Spa kryssning

Idag ska jag, Andrea, Elvira och Svärmor åka på kryssning.

Jag och Andrea har ju aldrig låtit någon vara barn vakt åt Elvira. Det längsta vi vart borta från henne är när mina föräldrar gått en promenad med Elvira. 2 gånger när vi bodde hos Andrea´s mamma så lät vi Elviras mormor passa henne i 15 minuter när vi skulle springa och köpa pizza och det var runt 20 minus grader så vi ville inte ta med Elvira ut i onödan.

Annars är vi väl för omtänksamma om Elvira så vi inte vill lämna bort henne ens till hennes mor och far föräldrar. Men nu ska jag och Andrea få en spa behandling på kryssningen så Elviras mormor får passa henne i 1-2 timmar. Elvira är snart 9 månader och nu ska vi för första gången vara utan henne på riktigt. Det känns jobbigt men vi kan nog behöva en spa behandling tillsammans.

Nästa steg blir väl att gå på bio ensamma och det kommer nog kännas riktigt tufft.

Anledningen till att jag inte uppdaterar bloggen så ofta är att jag har väldigt mycket att göra. Jag har som sagt fast anställning och när jag väl kommer hem vill jag bara vara med min familj! Jag hinner knappt skriva några låtar längre. Är inne i en fas då jag inte får så mycket insperation men det släpper nog snart och låt texterna kommer nog igång igen.

Sen så har jag ju skapat mitt projekt Bokstavsbarn och det tar upp tid det också. Just nu prioriterar jag den bloggen mer än den här men jag har inga planer på att lägga ner den här bloggen. Det handlar hela tiden om att prioritera och det blir ju tråkigare att skriva ju mindre kommentarer man får. Jag kommer nog att fortsätta prioritera den andra bloggen eftersom att jag tycker att det är roligare att hjälpa andra människor än att skriva här vad jag gör i mitt liv. Och nu är livet rätt så likt från dag till dag. Jobbar och kommer hem. Vad finns det då att skriva om?

Nu ska jag fixa det sista innan vi drar iväg på kryssning. Ni får ha det bra kära vänner!

Pusspåre


Glad midsommar

Glad midsommar gott folk. Jag har en veckas semester nu men sjukt mycket att göra. Jag ska försöka blogga. Försöka att hinna med det. Nu måste jag sova. God natt!

Pusspåre

Nu är projektet bokstavsbarn igång

Mitt projekt som jag startat är nu i fullgång. Klicka här för att komma till bokstavsbarn bloggen.

Kort vad som händer här i livet. Pappa hadde 50 års fest igår vilket var riktigt trevligt. Jag jobbar på vardagarna. Tar hand om min familj all ledig tid och försöker där emellan hinna skriva nya låtar och driva projektet bokstavsbarn. Jag får skriva mer här lite senare när jag har mer tid!

Ni får ha det bäst!

Pusspåre


Pappas 50 års fest med live band!

dsc09476 (MMS)

Pappas 50 års fest med live band!


Snart drar projektet igångSnart drar mitt projekt igång. Nu har jag Simon Persson och Linus Östberg med mig som ska driva detta. En blogg kommer att startas så fort allt är i sin ordning. Det borde bara röra sig om ett par dagar. Mer info kommer inom kort!

Pusspåre

Middag i stan

Hejsan. Det har hänt väldigt mycket sedan jag skrev sist. Journalisten som skulle skriva ett repotage om mig är klar med texten och en fotograf kommer komma till mitt jobb under sommaren för att ta bilder till repotaget. Jag har läst igenom texten och tycker det är grymt bra skrivet. Inulin pumpen har krånglat lite. Den har haft motorfel så jag har inte fått insulin men det gick att lösa fort. Jag vaknade klockan 2 på natten en annan gång och då hade insulin nålen åkt ut ur benet så den låg bara fritt i luften. Då fick jag kl 2 på natten ta fram alla grejer och byta nål. Inte så himla roligt.

Det är skönt att vara tillbaka på jobbet efter att ha vart ledig. Det är underbart skönt att vara hemma med familjen men det är även skönt att vara sysselsatt med arbete.

Jag har länge funderat på att starta en förening och nu börjar jag närma mig. Jag har startat en ny Mail-adress och en blogg för det ändamålet. Men jag kommer inte börja skriva i bloggen förens designen är fixad och om vi märker att det finns intresse så kommer vi att starta en förening. Jag tror att det kan bli stort.

Eftersom att min mamma och pappa var bortresta på min födelsedag så ska vi in till stan och äta middag idag.

Elvira börjar bli stor nu. Hon kryper fram i en otroligt snabb fart och har börjat ställa sig upp mot soffkanten. Min lilla prinsessa är faktiskt 8 månader gammal nu. Tiden bara springer förbi än!Stor tjej i sin fina body!Trycket på ryggen är ju bara ännu snyggare än det på bröstet! Här kryper Elvira fram så snabbt hon bara kan!

Ska försöka skriva lite oftare för det är ju skönt att skriva av sig och roligt när ni väl kommenterar! Fler kommentarer blir fler inlägg!

Pusspåre

Min första tatuering

Idag var jag på Salong Betong i högdalen och tatuerade in Svenska diabetes förbundets logga. Det var Sebbe som gjorde den och det tog 2 timmar. Sjukt trevligt ställe!Snygg va?

Pusspåre

Idag fyller jag 18 år

Tiden går otroligt fort och idag fyller jag 18 år. Jag är som många vet nykterist och ska därför inte gå ut på krogen. Jag, Andrea och Elvira åker in till stan och möter Elviras mormor för att äta lunch. Klockan 3 ska jag möta Linus i stan och klockan 4 ska jag bli tatuerad på Salong betong!Den ska jag tatuera in. Svenska diabetes förbundets logga. Dock blir den svart!Pusspåre

Adidas skor & tränings kläder på väg till ...

dsc01312 (MMS)

Adidas skor & tränings kläder på väg till min diabetes läkare för ett sista besök


RSS 2.0