Låt inspelning på g?Ringde till Jam idag för att kolla hur det gick med mina hörlurar som dom skulle skicka från göteborg. Dom hade kommit fram men dom hade inte ringt och sagt det! ska jag gissa när dom fått hem grejerna eller? Haha. Hur som haver så är min pappa snäll och åker in till stan och hämtar hörlurarna imorgon när jag jobbar så vi slipper va där inne i köerna när jag slutat jobbet.

Jag har 3 låtar på gång men nu vill jag ju inte spela in fören jag har mina nya hörlurar. Sen så måste jag skriva klart låtarna men det kommer.

Denna låt har snart 1 000 visningar. Vill ni hjälpa till att ge den fler visningar?bokstavsbarn för alltid ♥

Pusspåre

Med fötterna i sjön

foto0068 (MMS)

Med fötterna i sjön


En dag av glädje med en gitarMin kära bror till venster och jag till höger.

Jag och Andrea var hemma hos honom idag och så plockade han fram gitaren. Det slutade med att vi bestämde att han ska göra ett gitar beat till mig. Det kommer bli hur tungt som helst. Rappa till enbart gitar. Kan det bli bättre? Något nytt och helt klart anorlunda för att komma ifrån mig.Otroligt glada var vi när denna bild togs idag.

Senare på kvällen fick jag reda på en inte alls rolig sak som rör en utav mina vänner. Tänker inte nämna något namn eller händelse men han är iaf hemma och mår bra nu så får vi se hur det går för honom.

Jag kan absolut inte sova... Därför jag sitter här men det är väl dags att försöka igen.

Har ni haft en trevlig midsommar då?

God natt

Pusspåre

Låt texter i kollegieblock... Min bärbara ...

foto0054 (MMS)

Låt texter i kollegieblock... Min bärbara data startar inte så nu sitter jag och skriver en låt i blocket. Jag har försökt spela in låten självbiografi idag men det gick inge vidare. Idag var en sådan dag då jag är alldeles för petig. Nu har jag iaf börjat på en till låt så vi Får se vilken som släpps först. Nej nu måste jag sova ska ju jobba imorgon. God natt. Pusspåre


Låt texter i kollegieblock... Min bärbara ...

foto0054 (MMS)

Låt texter i kollegieblock... Min bärbara data startar inte så nu sitter jag och skriver en låt i blocket. Jag har försökt spela in låten självbiografi idag men det gick inge vidare. Idag var en sådan dag då jag är alldeles för petig. Nu har jag iaf börjat på en till låt så vi Får se vilken som släpps först. Nej nu måste jag sova ska ju jobba imorgon. God natt. Pusspåre


När man är barn vill man vara vuxen. När man är vuxen vill man?

Ja när man var barn ville man vara vuxen. Det ville i alla fall jag. Nu då? Ska jag klassa mig som vuxen? Ungdom kanske? Jag har jobb och ska snart ha barn så jag har svårt att se mig själv som ett barn. Det finns säkert många vuxna som vill vara barn igen men jag vill ALDRIG vara ett barn igen. Jag trivs med mig själv som jag är idag och ser framåt med ett leende. Men det är svårt att lee när man tänker tillbaka så just därför vill jag aldrig tillbaka. Ibland när folk pratar om sin barndom så undrar jag hur mycket det igentligen är som jag gått miste om. Som jag aldrig gjort. Men varför ska jag säcka ihop för det jag inte fick som barn när jag kan lee mot min framtid. Det går inte att ändra på någonting så det är lika bra att köra på med full fart framåt.

Undra varför jag skrev det här nu? Jag vet inte. Det bara flög ur mig.

Nu var det ju ett jävla tag sen jag skrev här sist. Vad har hänt i mitt liv då? Jag har jobbat och inte haft tid för så mycket mer.  I lördags var vi på en namngivning vilket var mycket trevligt. Börjat fundera om man ska döpa sitt barn eller ha en namngivning? Jag är ju inte så mycket för det där med gud och religoner. Vi får helt enkelt se.

Jo just ja. Jag var i stan här om dagen och skulle köpa mig ett par hörlurar. Dom var slut i stockholm men dom var så snälla så dom beställer hem ett par ifrån göteborg.

Det är ett par "AKG K240S" Nu är dom på utförsäljning för 990 kr. Innan kostade dom 1 695 kr. Shyssta grejjer hoppas jag. Kabeln går att byta ut vilket är kanon eftersom dom har en tendens att börja glappa.

Men nu ska jag åka till Anden. Vi höres.

Pusspåre


Kör musiken på sidan av när det är 8 till 5 varje vardag

Jag jobbar och sliter och har inte tid för så mycket mer. Ikväll ska jag skriva på min nya låt som jag tror kommer bli riktigt bra. Jag har inte suttit vid datan sen i söndags tror jag. Jag såg nu att låten "bokstavsbarn" har ökat rätt ordentligt i visnings siffrorna sen dess och det är bara trevligt men varför just den låten? Här får ni den iaf.

 Pusspåre

Spjälsäng på plats i mitt rum. Lite tidigt...

foto0053 (MMS)

Spjälsäng på plats i mitt rum. Lite tidigt kanske men vi ville ta ner den från vinden försatt se hur den såg ut. Jag och mina syskon har alla haft den när vi var små och nu är det dags för mitt blivande barn att sova i den. En helt ny generation i familjen.


Jag är glad att jag inte har sommarlov

Ja jag är skit glad att jag inte går i skolan och har 10 veckors sommarlov. Jag har vart hemma från jobbet hela veckan och det är inte så jävla roligt. Även om man träffar vänner och gör olika saker så blir man ju rastlös och understimulerad av att inte få sin dagliga dos av fysiskt arbete. Det är skönt att jobba hårt. kroppen är på något sett stimulerad när man kommer hem ifrån jobbet. Det kan låta konstigt men jag jobbar hellre än är ledig. Det är självklart viktigt att vara med sin familj men något 10 veckors lov skulle jag inte njuta av. Så jag har faktiskt saknat jobbet och njuter verkligen av att få gå upp klockan 6 imorgon för att få gå iväg till jobbet och veta att jag ska få jobba ordentligt. Är man överaktiv så är man. Det är alltid positivt att få betalt för att få en ro i kroppen. Nu ska jag sova så jag kan ta mig upp till arbetet imorgon.Pusspåre

Veckans låt

Då var det lördag och dags för veckans låt. är man lite små rolig så säger man att det var "så svårt" att välja låt den här veckan. I själva verket var det inte alls svårt att välja men ni fattar nog vad jag menar.

Artist: JPS feat Mona

Låt: Så svårtPusspåre

Graviditets vecka 24

Idag går Andrea in i vecka 24 (23+0) Vi har inte tagit några magbilder nu men det kommer. Så länge så får ni en digital bild på hur fostret ser ut i magen just nu.Rätt så otroligt att barnet redan väger 600 gram och är 30 cm lång. Stor unge.

Ni kan ju alltid lyssna på låten som jag släppte när vi offentlighetsgjorde graviditeten.pusspåre

Jimmyh - Jag såg en ljus väg

Ja nu har jag spelat in en ny låt på en tagning per vers/reff så jag har inte tagit en enda omtagning. Låten är iaf 100 % fakta så det är bara lyssna och gärna lämna en kommentar.

Artist: Jimmyh (jag)

Låt: Jag såg en ljus vägPusspåre

Kan jag inte få ett rum på sjukhuset så jag slipper åka fram och tillbaka?

Nu är det dags för en regäl updatering. Jag har inte haft någon tid till att sitta vid datan så jag har därför inte kunnat blogga.

Jag har varit hos min adhd läkare och där fick jag ett tråkigt besked. Han ska sluta på bup så jag kommer få någon annan läkare. Han jag har haft nu är den ända som jag tyckt vart bra så det känns jävligt pissigt att han ska sluta. Vi satt och pratade om hur långt jag kommit under tiden jag haft han som läkare och konstaterade att det är stor skillnad på hur jag var då och hur jag var nu. Sen så är det ju bara under ett år som jag ska fortsätta gå på bup och jag behöver inte vara där mer än var 6e månad om jag inte vill så det är bara två besök kvar om det skulle visa sig att den nya läkaren jag får är kass. Men vem vet kanske en jätte bra läkare. Det återstår att se.

Jag var hos en annan läkare för olika järnvärden i kroppen. Vi ritade upp en karta över släkten för att se likheter mellan olika sjukdommar. Sen så skulle jag ta ett blodprov där i armen men det gick inge vidare. Sköterskan stack mig med kanylen 3 gånger men fick inte ut något blod alls så hon gav upp så fick jag ta blodprovet en annan dag.

Sen så skulle jag ju till diabetes avdelningen en annan dag för att få en sencor som mäter blodsocker nivån i kroppen.Så här ser sencorn ut och det till höger är den delen man sätter på kroppen med en nål in i magen/benet. Den vita saken till venster är själva sencorn som är kopplad till insulin pumpen. Man skjuter in en stål nål på 13 millimeter och sedan när den är på plats drar man ur stål nålen så sitter en 13 mm plast nål/slang kvar i kroppen. Så nu ska jag ha en sådan sencor på kroppen i 3 månader och man byter nålen med 6 dagars mellanrum.

Den 4e var dagen jag kopplade på sencorn och innan det så var jag på blodprovs tagningen för att ta det blodprovet i armen som den tidigare sköterskan misslyckades med. Det gick kanon bra och sen på kvällen så åkte jag, Andrea, hennes mamma, Min mamma och pappa in till stan och åt mongolisk bbq. Det var gott och trevligt. När vi kom hem så blev mitt blodsocker ostadigt. Åkte upp och ner och det slutade med att jag låg och spydde. Som tur var så var det bara några kräkningar och jag behövde bara hänga över toaletten en gång. Efter det så blev jag piggare och mådde mycket bättre. Jag brukar ju ligga och spy hur länge som helst och så brukar det ju sluta med att jag blir inlagd på sjukhus så den här gången hade jag verkligen tur som kunde lägga mig och sova och sedan vakna pigg och utvilad.

I lördags var vi på bröllop. Min morbror gifte sig. Vi var bara med i kyrkan sen åkte vi vidare in till stan och åt på taco bar. Kanon gott sen så sprang vi runt lite i stan. Det var komplicerat att ta sig över gatorna eftersom dom sprang stockholms maraton.

Igår var det måndag och en vanlig dag på jobbet. Dock så har jag varit ledig idag och ska vara det hela veckan. På måndag börjar min anställning så då är det bara att köra på som vanligt.

Just nu så sitter jag och skriver en låt text. Tänkte spela in låten idag eller imorgon. Så jag ska återgå till det nu så får vi höras vidare senare.

Pusspåre


Snart får ni veta

Det har hänt sjukt mycket grejer sen jag skrev sist och det har vart lite kaotiskt men nu ska jag iväg på bröllop så jag skriver om allt när jag kommer hem. ha det bra så länge.

Pusspåre

Fyller 17 år idag

Idag fyller jag år. Skriver om allt som hänt imorgon för nu måste jag sova så jag är utvilad på min födelsedag. Tack till er som sagt grattis.

Pusspåre


RSS 2.0