Jimmyh - Kärlek och respekt

Hejsan. Nu har jag precis spelat in en ny låt. Denna låt är den som jag ska framföra live på scen på peace and safe den 21 maj!Jag vet att nått är fel nått vi måste ändra på åldern på gärningsmän sjunker för varje år. Dom ni ser som barn blir snart vandalister inte ens straffmyndig men har långt register. Hat föder våld och våld skapar offer. Polis utredningar åh ambulans eskorter. Nånting är fel jag ser det överallt men här runt om kring verkar allas blod bli kallt. De va för ett tag sen nån blev skjuten vid station jag blev inte ens chockad när han ladda sin patron. Vi börjar bli härdade vi börjar bli vana men kan vi acceptera att så många är galna. Vad ska vi göra döma dom och låsa in dom, dom blir värre när dom sitter och åker in en till gång. Så är det verkligen rätt väg att gå? Någonting måste göras vi kan inte bara titta på.

Jag försöker sprida kärlek och respekt men när jag går på gatan så blir jag suspekt. Ögon i nacken för att vakta min rygg, kanske paranoid men jag vill känna mig trygg

Ungdomar bär knogjärn, knivar och pistoler. Verklighetens sanning som skapar historier. Försöker förklara i mina texter, det har gått för långt och jag tycker att det räcker. Vad kan vi göra för att stoppa det här, för många som blir sönderslagna i våran värld. 12 åringar börjar röka cigaretter när dom blir äldre blir det hasch och tabletter. Alkohol och droger står för 80 procent av alla våldsbrott som nånsin hänt. Jag ser mig runt om kring anonyma alkoholister dags att tänka om kanske bli nykterister. Nånting måste göras och fort ska det gå, känns som hela världen hamnat snett och alla bara tittar på. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Bygger upp en framtid tillsammans utan hat och våld.

Jag försöker sprida kärlek och respekt men när jag går på gatan så blir jag suspekt. Ögon i nacken för att vakta min rygg, kanske paranoid men jag vill känna mig trygg

Det är i denna stad vi ska fostra våra barn, dom har en hård väg att gå precis som sin mor och far men det är synd, jag måste lära min dotter att vara försiktig för att inte bli ett offer. Måste lära henne att vara vaksam för den hon möter kan vara våldsam. Önskade att alla hade haft ett stort hjärta så vi tillsammans kunde dämpa våran smärta. Hat, vrede, frustration och ilska måste vara snabb för dom andra är klipska. Jag ska vara ärlig jag har inte vart guds bästa barn men jag har växt upp fått barn och tagit ansvar. Du kan döma mig för den jag en gång var men den personen finns inte längre kvar. Måste gå vidare acceptera det som skett och förändra vår framtid på något magiskt sätt.


Jag försöker sprida kärlek och respekt men när jag går på gatan så blir jag suspekt. Ögon i nacken för att vakta min rygg, kanske paranoid men jag vill känna mig tryggHär har ni låten och texten. Hoppas ni lämnar en kommentar och sprider på era bloggar och facebook!

Pusspåre

Fredagsmys

dsc01278 (MMS)

Fredagsmys


Jodå jag lever fortfarande

Hej på er jag har inte hunnit sitta något vid datan under dom dagar som jag varit ledig. Har knappt vart hemma så det är inte så konstigt. Jag har iaf skrivit klart låten som jag ska framföra på peace and safe den 21 maj i upplands väsby. Jag har beställt 8 stycken t-shirts och linnen så jag och några andra kan ha det på konserten. Elvira blir bara större och större känns som tiden springer iväg. Just nu håller Andrea på att natta Elvira och sen ska vi kolla på film. En större uppdatering kommer ville bara säga att jag fortfarande lever.Det här är en av dom t-shirts som jag beställt. Borde få hem dom nu i veckan!Pusspåre

Stolt bokstavsbarn

Hejsan.

Ni kommer ihåg Emma som jag fick en kommentar av här på bloggen som fick mig att skriva en låt som heter Ge aldrig upp! Hon har köpt en tröja från min web shop och bara för att hon är den första som har köpt en tröja där så ska jag lägga upp bild på hennes tröja!Höger underarm!framsidan!Ryggen!

Riktigt grym tröja!

Har en riktigt passande låt till detta ämne!


Ta hand om er nu alla Bokstavsbarn som finns där ute! Ni är inte ensamma!

Pusspåre

Allting på en gång

Nu känns det verkligen som att allting händer på en gång.

Jag tror inte jag nämnt det på bloggen men jag fick en förfrågan om att vara med på Väsby mot våld´s anti vålds konsert Peace and safe. Jag skrev på facebook att jag har extrem scen skräck och undrade om jag skulle ställa upp. Fort gick det innan drygt 20 pers skrivit "kör bara" Kom igen nu Jimmy" Och jag vet inte allt vad folk skrev. Nu måste jag skriva en låt som handlar om anti våld eftersom att jag då anmälde mig till detta arrangemang. Jag är riktigt nervös. vet inte riktigt hur det här ska gå men som det ser ut nu kommer jag att stå på scen i väsby den 21 maj. Om allt går som det ska vill säga.

Förra veckan så la vi golv på balkongen och fixade möbler.

Före golvet blev lagt.EfterRiktigt shysst blev det. Snygg och skönt att gå på.

Sen så var det kanon väder och middag på balkongen och tror ni inte att min underbara dotter fick en skratt attack?Hon är ju så söt min prinsessa!

Igår var vi på middag hos Andrea´s gammla granne i solna och idag hade vi Jessica med sin dotter Felicia här på middag. Annars rullar det på som vanligt. Jag fick ett mail av någon reporter som ville ha med någon som har adhd och jobbar på lager så vi får se om det blir något av det. Sen så är det en stor grej på gång som jag inte kan tala om men jag hoppas ni är förstående för ni kommer få veta senare.

Idag satt jag och designade en t-shirt som jag tänkte köpa till sommaren.Vill du köpa en sån här T-shirt? Du kommer till min webbshop genom att klicka här. Denna T-shirt kostar endast 149 kr.
unn
Underbart fint väder idag. Vart ute på en promenad med Elvira och det är ju så skönt att kunna gå ute utan jacka. Underbart med vår men nu ska jag mysa lite med min fina prinsessa!

Pusspåre

Promenad med älsklingen i solen

dsc01263 (MMS)

Promenad med älsklingen i solen


Hur söt kan man vara?

imag0032 (MMS)

Hur söt kan man vara?


Jimmyh - Ge aldrig upp

Då var det dags igen! Låtsläpp!

Den här låten skrev jag efter att jag fick en kommentar på min blogg. Kommentaren kan ni läsa i youtube klippet.Text:

jag ser att du gråter, att du vill ge upp. Men ge aldrig upp för att livet är tufft. Kämpa lite hårdare så kommer du att ordna det kan va svårt att inse men du måste förstå det.

Jag har vart där du är jag har stått där du står, men jag lovar det blir bättre för varje år som går. Du säger jag är grym och att jag måste veta det men det är ni som gör mig grym och jag vill att ni ska veta det. Om jag skulle sluta göra musik säger du det blir en katastrof men du kan ta det lugnt för jag kommer köra på. Kommer skriva texter så länge som mitt hjärta slår. Rader från mitt hjärta år efter år. Jag vet att ni tar åt er av varje ord jag säger från mitt hjärta till era och alla mina vänner. Ni kallar det otroligt på snudd till magi för att jag aldrig gett upp och har kämpat mig hit. Det är inte så svårt bara bita ihop för det tynger mitt hjärta när ni bryter ihop. Det känns skit men jag önskar att jag kunde finnas där, och sträcka ut min hand till alla i våran värld.

jag ser att du gråter, att du vill ge upp. Men ge aldrig upp för att livet är tufft. Kämpa lite hårdare så kommer du att ordna det kan va svårt att inse men du måste förstå det.
Du säger att du undrar vad jag tycker om att du ger upp, jag säger att ge upp är det dummaste du gjort. För jag lovar dig du måste tro på mig livet har så mycket att bjuda på, förstå mig. Allt som du har gjort och allt som du gör kommer du få leva med tills den dagen du dör. Du skapar mera ångest ju mer du förstör, sikta mot toppen, gasen i botten kör. Och all skit kommer aldrig få ett slut så ta det lugnt luta dig tillbaks och njut. Jag lovar dig att allting kommer ordna sig med handen på mitt hjärta för jag tänker inte såra dig. Jag är inte som dom alla andra som sårar och sviker och gör dig förbannad. Du har sagt att jag är din enda riktiga förebild det är en ära för mig att va någon du ser upp till.

jag ser att du gråter, att du vill ge upp. Men ge aldrig upp för att livet är tufft. Kämpa lite hårdare så kommer du att ordna det kan va svårt att inse men du måste förstå det.


Jag hoppas att ni gillar låten. Att ni lägger den i eran logg på facebook lägger upp den på din blogg och överallt!

Vill ni gilla min sida på facebook? gör det genom att klicka här

Pusspåre


Låtsläpp på Söndag


Längtar tills jag får spela in och släppa!

pusspåre

Den bästa och den värsta

I torsdags var jag på astrid lindgrens barnsjukhus för vad jag trodde var sista gången men så blir det inte.

kl 9 var det besök hos världs bästa diabetes läkaren

kl 9:45 var det ultraljud på njurarna

kl 10:40 skulle det vara tid hos njurläkaren

Som sagt har jag världens bästa diabetes läkare Eva örtqvist. Jag har sagt att det värsta med att fylla 18 år är att inte få gå kvar hos henne.Bild på Eva tagen av karolinska.se

Till min diabetes. Mina värden var inte bra alls. Jag har ju en sensor nu. Men den har stökat jätte mycket och det har resulterat i att jag kopplat ur den. Sensorn sitter med en kanyl i benet och skickar blodsocker värdena till min insulin pump så jag slipper ta blodsocker. Med andra ord ser jag mina värden direkt på pumpen. Men sensorn har börjat bli gammal och krånglar jätte mycket så jag har vart helt utan den och det visade sig fort på mitt långtids värde HbA1c. Senaste 2 gångerna hare mitt HbA1c legat på 6,4 och 6,9 men nu låg det på 8,4

Det är som Eva sa. Det är en katastrof att jag ligger så högt men det visar verkligen forskningen att sensorn är ett viktigt hjälpmedel eftersom att man just nu håller på att diskutera hur man ska göra med användningen av sensorer i Sverige.

När jag satt och diskuterade med Eva som kom min Diabetes sjuksköterska in och frågade hur jag kunde bli så gammal så fort. Dom ville inte alls släppa iväg mig till vuxen avdelningen.

Hur som helst så ska jag få komma tillbaka till Eva en gång efter att jag fyllt 18 och då blir det en avslutning. Då kommer jag ju även kunna visa upp min diabetes tatuering jag ska göra på min 18 års dag.

Sen var det dags för ultraljud. Inte så mycket att prata om. Dom gjorde ett ultraljud och sen så skulle jag upp till min njurläkare klockan 10:40

Innan jag går in till njurläkaren tar jag alltid blodtryck och varje gång jag är på njurmottagningen så är det högt. Överallt annars när jag kollar mitt blodtryck ligger det bra men inte där. Det är nog för att jag blir irriterad bara jag sätter min fot på avdelningen. Läkaren kommer alltid sent och jag och pappa hade väldigt brottom.

Efter att vi väntat på honom i 25 minuter så öppnar han dörren. Pappa hade sagt innan att nu får han 5 minuter på sig att förklara för vi hinner inte. Hur som helst öppnade han dörren och som vanligt så skrattade han. Hej hur är läget och jag svarade jävligt brottom. Vi satte oss och han sa att njurbilderna såg bra ut sen började han som vanligt babbla om att det är viktigt att jag sköter min diabetes. Efter att ha hört det i alla år så fick min pappa nog och sa att "vi har en special läkare för Jimmys dibetes, det har du inget med att göra"

Och han sa ju att mina njurar såg fina ut. Det gör dom just för att jag har skött min diabetes. Men den där gubben verkar ju inte förstå vad han pratar om. Problemet med mina njurar är att jag föddes med en för liten. Min högra njure är hälften så stor som den vänstra. Den vänstra har blivit större än en normal njure för att kompensera den högra. Men njurkapasiteten är 100 % Så från och med nu behöver jag aldrig gå till en njur läkare igen. Tack och lov...

Då var jag klar på sjukhuset efter ett par timmar.

I fredags pratade jag med Kitty, tyckte att vi skulle göra klart våran låt vi ska spela in och även att vi borde göra ytterligare än tillsammans.Den här låten gjorde jag och Kitty i December och det är verkligen dags för ett nytt låtsläpp. Tyvär har jag inte haft så mycket tid till min musik senaste tiden men nästa låt vi ska göra är färdig skriven så det är bara att vi spelar in. Just nu hade Kitty problem med sina inspelningsgrejer så vi får se när det blir. Kan iaf lägga upp bilden till låten. På den ser ni även vad låten kommer heta!Den låten kommer att komma! Man får bara inte ha så brottom. Jag har flera låtar på gång, ska bara ta mig tid att slutföra dom. Jag tror jag ska göra så att jag släpper en hel del låtar tätt inpå varandra istället för att skriva och spela in direkt!

Idag kommer det en massa folk hit för att fira Andrea som fyllde 17 år i tisdags. Nu ska jag mysa med min dotter!

Pusspåre

RSS 2.0