Jag, Andrea och Elvira i Morronsoffan

06:20 kom en taxi och hämtade oss för att åka till Svt huset för att vi skulle vara med i Gomorron Sverige. Efter lite sminkning så fick vi springa in i studion och vara med i direktsändning.Där kan ni se oss!

Pusspåre

Svt aktuellt och Live i gomorron Sverige

Kolla på Aktuellt på svt 2 klockan 21:00 så ser ni när jag och Andrea blev intervjuade.

Imorgon ska vi vara med i svt´s program Gomorron Sverige. En taxi hämtar oss 06:20 och vi ska sitta i sminket hos svt 06:45. Jag tror att vi går in i direkt sändning runt 07:20 men är inte helt säker.

Det hela handlar från början om Andrea för att hon är ung mamma och går i gymnasiet då det inte är så många som får barn så tidigt som går klart gymnasiet. Men eftersom att jag är Pappa till Elvira och gör det möjligt för Andrea att gå i skolan genom att jag jobbar så ville dom ha med mig också.

Va med på tv och grejer vad är det som händer? Igår visste vi ingenting om detta. igår kväll fick vi veta att vi skulle intervjuas idag men ingenting om Gomorron Sverige. Det ringde dom till Andrea och berettade när vi var på väg hem från hennes skola.


Pusspåre

Bokstavsbarn tatuering klar

För att läsa ett långt inlägg om då jag tatuerade mig så kan ni kolla på http://bokstavsbarnforening.blogg.se/2011/november/jimmys-bokstavsbarn-tatuering.html#comment 

Här tänkte jag bara ladda upp 3 bilderÄr grymt nöjd över resultatet. Det är Annie som gjort den och som vanligt är det hos Salong betong!

Glöm inte gå in på andra bloggen för att läsa hela inlägget

Pusspåre

Repotage i dagens arbete

Hejsan. Det var ett tag sedan men dom gjorde ett stort repotage om mig i tidningen dagens arbete. Ni kan läsa hela repotaget på nätet via den här länken http://www.dagensarbete.se/home/da/content.nsf/aget?openagent&key=strikta_rutiner_gor_jimmy_saker_1319725250417

Hoppas ni har det bra! Jag har det så bra att jag knappt hinner blogga. Nu sover Elvira så jag får passa på. Ska förbi jobbet idag och lämna ett par tidningar!


Jimmyh - Av hela mitt hjärta

Hejsan! Helt utan förvarning så har jag vart och spelat in en låt idag!
Text: 

Mamma och pappa ni gjorde så jag blev till, av hela mitt hjärta svär jag älskar min familj. Ni gav mig chansen att själv skaffa barn Elvira mitt hjärta den bästa jag har.

 

Vet inte vad ni trodde när jag kom till världen en liten gullig bebis som förgyllde atmosfären. Kanske var jag det vackraste ni sätt med 2 fina syskon var familjen komplett.  Även om jag inte uppfört mig korrekt så har jag alltid älskat er på något magiskt sätt. Jag har skrikigt att jag hatat er men kärleken var alltid där det var mycket problem men så underbart att ni fanns där. De värsta måste vart när jag togs ifrån er sattes i en jourfamilj långtbort ifrån er. Jag grät mig till söms drömde mardrömmar på nätterna. Ville bara hem till er för de va de enda rätta. Jag kan inte alls vara arg på er för ni va dom ända som ville lösa mina problem. Jag hatar dom som förstörde för oss. Därför jag inte kunde sluta att slåss.

Mamma och pappa ni gjorde så jag blev till, av hela mitt hjärta svär jag älskar min familj. Ni gav mig chansen att själv skaffa barn Elvira mitt hjärta den bästa jag har. Jag minns alla resor när vi var i fjällen åkte skidor hela dagen och basta på kvällen. Jag ramla och slog mig men reste mig upp för min pappa lärde mig att alltid stå upp. Vi har gått igenom glädje och tragedi jag minns då min farfar försvann ur mitt liv. Så jobbigt att jag inte längre kan hälsa på men som jag sagt ska jag tända ett ljus på din kyrkogård. De va så fint när pappa höll tal till dig med tårar i ögonen så tänkte vi på dig. De va på min pappas 50 års fest och jag såg tårar i ögonen på varje bjuden gäst. Även om ditt hjärta har slutat slå är du en del av familjen och du får mig att kämpa på. Tror inte på nån gud men jag tror på dig. För du har skapat min pappa och han har skapat mig.

Mamma och pappa ni gjorde så jag blev till, av hela mitt hjärta svär jag älskar min familj. Ni gav mig chansen att själv skaffa barn Elvira mitt hjärta den bästa jag har.


RSS 2.0