Kära Sollentuna

Igår flyttade vi in i våran lägenhet. Vi har ingen tillgång till internet än så uppdateringarna lär bli få.

Hur som helst så var det full rulle igår. När allt var hit kört så blev det middag. Jag, Andrea, hennes mamma och mina föräldrar åt första måltiden i denna lägenhet och det blev oxfile! Det var väldigt gott och ett perfekt avbrott i flyttkaoset.

Igår var vi även på babysim för första gången. Elvira tyckte att det var roligt att sprattla runt i vattnet.

Men hur som helst har vi en massa flytt kartonger att packa upp. Vi var på ikea idag och handlade för ex antal 1 000 lappar så nu har vi ett skötbord att montera och en hatthylla som ska upp på väggen i hallen. Har ju faktiskt inte alls tid att sitta här men ville säga att vi lever!

Pusspåre


Vi har köpt lägenhet

Nu har vi ju inte velat prata om det innan allt varit helt klart. Men nu är det säkert alltihop. Vi får nyklarna på torsdag och då börjar flytten. I måndags för en vecka sedan så var vi på visning, på tisdag började budgivningen och samma dag så åkte vi dit på kvällen och skrev alla papper. Vilken otrolig känsla man fick när vi vann budgivningen. Helt otroligt.

Lägenheten ligger i Sollentuna som ligger 2 mil norr om stockholm. Jag har tidigare bott i väsby vilket ligger 5 minuter därifrån så det blir ingen lång flytt. Skönt det, Jag jobbar ju i väsby också och just nu bor vi i solna så jag halverar min restid till jobbet vilket är underbart. Mer tid till familjen!



Vårt sovrum som är enormt stort jämfört med det vi har nu. Till vänster utanför bild så finns även 2 väggfasta garderober.



Matplats i köket. Till höger är det öppet mot trappan.



köket.



köket.



Vardagsrummet som är ännu större än sovrummet.



Vardagsrummet med 2 stora fönster och en alldeles lagom stor balkong.



Badrummet.



Till höger är ett förråd. Till vänster är köket och raktfram trappan ner till hallen.  Här ser ni ju även öppningen in i köket över trappan.



Lägenheten är på 69 kvm

Jag gillar verkligen planlösningen och att det finns en walk in closet och ett förråd inne i lägenheten. Förrådet kommer senare förmodligen användas som datarum/studio.

Så nu kanske ni förstår varför vi har varit lite hemlighetsfulla. Ska bli så himla skönt att få starta i en egen bostad med min fina familj. Och alla möbler som behövs har vi redan. Fick en soffa av min syster, matbord och stolar av min morfar osv... Det ända vi inte hade var en tv så jag köpte en 42" lcd tv här om dagen, så nu har vi allt och det ska bli så skönt att få lasta in alla möbler i lägenheten!

Pusspåre

Pappas prinsessa

Nu är det söndag igen. Vart denna vecka tog vägen kan man ju fundera över. Känns som att det nyss var måndag och man stängde av larmet på morgonen. Av någon anledning kräver jag sjukt mycket sömn nu för tiden. Jag har inte somnat efter klockan 10 någon dag på hela veckan. Inte ens nu på helgen. Men i morse vaknade jag riktigt tidigt. Vaknade 20 i 7 och kännde att det var lika bra att gå upp eftersom att jag ska upp halv 6 imorgon så är det lika bra att inte sova för länge dagen innan. Men nu ska jag sluta babbla på och lägga upp lite bilder.



Bilden är tagen för ett par dagar sedan. Elvira ville inte ligga på rygg i sin baby sitter. Men gissa varför hon egentligen vred på sig till sidan?



För att kolla på tv. Hon är helt otrolig. Om man har tven på brukar hon oftast göra vad som helst för att se bilden. Hon vrider sig och sträcker sig åt alla olika håll för att få ögonen mot bilden. Söt unge!



Och idag har Elvira legat på sin filt. Det är en kanin på filten om man trycker på kaninens öra så låter det. Sen så har hon fjärilen precis framför sig och ena vingen sticker ute. Den var rolig att bita på.

Hon är så rolig när hon ligger på mage för först så kämpar hon för att komma fram och tycker det är roligt men sen efter en stund så blir hon arg när hon inser att hon inte kommer någon vart! Min prinsessa!




En glad tjej!

Tv kväll med La ink och Solsidan. Vad jag ska göra fram tills de börjar återstår att se!

Pusspåre


Mys mitt i kaoset

Nu är första gången sen jag vaknade 07:30 som jag hunnit sätta mig ner och andas ut.

Det händer mycket saker nu som kommer gynna oss alla i familjen men som jag inte kan informera er om än. Allt måste vara klart innan jag vill skriva vad det handlar om. Tycker inte om att behöva hålla saker hemligt men innan nästa helg bör ni fått reda på vad det handlar om.

Eftersom att jag inte hunnit sitta ner under dagen så kan ni förstå att det tar upp mycket tid. Men nu är vi klara för dagen och ska bara ta det lugnt om en timme börjar fångarna på fortet och vi har vart ute och köpt ben and jerrys



Brukar alltid köpa den med kakdeg men nu var det dags för lite förändring.

Blir så svårt att blogga om något vettigt när det man lägger mest tid på är det som man inte kan berätta så jag hoppas ni förstår att jag inte uppdaterar super ofta nu. Men bättre kommer det bli!

Trevlig helg!

Pusspåre




Det blir bra, fint som fan

Det händer grejer nu. Jag har inte kommit hem före klockan 8 på kvällen 3 dagar den här veckan. Bara en dag jag kunnat ta mig hem tidigt för det händer så mycket grejer nu och ni ska snart få veta vad som sker.

Mitt i allt kaos som ändå är underbart så behövde vi lite lugn och ro. Andrea Tog en promenad med Elvira till centrum för att möta mig där efter jobbet och då åt vi på Kina resturang. Det var välbehövd tid till att prata med varandra. Planera, planera och planera.

Imorgon så åker jag och Jonas på jobbet till Örebro klockan 7 på morgonen. Jag har somnat före klockan 10 varje kväll den här veckan så ni kanske förstår att jag inte haft så mycket tid för er men så fort allt är som det ska så ska jag få rutin på det här igen men som sagt är det väldigt mycket annat som är igång och måste göras.

Tack till er alla som fortfarande går in och läser trots dålig uppdatering. Men jag lovar det kommer bli bättre!



Pusspåre

tv kväll

Hejsan allesammans. Idag har vi vart inne i stan på ett ärende angående Andrea´s framtida skolgång och sen kom min Mamma och Pappa hit för att prata och diskutera en viss sak som jag inte tänker berätta vad det är än. Imorgon så ska jag och Andrea iväg på ett ärende som gäller detta.

Jag skulle igentligen skriva det här inlägget för ett par timmar sen och berätta att vi bara tänkte sitta framför tven ikväll men det hann jag inte med så jag får väl berätta nu att sen mina föräldrar var här och hälsade på så har vi bara kollat på tv.

Söndagar klockan 18 innebär...



Som många av er vet så är jag väldigt intresserad av Tatueringar.

Sen så har väl ingen missat vad som hade säsongs premiär idag klockan 20?



Solsidan. Underbart att det är igång igen!


Jag börjar undra vart tiden tar vägen. Min dotter är redan 3 månader gammal. Det går så sjukt fort. Snart springer hon väl omkring här och ropar pappa. Hon är så underbar min prinsessa.

Imorgon är det måndag och larmet är ställt på 05:30 så det är nog bäst att gå och lägga sig!

Pusspåre


Ingenting ska läggas på hyllan utom det som redan ligger där

För mycket saker på för lite tid.

Fick nyss en kommentar här på bloggen där det stod att jag verkar ha lagt bloggen på hyllan. Nu tänkte jag beskriva lite hur det ser ut.

Jag har ett Jobb som dom flesta andra är 8 timmar per dag. Med restid innebär det att det är drygt 10 timmar jag inte är hemma 5 dagar i veckan. När jag kommer hem så har jag en dotter att ta hand om och måste ju ta och äta middag.

När jag kommer hem från jobbet så har jag inte träffat min dotter sen kvällen innan eftersom hon sover när jag åker till jobbet. Det resulterar i att det nästan var ett dygn sen jag såg henne och vill lägga all min tid på att vara med henne.

Vissa kvällar försöker jag hinna med att skriva lite låtar vilket jag knappt har någon tid för. Dom gånger jag skrivit musik senaste tiden är när alla i hela huset sovit vilket har resulterat i att jag vart halvt död dagen efter.  Och när jag jobbar på dagarna så kan jag inte göra musik på nätterna även om jag skulle vilja.

Någonstans i den här röran så ska jag hinna blogga också. Jag tycker det är ganska så skönt att skriva här och det bästa är väl kommentarerna. Läsarna blir fler och fler trotts att inläggen blir färre och färre och ibland får man sjukt många kommentarer men när kommentarerna minskar tappar man lite suget att skriva.

Sen har vi nästa sak på listan. Vissa dagar sitter jag vid datan och har all tid i världen att skriva ett blogginlägg men jag kommer inte på vad jag ska skriva om. Det finns så mycket som händer att man skulle kunna skriva ett långt inlägg om en liten skitsak men ibland har jag ingen lust men det och det jag absolut inte vill är att skriva om samma sak för länge. Jag har ju otroligt mycket olika ämnen jag kan skriva om. Diabetes, Adhd, Alopecia universalis, musik, min dotter och allt annat som händer i mitt liv men trotts det kan det bli svårt att komma på något.

Men sen så är det ju så att i vissa perioder så har jag skrivit flera inlägg om dagen och andra perioder så skriver jag några i veckan men jag försöker verkligen få iväg ett inlägg om dagen.


Men bloggen är långt ifrån prio 1. Jag ägnar så mycket tid jag kan åt min familj och det tänker jag fortsätta med. Sen lägger jag tid på låtarna för att ha något att ladda upp här på bloggen och för att det är det ända intresse jag har.

Så jag lovar er att inte lägga bloggen på hyllan det är bara så mycket annat som händer i livet just nu att jag inte kan vara som topbloggarna!

På tal om något annat så hittade jag några bilder ifrån när jag höll på att cykla. Det var riktigt längesen!











Sen så har jag lekt med eld.



Sen så byggde vi ihop en liten flaska som visade sig rätt kraftig.



Sen så har jag en enhjuling som numera står någonstans i förrådet.




Så är det. Först cyklade man som en dåre sen fick man moppe och skaffade flickvän. Sen så förlovade man sig och fick barn och ska jag vara ärlig så saknar jag ingenting av det som var för ett par år sen. Jag trivs bäst där jag är nu!

Pusspåre



Ointressant dynga

Under två timmar tid har jag tänkt att jag ska blogga och jag har suttit vid datan senaste timmen men det har lixom inte blivit av. Jag har öppnat webbsidan med blogg.se kollat statistiken och sen gått in på facebook. Sen så har jag gjort så ett par gånger och inte riktigt orkat skriva något. Nu gick jag in på facbook igen men konstaterade att detta inlägg inte skriver sig själv.

Andrea och hennes mamma och och tränar för första gången i år. Jag är ensam hemma med Elvira. Ingen större utmaning med tanke på att hon sover. Så jag sitter här vid datan och väntar på att Andrea ska komma hem för det finns ju inte så mycket annat att göra. Slå sig ner i soffan och glo på tv ensam låter ju inte så roligt och det är lite för tidigt för att sova.

Det börjar bli ett par personer som blivit vän med mig på facebook pga min musik. Jag tycker det är jättekul att se att det finns människor som gillar det jag gör.

Jag har ju även en Sida på Facebook så för att komma till min sida "Jimmyh" på facebook,Klicka här!

Jag har seriöst börjat få studio abstinens så jag måste ta och spela in en låt snart. Och det blir väl roligt för er som gillar min musik om jag släpper något nytt! Tycker det var för länge sen nu!

Det har vart en riktigt hård dag på jobbet idag. Och min chef frågade mig om jag skulle skriva om det på min blogg idag så jag får väl göra det. Visste inte ens att han visste att jag hade en blogg?

Mycket man inte vet här i livet men hur som haver så var det sjukt mycket att göra på jobbet. Vi har inte hunnit sitta ner någonting utom på lunchen och det behövdes vill jag lova. Tror både jag och min kollega höll på att somna när vi väl kunde sätta oss ner.

Nu känner jag att jag bara skriver en massa skit som inte någon kommer vara intresserad av att läsa iaf och om du väl kommit ända hit i texten så kan jag säga grattis att du tog dig igen. Nej nu tänker jag inte snacka mera skit så jag får väl leta reda på någon bild jag kan dela med mig av!



Jag och Andrea den dagen vi blev tillsammans för drygt 2 och ett halvt år sedan.



Och denna bild är ifrån våran fyra månaders dag! På ett sätt är det väldigt skönt att slippa det där håret. Kanske låter konstigt men det är nästan skönt att ha Alopecia Universalis. Slipper ju bry sig om "huvudsaken"

Nu kom Andrea hem och här gör jag ingen nytta! Ska sluta mata er med dynga.

God natt

Peace

Pusspåre


Veckans låt



Veckans låt är egentligen en osläppt låt men som någon laddat upp på youtube iaf.

Jag har på något sätt fasnat för den här låten och framförallt texten!

Artist: Kartellen & Alpis

Låt: Jag ser misär








Idag har jag börjat jobba igen efter alla ledigheter och det är skönt att vara tillbaka och få lite rutin på livet igen, men dra mig baklänges vad det känns i kroppen att man jobbat. Det går över och ärligt talat så är det riktigt skönt att vara tillbaka. Underbart att trivas så mycket som jag gör på jobbet!

Just ja! På tal om något helt annat så lyckades Andrea hitta en bild på vad Diabetes loggan står för mer än att det är en symbol för svenska diabetes förbundet



Där fick ni lära er något nytt men nu ska jag kolla på Konferansresan på kanal 5.

Pusspåre

Skratt

Min dotter är ju så underbar! Hon sitter bredvid mig i babysittern och pratar med mig. Just nu börjar hon bli lite trött men ni skulle veta hur hon låtit här senaste timmen. Hon e inte tyst en sekund och det är så underbart. Det låter verkligen som att hon har något att säga och sen så slutar hon prata och skrattar lite! Så underbar unge jag har. I morse lyckades jag ta en bild när hon skrattade. Hon brukar nämligen alltid sluta skratta när man tar fram kameran men jag lyckades fånga skrattet.



Hon är ju så himla fin ♥



Pusspåre

Gammel farmor

God kväll gott folk. Ni kanske läser det här imorgon så ska jag skriva god morgon också? Godmorgon, god middag, god kväll och god natt!

Idag tog jag och Andrea en promenad till min farmor med Elvira. Idag fick jag då lära mig att all snö man plogar bort från bilvägen hamnar på trotoaren. Att ta sig fram med barnvagn på den troroaren var i stort sätt omöjligt men efter 1 timme kom vi fram. Har aldrig promenerat dit tidigare med det borde inte ta mer än en halv timme.

Hur som helst. Elviras gammel farmor. Det är lite roligt att min farmor som heter Kerstin inte vill bli kallad för gammel farmor. Hon tycker att gammel farmor låter så himla gammalt. Och då är det roliga att hon inte anser sig vara gammal. Hon fyller 81 i år. Underbar är hon iaf min farmor! Så vi kallar min mamma för farmor och min farmor för farmor Kerstin. Så det kan gå



Eftersom att vi inte hade med oss kameran idag så får ni en gammal bild på Elvira med sin gammel farmor.

Det var oerhört trevligt idag faktiskt. Farmor hade gjort en gryta och direkt efter så blev det glass, hennes underbart goda pepparkakor och lite andra kakor. Sen var magen alldeles för full så då satte vi oss i soffan och pratade i ett par timmar innan det var dags att åka hem och då fick det faktiskt bli tunnelbana!

Vidare till något annat. Min förskylning vill inte ge med sig, men det här är konstigt. När jag vaknar på morgonen är jag alldeles täpt i näsan och hostar hur mycket som helst. Sen under dagen märker man knappt av förskylningen, Näsan rinner lite bara. Sen på kvällen så börjar jag hosta och bli täpt i näsan igen. Jag tycker det är hur konstigt som helst. Och även om jag inte känner av det på dagarna så kan jag inte spela in någon ny låt nu eftersom att det märks på rösten att jag inte är helt frisk. Så jag längtar tills jag kan spela in så jag får släppa lite nya låtar!

Pusspåre

En tuff brud i lyxförpackning



Elvira är en tuff brud i lyxförpackning!

Pusspåre

Den ni gillar mest!

Enligt statistiken att dömma är det den här låten ni gillar mest!





Jag gillar den här bilden. Massa piller i bakrunden. Passar in bra med tanke på att dom flesta av oss bokstavsbarn är medicinerade.

Den här låten får bara fler och fler visningar hela tiden och den ligger över visnings antalet för alla andra låtar. Både i antalet visningar och i hur fort dom blir flera. Kurvan man ser på visningarna går upp i samma takt som den gjort sen jag släppte låten. Vilket är väldigt bra!

Jag tycker själv att texten blev väldigt bra. Att jag lyckades bra med inspelningen och beatet e grymt! Men jag är inte nöjd och det lär jag inte bli med någon låt på väldigt länge!

Men musiken är inte det jag lever på och långt ifrån hela mitt liv. Min dotter tar nästan upp all min tid vilken hon gärna får göra! Älskar min prinsessa!

Men det jag ägnar 8 timmar åt per dag är mitt jobb och det var riktigt skönt att komma tillbaka nu efter julledigheten och idag började våran Lager chef som vi sedan innan haft grymt bra kontakt med och nu börjar det hända grejer på jobbet. Det var riktigt härligt med alla förändringar som skett under dagen och jag har faktiskt inte lika ont i kroppen som jag brukar. Vi har försökt hitta metoder för att slita mindre på kroppen och det verkar redan ge resultat!

Jag älskar att jag trivs med mitt arbete! Jag trivs med min musik och jag älskar min familj! Livet kan inte bli bättre!

Pusspåre


Åter igen tillbaka till vardagen

Då var semestern slut!

Imorgon ska man åter igen till jobbet. Min bil har råkat ut för någon form av el-fel så min pappa är snäll och kommer och hämtar mig imorgon bitti sen blir det tåg hem.

Jag har två låtar färdig skriva men kan inte spela in dom än eftersom att jag är ganska förskyld. Den ena låten ska Kitty vara med i så det blir trevligt att göra ytterligare en låt med henne.



Andrea i vecka 37 det känns som igår men ändå som att det var jätte längesen!



Och så fick vi en underbar dotter. Älskar dig ♥

Pusspåre

Gott nytt år 2011




Igår var det nyårsafton och idag är det 2011. Nytt år nya möjligheter och det här året kommer mycket att hända.

Elvira ska ha namngivning och fyller 1 år!

Jag fyller 18 år, ska tatuera mig och ta körkort!

Förhoppningsvis får vi en lägenhet. Om vi köper en eller om vi lyckas få en hyresrätt återstår att se.

Vem vet jag kanske får stå på scen och uppträda inför publik i år? Kanske, kanske inte, ingen vet!

Men hur som helst så måste ni ju få se hur underbart söt min prinsessa var igår!



Guld body och vita strumpbyxor :) Vad gillar ni guld rosetten på huvudet?



Mina två prinsessor :) Så fina ♥



oxfile med duchesse som Andrea och hennes mamma till lagade igår och det var bland det godaste jag ätit i mitt liv. Underbart gott var det.

Ni måste ju få se bild på hur Elvira ser ut idag



Jeans och en stor tjock tröjja, luvan på huvudet ser nästan ut som en liten hiphop brud eller?

Hur tror ni hon såg ut när jag frågade om hon var pappas lilla hiphop tjej?



Jaa jag e pappas hiphop tjej!

Haha hon är för söt min lilla tjej! Sen får vi väl se om hon börjar lyssna på hiphop eller hård rock det gör hon som hon vill!

Så jag säger Gott Nytt År och hoppas på ett bra 2011

Pusspåre

RSS 2.0