Jimmyh - bara flyga iväg

yes ni ser rätt, jag har redan släppt en ny låt. jobbat på den hela dagen.

 




lyrics:

Jag vill bara sätta mig ner och kunna andas ut, fortsätter det så här kommer kroppen ta slut. Orkar inte längre vill bara vila. Tack andrea för att du står vid min sida. Orkar inte ta några sömn tabletter så de slutar med sömnlösa nätter. Käkade propavan men kände mig bäng vill bara kunna somna i min säng. De vore så lätt utan problem. Inga aggresioner pallar inge mer. Käkar två tabletter för att hålla mig lugn men får inte sova en ända blund. 

 

Har länge funderat på att bara sticka, skaffa mig ett bättre liv, de går inte, FITTA. Har du känt att du inte får nån luft, hela kroppen skakar, jag kan inte andas. Jag hoppas kunna vakna men det är ingen dröm. så lätt att bara vakna men jag fortsätter skaka.

 

Vill bara flyga iväg och slippa de här ett ta, orkar inte jobba flera timmar varje dag. Slippa all stress och kunna koppla av. Släppa allt och vila ett tag.

 

Vill bara flyga iväg och slippa de här ett ta, orkar inte jobba flera timmar varje dag. Slippa all stress och kunna koppla av. Släppa allt och vila ett tag.

 

Varje gång jag reser mig snubblar jag till kroppen vill bara ligga still. De sliter på hjärtat och jag hör hur det slår, de dunkar brutalt, snart får jag magsår. Känner mig utbränd är bara 16 år. Orkar inga fler plågsamma år.

 

Vill bara flyga iväg och slippa de här ett ta, orkar inte jobba flera timmar varje dag. Slippa all stress och kunna koppla av. Släppa allt och vila ett tag.

 

Vill bara flyga iväg och slippa de här ett ta, orkar inte jobba flera timmar varje dag. Slippa all stress och kunna koppla av. Släppa allt och vila ett tag.

 

 

När jag väl kommer hem för att lugna mig, blir det snabbt knas då mamma stressar mig. jag skriker efter hjälp och försöker lugna dig men du fattar inte hur de skadar mig.

 

Ta allt som de kommer så slipper du ånger, ingen panik lyssna på min musik, de här går ut till er som förstår vad de handlar om. Ge mig kritik så ni slipper höra skit.

 

 det var den låten det. kommentera och ge mig kritik. pusspåre


Från första dagen

Nu kommer min första låt.

 

 

pusspåre


min första demo klar

första demon är klar och låten kommer upp på bloggen då den är klar. massa kärlek til er. pusspåre

hörlurarna på och micken i handen

snart kommer låtarna. jimmyh rappa? ja just det ja :) tro det eller ej. lyssna eller skit i det. älska eller hata. kän medkänsla eller hat. allt är upp till dig men snart kommer det låtar. pusspåre

en alldeles för sen uppdatering

tjena slänger upp bilder på högtalarlådan nu.


innan baksidan spacklades:



när baksidan var spacklad:



fint resultat.

snett bakifrån:



börjar bli riktigt fint :)


så här ser lådan ut framifrån nu:




en för titt:




håller på att finspackla så jag får en jämn yta så jag sedan kan sprutspackla och sen är det bara lackeringen kvar. så snart får ni bilder på sprutspacklet när de är klart och sen på de färdiga resultatet :) pusspåre

Ingen tid

måste vidare. vill bara visa livstecken. pusspåre

14 år sedan

japp kan du tänka dig att denna lilla 2 åriga unge växt upp och gjorde de ingen förälder vill se. att han blev inlåst och hamnade på fel spår. mina barn ska få de jag aldrig fick.



bilden är på mig för 14 år sedan. då jag var 2 år gammal. men jag kan inte säga, önskar att man kunde gå tillbax och vara liten, problemen fanns ju redan då. hade ju redan diabetesen som var  ett tillräckligt stort problem redan då sedan blev allt bara värre. saknar när man sprang runt och inte behövde tänka så mycket.

nu hittade jag fler gamla bilder fårn 2005 från midssomar. jimpa som jag nu jobbar, han och jag och anton hade en liten insident i poolen då vi startade ett vattenkrig.



jimpa på väg upp ur poolen. alla satt och åt när vi började men att kasta flaskor på varnadra fulla med vatten sedan avr det vatten slangen ochs edan blev det barn poolen. helt plötsligt stod det 40 pers och kollade på vårat vatten krig. alla skratta åt jimpa som hade gätt sig på 2 killar med adhd. inte så smart men roligt hade vi. min extremt svankiga rygg och min fina cykel rumpa bjuder jag på :)



gaaaaaah du ska ner i poolen igen.



haha jag lyckades :) men vad blöt jag var då :) men jag lyckade. kan säga att jag fick ganska många kommentarer för att jag hade vita byxor och svarta kallingar. syndes ganska ordentligt men vafan de e bara att bjuda på sig själv :) fast jimpa va faktiskt snäll då jag fick låna en tjocktröja av han efteråt men mamma hade ju tagit med sig ombyte med alla andra kläder :)



nej nej nej. jag vill inte bada igen. måste tilllägga att jag hamnade i poolen sist :) men de  va de de:) lovar att jag och jimpa kommer överens bättre på jobbet än i poolen haha.



en torr bild fårn 2005



haha vilken steekare. haha från rättvik 2006 :)



en svettig cykel bild från midsommar 2007.



sladdar med en gokart på isen i början av 2008 men nu ska jag vidare. pusspåre


Det ska följas hela vägen

jag skrev ju om anden och forsman igår. om polisen som jag tycker agerat fel. detta fall ska följas ända tills dommen kommer. så får vi se om polisen sköter sig eller inte. anden har iaf fått en advokat och ska gå igenom en lång prosses innan det blir rättegång men ni kommer att få följa fallet hela vägen och se hur det går.

jag ska typ börja rappa. en låt med anden och mig kommer. vad den handlar om och hur den låter får ni höra senare. kärlek till dig bror <3 pusspåre


Välkommen hem anden

Efter en husransakan och 5 timmar i en liten cell i aresten så är du hemma igen.  skönt att du fick komma hem.  FUCK THE POLICE


vad tänker polisen med? haffa för stöld men skita i en misshandel? är pengar mer värda än ett människoliv. BÖRJA JOBBA MED DET SOM ÄR VIKTIGT. PENGAR GÅR ATT FÅ TILLBAKA MEN INTE ETT LIV. FÖRSTÅR ATT NI ÄR HATADE F.T.P



två personer på samma plats. en misstänkt för grovstöld, han blir gripen för det och blir inlåst i en liten cell. in på förhör. den andra säger till polisen, på samma fest som stölden begicks så blev jag misshandlad av 10 pers och vad säger snuten. dom säger och?

seriöst, vadå och? en data som är stulen är mer värd än en människas liv. vad fan sysslar svenska polisen med? någon annan som tycker som jag? att dom sysslar med fel saker? ett människoliv är fan så mycket mer värt än en data, eller, vad tycker ni?





                                          
( bilden lånad av google )

 

börja sköta er nu förihelvete



Pusspåre


sovmorgon

lite mobil bloggning här. Imorgon är det sov morgon. Ska inte upp fören klockan 6. Men nu ska jag försöka sova. God natt och pusspåre

Det är lätt att vara sadist när man aldrig fått lida

slutade tidigt idag men jag ahr extremt tråkigt nu så orkar inte tynga ner bloggen. men vi hörs ikväll :) pusspåre

tur man har koll på poliskontroll

helt sjukt vad poliser det är ute nu. jag åkte som vanligt i 65 i bilen så såg jag en polis, jag saktade ner, körde i 50 tills polisen var borta. jag körde lugnt ett tag till sen gasade jag igen då ser jag 3 polisbilar på en mack. släppte gasen igen och efter det skötte jag hastighetsgränserna tills jag kom förbi järva krog. då gasade jag på igen. jag ligger där fint i 65 och då ser jag en polis stå och vinka. det var hur många polis bilar som helst och dom tog in alla bilar. men bara dom som kom från solna så jag klarade mig annars hade jag ju åkt fast för fortkörning igen. så efter det skötte jag mig i trafiken vill jag lova. så snart när jag ska åka tillbaka hem så ser vi om dom står kvar där. ibland har man tur.




                                              ( bild lånad av google )

 

idag har jag kikat runt lite. tänkt ta traktor kort så jag får köra massa maskiner när jag ska söka jobb men tydligen så utbytes eu-kortet mot ett am-kort och då får man köra traktor på det. om det nu är sant så innebär det att jag slipper lämplighets intyg och allt. för de e ett problem för mig. skönt om det stämmer.  men när mitt am-kort börjar gälla ska jag ta förarbevis för speciella maskiner så som grävare och liknande. nu kommer snart andrea så det får räcka med bloggning för stunden. pusspåre


glasfiber

I morse var jag hos min adhd läkare sedan under dagen har jag bara spaklat och slipat på högtalarlådan. vill inte ge er några bilder förens jag hunnit med mer. men nu är det inte så mycket jobb kvar. eller iof kan jag ladda upp bilderna på lådan ikväll. provmonterat i bilen och sprovspelat också. lät ju inte allt för bra när högtalarna inte satt fast och bara skrammlade men absen va grym. pusspåre

fin spackel i mitt hjärta

tjenare. idag ahr jag byggt på högtalar lådan en hel del. inte mycket kvar nu. 1-2 lager finspackel sen ska det sprutspacklas och sen är det bara lackeringen kvar :)

nu får ni bilder från idag.



så såg det ut när jag slipat lite på de senaste lagret grovspackel och nu var det dags för finspackel.



så långt kom jag innan det var dags för en rök paus.



simsalabim så var det finspackel överallt.



från sidan. längst ner ser ni att det är lite omgämt men det ahr jag skurit bort nu så det är gämt och fint.



den ena burken finspackel tog slut så jag inte kunde spackla baksidan men det kommer imorgon. hoppas det räcker med en burk till annars måste jag ju införskaffa mer. men imorgon får ni se hur det går. det här får ni nöja er med nu. pusspåre


Inte alls på bra humör

var hur jävla uttråkad och grinig som helst och ville slå sönder allt som var i min väg men lyckades bli lugn med några vigg och en sväng med fyrhjulingen. mina medtrafikanter hatade hur jag körde men så är livet. nu sitter jag och dunkar hart core och konstigt nog blir jag lugn av sådan musik.

 



denna låt lugnar mig. ni kan själva lyssna och förmodligen tycka att jag är knäpp men så är jag. nu ska kolla lite bilar och fyrhjulingar på nätet nu. hörs senare. pusspåre

inget jobb idag

jimpa som jag jobbar med ringde 20 över 6 och fråga vart jag var. då hade jag lyckats somna om. när jag vaknade vid halv 5 i morse klädde jag på mig och satte mig i soffan och kollade på tv för att INTE  somna om. men när jag satt upp föll huvudet framåt och jag somnade om tror du jag hade ont i nacken när jag vakna? men när jag vaknat av att han ringt och rest mig upp fick jag panik så jag ringde och sa. du vart är du någonstans. jag kan komma dit och jobba. men han sa att de va lugnt och att jag kunde vara ledig idag. jag sa till andrea. tänk om det hade varit ett riktigt jobb och ingen praktik då hade de vart kört. men iaf så sluta det med att jag var ledig idag. så jag sov till 12 istället. det behövde jag verkligen. min kropp var helt död innan och jag hade extrema utstående påsar under ögonen. men iaf så ska jag och andrea till väsby idag och jag skickade ett sms. måste vi städa köket och allt innan vi åker. hon sa ja tyvär och jag märkte att hon inte alls ville göra de så jag ställde mig i köket och fixade allt. diskade de som behövdes och gjorde rent. de tog nästan 2 timamr kan ni förstå hur de såg ut innan då? tänk vilken glad överaskning för henne när hon kommer hem och jag redan fixat allt. hon kommer bli super glad och jag längtar efter att få se hennes reaktion. men nu ska jag vänta på att hon kommer hem. hörs när jag kommit till väsby. pusspåre

slipat och spacklat

hinner inte mer än att slänga upp en bild nu. kommer fler bilder och bättre förklarning senare. på bilden e de ganska mycket dam från slipningen men somsakt så komemr det fler bilder. lådan börjar bli gämn efter all slipning nu iaf.



pusspåre

ni får vänta

byggde på högtalarlådan igår. ska ut och bygga mer nu. när jag är klar kommer bilder och så ska jag svara på alla era kommentarer. pusspåre

inte ett enda utbrott

jag fick ju ett stort utbrott sen började jag röka igen och sen dess har jag inte haft ett enda utbrott. någon annan med adhd/damp eller någon liknande sjukdom som funkar likadant? förstår inte hur de kna hjälpa så mycket att röka. men jag förkortar hällre mitt liv med några år genom att röka än att få sitta i fängelse för att jag fått utbrott och gett mig på någon. jag vill gärna sköta mitt jobb och se mina barns uppväxt och aldrig behöva ringa från en häktes telefon. hade jag inte rökt så hade jag nog suttit häktad just nu för antingen grov misshandel eller dråp. men ciggen gör mig lugn. jag vill absolut inte röka när jag får barn då det skadar dom och jag blir en dålig förebild. men vem är det bästa förebilden en pappa som röker eller en pappa som sitter i fängelse? sen så behöver jag inte blåsa röken i ansiktet på mina barn heller. hällre förkortar jag mitt liv än att tillbringa det i fängelse. pusspåre

sova 20:03

nu e de dags att sova. sjukt trött. men har ju vart vaken sen 04:30 också men imorgon är det skola slutar tidigt och tid för högtalarlådan. hörs då. pusspåre

idag har jag kramats med kranen

ja på jobbet så stod jag och lutade mig mot kranen tills jag kom på en sak "just ja den e full med fett" så typ halva min jacka är svart av allt skitigt fett. men men de här får gå fort ska bara lyssna klart på låten jag lyssnar på sen måste jag åka vidare. ska till andrea sen ska vi vidare. skola imorgon vilket innebär sovmorgon. de gillar jag inte. då bryts mina rutiner så somnar jag inte imorgon kväll när jag ska till jobbet dagen efter. får bli mer uppdatering hemma hos andrea. men nu vet ni att jag lever pusspåre

arbetsnarkoman

idag har jag jobbat i 10 timmar. vi har varigt i spånga, barkarby, hässelby strand och rotebro. mycket att göra och imorgon vad vi vet ska vi till vallentuna sen vet vi aldrig vart vi hamnat. idag visste vi inte alls vad vi skulle gör men han med 4 ställen. men nu har jag ätit gott och ska snart smaska lite glasstårta sen måste jag sova. ska upp 04:30 så nu blir det till att koppla av så hörs vi imorgon :) pusspåre


Äntligen hemma

kom precis hem från jobbet. gick upp 04:30 så är ganska trött vid det här laget. men en finare uppdatering kommer under kvällen. pusspåre


ändrade planer

hinner inte med något högtalarbygge idag. får bli imorgon efter jobbet. sköt om er så uppdaterar jag kanske lite mer i kväll. pusspåre


vad fan vill ni läsa?

Nu sitter jag här och vet igentligen inte vad jag ska skriva men igår var jag och andrea ensamma hemma så hon gjorde lite wok till mat och så gick vi och köpte varsin bit prinsess tårta och hyrde en film som hette yes man. den var rolig så kvällen var räddad. men innan det åkte jag och andrea till byggmax och köpte takplattor till huset då  pappa lyckats trampa sönder några när vi målat och när man åker driv in på bygg max så skriver dom ju upp reggskylten på kvittot och så går man in med kvittot och betalar och haha ja kolla på kvittot.



haha jag har ju bara registrerings skylt bak och en barnvagnsskylt fram så dom skrev upp barn vagns skylten. haha tror ni jag skratta när det stod värsting på kvittot. och högre upp stod det kund: värsting. hahah de tyckte jag var roligt. men iaf nu sitter jag hos andrea. hon ska plugga idag så jag ska hem och bygga lite på min högtalarlåda som börjar bli någolunda färdig. så då får ni lite uppdatering därifrån också. men vad vill ni läsa? vilka inlägg är ni intresserade av? dom om högtalarlådan? diabetesen? adhd? eller vad jag gör på dagarna? säg vad ni tycker nu så jag vet vad ni vill se. jag har kollat lite på en sådan här litet mini pc. typ skitnice att ha med sig överallt va :)

men de tröjjer en liten stund innan jag hostar upp 3 000 men snart så får ni uppdateringar hela tiden för är jag är hemma har min bror datan nästan hela tiden så jag ska försöka så jag kan hålla er uppdaterade. men nu ska jag hem snart så får ni uppdatering i kväll på högtalarlådan och säkert andra godsaker. pusspåre

Vila i frid

Christopher Tillberg föddes den 11 februari 1988. men sorgligt nog så avled han den 2 september 2003. endast 15 år gammal lämnade han oss. jag kommer ihåg när vi åkte skate board tillsammans hela gatan. alla grabbar men när du hamnade på sjukhus så slutade alla direkt. det gick lixom inte utan dig. kommer ihåg när vi byggde och målade warhammer gubbar. jag vet inte varför men Christopher målade en till mig och skrev sitt namn under.

den här målade han till mig.



Den kommer jag att spara hela mit liv.



namnet på under sidan



hoppas vi ses där uppe. vila i frid ♥Christopher Tillberg♥


jag drog i handbromsen men släppte hade jag gått ut hade jag slagit ihjäl dig

jag satt i bilen med jobbar kläderna på. vilket betyder att skorna med stålhetta var på. jag åkte här i solna så ser jag en kille springa mitt i vägen alltså mellan filerna. jag körde 30 som man får göra sen stannar han mitt i vägen och drar upp händerna i lufterna. han tyckte alltså jag skulle stanna och släppa över honom men hur fan skulle jag veta åt vilket håll han skulle när han sprang i mitten. jag bromsade ner lite, han stod kvar i mitten så jag gasade igen. då drar han händerna ännu högre och när jag åker förbi drar han knytnäven i min bil. han slog handen rakt i min bil. I MIN BIL. jag drog handbromsen med en tanke i huvudet. nu slår jag ihjäl han. jag hade stållhettan på och var bered att sparka knäskålarna av han. tänkte sänka honom, jag var så jävla arg. vafan ingen rör min bil. vem fan slår på någons bil. jag var så arg och tänkte nu smäller det men jag lyckades tänka nej jimmy nej jimmy nej jimmy. så jag släppte handbromsen och åkte hem till andrea. jag ba gick och drog in luft för att inte koka över. så fort jag kom fram tog jag en cigg för att lugna mig. jag var så galen. hade jag stannat så hade jag slagit ihjäl han. tur att jag inte gjorde det, men det var nära riktigt jävla nära.

hur kan man slå på någons bil? man vet aldrig vad föraren är kapabel till!

pusspåre


Jobbat 9 timmar och köpt ny jacka

tjena. började klockan 6 i morse vi grävde upp en telefon ledning och jag fick köra grävmaskin kommer bild på den senare men denna jacka köpte jag på swedol idag.



kostade 436 kr på swedol märket är blåkläder. dom är billiga och bra på swedol. men nu måste jag duscha prata telefon med andrea sen e de dags att sova ska upp klockan 5 imorgon sen ska vi åka till spånga och jobba. god natt och pusspåre

Hela lådan spacklad

Ja här sitter jag med feber och förskylning men orka inte bara sitta här så jag drog ut och fixade lite med högtalarlådan.



tog bilden på baksidan av lådan för någon kväll sedan. det var innan det åkte på glasfibermatta där.



sidan innan det kom på glasfibermatta.



nu är baksidan och sidorna inklädda i glasfiber matta. och nu till bilderna från idag.



ett lager spackel över glasfibermattan på sidan av högtalarlådan.



ett lager spackel över glasfibermattan på baksidan av lådan. det var ett helvete att få bort alla luft bubblor men jag löste det nog bra.



bild från andra sidan.

lite info: nu är det nog bara fixa till allt smått som inte är fixat sen blir det ett lager till grovspackel sen så slipa sen finspackel sen är det klart. pusspåre


Till alla dom

Artist: JPS ft Diego

Låt: Till alla dom

 



pusspåre

vill du må bra får du aldrig glömma ditt förflutna

Man måste veta vad man gjort och aldrig förneka det man gjort. man måste veta vem man varigt för att bli den man vill vara. det du gjort har skapat dig att förneka det är som att dölja sig själv. för att ta sig upp måste man veta vad man varigt med om. det gäller att tänka på all skit man gått igenom men att inte stanna där. för att ta sig från botten så måste man vara där och inte förneka det. för att kunna ta sig ifrån det måste man veta vad man vart med om. man måste se bakåt men mer framåt. man får aldrig glömma bort sin bakrund men den får aldrig ta för mycket plats av framtiden. det är som ett annat klokt citat "det finns andledningar till att backspeglarna är så små och vindrutan är så stor" man klarar sig inte utan sina backspeglar men man måste fortfarande se i dom. men man måste titta mer i vindrutan.

vi hade en rätt jobbig natt i natt men innan vi somnade var jag så lycklig. jag har äntligen förstått varför andrea mår så dåligt när jag gör det. jag har äntligen förstått vad hon gjort för mig. allt hon byggt upp för mig rasar så fort jag mår dåligt och jag har aldrig förstått hur mycket hon gjort för mig. nu fattar jag och jag är så lycklig :)

men annars gör jag inte mycket. sitter här och är förskyld. jag kanske har feber är det svininfluensan. hahhahha jag skojja jag är så trött på att höra allt om den. orka gå runt och vara rädd. blir man sjuk så blir man. men jag tror man inte blir sjuk lika lätt om man bästämt sig att att inte bli sjuk. och om män väl blir det så tror jag man överlever mycket lättare om man bestämmer sig för att inte vara rädd. vafan läkarna sa att jag aldrig skulle vakna igen när jag hade 4 i promille men att jag vaknade på grund av min starka livsvilja. så ge fan i att vara rädda. tror inte svininfluensan kommer bli stor alls. kommer nog tystas ner lika fort som fågelinfluensan gjorde. men ni kan få lite bilder.



här har vi kranbilen jag åker på jobbet.



mina arbets kläder. byxorna är mina och jackan är jimpas men jag ska köpa en likadan så han kan få tillbaka sin.



mina underbart sköna skor med stålhetta.

sen när vi var och jobbade så såg vi denna fina bil. i typ orginal skick.



så jävla fin :)

men men. högtalarbygget går framåt och ni får lite bilder när jag kommit lite längre. kanske ska ut och jobba lite på den idag. vet inte riktigt känner mig ju inte så bra men men. någon reklamutdelning blir det ju inte. men men nu ska jag hitta på nått annat. pusspåre

upp 5 utan att längta hem

Om du tänker som du alltid gjort, gör som du alltid har gjort så kommer resultaten alltid bli som dom varigt.

rätt kloka ord tycker jag.

ja igår gick jag upp klockan halv 5 och var på jobbet klockan 6. jobbade i 9 timmar så var rätt slut efteråt. idag gick jag upp klockan 5 och var på jobbet klockan 6. jag kollade knappt på klockan under hela dagen igår och idag. kommer ihåg när jag praktiserade på siba då kolla jag klockan hela tiden och skrek inombords jag vill hem. men nu flyter dagarna på och jag gillar att jobba. igår tog vi bort asfalt grävde en grop och drog fram en telefon kabel. idag har vi jobbat med att fylla igen en annan grop men kranen på bilen gick sönder så jag slutade runt 11 tror jag.

jag har tagit bildet på mina byggkläder och på kranbilen men datan vill inte sammarbeta, den känner inte av mobilen så nu får ni inga bilder.

jag jobbade lite på högtalarlådan igår så nu är det glasfibermatta över hela lådan och spacklat lite. bilder och mer uppdateringar kommer men nu när jag inte kan ladda upp bilderna får jag inte så stor lust att skriva så mycket mer. men tänk på sitatet jag skrev och ha det bra.



den här bilden visade jag innan och undrade om någon viste vad den betyde. det är märket för diabetes det ser ju ut som en blomma men är bara stora bokstaven D. 5 stycken D som sitter ihop. men nu ska jag vidare. bilder kommer jag lovar. pusspåre


börjar jobba imorgon

måste typ gå upp klockan 5. men andrea kommer snart så hinner inte skriva uppdaterar senare. pusspåre

RSS 2.0