Jimmyh - Jag som aldrig skulle bli något

Tjena! Jag skrev en ny låt igår och spelade in den idag! Tänkte att ni kanske ville höra den nya låten så här är den och så klart så bjuder jag på texten också!Text:

Jag skulle aldrig bli något aldrig bli något bra. De va vad jag fick höra varenda jävla dag. Hemma va de bråk i skolan problem, kasta bänkar och stolar och även mycket mer. Jag var inte gammal när jag sket i lektionerna, stanna hemma från skolan för att slippa diskussionerna. Psykologer varje vecka de va nu ett faktum att ett litet barn kunde ses som ett avskum. Dom började förklara hur det låg till ett bokstavsbarn som blev fråntagen sin familj. Barnpsyk och jourfamilj möten och lite till. Krossade mig långsamt för att aldrig kunna bli någonting. Minns varje ord av vad överläkaren sa. Händer inget nu blir de anstalt en dag. Det va vad han sa, han snackade om anstalt, nu har jag jobb, lägenhet, flickvän och barn. Fuck

Jag som aldrig skulle bli något har kommit jävligt långt, skulle leva likadant om jag fick börja om. Du dömde mig för snabbt men se på mig nu, tiden har gått fort och jag har kommit längre än du.
Man ska aldrig säga aldrig men ni sa det ändå, när ni sparka omkull mig fortsatte jag gå. Åh tro mig jag har aldrig stannat inte ens när en snubbe ville sparka in min panna. Jag har gjort saker som gett hårda konsekvenser men lärt mig av misstag och satt egna gränser. Vart jag än har varit så ska jag bara fram och livet är så mycket bättre med min dotter i min famn. Pappas lilla tjej svär hon är min prinsessa och min fina flickvän jag svär hon är den bästa. Sitter i en bostadsrätt och har ett fast jobb, jag som aldrig skulle bli något har kommit jävligt långt. Tiden är inne och nu är det dags att börja jobba med ungdomar som också sitter fast. Bokstavsbarn förening vi kommer inte ge oss och ska lösa problemen utan att slåss!


Jag som aldrig skulle bli något har kommit jävligt långt, skulle leva likadant om jag fick börja om. Du dömde mig för snabbt men se på mig nu, tiden har gått fort och jag har kommit längre än du.

Pusspåre

Kort info

Hej och hå.

Har haft semester nu i en vecka och ska vara ledig nästa vecka också. Jag skrev en låt igår som jag tänkte spela in nu under veckan. Vi får se vilken dag det blir men snart släpps en låt iaf. Vi har varit på landet ett par dagar och sen har vi inte gjort så mycket mer. Jag skriver nu nästan bara på www.bokstavsbarnforening.blogg.se så om ni vill veta vad som händer bör ni gå in där och läsa. Kommer fortsätta att släppa mina låtar på den här bloggen men vet inte om jag kommer skriva så mycket här annars. Vi får helt enkelt se hur det blir men jag har inga planer på att lägga ner bloggen.

Pusspåre

RSS 2.0