Titta vad jag fick i brevlådan

foto0123 (MMS)

Titta vad jag fick i brevlådan


Det börjar hända grejer

Jag vill inte informera er fören jag vet. Men det har börjat hända grejer som kan bli stort. Men jag kan säga att det har INTE med barnet att göra så ni inte tror att det handlar om det. Men det som händer kan bli stort och jag hoppas och tänker göra allt jag kan. För det här ska bli bra grejer :)

Nu över till något helt annat. Var som vanligt på jobbet idag och mina chefer jobbade tidigare med att sälja biltillbehör. Typ bilshampho och liknande. Så idag fick jag med mig "lite" olika bil rengöringsprodukter hem.11 stycken flaskor och det är 9 olika grejer. Dom 2 små är samma som en av dom stora men annars är allt olika grejer. För fälgarna, rutorna, wax, shampo och det mesta man behöver. Sen så fick jag med mig en fälg borste också men det kom jag på nu så jag orkar inte ta någon ny bild.

Men nu ska jag krypa ner i sängen. Har varit ruggit trött senaste timmarna.

Pusspåre

Evolution

Idag har jag för första gången på flera år köpt en cd skiva. Eller 2 stycken, det beror på hur man vill se på saken. Det är en dubbel cd vid namn "Evolution" Det är inte mindre än 27 artister med på cden. Helt enkelt en jävla massa rappare. Såg idag på facebook att rapparen STOR länkade till sin låt som är med på albumet så då kom jag på att jag glömt att beställa den. Så nu är den beställd och kommer förmodligen ner i brevlådan innan veckan är slut. kosta 139 kr och jag hoppas den är värld varje krona.Pusspåre

SpeedBilden passar bra. Bilden är ifrån vintras när vi var i dalarna. Men just att jag springer passar just bra till detta inlägg.

Hela veckan har jag känt mig otroligt speedad. Jag har ju jobbat hela tiden men ändå aldrig känt att jag blivit av med någon energi. Varit rastlös hela veckan. Om jag känner mig rastlös och speedad brukar det ju hjälpa att få jobba så man blir av med lite över energi men nu har det inte hjälpt och när jag lagt mig i sängen på kvällarna så har jag tänkt. Jaha vad ska man göra nu då. Tvätta bilen? ut och gå? Jag har inte fått någon ro alls och absolut inte velat sova. Sen blev det lördag morgon och jag var dödstrött. Dagen gick och jag blev aldrig pigg. Då börjar man fundera lite, hur överaktiv som helst hela veckan och så kommer helgen och då tog det tvärstopp. Så ända sen i Lördags har jag känt mig helt slut och jag vet inte varför det är så här. Men det känns som medicinen inte har värkat alls under hela veckan. Och nu börjar jag bli rastlös igen och vet inte vart jag ska ta vägen så jag avslutar det här och skjuter in sensor nålen i benet och byter insulin nålen så jag sätter den i magen.

Vi hörs imorgon. Förstår om inlägget blev rörigt för jag hängde knappt med själv.

Pusspåre

Min kära moppebilJag har ingen som helst lust att skriva igentligen. Men bara för att jag är så snäll så ska jag slänga ihop ett par rader.

Min kära moppebil. Jag fick den i november 2008 och har kört den varje dag överallt hela tiden men i vintras gick den sönder och jag orkade inte bry mig om den. Den har gått sönder ett par gånger men då orkade jag bara inte. Så bilen har stått stil sen i Januari men nu är den igång igen och jag slipper åka buss och tåg till jobbet. Det är 2 mil dit. Folk undrar hur jag orkar åka hela vägen i 50 km/t men det är så att det känns inte så långsamt med tanke på att bilen är så liten och har så låg vikt så känns det inte lika stadigt som en vanlig bil och därför känns det som det går fortare så det är inte jobbigt att åka i 50. Ungefär som att det känns mycket fortare att åka moppe i 50 än vad det gör att åka bil i 50. Sen så tar det hälften så lång tid till jobbet nu som det gör med tåg så det är helt klart värt det. Lite dyrare per månad än att åka tåg men det är varmt och man slipper förseningar och vänte tider mellan bussar och tåg.

Nu när jag suttit och skrivit lite onödvändig fakta om bilen kändes det lite roligare att skriva men jag har ju inget mer att berätta för er. Eller igentligen skulle jag väl kunna skriva om vad som helst av det jag gjort senaste dagarna men jag har ingen lust att detaljera något just nu.

Innan det här blir för rörigt och tråkigt för er att läsa så ska jag avsluta.

Pusspåre

Moppebilen tillbaka. Inge mer tåg

foto0120 (MMS)

Moppebilen tillbaka. Inge mer tåg


Nu på SergelstorgStor demonstration mot Sd på Sergelstorg. Kör hårt. Bort med sd.

Vad fan hände med sverige? 80% av alla med rösträtt röstade. Om några fler % kunde tagit sig till vallokalen så kanske det här kunde hindrats?

Besviken på svenska befolkningen att vi nu fått in Sverigedemokraterna i riksdagen. Ska vi stå ut med dom i 4 år och vad händer sen?

Pusspåre

Målet nått till 1 000

Jag har nått mitt mål! Men jag skulle aldrig ha klarat det utan er!

Min låt "Bokstavsbarn förevigt" har nu fått 1 000 visningar på 3 veckors tid. I fredags hade den 740 visningar och jag tänkte sattsa högt och skrev på facebook. 1 000 visningar tills på söndag lägg den i era loggar. Och det var det många som gjorde. Ungefär 50 personer la upp länken i sin logg. Mina vänner la upp länken och sedan deras vänner som aldrig hört den förut men gillade den.

Utan er hade det här aldrig gått och jag är oerhört tacksam för alla underbara människor som hjälpt mig att sprida låten under helgen!

kolla längst till höger på bilden.
1 000 visningar på 3 veckor. Kan inte fatta det. Men målet är nått och jag är galet nöjd!

för er som fortfarande inte har hört låten så har ni den här!
Åter igen stort tack till er alla. Tack för kanon hjälpen jag fått!Pusspåre

Låten ska få 1 000 visningar på 3 veckor. SPRID

På söndag har låten "bokstavsbarn förevigt" legat uppe i 3 veckor. Mitt mål är att den på söndag ska ha fått 1 000 visningar. Just nu har den 740. ALLA som är snällast i världen lägger upp den på sina BLOGGAR, i sina LOGGAR på facebook och sprid den bäst ni kan.Tack på förhand alla som lägger upp låten på olika platser!

Ni är underbara!

Glöm ALDRIG Bokstavsbarn Förevigt! Föralltid i mitt hjärta!

Pusspåre


Så nära att svimma

Jag har rätt tur att jag inte ligger på sjukhus just nu. För idag var det riktigt nära att jag svimmade på grund av min diabetes. Jag kallsvettades, skakade och hade kramp. kramp är det sista man får innan man svimmar.

Det började med att jag jobbade som vanligt vi var ute och fixade en grej när jag började bli låg så vi åkte förbi ica och jag köpte en mars och en läsk. åt mars´en och sen åkte vi tillbaka till jobbet. Då åt jag lunch och drack läsk men steg inte i blodsocket. på vägen tillbaka till jobbet så började jag se suddigt och känna mig rätt så ostadig men jag tänkte att det var lugnt för jag skulle ju snart äta lunch. Jag började kall svettas medans maten var i micron. Jag blev inte så orolig för maten var ju på väg. Jag åt halva min matlåda sen började jag skaka. Det kändes som att matsmältningen inte funkade alls så jag började få rätt ont i magen. Nu när jag såg suddigt, svettades som en gris, hade ont i magen och skakade så slutade jag äta och gick och la mig i en av sängarna vi har på jobbet. När jag lagt mig så började jag få kramp i benen. Sen fick jag kramp i armarna. Nu låg jag där i sängen med kramp i armar och ben och en fruktansvärd värk i magen, kläderna började bli blöta av allt svett och jag var rätt så säker på att jag skulle svimma. För det var otroligt nära och jag har aldrig svimmat förut så det kändes riktigt obehagligt samtidigt som jag kände mig så borta i skallen att jag knappt var orolig. Jag kände mig så lugn fast jag hade en sån panik.

Får jag inte läkar vård när jag svimmar av diabetesen så hamnar jag i koma och sen dör jag. Men jag kände mig knappt orolig. Jag förstår inte varför. Kände mig inte alls som mig själv just då. Jag hatar verkligen att ligga still om jag inte ska sova. Men jag låg där i sängen i nästan en och en halv timme och tyckte inte ens att det var jobbigt. Jag bara låg där och det kändes som jag var i en helt annan värld.

Efter en och en halv timme så hade blodsockret börjat stabilisera sig så då borde ju allt vara bra. Men jag var fruktansvärt ostadig när jag reste mig upp ur sängen. Kunde knappt hålla mig på fötterna men jag försökte gå en sväng på jobbet men så långsamt har jag nog aldrig gått i hela mitt liv.

Det slutade med att jag åkte hem och la mig på soffan och här har jag legat sen jag kom hem vid klockan 3.  Jag är helt jävla slut i hela kroppen och jag är fruktansvärt glad att jag ligger här och inte i en sjukhus säng. Men snart är det väl dags att ta några långsamma steg till sängen och hoppas att man mår bättre imorgon.

Jag försöker verkligen ta hand om mig så bra jag kan men vissa saker kan man inte styra över.
Bilden är inte tagen idag men jag tyckte att den passade bra här.

Pusspåre

Tv kväll

Jag är helt slut. Helt körd. Ögonen börjar vika sig lite sakta och kroppen är verkligen slut körd. I min rygg känns det som att dom nedre kotorna har låst sig. Orkar knappt böja mig. Hur som helst så ska jag bara ligga i soffan hela kvällen. Det finns inget bättre än soffan sånna här dagar. Jobbat arslet av mig på jobbet och nu är det kanon skönt att bara kunna ligga här och göra ingenting.

Nu tittar vi på halv 8 hos mig.

Sen klockan 8 blir detOch klockan 9 blir detSen ska jag sova djupt hela natten. Hoppas jag!

Pusspåre

Fruktansvärt roligt och förvånande

Jag måste få berätta om igår. Det var fantastiskt roligt.

Jag satt på tåget på väg hem ifrån jobbet, hörlurarna på, lyssnade på ett beat och skrev i mitt block. Sen var jag tvungen att testa om raderna funkade på beatet. Om det lät bra och så. Jag skulle göra det genom att lixom "sjunga i huvudet" som att sjunga fast man inte gör det. Jag sitter där och tror att jag bara läser raderna tyst. När jag gjort det så kollar jag upp och ser hur väldigt, väldigt många tittar på mig. Och dom som satt snett bredvid tittare riktigt snett. Jag undrade varför men tänkte inte mer på det. Sen ändrade jag några ord i texten och gjorde samma sak. "sjöng i huvudet" MEN jag hade sänkt ljudet på beatet och då kom jag på mig själv att jag faktiskt satt och rappade på riktigt så att alla hörde. Hahaha vilken chock jag fick när åter igen alla satt och tittade på mig. Det var fruktansvärt roligt att komma på det och se hur alla tittade. Haha undra om någon gillade vad dom hörde. Fruktansvärt roligt var det just den sekund jag kom på mig själv. Det blir inte alltid som man tänkt sig men vad ska man göra. 

Hoppas ni har det bra gott folk!Pusspåre 

Mys kvällIdag är det mys kväll så jag tänkte inte skriva nått långt invecklat inlägg! Dags att koppla av!

Pusspåre

Beat val klart

Anden skulle skicka beats till mig förra veckan till våran nya låt. Han skickade 9 stycken så det var lite halv problematiskt att välja vilket man skulle ta. Och nu till det jobbiga. Inget av dessa beats är i min stil. Jag har aldrig någonsin använt något liknande och vet inte riktigt hur jag ska få till det. Efter en lång tid lyckades jag besluta mig för vilket beat vi ska använda. MEN det känns väldigt konstigt. Jag tycker beatet verkar extremt långsamt när det igentligen inte är det. Det är lite underground stuk på beatet och det är inte min stil över huvud taget. Jag har bara kört på depp beats med piano och tydliga trummor men det här är helt anorlunda och det blir en väldigt stor utmaning ifrån min sida att klara av den här låten. Men ska man ta sig framåt så måste man lära sig nya saker och testa nya grejer. Det kommer bli svårt men jag hoppas att resultatet kommer bli bra. Nu ska vi skriva lite och sen träffas för att spela in och kanske skriva klart tillsammans.

Det kommer bli jävligt svårt det här men det ska fan i mig gå att slutföra. Håll tummarna för mig nu!

Ska bli kul att släppa nått med Anden också eftersom det var så fruktansvärt längesen sist.

Men på tal om musik så var det exakt 2 veckor sen jag släppte min senaste låt "bokstavsbarn förevigt" och den har fått ovanligt många visningar på så kort tid så jag tänkte att den kunde få några fler genom att läggas upp här en gång till.

Om ni är snällast i världen så lägger ni upp låten i era loggar på facebook eller kanske på era egna bloggar? det vore skit snällt om ni kunde hjälpa till att sprida den. Det skulle behövas.


Pusspåre

Stor i kungsan

foto0118 (MMS)

Stor i kungsan


Stor i kungsträdgården söndag 15:30

Imorgon ska vi in till kungsan och kolla på STOR.Kanske syns där?

Pusspåre

Fredagsmys!

Nu är det dags för fredagsmys. Eller som man säger på norska. Fredags gos.Bara för att så kan ni få höra den norska versionen av fredagsmys låten. Men i norge heter det inte olw. där heter det kims.Vad tycker ni. Är den bättre än svenska versionen?

Låter betydligt mycket gulligare på norska tycker jag.

Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på idol.

Pusspåre

 

Det dunkar

Det dunkar i mitt huvud och har gjort det i stort sätt hela dagen. Och det blev inte ett dugg skönare i skallen av att sitta och stirra på data skärmen. I morse på jobbet så kändes det som jag hade feber. Jag Svettades som en gris och när jag började frysa senare så blev jag för varm så fort jag tog på mig en tröja. Så höll det på så. Varmt, kallt, varmt. Riktigt jobbigt. Jag ska nog försöka koppla av lite så man klarar av en dag på jobbet imorgon också.

Dags att duscha och slå sig ner i soffan och titta på...Sen så när jag gick hem blev jag extremt sugen på...Så det köpte jag och ska avnjuta den i soffan till Idol.

Sen så gick ju Andrea in i vecka 37 idag (36+0)

Här får ni två tjockis bilder!

Snart är vår lilla bebis här! Pappa längtar efter dig!

Pusspåre

Jag tror att jag vaknade upp och ner

Vilken jävla dag.

Ni har nog alla hört att man säger att man vaknar på fel sida. Men idag måste jag ha vaknat upp och ner. För fel sida räcker inte. Det tog 45 minuter att komma ur sängen. Det gick verkligen inte att komma ur sängen förens jag fick tvinga mig upp för att hinna till jobbet. Detta resulterade i att jag inte han med någon frukost utan fick köpa det på pressbyrån. Bulle och coola. Varken hälsosamt eller billigt.

Men hur som helst så kändes allt riktigt skumt. Min kropp kändes ihop sjunken som om den var av spagetti. Det kändes segt att röra sig fram och man skönk ihop när man satte sig på tåget. Sen när jag kom fram till stationen och skulle kliva av så kände jag. Va redan framme? vad hände? Sen har jag vart så hela dagen. Känner mig helt slut i både skallen och kroppen och jag fattar inte vad det beror på. Men det har varit ganska obehagligt och känts väldigt underligt.

Hur som helst sitter jag nu och tittar på idol och snart börjar första avsnittet av Efterlyst. Sen måste jag sova för att orka med morgondagen och hoppas att jag mår lite mer normalt då. Med varför mår man så här? helt skumt ju?

Pusspåre


Nytt låt projektIdag har det inte hänt så mycket. Jag har jobbat och pratat lite med Andiamo. Vi ska skriva en ny låt och spela in så fort vi har tid. Det här kommer nog bli riktigt bra. Men jag orkar faktiskt inte skriva nått idag men nu vet ni det iaf.

Vi hörs

Pusspåre

Ge mig ett beat så ska jag kladda ner mitt liv

Jag sitter här och letar beats. Känner ett behov av att kladda ner några rader. I fredags tänkte jag att jag skulle ta mig tid att skriva lite men så har det inte blivit. Men jag hittar inga beats. Om en halv timme ska jag kolla på film så det blev inget skrivande denna helg. Jag funderar på att köpa ett litet a5 block som man kan ha med sig så man kan skriva texter på tåget på väg till jobbet och sen på vägen hem.Idag har vi varit hos min kusin Linda eftersom hennes dotter mira fyllde 1 år. Det var trevligt och härligt men köerna hem var rätt uttråkande.

Vi hörs imorgon.

Pusspåre

När håret föll av

Jag är hemma hos mina föräldrar för tillfället och hittade gamla bilder på mig när jag hade hår. Alltså bilder tagna innan jag fick Alopecia universalis och tappade allt mitt hår på hela kroppen. Så här såg jag ut.Denna bild är nog ifrån slutet på 2008Och denna bild är ifrån 2007.Och så här ser jag ut nu.

Vet inte om jag saknar mitt hår igentligen. Det är rätt så skönt utan faktiskt. Behöver aldrig klippa sig eller raka sig. Behöver aldrig fixa nån frisyr eller liknande. Det är väl ögonbrynen och ögonfransarna som är jobbiga eftersom att dom vanligtvis skyddar ögonen. Men eftersom jag inte har några så är det lite jobbigt. För att inte prata om håret i näsan som gör att snoret inte rinner ut. Det är ju borta så det är som att vara konstant förskyld och det värsta är att man inte alltid märker när snoret rinner ut. Vilket kanske inte är så trevligt för närvarande.

MEN. Jag trivs med mitt utseende och det är väl huvudsaken.

Och kom ihåg...

DET HÄNGER INTE PÅ HÅRET

Pusspåre


Är på jobbet

foto0105 (MMS)

Är på jobbet


Vilka vinner?Handbolls laget eller fortets mästare? jag håller på fortets mästare. Kom igen nu!

RSS 2.0