en vecka semester

Det var ju alldeles förlänge sen jag skrev här. Har inte hunnit. Jobbat och slitit. Haft körlektioner och tvingats jobba över. Och dom få dagar jag väl kommit hem i tid så har jag velat lägga all min tid på mina underbara brudar. Nu håller Andrea på att lägga Elvira så jag passar på att sitta vid datan.

Fredag idag utan helg. Andrea och Elvira ska hem till Andrea´s mamma imorgon och vi har jätte mycket att göra på jobbet så jag ska jobba imorgon. Börjar klockan 06:30 som vanligt.

Jag har sagt att jag aldrig ska jobba på helger för att jag ska lägga så mycket tid jag bara kan på min familj men imorgon så skulle jag ändå bara suttit hemma ensam så jag passar på. Massa extra pengar så vi kan göra något roligt på semestern. Underbart!

Haft sjukt ont i magen hela veckan. Känns som jag börjar få magkatarr igen men från och med i morgon så är jag ledig fram tills den 7e juni så då ska jag vara ledig i en vecka och bara mysa med min flickvän och dotter. Fyller 18 år nästa vecka! Då blir det en sväng till Salong betong för att göra min första tatuering samt boka tid för min andra tatuering.

Som sagt så har denna vecka vart ganska stressig och eftersom att jag vet att jag ska ha semester nästa vecka så har jag inte orkat gå på högvarv. Det känns som jag halv sovit hela dagarna och jag har sovit lite på nätterna men igår tog min kropp verkligen slut. Jag somnade klockan 7 i går kväll och gick upp klockan 6 i morse. Nu är jag iaf piggare men kan inte va vaken för länge. Ska upp klockan 5 imorgon.

Det ska bli så skönt med semester. Bara jag, Andrea och Elvira tillsammans i en hel vecka! Underbart!



Du är så underbart vacker min kära dotter! DU börjar bli stor nu, tiden bara flyger förbi, du är snart 8 månader gammal. Pappa älskar dig!

pusspåre

Jimmyh - Om ni kapar mina ben

Det blev inte riktigt som jag tänkte mig. Jag skulle ju stå på scen idag och köra min låt kärlek och respekt men jag är så vidrigt dålig på att hantera min nervositet. När jag skulle gå och lägga mig igår så hängde jag över toaletten och somnade på toa golvet. Andrea väckte mig runt klockan 2 och packade ner mig på soffan. Runt klockan 7 vaknade jag och var riktigt nervös jag la mig på toa golvet igen och sen spydde jag som en gris. Jag mådde riktigt dåligt och bestämde mig för att inte kliva upp på scen. Jag känner att jag svikit mina fans men jag kunde ju inte komma dit halvt medvetslös. Jag tänkte ta lite plåster på såren och släppte en ny låt idag. Den heter "Om ni kapar mina ben" och här får ni den.

Jag skrev den för väldigt länge sedan men låten blev aldrig klar och låg bara i en mapp men tillslut så skrev jag klart den och här har ni den nu.



Text:

Jag vet att ni ljuger att ni inte talar sanning, för utan er skulle låten sakna handling. Jag vet att ni inte va äkta skulle ni se vad jag sätt skulle ni bli förskräckta. Jag försöker förtränga, förneka och gå vidare, så många år har gott men det går inge vidare. Jag undrar seriöst hur det är med ert samvete om ni vart ärliga om detta helvete. Seriöst vet din familj vad du gjort, min uppväxt är inte den ända som du snott. Ni skulle ge mig vård ni gav mig bara smärta som ni bettet er måste ni sakna hjärta. Ni kommer aldrig kunna gottgöra det ni gjort. Bara lämna mig ifred och önska att de va ogjort. Jag försöker lugna mig genom att skriva texter men det påminner mig så hatet bara växer.

Det spelar ingen roll om ni kapar mina ben, jag kommer ändå resa mig utan problem. Kommer aldrig lägga mig, aldrig ge upp. Till skillnad från er står jag för de jag gjort.

Ni har gjort oss till krigare, såkallade soldater men till skillnad från er så slåss vi utan vapen. Det är blod svett och tårar betongen möter stängsel och här ute på gatan sätter vi egna gränser. Levt i ett helvete som barn skakade jag galler och jag ser mina vänner blir änglar som faller, fostrad av djävulen ni ser mig som satan, och ni har släppt ut alla psykfall på gatan. Spottat er i ansiktet, slagit er i skallen men ni förnekar att ni pressat mig mot marken. Låser in barn och undrar hur det skulle gå. Men hatet har gjort mig stark och skapat Jimmyh. Ni hatar på oss och vi hatar på er ni skapar soldater vi blir bara fler och fler. Bokstavsbarn för evigt hatet dunkar i mitt hjärta men ett bokstavsbarn är van att leva med smärta!

Det spelar ingen roll om ni kapar mina ben, jag kommer ändå resa mig utan problem. Kommer aldrig lägga mig, aldrig ge upp. Till skillnad från er står jag för de jag gjort.



Som vanligt så får ni gärna länka låten i era bloggar och i era loggar på facebook.



Pusspåre

Andrea Gästbloggar!

Känns riktigt busig eftersom Jimmy inte har en aning om att jag gör det.
Men eftersom dottern sov så tänkte jag passa på, men självklart vaknade hon så fort jag satte mig vid datorn.



Vi har haft en fullspäckad vecka. I tisdags var ju journalisten här, som det ser ut nu kommer reportaget om honom vara med i oktober numret av Dagens Arbete, som är en facklig tidning.
Sen har det varit grejer på körskolan och igår och idag har han varit på truckutbildning. Så nu har han truckkort med behörighet A & B. Min duktiga kille!

Imorgon så ska Jimmy uppträda i Suseboparken i Uppland Väsby med sin låt Kärlek & Respekt, han har fått tiden 16:50 men jag rekomenderar att ni som ska titta på honom är där lite tidigare så nu inte missar uppträdandet! Men det är en hållpunkt iaf.



Elvira sitter för tillfället i babygymet, eler ja hon ligger. Hon har börjat ta sig upp i krypställning och vill gärna ta sig framåt, men tekniken är inte riktigt funnen.

Nu är det någon som bajsar, måste byta blöja!
Men någon form av uppdatering iaf :)



Mitt i allt

Hela den här veckan har jag fullt upp alla dagar utom Söndag. Risk 1an i måndags, träffade journalisten efter jobbet igår. Hade körlektion idag. Imorgon och fredag ska jag ta truck kort och på lördag är det spelning!

PEACE AND SAFE DEN 21 MAJ I SUSEBOPARKEN I UPPLANDS VÄSBY! JAG STÅR LIVE PÅ SCEN MELLAN 15:00-19:00

På söndag ska jag försöka hinna att andas. Somnade på soffan igår klockan 19:30 är inte van att ha så mycket att göra jag blir ju helt slut. Men jag hinner inte skriva så mycket så jag slänger upp bilder på tröjorna som Simon köpte på min webbshop



En t-shirt och en tjock tröja. På denna bild är det ryggen ni ser



på tjock tröjan står det Jimmyh på armen och bokstavsbarn på bröstet och på t-shirten står det Jimmyh bokstavsbarn på bröstet. Simon har ju dessutom tatuerat in bokstavsbarn på vaden!

Pusspåre


Studio tid

En väldigt lång dag idag. Mötte Linus på stationen runt halv 12. Vi drog till studion och jag övade på "kärlek och respekt" Men även en massa gamla låtar. Sen så fick vi lite tid över så jag spelade in en ny låt som jag tänker släppa någon gång efter peace and safe som är den 21 maj i upplands väsby.

Sen så kommer ni väl ihåg låten "ge aldrig upp" Länkar den här nedan



Det var ju Emmas kommentar som gjorde att jag skrev låten. Sen så har tydligen Linus snackat med henne så jag bad honom ringa henne och han sa hej emma lyssna nu, beatet på låten gick igång och jag sa bara hej emma sen körde jag låten live i telefonen för henne. Hon blev väldigt chockad men jag hoppas hon blev lite glad också! Det var iaf väldigt roligt.

Sen så blev vi sjukt hungriga och Linus ville bjuda mig och Andrea på en familje pizza så nu ligger vi alla på soffan med matkoma. Ätit för mycket för fort.

Känner att det hänt väldigt mycket men att jag inte har så mycket att skriva om. Jag låg hemma med feber förra veckan. Jobbade bara fredagen men nu mår jag kanon igen. Var ute på en promenad med Andrea och Elvira och då följde kameran med



Pusspåre

Jimmyh hiphop music



Jag och Linus i grymt snygga t-shirts. Finns att köpa på www.jimmyh.spreadshirt.se

Pusspåre

Stekhet

Hejsan på er. Hoppas det e fint med er? Jag börjar bli jävligt förskyld. Känns som jag skulle hosta upp mina lungor vilken sekund som helst.

Gick upp halv 6 med Elvira idag och åt frukost med henne. Efter att ha kollat på musses klubbhus och händige many på tv så började Elvira bli trött igen så då la jag henne bredvid Andrea och nu sover dom så sött båda två.

Många av er verkar gilla låten "kärlek och respekt" Super kul att så många tycker om den. Ska bli både härligt och förjävligt att stå på scen den 21 maj. Jag är sjukt nervös.

nu vaknade Elvira så jag får skriva mer senare.

Det ovan skrev jag den 8 maj runt 7 på morgonen. 2 dagar sedan men jag hann inte skriva mer och nu har jag vart hemma från jobbet och vart sjuk både igår och idag.

Stannade hemma i måndags för att jag hade feber på söndag kväll vilket jag fortfarande har. Jag har inte haft feber på 13 år så jag blev lite chockad när termometern visade 38,3 grader.

vart ska jag börja? Vi har fått upp en grind vid trappan så den finns där nu redan innan Elvira lär sig krypa. Kan vara bra att ligga före för tiden går så himla fort. Elvira har börjat ställa sig i krypställning och gungar fram och tillbaka men kan inte riktigt ta sig framåt än.

Jessica var här med sin dotter Felicia här om dagen och käkade grillat från vår nya El-grill. Det var trevligt det.

Att vara förskyld och ha feber är väldigt spännande när man har diabetes. Insulinet verkar inte som det ska vilket ger högt blodsocker. Med andra ord måste man ta enormt stora doser och hoppas att man inte blir för låg i blodsockret. Men ibland känns det som att insulinet inte verkar alls och då får man vänta en stund och ta ännu mer insulin. Eftersom att man har en infektion i kroppen så krävs det mer insulin. Men det är inte direkt så att man alltid behöver 2 enheter mer. Nej det vore ju alldeles för enkelt. Ibland är det 2 enheter. Ibland är det dubbel dos som krävs. Det är långt ifrån enkelt men i sådanna lägen är det underbart med en insulinpump så man slipper ta så många sprutor och insulin pump har jag haft i 6 år nu så det är bra det iaf.

Sen på så har man adhd och H:et är svårt att komma undan när man bara ligger still på soffan. Det är ganska jobbigt för man orkar igentligen inte göra någonting men är ändå hyperaktiv och vill springa ett varv runt jorden. Igår städade jag hela köket på morgonen och sen när jag var klar så kände jag att det var väldigt dumt gjort för min kropp orkade igentligen inte den ansträngningen men en annan del av hjärnan vill köra sten hårt.

Vet faktiskt inte vad jag ska fylla det här inlägget med. Jag svettas som en gris och är oerhört rastlös av att bara sitta still så jag är inte på topp. Vi får se om jag kan bjuda på ett inlägg lite senare för just nu orkar jag inte skriva något mer.



Hur söt får man vara?



Älskar min prinsessa!

Pusspåre

Andrea uppdaterar

Eftersom Jimmy är lite halvdålig på att skriva om Elviras bvc besök och hennes framsteg tänkte jag att jag kan göra det eftersom jag inte längre har någon egen blogg att skriva i.
Och ni som struntar i Elvira och bara vill läsa om Jimmy, kan ju hoppa över dessa inlägg, haha.

Elvira har fått för sig att mamma inte duger längre och äter bara när pappa matar. Det har resulterat i ett par kaosartade dagar då Jimmy behövt komma hem från jobbet för att hon vägrat äta. Men det är väl roligt att hon tycker om sin pappa...Mindre roligt för mig...

Vi var iaf på bvc för vanlig mätning och vägning.
Hon går upp fint i vikt och ligger helt enligt kurvan.

Elvira nästan 7 månader
Vikt:
8150 g (+350 g)
Längd: 67,5 cm (+1 cm)
Homf: 43,5 cm (+1 cm)



Mammas stora tjej!
Vi ska även börja med välling till helgen för att försöka få bättre nattrutiner då hon vaknar lite väl ofta.
Förhoppningsvis går det bra.

Kan ju passa på att berätta att Jimmy var på körskolan idag också. Och det gick tydligen bra!
Nu ska vi nog gå och lägga oss, fan man orkar ju ingenting längre. Börjar bli gamla!
Måste förresten passa på och säga grattis till Elviras gudfar som fyller 18 idag!

God natt!

RSS 2.0