Så fin min prinsessa





Elvira är ju så himla fin ♥

Ska spela miljon bingo om 10 minuter så jag hinner inte skriva något men ni har fått två super snygga bilder så ni får vara nöjda!

Pusspåre

Senaste 5



Jag känner att jag inte har så mycket att skriva om så jag delar med mig av dom senaste 5 låtarna jag gjort. Men jag ska väl försöka få ihop någon liten text iaf.

Idag tog vi en sväng in till stan för en fika. Allvarligt, vad dyrt det har blivit att fika? Det kostar mer för en varm choklad och en choklad boll än vad det gör för en lunch med en coola! Det är ju inte riktigt klokt?

Ska man säga ska vi  ta en fika? Nej vi tar en lunch det är billigare. Det är ju helt otroligt.

Hur som helst så åkte vi hem tillslut och sen åkte vi iväg till city gross för att handla inför nyår. Det viktigaste fick vi med oss hem iaf.





Pommac. Är man nykterist så dricker man inte skumpa och vad är då bättre än pommac? Underbart!

Nej jag har faktiskt inget att skriva om. Jag är ledig och det händer inte så fruktansvärt mycket men jag ska skriva mer så fort det händet något kul.

Pusspåre

Tråkiga nyheter

Tråkiga nyheter kära vänner.

Jag kommer inte kunna spela in låten under veckan. Min studio ligger hemma hos min mamma och pappa och min mamma har blivit magsjuk. Jag tänker inte riskera att det smittar mig och sen Elvira. Blir jag magsjuk blir det jättesvårt att kontrollera min diabetes och blir Elvira magsjuk så blir det ett helvete. Så tyvär blir det ingen låt inspelning den här veckan.

Jag ska försöka att skriva fler låtar nu så att jag kan spela in flera samtidigt när jag väl kan spela in. Så hoppas vi att mamma kryar på sig.



Familjen solglasögon

Vad ska jag skriva om idag då?

Var i kista galleria igår och kollade runt lite sen har det inte hänt så mycket. Vet inte vad vi ska göra imorgon eftersom att jag hade tänk spela in då men nu är det ju ändrade planer så vi får väl se vad vinden bär oss. 

 Jag har inget vettigt att informera er om och jag tänker inte trötta ut er med någon lång tråkig text så jag skriver nått roligare imorgon!

Pusspåre

Sånt man vill höra



Riktigt underbart att läsa sånna här kommentarer!

Ni är underbara!

Ny låt släpps i veckan!

Pusspåre

Nytt låt släpp i veckan

Den 26e december, 6 år sedan som det var tsunami. Tiden går hur fort som helst och alldeles för många liv gick åt. Vila i frid ♥

Vad har hänt idag då?

Var i Solna centrum idag för att fixa så att klockan jag fick skulle bli rätt längd så den passar men det gick tydligen inte att ordna eftersom att hon inte lyckades få isär armbandet så vi får göra ett nytt försök imorgon i kista centrum.

Men vi tog en sväng på Jack and jones bara för att titta lite... Det slutade med att jag köpte 3 par jeans för 2 199 kr.

Har inte orkat ta bild på alla så jag snor en bild ifrån deras hemsida på ett av paren.



Sen så hade jag tänkt skriva en låt men det gick verkligen inte. Så jag började nästan ge upp men då hittade jag det perfekta beatet och nu är texten klar.

Så någon dag nu när jag har semester så ska jag åka hem till mamma och pappa och spela in låten så snart är det låtsläpp. Trevligt va?

Nu ska jag skita i det här och mysa med min dotter!

Pusspåre


Julafton

God jul gott folk. Denna julafton startade i solna med risgrynsgröt till frukost och sedan så åkte vi till Väsby för att umgås med släkten.



Elvira i sin super fina klänning med sin farmor och hennes farmors far.



Och Elvira fick för första gången idag träffa min kusin Wilma. Wilma sa att det var den bästa julafton i hennes liv för att hon fick träffa Elvira. Dom ser ju faktiskt riktigt glada och nöjda ut båda två.

Sen fick Elvira hur mycket paket som helst, mycket att öppna och mycket bra grejer fick vi. Sen så fick jag 2 presenter.

Av Andrea fick jag en cd skiva



Den hade jag inte önskat mig men jag fick ville ha det så jag blev otroligt glad över den. Jag hade faktiskt inte önskat mig någonting i julklapp. Men av min kära svärmor så fick jag ju något som jag länge tänkt köpa. Ända sen den gamla gick sönder



tycker den är jätte fin. Jag gillar Stål och jag gillar blått så det blev prefekt. Så tål den vatten vilket kan vara bra. Sen så har den även datum visare också. Imorgon ska vi ner till Solna centrum och kapa av armbandet lite så jag kan använda klockan.

Nu ligger hela familjen och sover förutom jag så det är dags för mig att krypa ner i sängen.

God jul!

Pusspåre

Ny header

Som ni ser så är det en ny design på bloggen.

Gamla headern såg ut så här



Den är ifrån 2008 och ända sen dess så har jag sagt att jag ska göra en ny. Jag har inte vart nå vidare på design så Andrea har sagt att hon skulle göra ny till mig men det har lixom aldrig blivit av. Så idag designade jag en ny header som ser ut så här.



Det ser kanske lite stökigt ut på bloggen just nu men det ska jag ordna lite senare.

Blomman längst ner i högra hörnet är svenska diabetes förbundets logga och det är den symbolen som jag ska tatuera in i sommar.

Ikväll är det uppe sittar kväll med bingolotto. Då får vi se om vi vinner något. Alla har varsin lott.


Det har släppts två riktigt grymma låtar med video inom svensk hiphop nu.



Dalenbarn skulle släppt denna video i oktober så den var efterlängtat. Både låten och videon gillar jag. Vad tycker ni?

Nu till nästa låt som innehåller några av dom absolut bästa rapparna.



Alla artisterna i denna låten passar in så bra. Ison och Fille är riktigt bra. Stor är en av mina favoriter inom svensk hiphop och Aleks gör refrängen riktigt bra!

Imorgon är det julafton gott folk!

God jul!

Pusspåre

Hur söt?




Hur söt får man vara?

Hur söt body får man ha på sig?

Nu ska jag gå och lägga mig med mina prinsessor

God natt

Pusspåre

Tattoo Magazine



Jag har ju helt klart fasnat i det här med tatueringar nu. Tiden för min första tatuering är bokad och sen tänkte jag hinna med 2 tatueringar till innan 2011 tar slut. Sen tänkte jag göra 2 under 2012 om jag inte hinner med någon av dom under 2010. Kan ju inte börja tatuera mig förens i sommar eftersom att jag fyller 18 då.

Köpte den här tidningen idag och det fanns en hel del shyssta grejer i den. Jag tycker ju inte att man ska tatuera in något enbart för att det är fint eftersom att det då finns risk att man tröttnar på det. Men jag har nu 5 motiv som är riktigt
viktiga för mig och som jag ska tatuera. Sen 1 motiv som jag inte tänker tatuera på ett par år.

Alltså tänker jag inte ta något motiv ur tidningen och tatuera det men man kan ju få insperation till hur man kan vidarutveckla dom idéer som man redan har.

Vidare ifråmn det ämnet.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag har jobbat och slitit som vanligt. Tågen var försenade med 20 minuter och man fick frysa en del på perongen men jag kom hem till slut och min underbara dotter blev så glad när hon fick se mig :)

Pusspåre

Julbak Väsby

I torsdags såg det ut så här i sovrummet när jag kom hem



Men jag hade ju vart och handlat så att efter några minuter såg det ut så här



Köpte en 19" LED tv för 1 295 kronor på Siba. Dom har ju julkalender så att en sak varje dag är super billig. Jag tyckte helt klart att det var värt dom pengarna och om vi inte skulle vilja ha den i sovrummet senare när vi flyttar så kan man ju använda den som data skärm.

Igår var vi ju i väsby hos mina föräldrar och hade julbak med en del av släkten.

Först spelade mina föräldrar, Andrea och min syster något sällskaps spel och undertiden så fotograferade jag Elvira när hon satt i babysittern



Sen kom folket och Andrea gjorde en snögubbe i marsipan



Hur duktig tjej har jag egentligen? Tycker den blev skit snygg!

Sen så gjorde min syster en tutt-tomte



Sen så blev det ganska trångt i köket



Förra julbaket så fick ni se bild på Elvira med sin syssling robin. Elvira har en syssling via min släkt också som heter Mira.



Andrea, Elvira och Mira.

Det var det de.

Idag är det den 4e advent. Det betyder att 2010 snart är över. Jag har redan börjat skriva i 2011 års kalender.

Mycket har hänt i år och det lär hända mycket nästa år också. Nu ser jag faktiskt fram emot nästa år! Det kommer bli helt underbart. Jag har fast jobb. Förhoppningsvis får vi egen lägenhet och Jag ska tatuera mig. Får se hur många tatueringar jag hinner med under året. Har en tid bokad i juni så jag hinner väl med 2 eller 3 tatueringar innan 2011 är slut.

Jag fyller 18 nästa år och kommer ta körkort. Underbart det också!

Kan hålla på hur länge som helst men det är dags att avsluta nu.

Pusspåre

Sommar och sol



Bild på mig när vi var på mallorca 2008. Kommer ihåg att jag träffade Andrea bara någon vecka innan jag åkte dit så jag var inte så road av att vara där igentligen. Haha. Men det är klart att det var skönt att vara utomlands och man blir ju ganska sugen att sätta sig på ett plan och flyga mot värmen.

Är hemma hos mina föräldrar nu. Vi sov här i natt jag, Andrea och Elvira. Snart kommer nästintill hela släkten hit för att julbaka och jag ska försöka fixa bilder som laddas upp senare.

Anledningen till att jag inte bloggade i torsdags var att jag inte kunde logga in på blogg.se Inloggningsrutan var borta och igår hade jag inte någon tid.

Men nu ska jag gå ner och vara social så hörs vi senare.

Pusspåre

Slutkörd

Jag vill sova. Jag orkar inte vara vaken hur länge som helst. Men... Min kropp vill inte göra som jag vill. På dagarna så förstår den att jag är trött och slut men på kvällarna när det är dags att sova tappar den kontaken med min hjärna.  Jag kan verkligen inte sova. Jag har börjat bli blå under ögonen och börjat känna mig väldigt sliten. Vet inte hur mycket kaffe jag druckit idag för att hålla mig vid liv. Brukar alltid bara ta 30 minuters lunch på jobbet men idag var jag så slut att jag tog en timmes lunch. Vart tog Hyperaktiviteten vägen? Nu orkar jag knappt hålla mina ögon öppna det är helt sjukt det här. Måste ner i tvättstugan klockan 10 så jag kan inte gå och lägga mig nu heller. Men nu ska jag iaf lägga mig i sängen tills dess för jag håller på att falla ihop

God natt!



Pusspåre

Så skönt att komma hem

Idag var jag så sjukt lycklig när jag fick komma hem till min underbara och super söta dotter!



Så fin min lilla prinsessa ♥ 

Idag fick jag ett mms av Andrea med en bild på Elvira. Då blev man ju faktiskt väldigt sugen på att åka hem. Men jag var ju tvungen att jobba så jag ändrade iaf min bakrundsbild på telefonen till den bilden som Andrea skickade.

Kan bjuda på en bild till



Hur söt får man vara?


Idag lyckades jag ordentligt.

På jobbet så skulle jag ta en påse som låg på ett bil-släp. Det är galler på sidorna så jag ställde mig på hjulhuset och sträckte mig över gallret. Självklart var det is just där så mina fötter glider av och jag landar på galler väggen rakt på revbenen. Jag har ett rött avlångt märke och jag lovar att jag verkligen känner att jag har revbenen just där dom sitter. Så öm. Sen så slog jag i min armbåge också och det var inte så himla bekvämt att packa och lyfta tunga lådor när man hade ont i armbågen. Ibland går det åt skogen.

Pusspåre


Rutiner?

Tillbaka till vardagen! Och rutiner?

Skulle gå och lägga mig tidigt igår så jag skulle orka med första dagen på jobbet efter min lilla semester. Kom jag i säng tidigt? nej. Somnade jag när jag väl lagt mig i sängen? Nej. Jag sov 3 och en halv timme i natt. Har kännt som man inte riktigt varit med på banan under dagen.

När jag väl jobbat klart var jag jätte glad för att jag skulle få åka hem och träffa min kära flickvän och min underbara dotter. Sätter mig i min kära moppebil och börjar åka, när jag åkt i 5 minuter så här jag. Bang krash Boom. Trycker ner gaspedalen och det händer ingenting. Slår på varningsblinkers och rullar ner för backen, Hoppar ur i farten för att knuffa upp bilen på trottoaren. Öppnar handsfacket och tar fram ficklampan eftersom att det var kolsvart ute, Öppnar motorhuvet och lyser mot drivremmen. Den var borta. Drivremmen hade gått av för 5e gången. Det kan inte vara fel på remmen. Måste vara nått annat det är fel på. 

 Ringer Andrea och meddelar att jag blir sen. Ringer pappa och säger hur det är och ringer bärgaren.

Pappa var snäll och körde hem mig sen så jag slapp åka buss och tåg men att bilen gick sönder nu igen tog lixom all kraft ifrån mig. Jag hade ju knappt någon kraft kvar eftersom jag inte sovit och jag kände värkligen hur jag bara ville lägga mig ner, sova och vakna om ett par dagar för det kändes som ungefär allt gick fel.

Min bil hämtades ifrån verkstaden för 9 dagar sen och sen dess har jag kört ungefär 7 mil och nu braka skiten igen? En riktig jävla skitbil. Så nu är den på verkstan IGEN.

Sen så har det vart massa folk här idag och firat lucia lite. Bilder får ni imorgon.

Eftersom jag inte sov något i natt så tänker jag gå och lägga mig nu för jag känner mig verkligen helt slut.




Min kära skit moppebil



Förstår ni hur liten min moppebil är?

God natt

Pusspåre


Julbak nummer 1

Idag har vi ägnat oss åt att göra julgodis här i solna där vi bor nu förtiden. Nästa vecka ska vi ha julbak i väsby så därför får rubriken lyda Julbak nummer 1.

Anne vår granne var här, Sandra som är Andrea´s kusin var här med sin son Robin. Fler var vi inte men det blev väldigt trångt i köket. Det slutade väl med att jag och Sandra gick runt med varsin Baby björn med våra barn i medans dom andra skötte sitt, Sen så gick vi runt lite, rörde om lite i knäcken och gick vidare. Lite lugnt och mysigt julbak.

Sen så satte vi oss och drack glögg. Självklart drack jag 100% alkohol fri. Vi kollade på reprisen av "så mycket bättre" Och gissa hur Elvira och Robin var då?



Min underbara flickvän med min underbara dotter och hennes syssling.

Det är väl vad som hänt idag. Nu är semestern slut och imorgon börjar jobbet igen. Klockan ska åter igen ställas på 05:45! Det är rätt så skönt ändå att få återgå till rutinerna men det har självklart vart underbart att få vara hemma med min fina familj!

Jag släppte ju en låt med Kitty här om dagen och har redan fått en ny ide om låt! Eller snarare en liten ny ide att lägga till på ett gammalt projekt. Det kommer nog bli nice!

Pusspåre


Jimmyh & Kitty - Min framtid

Ny låt släppt med Kitty!



Text

Jag måste accelerera inte sitta och fundera, dags att gå framåt har en framtid att planera. När jag ser tillbaka finns det ingenting jag saknar, bara massa människor jag fortfarande hatar. Vet ingenting om hur livet kommer bli. Men jag chansar och går framåt för att skapa mig en framtid. Hellre de än att blicka tillbaka, Hat och förakt är känslor jag aldrig saknat. Måste gå vidare lugna mig som krigare. Se ljust på min framtid sedan tagga vidare. Ba ba ba bara flyga iväg. Fäller ut mina vingar vinden visar mig min väg. Står på en plats jag inte tänker stanna på. Jag steppar upp på scen och hör publiken skrika Jimmyh, ja ser det solklart hur de kommer gå, de e hiphop som avgör min framtid och nivå

Min framtid blir bra, Min framtid är ljus jag känner hela kroppen drabbas av ett glädjerus, För jag lovar och svär ingenting kan stoppa mig nu när till och med vinden har fångat mig.

kommit så långt, för om jag blickar tillbaks
är det inget emot, av vad jag blivit idag
vet vad jag vill och jag vet vart jag står
följer mina drömmar och fortsätter att gå
lever i nuet och har drömmar om dagen
olika möjligheter, jag som har valet
ska nå min nivå, bosätta mig på scenen
känna hur adrelinet rusar runt i benen
ska vara stolt för jag står här idag
tack vare denise å therese som skapa maskrosbarn
alla som jobbar där, det fick mig förstå
att allt jag tror på är nått ja kan uppnå
efter regn kommer solsken jag vet det är sant
i negativt bor positivt, jag ser det ibland
jag söker inte sympati, hoppas ni förstår
finns många fler som gått där ni går

Min framtid blir bra, Min framtid är ljus jag känner hela kroppen drabbas av ett glädjerus, För jag lovar och svär ingenting kan stoppa mig nu när till och med vinden har fångat mig.

Kitty maskrosbarn Jimmyh bokstavsbarn båda två har krigat hårt sen vi va små barn, men vi börjar koppla av, tar oss fram dag för dag, framtiden är ljus något jag kan njuta av. Minns de som igår när jag räkna dar, ja typ hur många jag har kvar. Ingen ide att slösa tid på frågor utan svar, jag ändrar på mitt liv och njuter av varje andetag, Kitty tatuerade maskrosbarn och jag svär jag ska tatuera bokstavsbarn. För det är den skiten som har skapat mig och jag känner stolthet som aldrig kan tas från mig. Så döm mig för den jag är inte den jag engång var från pojken på psyket till en familjefar, så kolla på oss har haft liknande problem med socialen och bup, tagit oss upp på egna ben.

Min framtid blir bra, Min framtid är ljus jag känner hela kroppen drabbas av ett glädjerus, För jag lovar och svär ingenting kan stoppa mig nu när till och med vinden har fångat mig




Så vad tycker ni om låten? Lämna en kommentar! Om ni gillar den får ni gärna länka på Facebook på era bloggar och överallt!

Pusspåre

Låtprojekt med Kitty, Diabetes

Jag hittade ett gammalt projekt på min dator. Jag hade bara spelat in en vers så jag undrade vad jag skulle göra med låten. Jag kom på att jag och Kitty skulle göra en låt tillsammans så jag skickade min vers till henne, Hon gillade det och helt plötsligt så hade hon skrivit klart sin vers och jag hade skrivit en vers till och refrängen! Hon satt och skrev uppe i Ludvika och jag här i stockholm. Så tanken är att hon ska spela in sin vers och sedan skicka tillbaka låten till mig så jag kan spela in 3e versen och refrängen. Hon skulle försöka hinna spela in imorgon. Hinner hon så kommer jag släppa låten på fredag. Hinner hon inte så kommer jag spela in min del på fredag så skickar jag det till henne så släpps låten när hon är klar.

Vi får se hur det blir om det blir låtsläpp på fredag eller nån gång i veckan!

Här får ni en bild på Kitty



Kitty är ett maskrosbarn och här har ni hennes låt om just maskrosbarn



Idag var jag hos min diabetes läkare. Världens bästa Eva Örtqvist. Andrea och Elvira följde med dit också, vilket resulterade i att vi pratade om mycket annat än diabetes. Ett besök hos diabetes läkaren brukar ta 20 minuter men idag tog det en timme. Mitt HbA1c låg bra. 6,7 enligt gammla mätmetoden, Dom har ju börjat mäta HbA1c enligt någon ny skala som används i hela världen. Förstod mig inte riktigt på det nya men vet iaf att det ligger bra. Låg på 6,2 sist så det är lite högre men det är inte så konstigt. Har inte prioriterat diabetesen lika mycket nu sen vi fick Elvira och det hade Eva full förståelse för.

Sen så var det lite roligt för jag träffade även min sjuksköterska Anna-lena. Hon och Eva ska ha en internationel föreläsning om Insulinpumpar och Sensorer, sån Insulinpump jag har och sån sensor jag har som mäter mitt blodsocker. Nu ville dom ha med någon som använder detta för att prata och beskriva hur det är att använda och hur man mår med insulinpump.

Så jag ska stå och prata på en föreläsning inför läkare ifrån massa olika länder! Det finns ett litet problem, Jag kan inte Engelska specielt bra. Kan knappt någon Engelska över huvudtaget men Eva lovade att tolka så jag får prata på svenska. Det blir underbart för när dom bestämde att någon med diabetes skulle få vara med så tänkte både Eva och Anna-Lena på mig direkt. Det känns lite personligt av läkarna/sjuksyrrorna på något sätt.

Kort och gott så var allt bra med mig iaf!

Imorgon så ska jag, Andrea och Elvira in till stan och köpa julklappar. Tänkte försöka ta oss in ganska tidigt så man slipper allt folk.

Nu ska jag snart försöka sova.

Pusspåre

Semester



Jag har tagit ledigt hela veckan. Nu ska jag lägga mig så jag skriver något bättre inlägg imorgon, Eventuelt ny låt på g med kitty. De får ni reda på imorgon.

God natt.

Pusspåre

1995, 2008, 2010

Jimmyh 1995



Jimmyh 2008



Jimmyh 2010




3 bilder genom livet.

Pusspåre

Regäl uppdatering

Anledningen till att det inte blev något blogg inlägg igår var att jag inte mådde så himla bra igår kväll. Jag mådde inte så bra i morse heller så jag har inte varit på jobbet idag. Jag kunde verkligen inte ta mig upp ur sängen. Jag hade så fruktansvärt ont i magen. Den kändes helt tom men jag kände ändå inte att jag skulle lyckas få i mig nått. Det var riktigt sjukt. Jag låg vaken från klockan 5 till någon gång runt 7 och mådde jävligt dåligt. Skickade ett sms till chefen och lyckades efter en lång tid somna om så mådde jag lite bättre när jag vaknade.

Albin slutade tidigt i skolan och kom förbi och hälsade på.



En några veckor gammal bild på Albin och Elvira.

När snön slutar rasa ner från himlen så tog vi en promenad till centrum och åt på taco bar. Det var riktigt gott. Min mage var lite konstig men det var väl bra att få i sig något. Vi promenerade runt i olika butiker vilket resulterade i en del nya inköp. Har inte fotat något av Elviras klädes plagg men hon fick 2 stickade tröjor. En var mer som en stickad klänning och den andra som en cardigan eller vad det heter?

Sen så är jag rätt rolig när det gäller kläder. Jag brukar ju bara köpa stora tjock tröjor med stora tryck men idag fick jag nått ryck och köpte en skjorta? Jo så är det, jag köpte en rosa skjorta. Sen kom jag på att jag hade en tun tjock tröja som jag köpt tidigare och aldrig någonsin använt för att det är en fintröja och det brukar jag ju inte använda. Men hur som helst så slängde jag på mig skjortan och tröjan och tog en bild.



Såhär är ni nog inte riktigt vana att se mig? Imorgon ska vi till min syster och fira henne för att hon nyligen fyllt år så då tänkte jag kasta på mig dessa kläder. 

Igår efter jobbet så sprang jag in på Panduro och köpte denna roller 



Och vad ska man med denna till då?

Jo jag köpte även fingerfärg och då rollar man på färgen så det blir en jämn yta. Med andra ord har vi gjort hand avtryck på Elvira idag. Jag ska ju tatuera in hennes handavtryck på bröstet. Jag tror vi fick ett avtryck som blev riktigt bra. Men vi får se om det går att använda eller om vi får göra om. Det var lite bökigt men det gick faktiskt bättre än jag trodde. Ska ni göra handavtryck på riktigt små barn så var berädda på att det kommer vara färg överallt efteråt. Som tur är går fingerfärgen bort med vatten och den innehåller inga farliga ämnen som kan skada barnet.

Sen så måste jag meddela att vårt kära grannland Norge har riktigt bra rappare.

Erik og Kriss Har släppt en ny låt med video som jag känner att jag vill dela med mig av.



Texten till låten:

Mange damer her, men du er den ene
Blant modeller er du eneste pene
I utseendet ville du lett vunnet VM
Du fanger blikket som du sto på en scene
Hva er det med henne
Hva er det ved henne
Sa du kropp,var det denne du mente
Beveger seg mer enn sjarmerende
Blir så tent, håper du brenner med babe

Hun appellerer til meg
Tiltaler meg som
Setter fyr på meg x2

Hun tenner meg som en lighter
Så het
Tenner meg som en lighter
hun vet
tenner meg som en lighter
så het at jeg kjenner at jeg brenner meg
og hun vet at hun tenner meg

Det skal være sånn
vi er så nære å sånn
vi er så kjær og har så my begjær å sånn
vi gjør ting som ikke er sanitært å sånn
og hun sier til meg at jeg er så svær å sånn
er populær å sånn
uordinær å sånn
har samvær, hun går ned på sine knær å sånn
misjonær å sånn
vi bruker lær å sånn
har lært ting hvor man ikke trenger klær å sånn


Vad tycker ni? Gillar ni Norsk Hiphop?

Nu har vi precis ätit middag och ska slå oss ner framför tv apparaten. Nu har ni äntligen fått er en regäl uppdatering.

Pusspåre

neuropsykiatriska funktionshinder

Ja de ni. Jag Har ingenting att skriva om. Jag skulle väl kunna skriva om vad som helst men jag är trött och passar bara på att njuta lite av livet. Har mina feta hörlurar på mig och dunkar Svensk hiphop.

Vart på bup idag. Som vanligt inga konstigheter börjat prata om att sluta ta medicinen helt. Mår ju bättre nu med lägre dos så varför inte försöka? Jag har ätit det här Amfetamin liknande preparatet i drygt 8 år.

Nu har det tagit flera timmar för mig att försöka få ihop nått vettigt och jag orkar verkligen inte sitta här längre. Har sprungit fram och tillbaka till datan och har ingen tid att skriva nått. Ska upp klockan 6 så jag ska gå och lägga mig. Ska ta tag i bloggen ordentligt snart. Har bara inte haft tid men det kommer.



Pusspåre


RSS 2.0