när tar sjukdommarna slut

Som ni flesta vet har jag både diabetes och adhd. de inte många vet är att min ena njure är 6 centimeter lång och den andra är 12 centimeter lång. nu har jag fått en till sjukdom som jag tror heter alopecia areata eller om det var alopecia universalis eller areata universalis. kommer inte riktigt ihåg men det betyder iaf att man tappar hår fläckvis över hela kroppen. och jag undrar när sjukdommarna ska ta slut. jag får ju bara fler och fler. men ni får en bild på mitt hår iaf så får ni se hur det ser ut.Ja ni ser ju hur det ser ut. och jag har börjat tappa fläckvis på benen nu också sen kan man tappa ögonbryn, skägg och istort sätt allt hår på hela kroppen. nu har jag även börjat få tunt hår ganska precis i mitten av huvudet så där komemr jag väll också att tappa håret. sjukdommen innebär att imunförsvaret angriper sina egna celler och man tappar håret. jag avr hos en läkare som sa att sjukdommen inte hade något namn så då sökte vi på nätet och hittade sjukdommen. ringde upp läkaren och han sa då att han kännde till sjukdommen. eftersom att jag alltid har rakat hår så är det inget problem för mig men om jag börjar tappa ögonbrynen och skägget när jag blir äldre så blir det lite jobbigare. sjukdommen går inte att bota men skadar heller inte kroppen. det finns ingen klar orsak till sjukdommen men den tros bero på stress eller deppretion man kan även då det över ett halv år efter en välldigtr dramatisk händelse i sitt liv. jag tycker varken att jag är stressad eller deprimerad men men. jag är glad att jag inte har någon dödlig sjukdom iaf. jag tänker raka av håret nu igen sen låta det växa ut så här långt om en månad igen så jag ser hur mycket mer hår jag tappat. då får ni självklart en ny bild igen. det var allt för mig idag.

Pusspåre

du tycker att världen inte är sig lik men det ända som ändrats är du

Hejsan nu har jag inte uppdaterat på hela somamrlovet. otroligt nog är läsarna kvar iaf. jag gjorde en fet uppdatering efter skolavslutning men den laddades aldrig upp och raderades. men nu är jag tillbaka mycket har hänt vart kan vi börja. jag ska krångla till det lite så vi går bakåt. just nu sitter jag hos andrea hon åkte nyss till sjukhuset och hälsar på  sin pappa. han har vaknat nu men är nerdrogad så han hänger inte med. idag åt jag andrea och hennes mamma frukost i hagaparken. det var mysigt det. och både jag och andrea kom på en sak idag som vi båda glömt. idag är det våran 11 månaders dag. jag tror att mina föräldrar börjat läsa min blogg men dom har inte sagt något. jag har börjat själv medicinera mig igen. med andra ord har jag börjat röka igen. jag ska sluta snart och höjja dosen på min adhd medicin. jag blir lugn av att röka men får en sådan ångest av att jag gör det. under senaste veckan har jag andrea pappa och ted ängnat vår största tid till att måla om mitt hus. får 50 kr i timmen. är uppe i 1 000 kr nu. förra veckan fick jag och ted iden att åka till västerås och hälsa på linus där hos sin mormor och morfar men de gick ju inte så vi tog min lilla moppebil till tierp och hälsade på min farmor på landet. vi drog och badade och hade det trevligt där. det var 10 mil dit och 10 mil hem. tror ni inte de blir segt i en moppebil eller. innan det så bytte vi förgasare på mini crossen och den funkade en stund sen trode vi den fick för mycket luft så vi bytte luft filter men nej inte va det det helelr så det kan vara att den får för mycket bensin och det går inte att ställa in så får se hur jag lagar den. nu blir det välldigt osamanhangande känner jag men iaf. pappas kompis kom förbi här om dagen med sin motorcykel. han hade lovat mig att få åka med och det fick jag. det var den sjukaste accelrationen jag varigt med om. det var riktigt roligt, det måste göras om. men iaf jag och andrea var ju i göteborg. kollade på monstertruck och där fick man en liten överaskning. en fyrhjuling men 1 500 häst krafter. det är sjukt den hade en jet motor. alltså en flygplans motor ni måste få en bild.den var helt sjuk.

nu får ni några monster truck bilder.det var lite bilder. fom körde helt galet och det var otroligt roligt att se. om någon av er tänker se monster truck så åk inte till globen utan åk till ullevi. det är så litet i globen så det är inte värt att se.

och på kvällen så gick vi ut och åt jätte god midag och nu bjuder jag på en pussbild.jag älskar dig<3

och så jag och pappa<3dagen efter så åkte vi till liseberg och åkte allt möjligt roligt. sen var det dags att åka hem för att befinna sig på skolavslutningen.

jag firade med en cigarr att jag gått ut skolan och sen vid lunch tid hittade vi en full robin.och sen kom en full dogge. då jag tänkte ta bild på han ville han ta en bild på oss och så blev det.där är vi stiliga vi. för dogge blev det lite värre på kvällen då polisen stoppade honom och hans pappa fick komma och hämta honom.

och just ja mini crossen jag har tagit bort stänkskärmen fram ni får före och efter bild. vad tycker ni är snyggast?

Före:efter:Nu när det är sommarlov så sitter jag ju knappt vid datan vilket betyder knappt någon blogg. har inte suttit vid datan på hela lovet förens nu. så ni får blogguppdateringar lite mer sällan men mycket fetare. får se om jag hinenr uppdatera innan vi drar vidare till falkenberg. jag, andrea, mamma och pappa ska ner till falkenberg på lördag nästa vecka. alltså om 7 dagar och kolla på vallarnas frilufsteater. det kommer nog bli trevligt. och när vi varigt där så åker vi vidare till strömstad och bor på silverhornet.

ni får bild på silverhornet. det ligger så fint till.där är det. men nu tycker inte jag att jag har så mycket mer att skriva om. under veckan som kommer så ska vi måla klart huset sen åker vi så jag tror jag hinner få till ett till inlägg innan vi åker vidare. nu får alla ha det så jävla bra. och grattis på mig och andrea på våran 11 månaders dag.

och du pusspåre

hemma nu

hemma från göteborg nu. blir feting stor uppdatering i morgon nu måste jag sova god natt och pusspåre <3

mini cross

Hejsan. har inte uppdaterat på länge men det betyder ju bara att jag har mycket att skriva :)

i måndags satt jag med alla människor vid trollholmen och då sa jag fan vad nice att komma ner hit bland alla folk och chocka dom genom att bära ut en pocket bike ur bakluckan. Jag och christian gick hem till honom och tittade på hans data på blocket. dagen efter på tisdag så lämnade jag andrea på rotebro station på morgonen och efter det åkte jag direkt hem till linus. klockan var nu typ 9 och jag stod och bankade på dörren han öppnar i mjukisbyxor helt död. jag sa bara snabba dig jag har inte betalat parkerings avgift och jag vill inte ha böter, skynda. hem till mig slog på datan såg en anons jag ringde direkt sen satte vi oss i bilen. 8 mil var det dit och när vi kom dit så startade inte mini crossen. hon vi skulle köpa den av ringde sin man så kom han hem och startade den och så körde jag lite. nu var det så att vi fick en mini moto på köpet. den funkar inte men den har delar vi kan använda och hur skulle vi få plats med en mini moto när vi hade en cross i bakluckan. jo då det gick kolla bilden.Ja så satt linus i 8 mil på hem vägen. trångt och härligt.

en bild på crossen också.Ja så ser den ut men vi fick ju inte igång den sen. vi orkade inte fixa nått med den så vi väntade till nästa dag. på morgonen när vi skulle ut och fixa lite så undrade matilda om hon och linus b kunde komma och jag sa att dom fick det. då min inte startade så sa linus b att han hade en minicross hemma som motorn funkade på s¨å vi åkte självklart och hämtade den sen bytte vi motor på min och så får ni en bild på linus b´s gamla mini cross utan motor.och så bild på en av alla 3 motorer jag har.och så en mini moto utan motor.senare fick vi crossen att starta men den ville inte gå framåt så någon dag när jag har tid så ska jag byta förgasare jag har 4 stycken så vet inte vilken jag ska ta men det komemr nog att lösa sig. det är väll avd jag har gjort under dom senaste dagarna. suttit i bilen i 16 mil för en liten cross. men vi hade verkligen roligt på vägen. så mycket som jag försökt att starta dirtbiken så har jag fått ett stort öppet sår på långfingret och jag kan lova att det inte var skönt att få bensin i ett öppet sår. det är ju dragstart på dom där små så man måste ju använda handen när man startar. men det var det jag gjort och imorgon så ska jag, andrea, mamma och pappa åka till göteborg och kolla på monster truckar. vi stannar 2 nätter och jag och andrea sover i eget hotelrum. kommer bli så mysigt och sen i somamr ska vi sova i en egen stuga i en vecka helt ensamma kommer bli helt underbart.

Just ja jag har ett trimrör tillsalu till mini cross dubbla utblås men det saknar juddämpare säg till om du vill köpa. jag funderar på att sälja mini moton utan motor någon som vill köpa?  ni ser ju bilden den har allt utan motor och bakbroms. ska fundera på om jag ska sälja något mer. kanske göra sig av med någon av alla cyklar och till vintern ska jag ju sälja fyrhjulingen så det är bara att höra av er.

allvarligt det är sjukt vad jag har grejer.

3 st bmx cyklar
1 dirt cykel
1 mini cross
1 halv mini cross
1 halv mini moto
3 motorer
1 fyrhjuling
1 moppebil
1 enhjuling
1 skidcykel

ja det var allt men jag kan väll inte sitta här och skriva hela dagen så jag får roa mig med något annat.

pusspåre

nej men nu hittade jag massa cykel bilder på mig som jag aldrig gått igenom så nu måste jag ju ladda upp massa bilder till :)

cyklar bakhjulhopp utan hoppFramhjulmer framhjulnejmen nu hittade jag fyrhjulingsbilder jag aldrig sätt.

jag och linus på 2 hjul.(dålig bildkvalite)och så försökte jag åka på väggen men misslyckades.Det var allt. ha det bäst. pusspåre

Imorgon

NU ahr jag köpt en mini cross och emckat galet mycket men skriver om det och lägger upp bilder imorgon. har inte tid nu. kommer långt inlägg imorgon.

Pusspåre

Danderyds ungdomspsykiatri

Jag glömmer aldrig då jag sa jag sticker nu. det var år 2002 jag vägrade ta mina sprutor och pappa åkte med mig till min dåvarande diabetes läkare som skulle förklara vad som hände om jag inte tog mitt insulin. jag var då 8 år och när min läkare började skälla på mig så började jag slåss. personalen låste dörrarna och slängde sig över mig. pappa och jan alm (läkaren.) höll i mig, jag slog mig låss, dom tog mig igen. jan sa men släpp han då så får han verkligen känna att dörren är låst och att han inte komemr någonstans. dörren var av glas med stål ram och pappa säger till jan. är du dum i huvudet tror du inte han kommer igenom dörren. det är för fan glas. men menar du att han skulle slå sönder glaset? kan han slå oss så är väll fan inte någon glasruta något problem. efter några timmars utbrott så åkte vi vidare till danderyds ungdomspsykiatri. vi satt i väntrummet då jag blev helt galen. jag kastade iväg alla stolar jag fick tag i. jag välte upp och ner på ett bort. bordsskivan lådsnade jag sparkade av bordsbenet och började slåss med det järnröret. personalen backade tills dom fick tag på röret. pappa satte sig på en stol med mig i famnen och höll i mig. jag tog fart med huvudet slog bakhuvudet i hans panna så att hans bakhuvud åkte in i betongväggen. han släppte och ställer sig upp och skriker på personalen. vafan står ni bara och tittar för? det är för fan ert jobb att ta hand om honom och ni låter honom misshandla mig? jag ahr fan tagit mig hit där jag trode jag skulle få hjälp emn ni tittar ju fan bara så vart ska jag ta vägen? dom la in mig där i 2 dygn och sen fick jag åka hem då jag inte hade några utbrott under tiden jag låg där.

efter någon vecka skulle pappa dit och prata om mediciner till mig och jag ville inte följa emd in så jag väntade i bilen. eftersom att det är ungdomspsykiatri så är väntrumemt låst och amn kan bara öppna om man är personal. jag satt i bilen och tröttnade så jag gick till ytterdörren till väntrummet knackade på. när pappa stod vid dörren och tittade på mig så sa jag. jag sticker nu. jag gick därifrån och pappa kunde ju bara titta på eftersom det var låst han sprang till receptionen och hämtade personalen. när han kom ut så var jag redan borta. han gick till bilen och började åka runt och leta efter mig han ringde till polisen och jag satt uppe i skogen och såg när han åkte runt och letade efter mig. efter ett tag gick jag enr på vägen. pappa stannade och sa till polisen i telefonen jag har hittat honom nu. han bad mig att gå in i bilen. jag sa om jag aldrig mer behöver gå in dit. han lovade och vi åkte tillbaka dit så han kunde säga att han hittat mig och sen åkte vi hem. och jag behövde aldrig mer åka dit.

Pappa jag älskar dig ♥Pusspåre

2 hjul och brännsår

Hejsan alal de här får gå fort. igår var jag och andrea ute med fyrhjulingen hon lärde sig åka på 2 hjul och blev rätt duktig. hon frågade om en grej på avgasröret och jag skulle visa. avgasröret avr varmt och jag brände mig på handledens undersida. det blev ett litet fint brännsår. nu ska vi in till stan i det vackra vädret. hör av mig i morgon.

Pusspåre


styr byte

Hejsan hejsan. igår var jag hemma hos andrea hela dagen. på morgonen kom åsa och hämtade min dator som jag inte fick ha kvar längre *snyft* jag fick iaf behålla terlefonen så nu kan jag äntligen använa en mobil som jag tycker om. jag och albin åkte in till mc varuhuset för att kolla på handtag till min fyrhjuling de slutade med att vi kollade på styre. åkte hem och träffade andrea sen avr det vidare till täby centrum och köpa bh:ar. sen när vi kom hem döds hungriga allihoppa så lagade min älskling laxpasta. man dör ju bara när man äter det. hur gott som helst. idag skippade jag skolan för att åka tillbaka till mcvaruhuset nu när mamma satt in penagr till mig. så det blev ett nytt styre till fyrhjulingen:)

Före:

Efter:

En sån brutal vin skilnad. helt klart värt priset. styret kostade 499kr.

jag tog av hastighetsmätaren när jag ända var i farten. tycker den är onödig då fyrhjulingen inte går fortare än tillåtet. och bensinen och oljan behöver jag ingen mätare för att hålla koll på och det bästa är ju att när jag säljer den så är det bara sätta på mätaren och då står det att den bara gått 200 mil fast jag kört mycket mer. fantastiskt :) jag är super nöjd och tycker det blev super snyggt nu ska jag ner till soffan och mysa emd andrea. sen blire student motagning hos ponta. kanske träffa lite folk senare ikväll men de vet man ju aldrig. pusspåre

En födelsedag jag aldrig kommer glömma

Ja igår fyllde jag 16 år. vaknade vid 8 och drog till skolan sen drog jag ner till trollholmen och som jag sa i förra inlägget så voltade jag med bilen. ni får mer bilder nu.


Ja det är ted som poserar på bilderna. men jag kan säga att jag är nästan fortfarande i chocktillstånd.
det började med att ted sladdade med moppen då sa jag, jag kan också. jag drog i handbromsen och sen kännde jag hur bilen gick upp på två hjul sen låg vi där på sidan. jag fick inte upp dörren helt så jag öppnade backluckan så mina 2 passagerare kunde hoppa ut och öppna till mig sen hoppade christian ut efter mig. jag och ted ställde oss vid bilen och välte tillbaka den. backspegeln gick av och fönsterrutan och dörren är sne så man kan inte dra ner rutan nu. andrea kom till mig och vi var hos ted en stund innan vi åkte hem gjorde oss iordning och sen iväg till donken. nu var vi på väg till tumba och min gps borde dö. vi följde den och vi åkte via ekerö och huddinge när man kan åka genom stan som är 2 mil närmre. desseutom tvingades vi åka färja. och gratis va den inte heller. men vi kom iaf fram innan showen började. vi pratade lite med madeleine. massor med kramar till henne <3 träffade sandra och pamela snabbt han inte snacka emd dom men det får jag göra någon annan gång :) showen var bra. vilka röster dom hade. och duktiga var dom. nu kommer en bild från slutet av showen. klaga inte på kvaliten på bilden.det var när alla var på senen i slutet. fy satan vad varmt det var där inne men är man vip så fick vi ju gå ut på nån liten gård från lärar rummet i pausen :)

jag fick även en present av madeleine ett armband i stål. skit fint jag bjuder på en bild.Ja och nu skulle vi åka hem. klockan var runt halv 12 och det var mörkt och jag hitatde ju inte. madeleine erbjöd att vi skulle kunna sova hos henne i deras gäst rum. men andrea skulle till skolan dagen efter så det gick ju inte. annars hade jag gärna stannat. men får träffa henne lite mer någon annan gång då vi har tid att prata.

nu när vi satt i bilen så ville gpsen retas igen. sväng höger på e18/e20 *suck* jag orkar inte med den där jävla gpsen. först en omväg på 2 mil och sen ska jag upp på motorvägen. vi kom iaf fram tillslut. vi lyckades komma till slussen och därifrån hittar jag ju. men lite busiga var vi. vägen var avstäng och det fanns bara bussfil. och sen nästa kurva. förbud att svänga vänster och vart svängde jag. jo vänster. men vi kom hem iaf tillslut. vid halv 1 var vi hemma och jag somnade väll runt 2. rätt galen födelsedag. men jag är nöjd. en rätts¨å omtumlande biltur. hahaha. ha det bäst.


Dagens låt.

Artist: B-raz

Låt: jag skriver till erPusspåre

Jag fyller år

Hejsan idag är det min födelsedag :) jag fyller 16 år det är väll skönt men jag gjorde nått mindre skönt idag. fick bara en sträckning i vaden ska va glad att inget värre hände kolla på bilderna. 

Japp jag drog en handbromssladd och bakdäcket fasnade i en grop och bilen välte. vi satt 4 stycken i bilen. det finns bara två säten så 2 stycken satt i bakluckan och jag var den ända av alla 4 som hade bilbälte på mig. Jag fick inte upp dörren helt så jag släppte ut dom ur bakluckan först sen öppnade dom åt mig så jag och christian kunde klätra ut ur bilen. ingen lugn födelsedag men vad förväntar man sig av mig. ska köra lite lugnare i fortsättnigen. det ända som hände med bilen var att backspegeln gick av och att dörren blev lite sne så det går typ inte att dra ner rutan.  men du

Pusspåre

mamma

Tänk när man var liten och inte hade några problem? det stämmer ändå inte? jag hade problemen när jag avr liten att alltid ha blodsockret på rätt nivå är ju inte specielt lätt när man går på dagis? ett litet barn som inte vill äta och bara springa omkring det går ju fan inte. men när jag avr liten så var problemen få. jag saknar dig mamma, du finns ju fan här men du är borta. visa att du bryr dig innan det blir försent och jag sticker. orkar inte vänta på dig längre. jag tror att jag hatar dig men om jag lägger ner mina tårar på dig så måste jag väll älska dig? Jag fattar att det varigt svårt för dig att se vad samhället gjort emd mig och hur jag behandlat er men pappa har gått igenom precis samma sak. varför blir du inte som han då? pappa har fått lika mycket stryck som dig. jag tror fan jag slagit han mer. KAN DU INTE FATTA ATT JAG FÖRÄNDRATS? kommer du fram till mig så kommer jag inte slå dig? jag vet att du sagt att du inte orkar mer och att du tycker att jag är sjuki huvet. jag kom för fan ut ur din kropp kan du inte ens försöka? mamma jag tror att kärleken lätt blir till hat men den dan jag får familj då? kan du inte ens prata med mig hur ska du då kunna prata med dina barnbarn? Jag har sätt vad du skrivigt. hur bra du trivs när du satt bredvid jocke vid pianot. och hur allt var ett helvete så fort du skrev om mig. jag vet inte men jag hoppas att du älskar mig. men hur ska du kunna älska mig när du inte vet vem jag är? du har sätt mig slåss du har sätt mig ligga och spy blod pga av mina gamla alkoholproblem. men du pratade inte med mig när jag snodde all er sprit, när jag kom hem full nästanvarje dag? jag kommer ihåg när jag snodde en 70is jäger av er. ni sa ingenting och jag kom hem dyngrak på en tisdag. jag satte mig bredvid er i soffan och stank sprit. jag somnade på soffan är jag vaknade hade ni gått därifrån. jag gick upp och la mig i sängen och vad hörde jag dagen efter? inte ett jävla ord. men den tiden är förbi. när man ska du fatta att jag förändrats? jag kommer ihåg när jag slog sönder min dörr. du sa att du inte orkade mer och att jag inte skulle slå sönder något mer. jag satt i trappan och blodet rann för fan ner dör handen och du satte dig i bilen sen försvan du. pappa kom hem och undrade hur det var med handen. han brydde sig om mig och du om huset. för fan. du borde dra åt helvete. men jag vet inte. älskar jag dig? jag tror det men nu vet jag ine längre när jag tänker efter. allt jag känner för dig är hat men längst in finns det nog kärlek. lycka till att få fram den.
Det bara e så

Hejsan. imorgon fyller jag år, det bara e så

Denna låt är så underbar. det bara e så :)glömmde att lägga upp en fett fin bild igår så nu kommer den :)Idag ska jag träffa rickard när han slutat på jobbet sen ikväll hoppas jag mamma är hemam så hon kan klippa mig så jag kan vara lite fin på min födelsedag imorgon :)

nu ska jag sitta och tråka tills rickard slutar och då blir det donken. men du

Pusspåre

Födelsedagspresent i förskott

denna tröjja fick jag av rickard och jag tycker att texten passar så otroligt bra :)Eller vad tycker du? nej nu ska jag iaf sova god natt. vi hörs i morgon. pusspåre

Fett nice bilder

Hejsan allihoppa. sitter här vid datan och dunkar ken ring.

Igår var det morsdag vilket ledde till att jag andrea, svärmor, anne, amie, dennis och doms barn grillade. det var mysigt att sitta ute i det fina vädret. senare på kvällen blev det ström av brott. vi trodde det var bara vårt hus men det var tydligen hela solna och sollentuna.

Idag har jag och min bror varigt ute med fyrhjulingen. det blev över 200 bilder coh det jobbiga var att 60 av dom vart bra och alla dom kan jag ju inte lägga upp.  men några får ni här kommer dom.


 2 hjul yeeah
Och så kan man ramla.Sen kan man släppa en hand :)Och så kan man köra på väggenoch så en sista bild.Det var allt. kommentera nu.

Pusspåre

RSS 2.0