Det e så roligt

Ring till eniro och fråga efter adressen till mekonomen i falun såska ni få höra något roligt. för er som inte vill spendera penagr så funkar även eniro.se men ringa e ju roligare

Haha

Pusspåre


Jag glömde

Jag tyckte att jag glömde något i förra inlägget och det gjorde jag. i lördags så hade jag varigt nykter i ett år. Bara så alla vet och vill ni läsa om alkoholförgiftningen som gjorde mig till nykterist så klickar ni på kategorin " mitt förflutna" skicka en kommentar också. 

pusspåremoppe såld, fyrhjuling köpt och 9 månader

Ja hejsan igen.

I lördags vaknade jag klockan 8 och började tvätta moppen och sätta tillbaka alla delar på den sen gick jag och andrea ut med reklamen sedan ringde peter och sa att dom var i uppsala så jag och andrea gick hem och väntade på dom. 

dom kom och kollade körde ett varv och sen betalade dom och åkte iväg.  Jag slängde i mig mat och sen åkte vi direkt och köpte fyrhjulingen.  Jag har typ aldrig kört fyrhjuling tidigare och det första jag gjorde var att köra hem den från bagarmossen. alltså genom hela stan. det var spännande. 

jag och andrea fortsatte med reklamen sedan åkte vi till solna. hon vägrade att åka fyrhjuling med mig så jag tog med mig linus till solna och andrea åkte tåg.

På söndagen så åkte jag, andrea och hennes mamma iväg för att titta på ett landställe. det tog typ hela dagen och dom kom fram till att dom ändå inte ville ha det.

och igår så hade jag och andrea varigt tillsammans i 9 månader :) massor med grattis till oss :)

Idag ska jag till andrea hon ska köra sin moppe nu när hon fått eu kortet men jag ska köra den till någon parkering så får hon öva där. 

Men iaf fyrhjulingen är buskul men en sak har redan pajjat så jag måste svettsa lite men de fixar vi. 

Var ute och körde typ 12 mil igår eller nått bara på grus vägar och i grustag hittade två shyssta bilar jag fixar bild.Just nu gick den inte att lägga upp större. 

Men ja vad säger man är det så man gör när man tröttnat på sin bil?

jag har iaf inte tröttnat på min bil men nu funkar den iaf. jag skrev inte felet här på grund av stöld risken. fönstret gick inte att stänga så den stod med plast bara. men nu funkar allt som det ska och det e ju passande när jag inte kan köra fyrhjulingen så kan jag ju ta bilen till andrea. 

Men senare kommer jag att lägga upp bild på fyrhjulingen och kanske en film när jag har roligt på nån grusväg. 

Nu måste jag laga mat och sen ska jag vidare så ni får ha det bra :) 

Pusspåre
Imorgon smäller det

Ja imorgon (lördag) så kommer en gubbe från sellefteå eller hur det stavas. och ska kolla på moppen det lät som att han hade tänkt köpa den. SÅ om den blir såld imorgon vilket jag hoppas så kommer jag att köpa fyrhjulingen imorgon. galet nice :) ville bara medela alla om att affärerna går framåt och ja imorgon får ni se om det kommer upp en bild med mig på en röd fyrhjuling:) 

ha det bäst. 

pusspåreFör mycket fyrhjuling snack?

Hejsan. jag vet inte men nu verkar mina inlägg bara handla om fyrhjulingen men jag e ju så sugen på att få köra med den.så nu fick jag upp bilderna bakifrån och framifrån.

HAr en köpare på moppen från småland om han kommer och hämtar moppen imorgon så åker jag och hämtar fyrhjuling direkt efter. men jag vet inte om han kommeroch köper fyrhjuling han sa att det nästan avr säkert men det känns inte riktigt så jag vet inte varför. men håller tumamrna att jag efter helgen kommer kunna skriva här att jag köpt en fyrhjuling. håll tumamrna för min skull.

Men om vi ska strunta i fyrhjulingen så har det inte hänt så mycket annars. eller jo. andrea har lärt sig att vaxla det är ju bara galet bra. hon är så duktig min älskling. hon kommer nog börja köra moppen under veckan så då får ni bilder på den också.

Blir det ingen fyrhjuling i helgen så ska jag åka med andrea och hennes mamma och kolla på sommar stuga i sala. med pool och alltihoppa. galet nice.

har inget mer att säga nu men håll tumamrna för att jag ska få fyrhjulingen i helgen.

pusspåre


röd älskling nummer 2

Nu är det dags att ta farväl av moppen. jag la upp den på blocket. länken finns i inlägget nedanför det här. 
Moppen låg på blocket i 10 minuter innan första killen hörde av sig han bor i småland men tänker åka hela vägen hit för att köpa den. sen ringde en från lidingö som ska ringa igen på fredag är det kvar då så kommer han och kollar på den. Hoppas jag blir av med den i helgen så jag kan köpa fyrhjulingen i helgen. ja alla vet ju hur moppen ser ut såden behöver ni ingen bild på men fyrhjulingen ska ni få se. jag är den ända som är intresserad av den enligt ägaren så den kommer förhoppningsvis bli min den kostar 14 000Nu krånglar det så att jag inte kan lägga upp bilderna på den fram ifrån och bakifrån men så här ser den ut.

Kommer bli galet roligt.

ni får ha det bäst. 

Pusspåre

värsting

Idag så tog jag bort min fula aixam dekal och fixade så de blev mycket snyggare ni får före och efter bild :)

Före :)Efter :)
Haha galet roligt.

Kan ju medela att ägaren till fyrhjulingen fortfarande inte hört av sig men jag hoppas han gör det snart annars får jag väll köpa nån annan. men ni ha det bra.

pusspåre

Moppen är tillsalu klicka här för att komma till annonsen


nu går det ju inte som jag vill

Ja. ägaren till fyrhjulingen har inte loggat in på msn eller svarat på mitt mail och jag har inget nummer till han så jag får inte tag på han. hoppas han fortfarande vill byta, annars får jag väll hitta någon annan. men det var allt. Hoppas den blir min <3 

pusspåreFyrhjuling

Jag kan inte vänta. Jag vill ut och köra nu. den fyrhjulingen jag la upp bild på kommer jag inte köpa då ägaren inte ville byta men nu har jag hittat en som vill byta.Den är mycket billigare än min så han får lägga penagr i mellan. har kolalt på några andra fyrhjulingar också emn nu tror jag det blir den här. ska prata emd han och har jag tur kanske jag kan åka och hämta den i helgen. om han hinner fixa fram penagr tills dess. jag hoppas iaf.

vem vill åka fyrhjuling med mig i sommar :) ?

Hare bra pusspåre


Har tröttnat

ja jag har tröttnat på moppen. Den var en leksak och ett färdmedel men sen jag fick bilen så blir det aldrig av att åka moppe. det är lixom inge roligt längre och jag behöver den ju inte som färdmedel så nu tänkte jag köpa en ny leksak.

först får ni en bild på moppen som jag nu ska göra mig av med. Inte bara en tår i ögonenNu till leksaken jag ska köpa.Just precis en eu fyrhjuling. hur kul blir inte det att köra en sån :)

Jag har tittat på den här och en likadan fast svart på blocket. den svarta var lite dyrare men då ingick 2 hjälmar och ett lås. den har bara gått 70 mil och den här har gått 140.

Jag hoppas att någon av dom vill byta mot min moppe annars måste den säljas först och det kan ju ta sin tid. då kanske fyrhjulingarna redan blivigt sålda. men jag har iaf skickat ett mail till dom och hoppas få svar snarast. Ska prata med pappa imorgon. jag tror jag kommer få en iaf :) det vore gaaaaalet roligt. så vad tycker alla. vore det inte skit nice att dra runt med den i sommar??

Pusspåre


kaos i kallabaliken

Ja hela dagen har varigt kaos. tro mig. Jag vaknade 1 i natt och var extremt låg. jag kände att jag inte skulle hinna
ta prov innan jag svimmar så jag gick direkt upp till köket och tog glass med cola sås och när det tog slut öste jag 
på med sirap. jag satte mig i sängen för att och jag var så kallsvettig så att svetten droppade ner på golvet. jag 
kände mig halvt borta men la mig i sängen igen efter att jag ätit och somnade om. På väg till skolan blev jag stoppad 
av polisen vilket ni kan läsa i inlägget under det här. Efter som att jag stod still hos polisen i 25 minuter så han jag 
inte äta någon frukost. direkt till skolan alltså. Väl i skolan var det lugnt. efter skolan så åkte jag direkt för att kränga 
om till sommar däck på bilen. jag drar kortet men det funkar inte. drar det igen och igen, funkar fortfarande inte. Jag 
åker ner till edsberg centrum gör ett kontoutdrag. jag har över 1000 kr på kortet så varför gick det inte att betala 
800? jag försökte ta ut 1000kr men då står det på bankomat skärmen. Max summan för ut tag under denna vecka 
har överstigits. Fan det är inte sant tänkte jag. måste allt gå åt helvete samma dag? Detta inebar ju att jag inte 
kunde äta någn mat och jag åt ju ingen frukost  så jag började känna mig svim färdig. Jag ringer Andrea och hon 
erbjöd sig låna ut pengar till att äta så jag åkte dit hämtade pengarna och drog till solna centrum för att äta. direkt 
efter till andrea och lämna bilen. Så fort jag var klar med det kom pappa och hämtade mig så åkte vi till sjukhuset 
men allt var bra så det var väll det ända positiva med hela dagen. Nu sitter jag still och vågar fan inte röra mig mer. 
vet ju aldrig vad som kan hända. vi kan ju "lugnt" säga att dagen varigt kaos. men du. 

Pusspåre2 800 kr

Hej alla glada. jag är iaf inte på rätt humör. jag satt i bilen påvägen hem från andrea i morse. polisen vinkar in mig vid helenelund skolan.

-Hejsan får jag se på körkortet?

-eu kortet är här, varsågod.

-Blås i den här tills jag säger till.

Jag blåste och själv klart var jag nykter. det har jag ju snart varigt i ett år.

-vet du vad det är för hastighet som gäller här utanför?

- det är väll 30.

- ja och du körde betydligt mycket snabbare. jag går och kollar hur det gick.

Polisen kommer tillbaka efter en stund..

- du körde i 48 km/t

- ajdå det är ju för fort.

-Ja, vad har du för numemr till dina föräldrar?

jag sa nummret och hon gick iväg och ringde till pappa.

Under tiden kommer en annan polis och säger. vad är det för model på den här? en aaaiiiexxaam. så lät det ungefär när han sa det. haha det är en aixam sa jag . han tog komradion och sa det är en Adam Ingvar kryss Adam Marcus.

haha. han hade aldrig sätt en sån förut. 

Kvinliga polisen komemr tillbaka med mitt eu kort och legitimation. och säger. det finns två alternativ du kan antingen skriva under nu och betala inom 30 dagar eller överklaga och ta det till rätten. då tänkte jag att rätten blir ju inte billigare och pappa hade sagt till polisen att jag skulle skriva under. Jag skrev under den fina lappen på 2 800 kr.

Det kanske inte var så kul att starta dagen med en böter men hoppas du får en fortsatt trevlig dag iaf sa polisen innan jag åkte vidare.

Jag ringer andrea direkt och berättar vad som hänt och när jag kollar på telefonen efteråt hade jag fått ett sms av pappa där det stod jag älskar dig, kram. Förmodligen för att visa att han inte var sur.

Nu måste jag äta och sen ska jag byta däck på bilen. sen vidare till sjukhuset så här har jag inte tid att sitta men jag lovar jag ska köra försiktigt. ha det bra

pusspåre


Bilden är lånad av google

Godnatt

Och sov så gott :) pusspåreSöt hon e :)

50 onödiga frågor

50 onödiga frågor
1. Hur mycket pengar har du på din mobil: 222,23kr
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan: ja
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag: dagen har bara börjat men jag sov ju med andrea så det måste bli hon
4. Hur lång är du: 170
5. Vilken är den senaste filmen du sett: Hälsoresan
6. Hur löd ditt senaste sms och vem var det ifrån: haha okej :) <3
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms: beror väll på till vem
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda: dom e så gifta man kan bli
9. När såg du senast din mamma: igår
10. Icke godkänt i något ämne: jajamensan
11. Mvg i något: man kan ju drömma

12. När vaknade du idag:  7
13. Vilken är din favoritplats: på moppen i bilen på cykeln och vid andrea :)
14. Vilken plats föredrar du minst: sjukhus börjar jag tröttna på
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år: någonstans
16. Hur stor är din säng: 160 cm :)
17. Vad sover du i: Beror vell på om man behöver vädra eller inte. haha:)
18. Hur många kuddar har du i sängen: 4-5 kanske
19. Var har du bott/bor: Väsby
20. Tycker du om kinamat: nee
21. Tycker du om kaffe:  mumsigt :)
22. Vad dricker du helst till frukost:
Kaffe
23. Kan du spela poker: Hälst med kläder :)
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig:
japp men inte bara person nummer utan vi har diabetes och adhd båda två :)
25. Vill du ha barn: jag både vill och ska
26. Kan du några andra språk än svenska: Swedish :)
28. Föredrar du havet eller en bassäng: bassäng
29. Vad spenderar du helst pengar på:  de brukar ju gå till bilen. om jag vill eller inte spelar ingen roll.
30. Äger du dyrbara smycken: de tror jag inte
31. Kan du rulla med tungan: nej

32. Vem är den roligaste människan du känner: Känner allt för många sköna lirare
33. Vad har du för ringsignal: danish - kvar här i dimman
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten: ett par skor har jag sätt
36. Kan du byta olja på bilen: ja vem skulle annars göra det?
37. Vilken var den senaste boken du läste:
läste väll populärmusik från vittula för ett bra tag sen i skolan
38. Dansar du i bilen: wtf. jag brukar konsentrera mig på att köra.
39. När var du i kyrkan senast: ja när min kusin döptes runt 2001 kanske?
40. Hur många hål har du i öronen: 0
41. Har du någon piercing: Nej
42. Har du någon tatuering: Nej
43. Har du provat droger? Inte mer än min medicin
44. Röka eller snusa: slutade i vintras
45. När blev du av med oskulden: 07 va de nog
46. Har du pojkvän/flickvän: jajamensan
47. Har du ett bra sexliv: om jag har :o :)
48. Vad är ditt mobil nummer:
112
49. Vad ska du göra ikväll: De vet man aldrig
50. Har du några syskon:
jajamensan 2 stycken


Samy du är bäst

Vill bara säga att jag är värdens lyckligaste samy skja börja rappa igen massa kärlek till han :) älskar dig samy :) pusspåre

min dolda talang

Ja precis hur många här visste att jag kan köra enhjuling :)Skryter jag för mycket nu? svårt att dölja stoltheten :)

En liten fin bakhjulsbildhar så svårt att köra på 2 hjul och ha båda fötterna på pedalerna.Så ja nu funkar det bra eller nej. fötterna si tter rätt men hur var det där men att åka på 2 hjul.

Idag har jag varigt i skolan och slöat lite. det var ju skönt det. Efter det åkte jag hem och tänkte cykla. jag börjar klä på mig sen ringer matilda och säger att hon blivigt utelåst. jag hämtar henne sen åker vi hem till mig och träffar linus. jag cyklade och matilda tog dom här fina bilderna jag nyss la upp. jag och matilda åkte hem till henne för att hon skulle byta om tills hon skulle på gympa. hennes lillebrors kompis kände igen mig och han hade nyligen fått diabetes så det var jätte trevligt att få prata lite med honom. och dela med sig utav sina erfarenheter. 

Nu kom jag och andrea precis hem från gymmet och nu sitter jag här och chattar med madeleine. de gör inte du nananananana. haha. nej nu ska jag glida vidare och du.

Pusspåre

första bilderna med nya cykeln

Nu ska jag ut och cykla. såhär såg det ut under lovet.På bakhjulet.Hopp utan hopp. japp kallas även bunny hopp. nu ska jag ut och cykla. vem vet det kanske blir fler bilder. Kommer en stor uppdatering sen idag när jag har tid.
 
pusspåre

Måndag utan vardag

Idag är det måndag men det är inte vardag. imorgon är det vardag och med det massa blogginlägg. imorgon kommer en stor uppdatering och sen kommer bloggen att rulla på som vanligt. nu ska jag kolla på ungamödrar. en tjej som är 17 och har en 1 årig son. hon vill nu flytta hemmifrån utan sitt barn. jävla idiot. men jag hör av mig imorgon. 

 pusspåre


Det handlar inte om hur man har det utan hur man tar det

hej alla underbara människor och alla andra. nu var det et tag sen sistmen det betyder ju bara att detfinns extremt mycket att prata om. vi började lovet i väsby och bara tog det lugnt och hade det mysigt. kröp i säng inte allt för sent på kvällarna och vaknade udvilade på morgonen.

Solen sken och jag kände mig ju bara tvungen att tvätta min moppe. andrea hjälpte till och den blev riktigt vacker ni måste ju få en bild.
För er som inte vet så är det en yamaha aerox. årsmodel 2008.  Jag tycker att den är riktigt fin.

Jag och andrea tog moppen till cykel huset och köpte en down hill slang till bakdäcket på min cykel. 

sen någon annan dag, jag kommer inte ihåg vilken. (har ingen tidsuppfattning när det är lov) Men iaf jag och andrea var med linus och tänkte grilla. vi tänkte, varför ringer vi inte matilda? Jag ringde matilda och sen åkte jag och hämtade henne. Andrea lyckades hitta våran nya fritös, mumsigt med pommes frites :)

den skulle stå på ett plant underlag, sladden var förkort och vi hade ingen förlängnings sladd men visst var vi kreativa?Alltid lika bra på att lösa problem :)Linus vart har du handen? fy på dig :)Där satt handen mycket bättre :)

senare på kvällen blev det kallt. prolemlösaren jimmy tänder en brasa :)sjukt jävla tryck i den där lilla saken. ni ser ju lågorna. den gav ordentligt med värme iaf :)

Och en bild med blixten på så ni får se hur den där grunkan ser ut :)så ser den ut.

Nu får vi ju inte glömma att jessika kom senare på kvällen, jag har några bilder på henne men ingen jag kan lägga upp utan att hon blir sur tror jag.

Sen var det vell lugnt några dagar. Solen sken på morgonen så jag och andrea har ätit ute i solen på baksidan. jätte mysigt :)

i förgår sov linus här hos andrea. vi drog till naken berget och träffade massor utav folk. jag och andrea blev plastföräldrar åt axel som vi nu kallar vår son. en riktig steekare. haha men vi hade det verkligen trevligt.

igår var det lugnt men idag har det flygit på ordentligt.

Vi blev väckta i morse vid 7. inte allt för kul jag vred mig och låg kvar i 40 minuter till. fick äta frukost i bilen på väg in till sjukhuset. det var ett återbesök. jag tog ett ekg och blodtryck det låg bra men jag ska dit igen nästa vecka och ta ett ultra ljud. nej jag är inte gravid. haha skämt och sido.

pappa skjussade hem oss till andrea. där stannade vi inte länge fören vi åkte vidare till ava mc vid kungens kurva. där hade dom den nya microcar (moppebil) jag blev lika kär som sist jag såg den, men nu var vi där för att kolla på hjälm och glasögon till andrea. det tog ett bra tag innan hon bestämde sig. det skulle vara rätt färj allt skulle passa med varandra och ja. men tillslut hittade hon en riktigt fin hjälm.Glasögonen lixom bara smälter in. jag tycker det blev skitbra och så är den i samma blå som moppen.

På vägen ut hittade vi självklart ett par blåa fina pro grip handtag till henne.nu när vi ändå är i farten så kan vi ju visa kicken och växelspaken hon fick av rikard i födelsedagspresent.

Här är då kickenOch här har vi växelspakenSen åkte vi vidare till skärholmen centrum och då hittade andrea 2 kjolar/klänningar. ja man kan tydligen använda dom som både klänning och kjol. hon ska köpa en svart också men den var slut där.det var allt för mig. vi hörs senare. och glöm inte andreas blogg. som vanligt så klickar ni här . hon börjar skriva igen när lovet är slut. ni får ha det bäst och. pusspåre

Har inte tid med er

Någon dag kommer en fet uppdatering. har inte tid att blogga. vi har det bra. äter frukost ute i solen.  nytvättad moppe. vi har det bara mysigt. det komemr typ hundra bilder i nästa uppdatering. hoppas ni är lite nyfikna iaf :)

pusspåre


super snabbt

låg nyssi bubbelpoolen. när jag väl kom upp hittade jag ingen t-shirt någonstans men tillslut hittade jag en grön pike tröjja. nu har jag fixat håret och nu är det bara kasta i sig något innan jag ska åka och hämta andrea. ikväll blir det till gården. jag och andrea ska träffa matilda. hoppas dom får bra kontakt med tanke på omständigheterna så är dom ju inte bästa vänner. inte än iaf :) men ha det bra och pusspåreBiff :) Kommentera att jag är spännbög hur mycket ni vill för det vet jag redan att jag är :) ingen knäcker mig :) jimmyh svår att slå :)


Adelsö

Hejsan. igår vaknade jag hos andrea sedan åkte jag till väsby. Steffie ringde och bad mig komma ner till trollholmen så jag åt frukost sedan drog jag ner dit. Var där och hade det trevligt med alla gamla människor. efter det åkte jag till andrea och vi tog en bil promenad till adelsö. vi åkte över hela ekerö och sedan tog vi färjan till adelsö och åkte runt hela ön :)


Där sitter jag bakom ratten. koncentrerad och redo :)


På färjan. nejmen oj. upp med handen :)Lite vackert är det väll att åka färja?Sen såg vi dom här konstiga krabaterna. någon som vet vad det är för djur?

När jag somnade igår kväll låg blodsockret högt. jag vaknade senare tog prov men hade inte sjunkigt. tog insulin. somnade om. under tiden jag sov var andrea vaken i 2 timmar och tog prov på mig regelbundet. hon somnade runt halv 5. hon tog lixom hand om mig när jag sov. är hon inte världens bästa?

vaknade och mådde illa. fck i mig lite frostis. nu känns det bättre men det tog en stund. ikväll skulle jag igentligen träffa fredilysh men han skulle tydligen på polisförhör så det går ju inte. men nu ska ni få veta han rappar och för att lyssna på hans låtar så klicka här.  Ja nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. andrea kommer hem på lunchen sen blir det troligt vis att åka hem igen. men nu har jag hållt er lite uppdaterade så ha det bäst.

Pusspåre

RSS 2.0