Kanyler och slangar överallt



Ja det här hämtade jag på apoteket idag. Aldrig vart med om något liknande. Jag fick allt i en stor pappers kasse. De känns ju sjukt att man behöver alla dessa grejer igentligen. Och allt detta är bara för diabetesen. Sen så var det även 8 paket insulin som jag inte fick med på bilden för dom la jag i kylskåpet direkt. Sjukt mycket grejer helt enkelt.

Imorgon

Så ska jag till min Adhd läkare och prata allmänt bara ingen speciel anledning.

Onsdag

Då ska jag till ks (karolinska sjukhuset) för att träffa någon angående mitt höga hemoglobivärde och olika järn halter i kroppen.

Torsdag

Då fyller jag 17 år.

Fredag

Ledig från jobbet men ska till Astrid lindgrens barnsjukhus och få koppla in ny insulinpump och en till nål för att mäta mitt blodsocker. Så då kommer jag ständigt ha två kanyler i kroppen och slangar överallt.

Lördag

Då ska vi på bröllop.

Snacka om fullproppad vecka. Jag ska försöka hinna att andas. Så nu ska jag börja med det genom att sova.

Pusspåre

Magbild vecka 22



Bilden är tagen igår. Vecka 22 (21+4)

Ungen har sparkat hejvillt senaste dagarna. Pappas lilla busunge ♥

Och här får ni en digital bild av hur bebisen ser ut i vecka 22.



Nu ska jag vidare.

Pusspåre

Veckans låt

Eftersom jag har rätt lite tid att uppdatera bloggen på helgerna så skapade jag kategorin "veckans låt" för att slänga upp en låt varje helg har ju iaf tid med. Det kommer till största delen vara låtar som inte är mina egna. Alltså andra artisters musik. Men just idag kände jag för att lägga upp en av mina egna.

Veckans låt

Artist: Jimmyh (jag)

Låt: Jag kan inte gråta





Bild på en av mina mickar.

Pusspåre

I AM HIP HOP hoodie och konstiga grabbar





Nu har jag äntligen fått köpa denna tröjja. Den är hur jävla skön som helst och jag gillar den sten hårt. Tog ur snöret som satt i luvan då jag tyckte de var ivägen för texten. Gillar att texten är stor och täcker hela tröjjan. Klart värd varje krona. Den är stor och riktigt bekväm. Köpt på topstreetwear för 599 kr.

Har då vart i stan idag och köpt tröjjan och kollat på kläder med Andrea. Sen när Andrea och hennes mamma gick in i en butik och jag stod utanför kom 2 grabbar och det var fett skumt. Dom kom och ställde sig väldigt nära mig och bara tittade. Jag kollade upp och dom stirrade som fan. Jag kollade bort för dom verkade ju inte vilja säga nått utan bara stå och glo. Jag tittade tillbaka och dom stod fortfarande och stirrade. Jag tittade bort igen och då gick dom närmare mig. Så nu stod dom jävligt nära och stirrade på mig. Den ena viskade något i den andras öra och jag försökte att inte stirra tillbaka men dom stod där och hade verkligen fasnat med blicken. Så efter att dom viskat med varandra så vände dom och fortsatte titta bakåt. Sen kom Andrea ut ur butiken och sa att hon blev orolig för mig när hon såg dom för dom verkade vara riktade mot mig.

Fattar verkligen inte vad dom där 2 grabbarna ville, men men.

Nu ska jag fortsätta njuta av livet.

Pusspåre

Bakom en mick talar känslorna fritt



Bilden togs under inspelningen av "2 år tillbaka"

Idag har vart en rätt så hemsk dag. vaknade låg. blev hög. blodsockret vägrade sjunka sen blev jag jätte låg och åt 3 gånger innan jag steg. Min kropp är inte alls glad på mig. Man blir ju rätt sliten när man flyger upp och ner så mycket i blodsockret. Så jag är inte på topp och hade inte tänkt bidra med något jätte långt inlägg men jag kan väl medela om att jag ska köpa " I AM HIP HOP" tröjjan imorgon. Så jag har nått att se fram emot.  Nu ska jag lyssna till min kropps behöv och koppla av.



Pusspåre

Diabetes läkare, Köpt barnvagn, Fått jobb

Igår:

Diabetesläkare

Igår träffade jag min diabetesläkare som var förundrad över mina doseringar. Jag tar inte något insulin till frukost och lunch men ligger ändå bra i blodsocker. Kort och gott ett mysterium. Hon bestämde att jag skulle få en ny insulinpump som man kan koppla någon grej till så att den läser ständigt av blodsockret med hjälp av en nål som man sätter i magen eller benet. Den där mätargrejen ska jag ha tillfälligt i några veckor så dom kan se hur min krop fungerar för hon förstod sig verkligen inte på hur jag kan ha bra blodsocker utan insulin, även om jag arbetar hårt så borde blodsockret flyga upp efter att jag ätit och sedan sjunka men så verkar det inte vara. Så om någon vecka kommer jag ha 2 kanyler i kroppen men då lär jag få lite bättre koll på hur min kropp fungerar.

Köpt barnvagn

Ja igår så åkte jag och Andrea med hennes mamma till barkarby och betalade handpenning på vagnen så den är beställd. Det är en Teutonia fun. En skötväska ingick värd 695 kr och en hotell natt för 2.



Så här ser vagnen ut med liggdelen och den kommer vara i just den här färgen. Svart utsida och beige insida.



Så här ser vagnen ut med sittdelen men vi har beställt den i brunt.

Vagnen landade på 8 090 kronor på Babyland.

Idag

Jag började dagen på karolinska sjukhuset med att ta blodprover. När dom skulle fylla sista provröret med blod så kom det inget mer så då fick dom ta en kanyl i andra armen också. Men det gick fort och smidigt så jag kom till praktiken i tid. 

Sen så har jag skrivit på Anställnings papper så nu är jag anställd. Jag börjar jobba den 14e juni så nu är det klart. Nu gäller det bara att lyckas komma överens med Väsby hem så att vi kan få bo i en egen lägenhet.

Pusselbitarna faller på plats och lyckligare har jag aldrig varit.

Pusspåre


För mycket händelser, för lite tid

Det har hänt otroligt mycket saker idag och nu är jag för upptagen för att ha tid att informera er om allt och eftersom jag inte vill säga allt kort så skriver jag om allt imorgon istället. Vi höres.

Pusspåre


I AM HIPHOP



Dags att införskaffa sig en ny tjock tröjja.

Jag fyller ju år snart så jag tänkte ta och önska mig den här tröjjan när jag fyller år och om jag inte får den så tänker jag köpa den för den här vill jag ha. Jag gillar att I är en mick. Det är snygg som satan tycker jag.

Min Youtube profil där du hittar alla mina låtar hittar du genom att KLICKA HÄR

Vill du vara ett fan av min sida på facebook så kommer du dit genom att KLICKA HÄR

Är inte på topp så vi hörs senare.

Pusspåre


Magbilder vecka 21

Igår tog vi lite bilder på magen och idag har vi varit hos barnmorskan och fått lyssna på hjärtljuden.




¨

Bilderna är tagna i går i vecka 21 (20+4)

Ja idag fick vi lyssna på hjärtljudet och det var härligt att få höra hur det slog sina 148 slag i minuten. Ett så litet hjärta kan slå så fort. Det är fantastiskt.

Sen så har jag jobbat och bestämt med min chef att jag ska ta 2 veckors semester i sommar och så har jag en fredag innan dom där 2 veckorna.  sen så är jag ledig 10- 13 juni. Så ni Andra i min ålder ska njuta av era 10 veckor sommarlov.

Nu är det snart dags att äta så vi hörs.

Pusspåre

Solen i ryggen och vinden i mitt "hår"

Hejsan mina trogna läsare som spanar in bloggen trotts att jag blivit lite halv dålig på att skriva. Jag har helt enkelt inte haft någon tid till datan och det är väl igentligen bara positivt? Under vardagarna ska jag nog kunna bjuda på minst ett inlägg om dagen men på helgerna blir det lite svårare.

I fredags så var det riktigt skönt alltihop. Fint väder och så grillade Jag, Andrea, Freddiie och Anden. Lite senare kom Marika också. Vi satt på baksidan och snackade skit hela kvällen.



Freddiie´s fina dukning.

Sen blev det lördag och även då var vädret kanon jag och Andrea tog en lång promenad på 2 och en halv timme. Sen fick man sig även en cykel tur på en timme för att köpa jordgubbar till sin kära flickvän. Jag blev tvungen att besöka 3 butiker innan jag hittade det. Men Sen så Lagade vi mat och cheescake. Min bror var på besök så vi hade det trevligt och spelade lite wii.

Nu är det söndag och en riktigt slapp dag. Har legat på soffan hela dagen och inte gjort nått vettigt alls. Tråkigt väder och ja...

Ikväll bär det av till solna för att träffa barnmorskan imorgon bitti vid 07:45 sen blir det jobb som vanligt.

En liten samanfattning av helgen.

Pusspåre

Jimmyh & Freddiie - 2 år tillbaka

Släppte ny låt idag.

Jag och Freddiie satt på baksidan och tänkte "vi skriver en låt" så skrev vi den här texten på 30 minuter och gick upp till studion och spelade in. Jag är rätt nöjd med resultatet.

Jag sjunger refrängen och första versen. Freddiie sjunger Andra versen.



Lämna en kommentar.

Pusspåre

Finns det några bokstavsbarn här?

Nu ska jag förklara för er vad bokstavsbarn är kortfattat. Bokstavsbarn är man om man har en diagnos. Tillexempel  ADHD, ADD, Asperger eller damp. Vad dom funktionshindrerna innebär får ni söka på, på nätet för jag orkar inte skriva ner allt. Men jag har lärt mig hantera min adhd bra och märker inte längre att jag har den. Hur som helst är jag för trött för att skriva världens längsta inlägg så jag lägger upp min låt Bokstavsbarn och säger god natt.

Låt: Bokstavsbarn

Artist: Jag (Jimmyh) & Angelica



Pusspåre

Min bebis sparkar mig

Idag har bebisen för första gången sparkat så det känts på utsidan av magen och det kändes ordentligt. Med dom sparkarna så får vi antingen en fotboll spelare eller en kickboxare. Haha. Det kändes faktiskt rätt underligt att bebisen sparkade så jag kände det. Det kändes naturligtvis underbart men det kändes ju också overkligt. Min lilla guldklimp ♥

Jag är lycklig och njuter av livet. Imorgon så ska jag och Andrea till en kurator/socialsekreterare och ställa tonvis med frågor och förhoppningsvis få kloka svar om lägenhet och sådant. Nu ska vi ta och sova så vi höres imorgon.



27/7-08 Jag älskar dig ♥

pusspåre

Magbild vecka 20




Magbild i mitten av vecka 20.

Vart med Anden och Forsman sen jag kom hem från jobbet och båda ska sova här. Forsman tog sängen och jag och Anden delar på soffan. Nu måste här sovas.

God natt.

Pusspåre

Mustasch för forskning av Prostatacancer



Mustaschkampen

Jag hade gärna låtit en mustasch växa ut om jag kunde. Men nu är ju det helt omöjligt så varför inte sätta en mustasch nära hjärtat och samtidigt skänka pengar till prostata cancer forskningen?

Jag köpte en sån här mustasch förra året men vet inte vart den är. Jag tycker inte att det skadar att köpa en till med tanke på vart pengarna går.

Prostata cancer är det alldeles för tyst om med tanke på hur många som drabbas. Varje år får cirka 9 000 män prostata cancer det mer än 24 personer VARJE DAG.

Det är garanterat värt 25 kronor att köpa denna mustasch.

Farfar klarade inte sjukdomen och avled med cancer i hela kroppen.

I denna låt sjunger jag om honom i första versen,



Vila i frid Farfar. Jag älskar dig

Du kan bli nästa som drabbas. Tänker du göra skillnad eller stå och titta på? Jag tror du glädjs av att forskningen gått framåt om du senare drabbas själv. Dags att tänka.

Pusspåre

Vecka 20 lite sen



Jag ligger lite efter. I torsdags gick Andrea in i vecka 20. Denna animerade bild är ska föreställa fostrets form i vecka 20.

Det har hänt en del sen sist. Jag och pappa sågade ner två träd på baksidan och så högg jag ved av alltihopa.

Jag måste va sjuk på ett väldigt konstigt sätt. På morgonen och kvällen är jag helt täppt och kan knappt andas men på dagen mår jag hur bra som helst. Jag tycker det är rätt konstigt att kroppen kan bete sig så men vad ska man göra. Bita ihop och köra på.

Idag har vi vart i stan i 7 timmar. Trodde inte att jag skulle överleva när Andrea skulle springa runt i alla butiker men sen så satte vi oss och åt hur god mat som helst och satt där i skuggan i en och en halv timme. Då njöt jag av livet riktigt ordentligt. Åt oxfile med friterad klyftpotatis och det var riktigt gott. Sen satte vi oss i solen i kungsträdgården och åt glass. En riktigt underbar dag helt enkelt.

Ni ska få magbilder och bilder på dom nya bebiskläderna snart. Jag vet dock inte när.

Pusspåre

Sjukdag



Jahaja. Här ligger man på soffan och vill jobba. Det är inte roligt att vara sjuk och jag brukar inte vara så där jätte bra på att koppla av när kroppen säger ifrån. Brukar inte känna av så bra när jag mår dåligt så jag brukar köra på tills jag stupar helt. Vilket inte är så roligt. Det är tungt att andas till och från och det känns som nån skit med lungorna. Snorig och hostig. Men att näsan var täpp har mer gått över till slem. inte så mysigt. Hur som helst vet jag inte om jag håller på att bli sämre eller bättre. Men eftersom det kändes tungt att andas så ville jag inte överanstränga mig på jobbet så jag stannade hemma idag.

Snart kommer Andrea hit iaf så då slipper jag sitta ensamm här. De blir lätt rätt tråkigt.

Pusspåre


Sjuk lagom till ledigheten



Ja då är det sista arbetsdagen imorgon för den här veckan och då blir jag sjuk. Kände mig lite risig igår men nu är det jobbigare. Näsan är helt täppt, halsen gör ont, jag hostar och har ont i lungorna. Jag får nog ta det jävligt lugnt på jobbet imorgon.

Pusspåre

Till alla Norska

Hej allihoppa. Tänkte att någon av alla mina norska läsare kan hjälpa mig?  Jag har lyssnat lite på norsk hip hop/rap och gillar det. Finns det någon Norsk som har lust att ge mig lite länkar till flera norska rappare? Lämna gärna en kommentar med en länk till någon norsk hip hop låt.

Lyssnat på bland annat dessa.





pusspåre

Pappa älskar dig



Pappa älskar dig och längtar tills du kommer ut ♥

Pusspåre

Helt underbart



Denna kommentar är ifrån ett familje forum. Helt underbart med sådanna kommentarer. Att musiken berör folk känns verkligen bra. Det känns som man lyckats nå ut då. Jag har snackat med många i olika trådar där folk vart anonyma och det var ett tag sedan så jag har ingen aning om vad vi snackat om men det känns ännu mer underbart att jag lyckats hjälpa en annan människa. Kort och gott underbart :)

Pusspåre

50 frågor Jag har tråkigt

Okej jag har riktigt tråkigt så jag tänkte svara på lite onödiga frågor.

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? 238.54

2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
japp.

3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
Anden, Brorshan, Jonas

4. Hur lång är du? 170 cm

5. Vilken är den senaste filmen du sett?
hmm sommaren med göran tror jag

6. Hur löd ditt senaste sms?
Haha tror inte de ger så bra effekt :)

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på om man måste ha svar snabbt

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta

9. När såg du senast din mamma?
Några minuter sen

10. Icke godkänt i något ämne? Japp

11. Mvg i något? nepp

12. När vaknade du idag? 8

13. Vilken är din favoritplats? ensam så är det studion

14. Vilken plats föredrar du minst? en cell


15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Hus med fru och barn

16. Hur stor är din säng ? 160 cm

17. Vad sover du i? kallingar

18. Hur många kuddar har du i sängen? 4

19. Var har du bott/bor?
194 ♥

20. Tycker du om kinamat? ne

21. Tycker du om kaffe? japp + energi kick

22. Vad dricker du helst till frukost
? beror väl på

23. Kan du spela poker? ja

24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
japp

25. Vill du ha barn? Ja, barnet föds om 20 veckor

26. Kan du några andra språk än svenska?
Nej

27. Har du någonsin åkt ambulans?
ett fler tal gånger

28. Föredrar du havet eller en bassäng?
Bassäng

29. Vad spenderar du helst pengar på? Sparar så mycket jag kan

30. Äger du dyrbara smycken? Inget dyrare än förlovnings ringen

31. Kan du rulla med tungan? nej

32. Vem är den roligaste människan du känner? finns många :)

33. Vad har du för ringsignal? nån standard skit

34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Mamma har nog sparat något'

35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min medicin karta

36. Kan du byta olja på bilen? Japp

37. Vilken var den senaste boken du läste? Läser inte böcker


38. Dansar du i bilen?
nej

39. När var du i kyrkan senast?
på Miras dop

40. Hur många hål har du i öronen?
 1 i varje att höra med men inga för smycken ;)

41. Har du någon piercing?
nej

42. Har du någon tatuering?
inte än det kommer 2 stycken när jag fyller 18

43. Har du provat droger? aldrig

44. Röka eller snusa?
snusar, har rökt

45. När blev du av med oskulden?
privat

46. Har du pojkvän/flickvän?

47. Har du ett bra sexliv?
tro vad du vill. jag vet

48. Vad är ditt mobil nummer? 1 1 2 jimmyh

49. Vad ska du göra ikväll? Sova

50. Har du några syskon
?

Upptagen grabb



Upptagen grabb. Haha min bror är hemma idag så vi satt med varsin data i köket och en extra skärm så vi fick bara idéen att jag skulle ha en hand på varje tangentbort, kolla på den 3e skärmen och ha telefonen mot örat samtidigt. Det ser ju faktiskt ganska roligt ut.  Upptagen grabb.

Träffade Anden idag och skulle skriva på nya låten. Det gjorde vi ett tag tills han var tvungen att åka på nått soc möte. Som dom jobbar...

Kort vecka nu det är skönt. Jag återkommer.

Pusspåre

Fredag, Lördag och Söndag



Jag har vart rätt dålig på att blogga dom senaste dagarna men jag har haft mycket annat för mig.

I fredags kom Anden hit. Forsman var här en stund och lite senare kom Marika. Jag och Anden följde forsman en bit hem. Sen fick Anden sms ifrån Marika så vi var tvungna att springa för att möta henne vid bussen. Vi springer och så möter vi typ 6-8 tjejer i 25 års åldern som går med varsin systembolaget kasse. Dom ropar på oss när vi springer mot dom "grabbar vad håller ni på med? en fredag kväll" klockan var då 12 på natten så det såg nog konstigt ut att vi var ute och sprang men anden svarade när vi sprang förbi "man måste ju tänka på vikten" Haha både vi och dom skrattade. Sen så gick vi hem och åt denna goda tårta för att fira Anden lite i efterskott. Andrea bakade och jag fixade texten och micken på tårtan.

Igår kollade vi på Virus i bataljonen




Vi var ju nere i falkenberg och såg den där på vallarnas frilufs teater. Så det var kul att få se den på tv också. Vi ska dit i sommar och se den nya för året också.

Idag ska vi till min kusin Linda och prata bebisar. Hon har ju en liten dotter som är ungefär 6-7 månader gammal. jag vet inte exakt hur gammal hon är men iaf så ska vi åka dit när som helst.

Vi hörs ikväll eller imorgon. Ska börja blogga ordentligt igen.

Pusspåre

Ultraljud

Jag är så lycklig

Idag har vi varit på ultraljud och fått se våran lilla bebis.



Det var seriöst helt sjukt att få se våran bebis. Helt sjukt underbart. Det första bebisen gjorde var att svälja fostervatten. Så fin ♥ tror den ärvt lite överenergi av sin pappa. Haha han/hon/den låg inte stilla en ända sekund. Låg och sparkade och slog. En liten krigare :) Hjärtat slog. njurarna såg fina ut och den hade 2 händer, 2 fötter och fingrar och tår. magsäcken såg vi också. Men de va en riktigt busig unge som sprattlade omkring. Köpte 6 stycken bilder för 50 kronor. Nice price. 

Beräknat förlossnings datum är framflyttat 3 dagar till den 6e oktober. så nu blir det ny vecka på torsdagar. Vecka 19 idag (18+0)

Världens vackraste.

Pappas guldkorn ♥

Pusspåre


Skriver låt med Andiamo



Yees så ser Andiamo ut när vi sitter på min baksida och skriver på våran nya låt. Vi ska fortsätta så jag hör av mig.

Pusspåre

övningskörnings kurs

Tjenare. Idag har jag tillbringat 3 timmar på att sitta och lyssna på en kurs för att få övningsköra. Jag + sitta still i 3 timmar = Speedad. Nu kommer jag inte kunna somna. För sitter jag still för länge utan att göra nått så blir jag uttråkad och rastlös sen så blir jag då speedad för att jag känner att jag måste göra nått. Nu ligget jag i sängen och inte fan kan jag speeda av mig här. Så jag lär vara vaken ett tag tyvär. Jag höll dock koncetrationen väldigt bra på kursen trotts att jag blev otroligt uttråkad så jag hängde me bra där ändå.

Jag la upp 2 stycken av mina bmx cyklar på blocket i lördags och dom såldes på 2 och en halv timme. Det ringde för fullt hela tiden. Fick 400 kr per cykel. Välbehövda pengar just nu. Då kan man ju köpa sig lita barnkläder och ultraljudsbilderna på torsdag.



Det var dom cyklarna jag sålde i helgen.

Imorgon så ska jag hem till Anden (Andiamo) Dels så fyller han år så ska gratta honom och sen så ska vi prata lite om den nya låten vi ska göra tillsammans. Så Först ska jag jobba hela  dagen och sen vidare till honom och ha det trevligt.

Pusspåre

Magbilder vecka 19



bilden är tagen idag vecka 19 (18+0) Och byorna är ett par mamma byxor ifrån h&m.



Den  här bilden var ju lite konstig. men jag har laddat upp en varje vecka så jag fortsätter. 

Vecka 19

Kroppen:
Nu börjar du komma halvvägs genom graviditeten. Det kan vara bra att reflektera över sin livssituation och det som ska komma. Tanken förändras från ”nu är jag gravid” till att ”nu väntar jag barn”.

Blodvärdet sjunker och barnet behöver mycket järn. Nästan alla gravida kvinnor behöver ta järntillskott. Blodtrycket kontrolleras regelbundet på barnmorskemottagningen. Det är vanligt att det sjunker lite, eller stannar på samma nivå som tidigare. Om blodtrycket går upp kan det vara ett tecken på havandeskapsförgiftning.

Livmodern växer allt mer och magen börjar få en rund form i profil. Vissa kvinnor kan känna av foglossning omkring den här tidpunkten. Det kan yttra sig som en diffus värk runt bäcken och neråt låren. Under senare delen av graviditeten kan man få problem med ryggen, man kan till viss del motverka det genom allsidig kroppsträning som dessutom gör att man får bättre kondition.

Fostret: Små, ljusa hårstrån så kallade lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr.




Nu sitter vi och väntar på att klockan ska bli 8 så att vi kan se på humorgalan :) Imorgon ska vi på handledarkurs så att man får börja övningsköra.

Pusspåre

Jag saknar dig



Jag längtar tills du får komma hem igen. Känns tungt att inte ens få snacka med dig. Jag saknar dig mannen.

Lycka till med allt nu!

Pusspåre

Bebiskläder och majbrasa



Jahaja. En dag utan blogginlägg. Ibland får man inte tid för allt men jag ska försöka. Dessa bebis kläder har vi köpt idag och så köpte Andrea ett par mamma byxor. Dom får ni nog se imorgon när vi lägger upp bild på magen.

Vi var i Silverdal i sollentuna igår och kollade på brasan. Var någon utav er där igår?

Träffade några som vi kände sen hände det inte så mycket mer efter brasan. Vi åkte hem och sov. Undra hur många som hamnade på maria ungdom igår? läste att dom fyllde sina 27 platser väldigt fort men undra om de inte kom in fler? Sen så lär väl några ha hamnat på sjukhus halvt sönderslagna igår också? Vad ska man säga, Verkligheten är inte så vacker igentligen.

Nu ska vi grilla. Hör av mig senare.

Pusspåre

RSS 2.0