betong

Idag så har jag som vanligt vart på jobbet. de blev lite stressigt mot slutet men de gick kanon bra. Efter jobbet så kom Andiamo hit och sen så kom Freddiie. Jag och Andiamo övade på våra låtar så vi ska kunna dom utantill tills vi ska stå på scen. Jag kunde alla mina texter utantill men Andiamo hade lite små problem här och där. Iaf så var det härligt att få sjunga lite. Men på tal om musik så ska ni få en riktigt tung video.

Eminem är Kung



Kan fortfarande inte fatta att jag ska stå på en scen, kommer va hemskt nervöst först men går allt bra så kommer det nog vara en galet härlig känsla i kroppen. Det går bra med musiken. Den sprids mer och mer. Det går bra på jobbet. Så vad finns det mer att säga? Andrea är sjuk :( Hoppas hon kryar på sig snabbt min älskling.  Är inte på nått blogg humör idag så vi får höras imorgon.

Pusspåre

Jobbet

Nu ska jag iväg till jobbet. Sen direkt efter så ska jag och Andiamo träffas och träna på våra låtar. Det kommer bli soft och vi ska nog lyckas ta några bilder som jag kan ladda upp snart.



Nu måste jag åka till jobbet.

Pusspåre

Öva, öva och öva



Ska öva lite på några låtar. Har inte tid att skriva här så jag återkommer lite senare.

Pusspåre

Underskatta aldrig en kvinnas arbete

Fattar ni hur mycket dom gör? Okej nu vill jag inte bli påhoppad här. Det finns familjer där mannen gör allt. Det finns familjer där kvinnan gör allt. Men nu tänker jag yttra mig av den bild jag har av det som är vanligast.

Kvinnor/tjejer dom diskar, städar, tvättar och ordnar det mesta hemma. Nu är min flickvän sjuk och jag har dammsugit. De är ju allvarligt jobbigt. Och allt detta ingår i kvinnors vardag. Mycket respons till alla Kvinnor där ute som gör allt detta i vardagen. Det måste vara otroligt jobbigt att göra allt detta hemma och sen jobba på dagarna och kanske även ta hand om barnen om man nu har några.

Helt enkelt så ska jag aldrig underskatta det Andrea gör hemma. Shit va ni kvinnor sliter asså.

Jag försöker faktiskt hjälpa till så mycket som möjligt men jag är nog lite för slapp. Men jag har bestämt mig att den dagen vi flyttar hemifrån så ska Andrea inte göra mer saker än mig hemma. Varför ska den ena göra mer än den andra? De spelar ingen roll om man är man eller kvinna man ska väl göra lika mycket hemma iaf?

Jag har ont i huvudet och är rastlös så jag tänker inte sitta här och reta upp mig mer. Blir bara mer uttråkad när jag inte har något vettigt att skriva.

pusspåre


Live mikrofoner inköpta



Jag har inte sovit ett piss i natt. Eller några timmars sömn blev det men inte tillräckligt. Så jag var rätt sliten på jobbet men de gick bra ändå. Sen så måste jag ha världens snällaste pappa. Han åkte in till stan efter jobbet och köpte dessa 2 live mikrofoner så att jag och Andiamo kan öva innan det är dags att stå på scen. Som ni ser på bilden så är det 2 stycken jjlabs nd6000. Köper man en sådan så kostar den 795 kr. Köper man två så kostar dom tillsammans 995 kr. Ett riktigt bra paket pris och det är riktigt bra ljud i micken så det är ingen dålig mick heller. Jag är nöjd med det köpet.

Sen så var jag ju självklart tvungen att prova micken och öva lite inför live spelningen som kommer snart. Här har ni en bild från det.



Jag är helt slut så nu ska jag slappa vidare. Mina låtar hittar ni genom att klicka här

Pusspåre

Spelning på gång

Jag har en klump i magen. Jag är riktigt nervös. Jag ska stå på en scen. Jag kan verkligen inte förstå. Jag vet inte exakt vilken dag det kommer vara men det är väldigt snart. Jag och Andiamo ska köra live inför en publik. Vi ska köra några låtar och vad det leder till kan man aldrig förutse. Jag är riktigt nervös men jag har bestämt mig för att det ska gå grymt bra.



Ska köpa dessa 2 mickar på lördag. Vi måste ju ha ordentliga live mickar så att vi kan öva, öva och öva.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det känns helt overkligt. Tror inte riktigt att det är sant. Men det är det, jag ska stå på en scen inför människor och göra det jag älskar. Kommer bli fett.

Glöm inte att lyssna på nya låten. 300 visningar på 2 dagar. Musiken har börjat spridas men hjälp mig på vägen. Lyssna och sprid. Lägg upp länken till låten i din logg på facebook. Gör vad ni vill, det vore snällt om ni vill hjälpa mig lite på traven.



Pusspåre

Jimmyh - Jag kan inte gråta. Mer info

Tänkte lägga upp texten till låten jag släppte igår, även lite mer info om den.



Låt text


(vers1)

Jag kan inte gråta de finns inga tårar kvar. Dom har sprutat ur ögonen sen jag va ett litet barn. jag sattes på psyke när jag va 10 år, soc låste dörren sa att de va bäst så. Dom skapade ett krig som är svårt att förstå, tårarna på kinden skapas av ilskan inifrån. Har lovat min mamma min pappa och min flickvän. Att aldrig bli den personen jag va igen. De e svårt men jag kämpar, de har jag alltid gjort, jag har legat på botten men rest mig ganska fort, jag har ramlat igen jag har slagit mig hårt. Jag har låtit mina tankar bli till en låt.

 (reffx2)

Jag kan inte gråta de finns inga tårar kvar. Dom har sprutat ur ögonen sen jag va ett litet barn. Jag har suttit inlåst lidigt av psykos.  Jag har alltid kämpat när livet vart hårt.

(vers2)

Dom kallar mig kristen men jag har ingen religion efter allt som hänt har jag tappat tron, jag vill till himlen men tror inte på gud. Vem ska då släppa in mig där uppe i skyn. Har så många frågor som aldrig får nå svar får se hur de blir när jag ligger i min grav. Oavsätt vart jag ska, ska jag träffa er alla, ni som dog tidigt men även dom gamla. Sorgen finns i mitt hjärta, sorgen jag alltid bär, vila i frid har ni de bättre där ni är? Jag kommer upp en dag som jag sagt förut, de kommer ta tid, bara hålla ut, måste satsa på mitt liv min familj och min musik.  Skriva ner all skit för att orka vara positiv. Skriva ner all skit för att orka med mitt liv.

(reffx2)

Jag kan inte gråta de finns inga tårar kvar. Dom har sprutat ur ögonen sen jag va ett litet barn. Jag har suttit inlåst lidigt av psykos.  Jag har alltid kämpat när livet vart hårt.

(vers3)

 Jag har så svårt att lita på folk, få ett förtroende snacka åh sånt. Jag har svårt att prata svårt att känna tillit, så de blir när så många har svikigt. Samhället har skapat den jag nu blivigt. Gav mig cellskräck sätt till så jag lidigt.  Snälla mannen svara mig vad är det som händer. Snart blir du inlåst, hoppas vinden vänder. Ingen lek att sitta cell men man klarar sig, när du kommer ut hoppas jag du svarar mig. Säg att du är ren, att du klarar allt, att du inte röker, att du har lämnat allt,

(reffx2)

Jag kan inte gråta de finns inga tårar kvar. Dom har sprutat ur ögonen sen jag va ett litet barn. Jag har suttit inlåst lidigt av psykos.  Jag har alltid kämpat när livet vart hårt.


 Jag skrev den här låten efter att jag fått en panikångest attac. de känndes inte som någon vanlig panikångest attac för jag var helt slut i kroppen efteråt. Jag satte mig i soffan med datan i knät och började skriva. Jag satt där och det kändes som om Jag grät, fast det kom inga tårar. Just därför sjunger jag "jag kan inte gråta de finns inga tårar kvar" Eftersom jag hade så mycket i huvudet när jag skrev låten så tror jag att det var därför jag fick in så mycket i den.

Jag kunde hela texten i huvudet när jag spelade in låten. Det är nog därför det bara tog 40 minuter att spela in och det blev inte alls många inspelingsförsök innan jag lyckades.

Låten har fått 136 visningar på inte ens ett dygn så det känns som att den kommer att spridas. Än så länge har jag bara fått höra bra kommentarer om låten. Jag hoppas ni tar er tid att läsa igenom detta och lyssna på låten.

Pusspåre

 


Jimmyh - Jag kan inte gråta

Idag så har jag spelat in en ny låt och här är den. Jag skrev den efter en panikångest attac. Därför den är ganska så deppig men jag hoppas ni gillar den.



De va längesen jag släppte nått nytt men nu har jag fått det gjort. lyssna och njut.

Pusspåre

Äntligen tillbaka

Så otroligt underbart att få jobba igen. Man blir ju faktiskt trött av att anstränga sig. Det är skönt att ha nått att göra på dagarna och så går dagarna otroligt fort. Har det fantastiskt trevligt på jobbet. Har väldigt trevliga arbetskamrater och så är ju jag och Jonas ett perfekt team. De är vi 2 som jobbar mäst med varandra.

Min och Andiamos låt "det blir fel" har äntligen nått gränsen på 1 000 visningar :) Det är jag otroligt glad över.
1 000 visningar lär ju betyda att de är lite fler personer än mina vänner som har lyssnat på låten. Det är underbart det med :)

Imorgon så är det jobbet som gäller och jag satsar verkligen 100 % och jag lovar att det uppskattas på jobbet. Ska bli skönt att få jobba ordentligt så man får ut lite över energi.

Men jag har lite special planer för vad jag ska göra efter jobbet. Jag har ju en låt text på lager som jag tycker att det är dags att spela in. Så om jag inte är för trött efter jobbet imorgon så hade jag tänkt spela in en ny låt imorgon. Blir den färdig inspelad och mixad så släpps den imorgon. Men jag tänker inte lova att det släpps någon låt imorgon men det kanske blir så. Hoppas jag kan spela in imorgon :)

Vill ni hjälpa mig så att ytterliggare en låt kan få 1 000 visningar?



Jag är den personen i videon som inte har nått hår, för er nya bloggläsare som inte vet hur jag ser ut.

Det är en musikvideo och den har nu 943 visningar så det kan väll inte vara så svårt att komma upp i 1 000.
När jag släpper en ny låt så brukar alla andra låtar automatiskt få väldigt många fler visningar. Så man måste släppa nytt hela tiden om musiken ska spridas och folk ska fortsätta lyssna. Anledningen till att jag inte har släppt något nytt på länge är att jag ägnat mycket tid åt den hemliga låten. Men snart kommer det en ny låt och efter den så släpps den hemliga.

Pusspåre

Snart förbi den magiska gränsen

Snart förbi den magiska gränsen på 1 000 visningar. Nu när jag skriver det här så är låten 14 visningar ifrån 1 000. Nu ska jag sova för jag ska ju upp till jobbet imorgon. Och jag hoppas att när jag kollar på youtube efter jobbet imorgon så ska låten ha nått den magiska gränsen på 1 000 visningar. Så var vänlig att lyssna på låten och hjälp den på vägen.

Andiamo: Intro, reff, vers 2

Jag: Vers 1, vers 3



Pusspåre

Wallander - Mastermind



21:00 tv4. Då blir det till att se Wallander.

Mår fortfarande dåligt. mitt blodsocker har åkt bergodalbana idag. Men imorgon är det dags att jobba så då måste jag må bättre.

Pusspåre

Jag mår inte bra alls

Jävla diabetes, Låg på 24 i blodsockret sen låg jag på 3,4 mår inte alls bra av att stiga och sjunka så snabbt. ligger i sängen och känner att jag inte orkar göra nått alls. Skulle gärna skriva om hela gårdagen men jag har ingen ork. Det kommer ett inlägg senare, Det var iaf jätte trevligt igår tills det slutade i kaos och jag trodde jag skulle spy. jag spydde aldrig men det slutade hem i en taxi. mådde inge bra då häller men lyssna på denna låt tills jag skriver igen. det är ren fakta.





Pusspåre

Tiden går

Nu ska vi till Eriksdalsbadet sen så ska vi fira min farmors 80 årsdag. Bloggar senare.

Pusspåre

Matematikern

Räknar, räknar och räknar. Vad räknar jag på? hmm. Ingen som vet.

Idag har vi vart i stan. Jag och Andrea åkte in dit och träffade Kazin och Malin. Vi satte oss och fikade, bara de va roligt då jag var "dörrvakt" vi satte vid dörren och den stängdes aldrig riktigt ordentligt när folk gick in och ut. Det stod en skyld på dörren "stäng dörren ordentligt" men folket verkar vara blinda. Vilket resulterade i att jag till största delen av tiden ägnade mig åt att stänga den där dörren. Tur att man inte behövde resa sig upp, utan kunde stänga dörren sittandes. Men vidare i livet, vi gick runt i stan och kollade på de mesta som butikerna kunde erbjuda. Sedan var det tillbaka till väsby och sedan så har det inte hänt så mycket alls.

Imorgon så ska vi åka till eriksdalsbadet med Angelica och Max så det blir nog härligt. Bara de att jag inte tål vatten. Nej men helt sant jag får utslag så jag måste först smörja in exakt HELA kroppen innan jag kan bada. Det gör att jag känner mig som en äcklig kondom. Bara kladdigt överallt och kläderna blir kladdiga och Blä. Men de är bara att smörja in sig och sedan smörja in sig igen efteråt med kortison.

Nu blir det kvällsfika med Andrea.

Pusspåre


Stockholm stad

Goder dagen.

Solen skiner i 4 minus grader.

Vi gör inte så mycket just nu men ska snart in till stan och träffa Malin och Kazin.

Har inte träffat Malin på ett år så de ska bli roligt de. Vad vi ska göra i stan vet jag inte riktigt men nått blir det väll.

Sen så ska vi tillbaka hit och har inga planer så det finns inte mycket att skriva.

Skriver när vi kommer hem så ni får läsa nått vettigare.

Pusspåre


Hemliga låten och Dagen som gått


Kollade nyss på Simpsons, finns det någon bättre serie på tv?

Ska jag ta och rabbla upp lite av de jag gjort under dagen kanske.

Först så vaknade jag av att Andrea kom och pussade på mig, hur underbart som helst. Sen så gjorde vi inte mycket alls innan hon var tvungen att åka för att hon skulle till tandläkaren. När hon åkte så gick jag upp och bråkade med Stationära datorn för att få inspelningsprogrammet att fungera. Micken var på och Beatet var igång. Jag spelade in låten på 8 inspelnings försök. Jag hade delat upp låten så den var i 5 bitar och då är 8 inspelningar extremt lite. Jag brukar vara uppe i 125 inspelningar innan jag är nöjd. En funktion på inspelningsprogrammet har försvunnit på stationära datorn så när jag hade spelat in allt skickade jag över hela projektet till min bärbara dator. Jag sätter mig i soffan och blir jävligt nöjd över resultatet på inspelningen så jag mixar tills jag blir helt nöjd med slutresultatet. Sen så skulle jag spara projektet i mp3 format och de ända som sparades i mp3 var en vers utan musik. Så bara min röst (det kallas Acapella). Då hade jag lite problem. Forsman kom hit och hjälpe mig så det gick att spara allt.

Låten är den hemliga låten så den kommer inte att släppas nu. När den kommer släppas är inte helt klart men absolut tidigast den 21 mars. Jag har en till låt som texten nästan är klar på så jag kanske släpper den innan det beror på hur mycket tid jag får till musiken nu när man äntligen fått ett jobb.

Tillbaka till vad jag gjort idag.

När låten var klar så satt jag och Forsman och chillade en stund tills han var tvungen att gå hem. Sen dess har jag övat lite på den låten som nästan är klar. Sen har jag bara suttit i soffan och tagit det extremt lugnt. Det kan ju vara skönt ibland att inte göra någonting men jag längtar tills måndag då jag äntligen får jobba igen. Det låter väl konstigt men det är roligare att vara på jobbet, få röra på sig, ha något att göra och prata med sina trevliga arbetskamrater.

Nu sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska bli 17:00 då börjar "intern x" på tv4 fakta.

För er som inte redan visste så är ett av mina största intressen brott. Jag tycker det är intressant att se hur gärningsmännen tänker och hur polisen tänker i utredningarna. Hela situationerna i brott är helt enkelt väldigt intressanta.

Varför gör man ett brott? Var det planerat? Hur kom dom in i det kriminella? hur utreder polisen?

Favoritprogrammen är iaf Brottsplats usa och Gatornas krig.

Nu ska jag fokusera på tven.

Pusspåre

Hemliga låten är klar



Hemliga låten är klar, men den kommer inte att släppas på ett tag. Den är färdig inspelad och färdig mixad. Dock problem med att få den till mp3 fil. Forsman är på väg hit för att hjälpa mig att få den till mp3 format.

Nu har ni iaf fått en bild på hur låten ser ut. Haha intressant va?

Nu kom Forsman så vi hörs senare.

Pusspåre

Leva med diabetes





Nu kom man med i en tidning också. Riktig härligt med lite gratis reklam för bloggen.

Jag fick ett mail från en person på ssdf som frågade om jag ville vara med i tidningen Leva med diabetes. Hon hade hittat mig på google. Jag var tydlig med att bloggen inte handlade om livet som Diebetiker utan som livet med diabetes. Jag är inte diabetiker, jag lever med diabetes. Alltså menar jag att jag har ett liv utanför min diabetes så bloggen handlar inte bara om det. Utan den handlar om mitt liv och allt vad det innebär. Hon tyckte att det var bra att få med olika bloggar så min passade in bra med tanke på min syn på min sjukdom.

Tidningen har ungefär 5 000 medlemmar så någon av alla dessa 5 000 medlemmar lär vell besöka bloggen. Ha det bäst.

Pusspåre

I väntan på Forsman och Anden



Jag till vänster, Freddiie Forsman i mitten och Anden (Andiamo) till höger.

Ja nu sitter jag och Andrea i soffan efter att ha städat hela köket. Nu är Forsman på väg hit och senare så kommer Anden.

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nått kul finns det alltid att göra. Kanske spela lite wii eller nått annat. Får se vad det blir. Ska ju även träffa x idag medans jag fortfarande har chansen till det. kommer sakna dig.

Finns inget mer vettigt att säga för tillfället. Vi hörs lite senare.

Pusspåre

Nu blir nästa inlåst



Jag täckte ditt ansikte för att ingen ska känna igen dig. Endast dom som känner dig kommer veta att det handlar om dig. Vill inte visa vem du är med tanke på hur många som kommer se det här, jag vill inte att folk ska stämpla dig för det du gjort.

vill inte nämna ditt namn, kallar dig för x.

Vad var det jag sa? att du skulle åka in en dag... Det här är nog det bästa för dig. det kommer vara tungt att sitta i en cell men jag hoppas att det leder till att du blir fri från drogerna. vill att du ska vara ren.

citerar det du skrev i ett sms "men jag ska bli inlagd snart o då hoppas jag att när jag kommer ut så ska jag va ren och hålla det så..<3"

x jag hoppas verkligen att du tar dig ur den här skiten. vill aldrig se dig hög, jag vill se att dina pissprov visar negativt och att du kan lämna detta helvete du har startat. får du inte hjälp nu så kommer det sluta riktigt illa.

Tänk över ditt liv och vad du vill åstakomma när du sitter där i cellen. jag hoppas verkligen du har styrkan att klara det här. du är värd ett liv utan droger. Jag kämpar med dig bror ♥

Pusspåre

Jag i finkläder?



Jag måste ha ett otroligt flyt. Först köpte jag ju klockan för 200 kr när den hade kostat 498 kr. och den där fårpälsen för 199 kr istället för 349 kr.

Idag var vi i väsby centrum och hittade dessa byxor.

Först kostade dom 319 kr styck. Sen sänkte dom priset till 299 kr, sen till 199 kr och nu kostade dom 49 kr styck.

De är "typ" kostym byxor. Bakfickorna ser ut så men de känns ändå lite som vanliga jeans.

Så jag köpte alltså 2 par byxor för 49 kr styck sen så köpte jag ett skärp för 99 kr.

Perfekt att jag hittade byxorna just nu eftersom att vi ska fira min farmors 80 års dag på lördag.

Brukar känna mig fruktansvärt obekväm i sådanna kläder. Jag trivs i ett par mjukis byxor men dom här byxorna var riktigt sköna.

Nej nu sitter vi och kollar på halv 8 hos mig.

Klockan 8 börjar en ny säsong av Simsons så då sitter man kvar vid tven iaf.

Klockan 9 börjar ju Desperata hemma fruar så då lär ju Andrea sitta bänkad här. haha.

Nu ska jag koncentrera mig på tven.

Pusspåre

Hur kan man ?

Allvarligt hur kan man klara detta? Kolla på det här video klippet. Jag fattar inte hur man lyckas med detta utan att ramla. Helt otroligt.



Han måste haft tur.

Idag har jag varigt hos tandläkaren. Jag hade några stycken små hål som var så små att man inte gör något åt dem. Bara borsta tänderna ordentligt så kommer dom tydligen försvinna. Jag hade inte vart hos tanläkaren på 2 år och jag var säker på att jag skulle ha flera stora hål. Jag skötte inte mina tänder specielt bra tidigare. Livet var stökigt och inget vardagligt funkade. Men nu ska man inte bara borsta tänderna 2 gånger om dagen. Nu ska man ha nått flormedel att gurgla och använda tandtråd varje dag. Skönt iaf att man inte hade några hål som måste lagas.

Vad ska man göra under lovet då? Bilen måste lagas och så mycket mer har jag nog inte inplanerat. Skulle vilja hinna spela in en låt men får se om jag får tid och lust till det.

Kan ju alltid bjuda på en bild från 2005. Det är helt otroligt vad fort tiden går.



Pusspåre

Hemligheten

Nu har jag skapat en kategori som heter hemligheten. här kommer jag skriva allt som rör hemligheten tills hemligheten avslöjas.

Jag kommer bara att skriva "jag" kommer aldrig skriva "vi" hur många som än är inblandade. av vissa själ.

Idag har jag vart på ytterliggare ett hemligt möte. Dom personer som var inblandade var mycket positivare än jag hade trott. Det blir en bra lösning på allt ihop och pusselbitarna börjar falla på plats. jag hade inte så många frågor men dom jag ställde fick jag vettiga svar på. Nu ska jag inte dit på ett tag. men så fort jag ska dit eller har varigt där så kommer jag att skriva det. Mötet var inte allt för långt men det var otroligt trevliga människor inblandade. jag gick därifrån med ett leende som var otroligt stort och äkta. jag börjar små lee bara jag tänker på det som komma skall. Nu finns det inte mycket mer att informera om eftersom att jag inte kan gå in på några detaljer. fick iaf ett visit kort om jag behöver nå dom/den innan jag ska dit igen.

Jag är så otroligt lycklig och ni kommer nog förstå varför sen när allt avslöjas.




Annars rullar livet på som vanligt. Jag var förbi skolan idag och fyllde i lite papper bara, sen har jag tagit det lugnt. Andrea är här igen och vi ska väll inte göra något specielt alls. Imorgon ska jag till tandläkaren, så mycket mer är väll inte inbokat så vi får se vad morgondagen har att bjuda på.

Nu känner jag att de blev ett lite tråkigt inlägg och att jag inte släppt nån låt på väldigt länge. Men jag har ju en hemlig låt som jag inte kommer släppa på ett tag. men även en låt som nästan är helt klar i texten så jag ska försöka spela in den snart så ni får höra nått nytt :) men det är iaf skönt att folk fortfarande lyssnar på dom gamla låtarna.

bjuder på en gammal cykel bild från 2008.



japp jag står på sadeln. cykeln blev senare stulen. tråkigheter som händer.

Pusspåre


ont om tid

jag uppdaterar när jag kommer hem. det är lite mycket just nu.

Puspåre

RSS 2.0