helg

nu kommer jag inte att skriva fören på måndag ni får ha det fantastiskt bra alla människor. glöm inte att spana in bloggen på måndag igen puss påre

älskar Andrea jätte mycket<3

6 underbara månader

hej alla läsare ni få som är kvar. kan förstå att ni försvinner eftersom jag inte skrivit så ofta men jag ska verkligen skärpa mig. i tisdags så hade jag och andrea varit tillsammans i 6 månader och våra föräldrar skulle träffas ordentligt för första gången. vi åkte allihopa till heron city och bowlade. jag och andera lyckades hamna på delad första plats. känns ju underbart att det blev så på våran dag. efter bowlingen så åt vi gott på amazon. man förstår ju på restaurangens namn att det är bra grejjer. fatta ni? amazon är ju även en gammal fin volvo. vi kom hem och var trötta men kollade igenom sista avsnittet på de halvt dolda. bra serie men lite invecklad så man måste hänga med. 

igår gjorde jag väll inget speciel över huvud taget var på gården bara tills man blev arg på ulf och drog där ifrån. sen åkte jag hem och pratade med andrea i nästan 2 timmar. älskar min underbara andrea mäst av allt.

idag finns det vell inget att skriva om. har varigt med andrea i centrum och nu är vi ensamma hemma och hon lagar mat så ska vell vidare till köket och vara social. 

ni får ha det så bra mina få läsare som inte svikigt mig haha. 

puss påre

min kropp orkar inte

jag hinner inte skriva något långt inlägg. jag måste verkligen sova. min kropp orkar inte längre. förut kunde jag vara vaken dygnet runt men nu börjar jag må illa, svettas och bli svim färdig. så nu e det tags att koppla av. måste verkligen skriva här i morgon ha det jätte bra. glöm inte att min flickvän har blogg. www.cimarosa.blogg.se ni får ha det så bra puss påre

6 månader

idag har jag och andrea varigt tillsammans i 6 månader så hela dagen ska spenderas med henne skriver om dagen i morogn puss påre

tillbaka till vardagen

hejsan alla underbara personer som fortfarande orkar plöja igenom min blogg. det kommer bli så att jag inte kommer skriva under helgerna. så klart kommer det finnas undantag men det känns som jag har så himla mycket annat att göra på helgerna så de finns inte riktigt någon tid för bloggen.

men idag är jag glad. lite ont i huvudet bara men annars är jag super duper glad för imorgon har jag och andrea varigt tillsammans i ett halvt år.

nu sitter jag här vid datan och dunkar rozzy. man får ju passa på när man är ensam hemma. vet inte riktigt vad jag ska skriva. vi drar en snabbgenomgång genom helgen. i fredags kom andrea hit och vi var hemma halva kvällen sen drog vi till gården och träffade matte. lördag. vi drog iväg till 2 hjuls mässan och kollade runt. jag flippa lite smått på mina föräldrar som är så stressade och röriga så man inte hänger emd överhuvud taget. drog hem och gjorde typ ingenting. söndag. vi vaknade på morgonen men orkade verkligen inte dela ut reklamen så de väntade vi med till klockan 1 typ.  blev lite sena med det men de gick ju bra iaf. på kvällen var det dags att åka till andrea så vi satte oss i bilen och myste dit. käckade pizza och godis.

nej jag har ingen lust att skriva uppdaterar i kväll och ni tänk på det här " varför vara ledsen för det man hade när man kan vara glad för det man har"

nu ska jag försöka med något nytt jag ska lägga in videoklipp på bloggen.




ja nu hoppas vi att det funkar. ett film när jag e ute och sladdar med moppebilen.
ni får ha det super bra pusspåre

fullt upp

hej alla mina läsare. nu sitter jag i sängen det börjar väll bli dags att bädda och sova. nu har pappa ringt till polisen i solna och kollat om dom hade min cykel men den fanns inte någon stans i Stockholms län. så nu ska vi bara polisanmäla. skicka in papper till försäkringsblaget och sen köra ny cykel eller innan jag vet inte. men min pappa e snäll han. jag kommer få mig en fin söt liten cykel. 



där har vi den. ni som läser min blogg regelbundet har redan sätt den. idag har det varigt mycket att göra. orkar inte gå in på detaljer men vi tar det fort. 1 skola. 2 bråk med ängvreten. 3 byggmax. 4 hem och äta. 5 vaccinera sig. 6 äta middag. 7 fixa däcken på bilen men de sket sig. usch jag är för trött för att skriva. iaf bilen går bra, jag ska få en ny cykel och jag håller på att dö av trötthet. sen måste jag ju införskaffa mig en brandsläckare till bilen så som jag kör. jag har hittat en liten söt brandsläckare som bara råkar vara i min personliga favorit kolfiber :) 


en liten brandsläckare. ska fästas någon stans i bilen. nej nu har jag inte tid med det här klockan är ju halv 1. imorgon (fredag) tänkte jag dra igång en diskution här. nu får ni tagga till. pusspåre

fullt ös medvetslös

hej alla läsare förlåt för att jag inte hunnit uppdatera förens nu. men de har vart så sjukt fullt upp idag. började i morse i solna. pappa ringde och störde klockan 7. den tiden måste jag ju gå upp för att komma i tid till skolan men jag ville inte vara taskig mot Andrea för om jag skulle gå upp då skulle hon inte kunna somna om och hon börjar liksom kvart över 9. så jag somnade om och väntade på att hennes alarm skulle gå klockan 8. vi gick upp jag åt och borstade tänderna sen var det ju dags att  åka till skolan, jag började åka 10 över 9. jag börjar kvart över och det tar 35 minuter att åka. jag kom försent så klart och när jag kom fram skulle Thomas åka iväg så jag missade ju de jag skulle göra. dom ända som var kvar nu var ju David och Ängvreten. men han har lärt sig han sa inte ett ord och vågade inte ens titta på mig. åt lunch med David i skolan sen drog jag ner till Infra City och hämtade rikard. vi var hemma hos honom på hans lunch sen när jag skulle köra tillbaka honom så lossnade avgasröret IGEN. jag körde hem och ringde pappa. han tyckt jag skulle låta bilen stå kvar hemma så kom han och hämtade mig. jag hade tid hos min diabetesläkare klockan 14:15 stackars min läkare var helt förstörd hon hade jobbat i säkert ett dygn. så kan det gå när man är duktig och behövs. det var i alla fall jätte positiva värden och så. det går åt rätt håll.  pappa dumpade mig hos andrea. vi hann väll inte göra något specielt innan mamma och pappa kom och hämtade oss för att åka till väsby. jag åt middag samtidigt som jag och andrea kollade på unga mödrar. nu var det ju dags att fixa bilen, så vi åkte ner till okq8 och drog in i gör det själv hallarna.  jag tänkte ladda upp bilder men de vägrar ju funka. vi satte iaf ihop röret med en ordentlig rörklämma. nu får det fan lov att hålla. på pappa verkar det som att jag kommer få en ny cykel. men jag vet inte jag kan tro fel. men nu orkar jag inte skriva mer jag är helt slut och måste duscha med andrea. ni får ha det jätte bra allihoppa pusspåre







de e lite mycket nu

nej men va fan jag har ju ingen tid för bloggen just nu. eller de har jag men ahr lite andra saker att prioritera. mitt mål är att skriva varje dag det lyckas jag fint med men nu måste jag rusa vidare till okq8 och fixa bilen va. jävla rishög till bil. nej men jag skriver när jag komemr tillbax till adnrea håll utkik pusspåre

brottom

nej nu ska jag till karolinska sjukhuset. skriver när jag kommer hem. runt kl 3. läs efter det

jag vill inte sova

hejsan alla underbar människor som orkar läsa min blogg. jag har inte skrivit sen i fredags när jag inte skrev något annat än om min cykel. jag var så ledsen då över att den var borta.

Fredag: efter att jag förstod att min cykel verkligen var borta så åkte jag och andrea in till norra stations gatan i stan. där ligger cykloteket, jag köpte en av mina bmxer där. vi va där en snabbis och kollade lite. hittade två cyklar jag blev kär i en som kostade 11 500kr och en som kostade 8 000. kärlek vid första ögonkastet (a) 



det är den för 11 500. riktigt fin och jag älskar färjen. 


det här är den för 8 000. den är precis som jag vill ha. vita detaljer, mekaniska skivbromsar, singelspeed och ett jätte litet sött framdrev (a) den är så sjukt fin.



den här är igentligen inte så fin men eftersom det var min favorit och den skönaste cykel jag nånsin kört så känns det som den finaste och i mina ögon kommer den alltid att vara det. saknar min cykel. vill lixom bara veta om någon använder den eller om den ligger på botten av nån sjö. fast igentligen vill jag ha tillbax den. 

iaf så åkte vi ifrån stan och hem till väsby. hämtade plånboken och lämnade alla andra grejer hemma sen åkte vi till stinsen tror jag? kommer inte ihåg vad vi gjorde i fredags något mer.

Lördag: vaknade jätte tidigt, bara pappa var vaken så han och jag åkte iväg till bagaren så att alla fick gott bröd till frukost när dom vaknade. det var ju mysigt. det var 13 minusgrader ute då känner man sig inte specielt sugen på att gå ut och dela ut reklam. så vi sket i det och drog iväg till ikea i barkarby. och kollade även på sportson där jag köpte min kona. på ikea kollade vi på soffa till mitt rum och en ny säng. igentligen vill jag kasta ut allt i mitt rum och dra ner tapeterna, måla om, in med nya möbler och bara fixa så de blir skit nice. men iaf vi käkade typ korv och drack massa läsk på ikea och så köpte vi även delicato bollar. mumsigt och billigt. drog vidare till media markt och kollade på det mesta. herre gud det här kan inte vara roligt att läsa igenom. iaf så åkte vi vidare mot jakobsberg och träffade malin en stund. han var lagom bakis och det var skit kallt så ingen av oss orkade stå ute och frysa. vi åkte helt enkelt hem och åt middag, Thomas och Lotta var och åt middag hos oss. det var vell trevligt. jag blev jätte trött på kvällen och fick sova med min underbara flickvän. 

Söndag: det var bara att hoppa upp tidigt och springa ut med reklamen. när det var gjort så satt vi vell bara hemma tills vi bestämde oss för att åka till stinsen. jag köpte en mobil laddare till bilen den har en hållare så att mobilen inte ligger löst i bilen när den laddas. jätte skönt att ha. jag har ju även fått låna trådlös hands free av andrea så nu kan jag se vem som ringer utan att behöva ta upp telefonen och prata i telefon utan att de stör när jag kör. 
på vägen hem så var vi otroligt sugna på pizza så jag ringde pappa och frågade om vi kunde få pengar till pizza men de gick inte för sig. jag ringde iaf ner till mexicanan och beställde 2 calzone med mozzarella. sen fick jag stå för det roliga nöjet att betala. vi drog hem och åt pappa blev vell inte så glad på oss. sen bar det av till solna.  vi myste lite sen var det ju dags att sova. 

Måndag: jag vaknade i solna kl 7 av att alarmet på telefonen gick. jag gick faktiskt upp första gången det ringde. det är otroligt jag brukar ju sova mycket längre än vad jag får och borde. det blev lite stressigt till slut så jag skjusade andrea till skolan. körde hem. hämtade fille. körde till skolan. satt där och gjorde ingentilng sen var det dags för lunch. vi satt i matsalen ängvreten provoserade mig med ord och miner. jag blev sur och varnade slutar du inte så sparkar jag dig. han fortsatte och jag blev arg. jag sparkade han på smalbenet under bordet och skriker på han. "vad fan vill du? ska jag slå ihjäl dig jävla horunge" ängvreten blir tyst och börjar springa fort så inåt helvete och så ser vi hur han springer utanför matsalen och hur han springer hem. att han aldrig lär sig. de här kommer kunna sluta illa. jag och holmberg drog tillbax till rummet och chillade lite innan jag drog hem. efter det har jag inte gjort något specielt varigt med linus bara. grattis till alla som tagit sig igenom den här texten det tog bara 50 minuter att skriva. vore mysigt om ni kunde lägga in en kommentar. pusspåre

lite mycket nu

hej alla läsare jag har verkligen inte tid att skriva nu. kommer skriva om hela helgen imorgon (måndag) vid lunch tid. ni får ha det super bra allihopa . pusspåre


min cykel e stulen:'(

DEN ÄR BORTA :'(

hej läsarna mina. idag fick jag hjärtsnurr, panik och blev helt galen. jag var hemma hos andrea och hade bestämt mig för att ta hem min cykel. så jag ringde pappa och han sa att han kom om 20 minuter så efter ett tag gick jag ut till cykelförrådet för att hämta cykeln så öppnade jag och den var borta :'( så jag sprang in till andrea och bad henne komma ut. vi kollade i alla förråd och i källaren men min älskade cykel var borta:'( så jag ringde pappa och bad han vända för de fanns ingen cykel han kunde hämta :'(



den e fin. eftersom andrea bor 2 minuter ifrån tunnelbanan så kan den var vart som helst just nu. men om ni ser en kona shred någonstans så kan ni väll höra av er? har haft den sen 06 och det är den cykeln jag använt mest och lagt ner mest pengar på. den jag kan göra alla trix med och köra på bakhjulet med.



ja kommer väll få ut någon 1000 lapp på försäkring men den går inte att få tillbaka verkar det som. den kan ha blivigt stulen allt mellan oktober och idag. allt jag vill e bara att få den tillbaka. 

det finns jätte många små kännetäcken på den som jag känner igen. ni har inte blivigt erbjudna att köpa en cykel billigt? sett nån cykel ligga i nått dike? ni vet ingen som lämnat in en cykel till polisen? allt kan hjälpa mig att hitta den. känner mig så hjälplös. de va väll allt ni får ha det bra. pusspåer


Drogad, nej bara trött

hejsan alla läsare. jag känner mig helt ned drogad men jag är väll bara trött? nej men jag har börjat ta medicin på kvällen också för att jag ska bli trött. eftersom jag aldrig riktigt varigt trött tidigare så vet jag inte om jag är trött eller seg. för jag känner mig helt borta. iofs är det amfetamin i min medicin men så här knasig borde man inte bli. nej ska vi berätta lite om dagen.

jag vaknade vid halv 8 och gick ner och åt frukost med min bror sen var det ju att hämta bilen som var nylagad. äntligen har jag en fungerande handbroms. sen åkte jag till kom köpcentrum och fyllde på mobilen sen avr det ju dags för skolan. där gick det inge bra. ingen koncentration och sen börja ängvreten tjaffsa, kniv hade han med sig också så den tog jag ifrån honom då hotade han att döda mig så jag drog ner han på marken och vred om armarna på han. david (elev assistent) har sagt åt honom att inte bråka och att han får skylla sig själv om han bråkar med mig. han förstår aldrig om man skämtar eller om det är på allvar så det var nog tur att jag åkte hem innan jag flög på han ordentligt. 

jag och linus skulle ju åka till viksjö och hämta lite av hans grejjer hos hans ex och på vägen var det en lastbil som kört rakt in i en bro han var för hög för att komma under så polisen dirigerade trafiken. det känns som att jag alltid är med om allt sånt där. bilkrockar, ligga i diket och punktering i akalla 3 på natten. 

har pratat lite med andrea i telefon nu på kvällen älskar henne jätte mycket♥ 

det kommer inte att bli någon överaskning. det sket sig. det var vell allt för idag. ni får ha det så underbart bra

 pusspåre

det kommer

jag skriver lite senare under dagen ahr inte tid nu. men spana in i kväll

cykel bilder

tjenare alla mina läsare. jag har en liten hemlighet som ni kommer att få veta senare beroende på hur det går. spännande va? nej men jag sitter vid familjens data och hittade massor med gamla bilder framförallt på mig när jag cyklar. saknar min cykling. tänkte att ni ska få se dom finaste bilderna.

kör på bakhjulet utan fötter. lite halv komlicerat men de funkar.



cyklar på bakhjulet med ett ben rakt ut. lite små roligt.



står på sadeln när jag åker på bakhjulet. det är svårt



på den här bilden vänder jag på framhjulet det är riktigt smidigt och kan va bra att kunna i vissa mijlöer.



det här är komplicerat båda fötterna på samma sida av cykeln på framhjulet.
svårt att få över benet igen och cykla vidare men det kan gå.



ett helt vanligt hopp men en av mina bmxer. den är nu nedplockad i delar. projektet står still.



bakhjuls åkning med bmx.



det var dom bilderna det. kommentera nu vad ni tycker.

tänkte avsluta med en sista bild på en hemma gjort raket/bomb som vi byggde ihop dagen innan nyårsafton de var ordentligt tryck i den lilla glasflaskan



det var allt för stunden. ha det bra allihopa pusspåre

botten av en hink

hejsan alla underbara läsare hade inte alls tid att uppdatera igår. får vell berätta lite om dom 2 senaste dagarna.

Måndag:

jag vaknade bredvid andrea. det var hur underbart som helst. jag åkte till skolan, stannade på vägen och åt en vurre på statoil (french hotdog) sen var jag i skolan en stunt, drog hem åt lunch med brorshan och tvättade bilen och damsög i hela ilen och tömde all skit som var i. så nu e min bil som ny. på kvällen var jag med linus, fredrik och matilda. vi gjorde vell inget specielt bara träffades lite. jag kom hem vid 10 och började må jätte illa och var berett på att spy skulle säga godnatt till mamma och pappa och sen gå ner på soffan men jag han bara till badrummet ( typ 1 meter) innan jag behövde lägga mig över toaletten. där orkade jag inte ligga så jag tog en hink och gick ner. specielt mycket tv tittande blev det ju inte då jag låg i soffan med hinken i armarna. så de jag kollade på tills jag sommnade var botten av hinken. jag somnade med hinken i armarna. 

Tisdag: 

vaknade allt för sent så de blev raka vägen till skolan. jobbade med det jag skulle sen åkte jag upp till tillbergs billackering och vi kom överens om att jag ska lämna in bilen imorgon så fixar han handbromsen så den funkar igen wiiiiiiiie. han kommer förstärka den också så den håller för min agressivitet (a) efter det åkte jag mot andrea. stannade på solna grillen och köpte kebab sen på pizzerian och köpte pizza till andrea.  nu sitter vi i soffan och jag skriver blogg och hon designar sin blogg. 

nej nu har jag lite frågor jag vill att ni svarar på om ni vill de skulle vara jätte roligt.

om du är kille: vad skulle du göra om din flickvän blev gravid? 
vad tycker du om abort? 

om du är tjej: vad skulle du göra om du blev gravid?
vad tycker du om abort?
skulle du vilja/klara av att göra en abort?
har du redan gjort en? hur var det?

man får göra abort fram till vecka 13 det tycker jag är konstigt med tanke på att då har det redan blivigt en människa med fingrar, tår, mun och alla organ. då kan barnet röra på sig och är ordentligt utvecklat. säg vad ni tycker. jag skulle vilja behålla mitt barn om det skulle bli så men självklart är det bra med aborter med tanke på att vissa inte vill ha bar eller inte klarar av det. säg vad ni tycker nu. 

pusspåre

hittade en bild från i somras e ju tvungen att lägga upp den.




så är det. pusspåre




fredag, lördag, söndag

hejsan allihopa vad har hänt i helgen?

Fredag:

i fredags var det första dagen i skolan och där hände det ju ingenting efter det så åkte jag till andrea och satt och väntade på att hon skulle komma hem från skolan. då hade jag inte träffat henne på jätte länge (typ 3 dagar) så jag åkte ner till hennes skola och hämtade henne där men innan vi åkte hem så var vi ju tvungna att pussas jätte mycket.
sen gjorde vi inte mer än nödvändigt innan vi åkte till  väsby. vi hade det bara mysigt och tittade på tv och spelade wii, nu har vi två kontroller så det är lite roligare men det kommer ju ändå min syster ta med sig när hon flyttar. men på pappa verkar det som vi kommer att köpa ett nytt wii så det gör inget. klockan 9 var vi i kista och skulle se på bio vi såg senaste wallander. den var sjukt bra slutade absolut inte som man hade väntat sig. den var jätte bra. ungefär kvart i 2 på natten började jag må väldigt illa. jag la mig på golvet vid hinken och väntade på att spy men gjorde det aldrig, vaknade ett antal gånger under natten och mådde illa sen när jag vaknade på morgonen mådde jag fortfarande illa. det brukar ju gå över under natten?

Lördag:

ja jag vaknade ju och mådde illa och då ville jag ha yoghurt så jag och andrea satte oss i bilen startade och backade sen smällde de, så de var ju bara att åka upp och parkera igen då. det var samma sak som jag skrev om i tidigare inlägg. avgasröret lossnade så vi åkte med mamma och handlade istället. jag mådde illa nästan hela dagen så någon reklam utdelning blev det inte men lite wii spelade vi fram emot kvällen sen var vell den dagen slut. bara ta det lugnt hela dagen var skönt.

Söndag:

jag och andrea vaknade när mamma kom in för att väcka oss men vi ville ju inte upp så vi somnade ju så klart om. efter ett tag kom vi upp åt lite och gick ut och delade reklam. det var inte så himla jobbigt den här gången. det vägde inte så mycket och vi gick bara runt och snackade skit så det kändes i alla fall som att det gick fort. när vi kom hem var jag låg och jag orkade inte laga någon mat så det blev frostis med mjölk, riktigt gott men ingenting som diabetes läkaren blir glad av att höra. vi la oss i sängen och vilade en bra stund efter maten innan vi orkade gå ner igen. även då spelade vi wii sen var det dags att fixa avgasröret på bilen så jag, andrea och pappa gick ut och försökte oss på det. det funkade en stund sen gick de inte längre så vi gick in och åt mat sen åkte vi till okq8`s gör det själv hallar och lagade det. det var inte så svårt men man var tvungen att få upp bilen i luften för att komma åt och se ordentligt.



de finns inga ord för hur liten min bil är. titta själv och se hur fantastiskt roligt det ser ut när den är en bit upp i luften.
bilen var fixad på 20 minuter sen åkte vi hem och ringde andrea´s mamma sedan bar det av till solna. jag och andrea ska bara träffas en gång i veckan och sen på helgerna är det tänkt för att vi vart så mycket med varandra så vi behöver vara utan varandra lite och hinna med att göra andra saker och vara med andra personer. vi åkte i alla fall och på vägen stannade vi för att tanka på statoil i solna men då fick man ju inte göra det där jag stod för att så måga andra bilar tankat och kört iväg utan att betala. jag gick in och pratade med dom och dom bad mig bara att byta pump så skulle allt funka fin fint. sen kom vi hem och åt lite mini vårrullar. nu sitter vi i sängen kollar på familj på väg på tven och sitter med varsin data och skriver blogg. jag är nöjd med min ekonomi nu i alla fall. jag har knappt några utgifter längre. det ända jag köpt den här månaden är ju domkraften så jag kommer ha jätte mycket pengar när nästa månadspeng och lön kommer. det var vell allt ni får ha det så himla bra allihopa pusspåre

ett litet snabbt inlägg

tjenare alla underbara människor som orkar läsa igenom alla mina inlägg och som kommenterar. i natt somnade jag kl 4 och gick upp kl 8. åkte till skolan sen efter det så åkte jag hit. till andrea gud vad jag längtar tills hon kommer hem jag ska pussa på henne massor. vi ska hem till mig sen blir det midag sen i kväll så blir det bio. har skaffat ny mail nu också tyckte det var dags för det. fråga om ni vill ha. tänker inte lägga ut den här för då kommer jag få inte allt för trevliga människor på msn. jag sitter och väntar och väntar massa kärlek till min underbara flickvän andrea.

vill ni besöka andrea´s blogg så klicka här hon blir jätte glad om ni läser och kommenterar.

älskar andrea massa jätte mycket så alla vet det pusspåre♥

kort och gott

jag sitter i soffan och har tråkigt så fixade lite med en bild jag e ju nöjd med rusultatet vad tycker ni?

före:



efter: 


ville bara kasta upp bilderna men ni får ha de så bra och läsa och komentera alla andra inlägg läs det under det här om min fina bil pusspåre

min bil ramlar snart i små bitar

hejsan. man kan verkligen aldrig få ha det lugnt. vaknade i morse runt 11 av att pappa ringde. linus var redan vaken jag åt frukost sen drog vi till vallentuna. vi skulle träffa några vid lidl när jag svänger in på parkeringen så låter det från motorn. då tänkte jag "inte nu igen" alltid ska något gå sönder. avgasröret hade släppt. vi öppnade motorhuven och såg att röret släppt men de va ganska kul för bilen lät så inåt helvete. jag sa jag skulle behöva ligga under bilen för att kunna komma åt rätt plats. hade en planka i bilen så körde upp bilen på den men vågade inte lägga mig under för bilen rullade ju och man vill ju inte ha en bil i huvudet. så jag sprang in på lidl och visst fan hade dom en domkraft kostade bara 199kr. min bil väger 320 kilo och domkraften håller för 2 ton. de e fan 3 års garanti. trodde inte de om lidl men nu vet ni alla att man kan köpa en domkraft på lidl. vi hissade upp bilen sen fick linus lägga sig under så jag kunde få röret på rätt plats. de var väldigt komplicerat men det gick bra tillslut och vi kunde åka hem.
e den inte lite söt?

haha billig var den iaf men nu ska ni få se bild på bilen när den var upphissad men domkraften.

det som känns jobbigt är att jag hade en domkraft i bilen för en vecka sen. hade jag inte tagit ut den ur bilen så hade jag inte behövt köpa en ny. men jag tänkte så här nu har jag fått punka och reservdäcket sitter på det ser ni ju på framhjulet. så då tänkte jag det hjälper inte att ha en domkraft om man ändå inte har något nytt däck men det behövdes ju iaf. handbromsen ska jag laga nästa vecka.  sen har jag klippt mig idag.


kort blev det och nöjd blev jag.  iaf jag klippte mig, hoppade in i duschen sen kom pappa så åkte vi iväg på hemligt uppdrag. det var ingen som visste vad vi skulle göra så jag tyckte att det var ganska roligt att se mammas och brorshans reaktion när vi kom hem i en ny bil haha. pappa har nu fått en fård mondeo disel automat. jag bryr mig inte specielt mycket med tanke på att jag aldrig åker med honom. men man får vell avra glad för hans skull. och jag e så busig så jag tänkte köpa en dekal bara för att retas med pappa så tänkte jag köpa den och sätta på bilen. 


jag har ingenting emot fård men bara för att retas med pappa så tänkte jag köpa den och sätta någonstans på bilen. den kostar bara 80 kr på www.dekaltrim.nu så det är ju värt pengarna.

jag har börjat komma in i deppretioner nu det är  hemskt jag saknar andrea hur jävla mycket som helst och känner bara att jag vill vara med henne och pussa på henne massor. har inte träffat henne sen i tisdags men imorgon ska jag åka och hämta henne i solna. så får vi förhoppningsvis hela helgen med varandra. sen ska vi ju dela ut reklam på lördag men annars kommer vi ha jätte mysigt för imorgon ska vi hem till mig och äta lite sen ska vi åka till kista och kolla på nya wallander för den ahr ju premiär i morgon. 

det var vell allt jag hade att säga. ha de bra pusspåre

älskar dig Andrea♥

saknar dig älskling

hejsan allihopa jag tänkte börja med något tråkigt någon har hackat på mig i bloggen eller rättare sagt på andrea det är tråkigt. om någon har något att säga så kan dom gärna ta det med mig med sitt riktiga namn. vi kan gärna träffas om ni vill bråka. jag somnade inte fören klockan 5 i natt och gick upp klockan 9. halv 10 åkte jag till solna medans andrea var i skolan och då lämnade jag 10 röda rosor hemma hos henne som en överaskning. hon visste inte ens att jag var där. har inte träffat andrea sen igår och ska inte träffa henne fören på fredag. jag saknar henne jätte mycket. ibland måste jag hålla tårarna inne. har vart med henne nästan hela tiden i 5 månader så det är inte lätt men vi behöver det här för vi är så vana att alltid ha varandra så då uppskattar man varandra mindre och tar bara varandra för givet. men jag försöker se det positivt. istället för att tänka jag kan inte träffa andrea fören på fredag så tänker jag vad skönt det ska bli att få träffa andrea på fredag det är inte så lång tid kvar. massa kärlek till dig andrea. efter att jag vart i solna så åkte jag till linus. e jag inte lite gullig som åker 4 mil för att lämna rosor till min älskling? iaf jag och linus drog ner till mig och gjorde vell ingenting sen har vi bara vart ute med bilen hela dagen. vi åkte och hälsade på linus kompis ida i brottby det var en bit att åka men det var inte så jobbigt. imorgon vet jag inte vad jag ska göra. går bara och längtar efter andrea hela dagarna. nu kollar iaf jag och linus på tv kanske ska spela lite wie sen vem vet. är igentligen skit trött men kan ändå inte svara. saknaden av andrea är för stor jag älskar dig gumman. 

besök min älskling på www.cimarosa.blogg.se
besök linus på www.linos.blogg.se

ha de bra puss påre


älskar dig♥

dags att sova?

god natt

 haha borde man inte säga så när det är närr. man säger ju god morgon , god dag och godkväl.. så nu tycker jag att man får säga godnatt fast man inte ska sova. klockan är ju faktiskt 03:30 men jag är inte det minsta trött. jag sitter i soffan och tänker på min älskling och att hon ligger hemma i sängen och sover så sött. vill ju bara krypa ner hos henne och hålla om henne och bara mysa. men jag får inte träffa henne fören fredag eftermidag. jag kan verkligen inte sova utan henne. ni ser ju själva. klockan är halv 4 och jag har inte ens lagt mig. jag älskar andrea mest av allt och ska lixom vara tillsammans med henne förevigt. visst är det jävligt jobbigt att vara utan henne men då längtar man ju lixom efter varandra så uppskattar man varandra mer när man träffas. vi ahr lixom vart med varandra varje dag på lovet dygnet runt och då tar man bara varandra för givet. man måste vara utan varandra man måste sakna varandra och man måste kunna göra saker utan varandra. frågan är bara när jag ska lära mig att sova? jag varken röker eller snusar längre så inget av det håller mig pigg. jag ahr inte fått i mig nått coffein på hela dagen inget caffe eller coola. men ändå kan jag inte sova. andrea du är allt för mig och jag tänker ALDRIG släppa taget om dig. du och jag förevigt. älskar dig gumman. alla läsare får ha de så bra

 pusspåre



jag älskar dig

andrea jag älskar dig mest av allt. du får aldrig tro något annat. visst sa vi förevigt? jag älskar dig. 



måndags morgon

god morgon. nu har jag precis klätt på mig och ätit frukost. jag andrea och hennes mamma ska promenera ner till centrum. under dagen har vi inget planerat men ikväll ska vi på restaurang. meningen är att andrea´s mamma och mina föräldrar ska träffas. dom har träffats snabbt två gånger när jag legat och spytt men dom vill vell träffas under lite trevligare omständigheter. jag och andrea har varigt tillsammans i mer än 5 månader och dom ahr lixom inte träffats ordentligt. får vell uppdatera ikväll. ville bara säga att jag lever. ha de bra allihop. pusspåre

har man inga förväntningar blir man inte besviken

hej alla söta läsare. rubriken har inget med inlägget att göra men tyckte att rubriken var bra.  


man ser typ ingenting men det där e min nya bilsterio. kan ta en bättre bild imorgon men kände att jag ville lägga upp en liten bild nu så ni blir nyfikna (A)  blev fan otroligt bra ljud ändå tycker jag. för jag har bara två små söta högtalare just nu. 


ungefär sådana högtalare har jag nu fram. två små fina på 100 watt. 
idag har jag och Danne gjort så min sterio funkar. det är inte så roligt att åka från solna till skolan på morgonen utan något ljud i bilen. det är två mil och tar ungefär en halv timma att åka. sen så är man trött på morgonen och då är det skönt att kunna "VAKNA med the voice" så vi satte ihop alla kablar och så. det var ungefär 13 minus grader ute så varken jag eller Danne var specielt sugna på att montera basen för det är flera timmars jobb. det jag ville var ju att kunna lyssna på musik och radio över huvud taget och dessutom fick jag bättre ljud än jag förväntat mig så basen får vänta tills det är minst 15 grader varmt och solen skiner så man kan montera utan att frysa. 

jag tänkte sammanfatta lite i text och bilder lite kort bara. 

börjar i juni. sommaren hade nu kommit på riktigt och jag hade redan tröttnat på skolan. jag gjorde lite det jag kände för på dagarna och så köpte jag en moppe. 



Yamaha Aerox 08. den användes under hela sommaren och hösten nu är den tillsalu. lite små stylad. har gott 512 mil och ska servas. hör av dig om du är intresserad av att köpa så kan vi diskutera pris. skriv en kommentar så kan vi prata vidare sen. 

nu åker vi vidare till slutet av juni och början av juli. jag mådde inte bra någon stans, jag var dryg och otrevlig och ingen drömkille direkt. sen träffade jag Andrea först som kompis sen utvecklades våran vänskap till kärlek. vi blev tillsammans den 27 juli klockan var 27 minuter över 4 på natten. 


bilden är från dagen då vi blev tillsammans. visst är vi lite söta?

tiden gick hur fort som helst och helt plötsligt hade vi varigt tillsammans i 4 månader.


på våran fyra månaders dag så skulle jag åka och hämta Andrea i skolan. jag hade på mig en skjorta och hade köpt en stor röd ros. Andrea blev jätte glad och vi hade en underbar månads dag med bio och mys.

en dag kom pappa med en underbar idé om att jag skulle få en mopedbil. då flög jag i taket och blev förvånad och väldigt glad. vi letade mopedbil ett tag tills vi hittade en perfekt. 


så såg den ut när vi åkte upp till Söderhamn och jag fick titta på den och provköra. pappa fick äran att betala handpenning (A) lite bortskämd är jag nog (a) 

vi har haft stora problem att få tag på vinterdäck till bilen. sommardäck+snö=problem. 


så såg det ut när jag körde ner i diket för andra gången. det tog en halv timme att komma upp med spade och knuffar. men bilen var hel och jag och Rikard var oskadda. 

jag parkerade bredvid en hummer och tyckte att det såg fantastiskt roligt ut så jag var tvungen att ta en bild


min lilla bil bredvid en stor hummer det ser så roligt ut. min bil kanske är en hummerbebis.

jag blev väldigt arg och slog sönder min dörr. ni får ingen bild på knogarna för det är inget roligt att se så låt bilden tala för sig själv



det var alla bilder jag ville lägga upp. kommentera gärna bilderna och texten och om det är någonting annat ni vill att jag skriver om. läs kommentera och snacka med mig om ni har klagomål eller något att säga. ha det så bra pusspåre

men nu kom jag på att jag kunde ta en bild på sterion från nätet. 


ja här är den jag tycker personligen att den är väldigt fin för att kosta 399 kr. men nu får ni ha det bra pusspåre

bilbas

hejsan gott folk. nu är jag och andrea så här otroligt romantiska igen. vi sitter bredvid varandra med varsin data. vaknade runt 10 och var otroligt trött, andrea släpade ner mig till soffan men klart jag lyckades somna om. efter ett tag var vi ute och skulle dela ut reklam. de gick fan fort men kallt som fan var det. sen var det ju raka vägen till solna. vi har inte gjort något specielt så det blir inget långt inlägg. nu ska vi iaf kolla klart på en film vi började se på nyårsafton haha. ha de bra allihopa kommentera alla andra inlägg nu. puss påre

nej nu skojja jag det e ju fan söndag imorgon. så då ska jag koppla in min fina bas *kärlek* jag vet att ni vill se bild på den även om ni redan gjort det men visst e den fin?(A)



galet tryck det kommer bli hör av er sen om ni vill lyssna (A) men tare lugnt pusspåre

punktering i akalla 3 på natten

tjenare. hur är läget? jag har inte skrivit så mycket men det har sina förklaringar. nu sitter jag i sängen och lyssnar på rozzy. riktigt sköna låtar. men iaf jag och andrea kom precis hem från kista centrum vi var där och träffade hannah som vi inte träffat på hur länge som helst. så det var riktigt roligt. men nu måste vi gå till rubriken. "punktering i akalla 3 på natten" jag och andrea satt i köket och pratade med min bror tiden gick och klockan blev nästan 1 när vi bestämde oss för att bara åka en liten bit med bilen. jag ville komma ut för jag behövde lugna ner mig. så vi åkte runt lite överallt sen smsade vi tobbe och han var vaken så vi drog till honom. snackade lite och hade de trevligt sen efter ungefär en halvtimme var det skit kallt så vi skulle åka hem. precis när de blivigt varmt i bilen och man tänkte åh vad skönt vi är snart hemma. då hände det som inte får hända. jag svängde men bilen gick rakt fram. försökte bromsa försökte svänga. pang. andrea blev chockad och jag tyckte bilen gick konstigt. helvete vi har punktering sa jag så vi åkte in vid en busshållsplats och tog fram reservdäcket verktyg och domkraft. hissade upp bilen skruvade av decket, fälgen blev skit kantstött . *boooom* helvete domkraften gav vika och gick sönder. nu stod vi där utan hjul och det var typ 13 minusgrader och klockan var typ 3. då fans de ju bara en utväg. tog upp telefonen och ringde pappa. han trodde att vi var hemma så han blev lite förvånad. men han kom iaf med en ny domkraft och vi fick på reservhjulet sen kunde vi åka hem. vi kom hem vid 4 och var skit trötta och hade tappat känseln i nästan hela kroppen. somnade vell någon gång runt halv 5 så de va lite halv kaos i natt. man lär sig något nytt varje dag. och så har jag ju faktiskt slutat röka. jag tog en cigaril igår och ett tugummi och idag ahr jag inte tagit nånting och har tappat suget efter det så det känns skit bra att kunna lägga pengarna på andra saker. så jag känner mig jätte duktig. ha de bäst pusspåre

helvete jävla skit

hejsan. jag ska sluta röka och snusa. det innebär kaos. jag är trött, seg rastlös och helt galen. nyår va vell nice. vi smällde lite raketer och jag rökte cigariller. men nu e allt kaos. jag av tvungen att röka en cigarill för jag blev helt tokig men de kändes inte bättre när jag gjort det. för jag vill verkligen sluta men det e fan omöjligt får vell ta nikotin tuggummin igen då. vill bara åka iväg bort från allt. jag ahr inte ätit nått på hela dagen och skulle städa mitt rum. skit tråkigt att göra det så jag började bli sur sen komemr min bror hem och spelar piano så jag bli änu mer tokig ville ta fram yxan och slå sönder det där jävla pianot. väntar bara på ett utbrott men orkar inte få nått. orkar inte se andrea helt förstörd för att jag slagit sönder nått. vet inte vart jag ska ta vägen. HJÄLP. helt meningslöst inlägg. bajs på allt. 

RSS 2.0