Dator mus, Iphone 4 och film kväll

Idag har Jag och Andrea varit ute på en liten shopping sväng. Vi var först på Babyland och köpte täcke och kudde till spjälsängen och täcke och kudde till vagnen. Sedan tog vi en sväng på Media Markt och där köpte jag en trådlös mus till min bärbara data. Jag har börjat tröttna på touch pad och kände att det helt klart var värt 199 kr.



Billig bekväm och alldeles precis vad jag behövde.

Sen så har jag ju sagt att jag ska köpa en Iphone 4 också. Tänkte beställa men jag orkade inte läsa igenom alla vilkor och betala frakt och allt vad det heter. Så jag ska ta mig till någon butik i veckan som säljer den så man kan beställa den. Den lär ju vara slutsåld precis överallt.



Den kostar rätt så sjukt mycket och abonemanget kostar också en del men det är värt varenda krona. Har en samsung touch nu och den går inte ens att jämföra med iphone. Så snart kommer ni kunna få mycket mer bilder till bloggen när jag enkelt kan fota med mobilen och ladda upp via den. Kan inte bli bättre.

Sen vi kom hem har vi inte gjort så mycket alls och hade inte tänkt göra det heller.

Ikväll klockan 22:00 så går "American history x" på kanal 5.



Den ska vi kolla på igen. Jag tror jag sätt den 5 gånger eller nått liknande. Det är en riktigt bra film. Jag har inga rasistiska eller nazistiska åsikter alls. Jag tycker filmen visar hur jävla snett det kan gå och att man inte bör ta sig in i rasism/nazism. Filmen är garanterat en av dom bästa jag vet. Alla har verkligen delade åsikter om den här. Vissa säger att den får folk att tänka rasistiskt men jag vill säga att det är tvärt om. För det filmen visar och med det slut som den har så börjar man tänka på hur det igentligen går till ute i världen. Guld film.

Nu ska jag fortsätta att inte göra någonting och det är väldigt skönt.

Pusspåre


Hemma efter 6 dagar på Västkusten

Hej på er alla!

I fredags förra veckan så åkte jag, Andrea, Mamma och pappa till Västkusten. Vi har bott i Varberg. Falkenberg och Tylösand. Det har vart härligt på alla ställen sen så avslutade vi resan Med en dag på Varuhuset Gekås i Ullared.  Här får ni en del bilder och lite snack.



En bild på mig och Andrea på bryggan i Falkenberg.



En mycket god glass intill stranden i falkenberg.



Den här utsikten hade vi när vi satt på resturangen på våran 2 års dag. Kunde faktiskt inte bli så mycket mysigare. Efter en 3 rätters middag så promenerade vi hem längst stranden i solnedgången.



Ingången till Resturangen.



Låt bilden tala för sig själv.



Jag älskar dig!



Gillar bilden skarpt.



Solen på väg ner.



Love you

Nu kommer det lite solnedgångs bilder.



Riktigt, Riktigt fin.





Det var otroligt härligt att se Solnedgången på promenaden hem. För två år sedan när jag hade extrema sömnsvårigheter så brukade vi tillsammans titta på sol uppgången. Men det här var otroligt härligt.

Sen avslutade vi ju som sagt med en sväng på Gekås i Ullared.

Först gick jag och Andrea in och handlade bara på 2 avdelningar. Barnkläder och Baby avdelningen. Alla kläder och grejer till bebisen. Nappflaskor, lakan, örngott, påslakan, bitringar och ja allt möjligt kostade totalt 5 000 kr. Det låter ju extremt dyrt. Visst är det väldigt mycket pengar men hade vi köpt allt det där någon annan stans hade det utan problem kostar 10 000. Så nästan allt kostade hälften så mycket som i andra butiker. Vi köpte en åkpåse till vagnen för 220 kr. Det brukar kosta runt 800 kr så vissa grejer är ju extremt billiga.

Sen lämnade vi allt det i bilen, åt lunch och sen kollade vi på allt annat. Jag köpte en regn/höst jacka, Tjocktröjor och 11 stycken t-shirt´s jag ska ha på jobbet. Så det blev en del shopping. Andra omgången gick på 2 400 kr så totalt handlade vi för 7 400 kr.

Jag har semester nu i en vecka till och vet inte hur mycket tid jag tänker ägna åt min kära blogg. Kanske får ni ett inlägg om dagen eller ett varannan dag. Jag vet inte riktigt.

Jag har själv märkt att min blogg börjat handla lite väl mycket om min musik. Meningen är ju att den ska handla om allt i mitt liv. Diabetes, Adhd, Alopecia, Att bli pappa, Jobb, Musiken och allting som livet innebär.

Jag ska försöka skärpa mig och skriva lite mer om Andra saker. För övrigt så har jag fått några vita små fjuniga hårstrån mitt på huvudet så jag vet inte om det bara är tillfälligt eller om mitt hår kommer komma tillbaka.

Diabetesen åker berg och dal bana. Med andra ord har mitt blodsocker vart sjukt ostadigt på grund av semestern. Mycket chips, godis och mat på konstiga tider som får allt ur balans.

Min adhd märker jag för tillfället inte av över huvud taget.

Musiken. Ja vad ska man säga. Jag har väl några idéer till några låtar så jag ska leta lite beats och skriva några texter. Nästa vecka Kommer Dennis hem också. Det ska bli härligt.

Nu ska jag och Andrea gå och hyra Senaste Wallander filmen. Vi hörs.

Pusspåre


Semester

Hej åh hå. Nu är det så att jag gick på semester idag. Börjar jobba igen om 2 veckor och den första veckan jag är ledig så tänkte jag vara fri från datan. Så det här är det sista inlägget ni får på en vecka. Tänkte bara meddela er så ni inte undrar allt för mycket vad jag sysslar med. Jag skriver igen nästa måndag så får ni ha det bra tills dess.

Just ja. Idag berättade jag för min chef att jag ska bli pappa. Han var själv 17 när han fick sitt första barn. Han gratulerade och blev bara glad. Det är bara 10 veckor kvar till beräknad förlossning. Tiden går sjukt snabbt och jag längtar efter min lilla älskling :)

Nu ska jag ägna all min tid åt att koppla av och ha det härligt med Andrea.



På tisdag är bilden 2 år gammal. Då firar vi våran 2 års dag. och ett års förlovning.







Här har ni att lyssna på medans jag är borta.

Pusspåre

Freddiie & Jimmyh - Ett brev till vår bror

Låten som igentligen skulle släppas Imorgon släpps idag. Nu ska jag berätta varför.

Låten handlar om Dennis. Han bor just nu i fosterfamilj. Han hörde alltid av sig förut. Fick komma hem ibland och ja. Då var man ju inte specielt orolig eftersom man alltid fått höra något ifrån honom. Men när vi skrev och spelade in den här låten i lördags så hade Dennis inte hört av sig på 2 månader. Vi började bli oroliga och undrade vad som hänt. För han brukade ju få komma hem ibland men nu hade han inte ens hört av sig.

Idag. 2 dagar efter inspelningen så ringer Dennis till både mig och Freddiie och säger att han mår bra och snart får komma hem ett tag. Han har vart drogfri i 3 månader, skaffat sig ett sommar jobb och sköter sig bra. All oro är borta men jag saknar honom fortfarande sjukt mycket. Har inte träffats sen i April.

Freddiie: Intro och vers 1

Jag: Reff och vers 2

Här har ni låten.

Vill ni ladda ner låten så gör ni det genom att klicka här



Vill ni ladda ner låten så gör ni det genom att klicka här



                          (från vänster: Andrea, Anden, Freddiie, Dennis och jag)


Pusspåre


Ny låt släpps på onsdag

Idag har jag och Freddiie spelat in en låt. Den handlar om en bror till oss. Vi båda har skrivit direkt ifrån våra hjärtan. Låten är på ett sätt redan släppt. Den ligger uppe för nedladdning, men endast för dom som är vänner med oss på facebook. Alltså finns låten inte på youtube men kommer att hamna där på onsdag. Anledningen är att vi egentligen inte kände något behov av att få många visningar på denna låten eftersom den är gjord till en person och inte till alla. Men när jag satt och lyssnade på låten och samtidigt kollade på gamla bilder så insåg jag att jag vill dela med mig av denna låt. Får jag säga det själv så gillar jag den och hoppas att Dennis blir glad när han får höra den. Samtidigt som den hamnar på youtube så kommer jag att ge er en länk där ni kan ladda ner låten.



Håll koll på onsdag.

Pusspåre

Jimmyh Feat Angelica - Har du någonsin?

Nu har jag och Angelica spelat in en ny låt. Jag blir aldrig helt nöjd. Men så här nöjd har jag nog aldrig varit med en låt. Lyssna nu och lämna en kommentar.



Pusspåre

Låt text klar. Jobbiga kanyler



Sitter med Freddiie i studion. Låten har jag skrivit klart. Angelica kommer hit imorgon så hon och jag kan spela in. Freddiie får väl trycka på rec eller nått. Haha. Hur som helst så tror jag att den här låten kan bli nått anorlunda. Den är inte lik någon annan låt jag gjort. Nått helt nytt. Det är väl det som krävs för att utväcklas. Nu ska vi ner till tven och jag ska byta sencor. Hatar att skjuta in den där 13 milimeters nålen. Haft kanyler i kroppen hela livet men den där är fan otäck. Just att behöva skjuta in den är obehagligt. Man har lixom inte så mycket kontroll då. Men nu måste vi vidare. Låten släpps imorgon.

Pusspåre

Fullt upp hela dagarna

Hej på er.

Jag har jobbat på dagarna och skrivit låtar på kvällarna så jag har inte haft tid med något annat. Jag och Angelica ska spela in en låt i helgen och jag tror att det kommer bli shyssta grejer. Så jag skriver och skriver. Min bärbara data har dom lagat nu så det är ännu lättare att skriva.

Här kan ni lyssna på förra låten som jag och Angelica gjorde.



sen så var det någon som bad om texten till denna låt och här har ni den.


Jimmyh Feat Angelica: Bokstavsbarn TEXT


(reffx2)

Ja de här går ut till alla bokstavsbarn, vi ska aldrig skämmas för den diagnos vi har. Vi ska vara stolta för allt vi har klarat av, för att vi har kämpat sen våran första dag.

 (vers1)

 När jag var liten blev ja stämplad som bokstavsbarn. Har kämpat mig fram för att bli den jag är idag. jag har varit agresiv slagits åh druckit sprit, ja jag har använt alkohol som medicin, vinden vände jag är nykterist ida, ska bli far till min flickväns barn, Kommer aldrig skämmas för nån diagnos jag har, För nån läkare sa adhd barn, Suttit på psyke, kastats hit åh dit, men dra åt helvete ja styr över mitt liv. Stämplad som bokstavsbarn men tänker aldrig känna skam, helt jävla iskall klivet ja fram. Jag står för mitt ord och kommer aldrig vika mig för att samhället valde att  stämpla mig. Behöver inte bruka våld när jag slaktar med en rad, nu och föralltid stolt bokstavsbarn.

(reffx2)

Ja de här går ut till alla bokstavsbarn, vi ska aldrig skämmas för den diagnos vi har. Vi ska vara stolta för allt vi har klarat av, för att vi har kämpat sen våran första dag.

 (vers2)

Göran Bodegård kalla de sluten vård, från läkare på barnpsyk till domare i hunddressyr, fick du dålig disciplin på barnpsykiatrin, eller valde du helt enkelt att byta liv. Vård hit åh dit ni snackar bara skit, delar ut piller som liknar amfetamin. Sitter hos psykolog säger att dom förstår när dom aldrig levt ett liv som vårt. Jag har ledsnat på landets psykiatri, försöker utan resultat förbättra våra liv. Jag står på egna ben och klarar mig själv inte fan blir de bättre av att sättas i en cell. Sen dagen jag släppes har jag kämpat mig hit. Tycker synd om min familj som sett all skit. Vill tacka min pappa som krigat för min rätt, alltid kört, orden ge upp har han aldrig hört. Kärlek till dig pappa tack för allt du gjort, en underbar person ditt hjärta e stort. Jag blev ett offer för svensk psykvård aldrig dömd men har suttit inlåst. Felaktig behandling skojar du med mig. Fingret upp i luften, kommer aldrig ångra mig.

 

(reffx2)

Ja de här går ut till alla bokstavsbarn, vi ska aldrig skämmas för den diagnos vi har. Vi ska vara stolta för allt vi har klarat av, för att vi har kämpat sen våran första dag.

(vers3)

 Kommer aldrig glömma vägen som tog mig hit, vägen har vart lång jag har sätt mycke skit. De gäller bara att aldrig haka upp sig, hamnar du på botten så lyfter ja upp dig, De handlar om mitt liv du får säga va du vill, du har ingen aning om hur de ligger till. Du har aldrig vart i mina skor det spelar ingen roll va du tror.


Pusspåre


En kväll för några dagar sen

foto0086 (MMS)

En kväll för några dagar sen


Ute och gör gatorna farliga

Snart ska jag ut och göra gatan farlig! Haha jag ska övningsköra. Var ute igår och det gick väl bra. Inte kanon och inte kasst. Det gick att köra iaf.

Sen så fick jag hem min bärbara data igår. Den startade inte förut så jag skickade in den på lagning. Eller den startade men sen när den höll på att komma igång så dog den. Nu när jag fått hem den och ska starta den så lyser startknappen sen slocknar den. Nu går den inte att starta alls. Bra lagning va? Problemet e värre nu när jag fått tillbaka datan än vad det var innan jag skickade in den. "bra service" *host*



Nu väntar jag på pappa så vi kan ut och åka. För er som bor i närheten är det nog säkrast att hålla er inomhus. Skämt och sido.

Pusspåre


Ny låt släppt

Nu har jag lyckats ta mig tid att skriva klart och spela in en låt. Här har ni resultatet.

Jimmyh - Vart tog alla vägen?

 



Lämna en kommentar.

Pusspåre


Pizzeria

foto0069 (MMS)

Pizzeria


Magbilder vecka 27





Bilderna är tagna idag vecka 27 (26+0)

Jobbat som vanligt idag och så fick jag ju hem hörlurarna. Var glad att ha fått dom och så skulle jag prova om det var bra ljud. Vet ni vad som visade sig då?



Det var glapp så det kom bara ljud i ena örat. Har väntat på att få dom där härlurarna sen innan midsommar och nu när jag fått dom så var det glapp. Ska lämna tillbaka dom på lördag så får dom skicka ett par nya ifrån göteborg. Om det finns några kvar eftersom det var utgående model. Får hoppas på det bästa.

Pusspåre


RSS 2.0