Tatuerat Elviras handavtryck

Idag var jag på Salong betong för att bli tatuerad av Annie! Vi gjorde handavtrycket när Elvira var 2 månader gammal och självklart ville jag ha hennes hand på mitt hjärta! Är riktigt nöjd och tatueringen kommer bli tydligare när den läkt. Bilden är tagen precis när den var nygjord!


Promenad

Barn vagns promenad med min fina familj!


Min lilla dotter

Min lilla dotter börjar bli stor. Nästa fredag fyller hon ett år! Min lilla tjej <3 det är så underbart att vara pappaledig så jag får jätte mycket tid med min dotter. Det kommer ta emot sen när jag måste börja jobba igen! Jag älskar dig Elvira <3


Det bästa med att göra musik
Borde sova

Elvira lär vakna runt klockan 6 imorgon bitti och då är det dags att gå upp och göra välling. Jag brukar gå och lägga mig runt klockan 9 på kvällarna så jag får sova 9 timmar. Men just idag har jag ingen lust att sova.

Idag har det hänt en hel del. Andrea är hemma på onsdagar så vi startade dagen som alla dagar i veckan med att äta frukost tillsammans sen gick vi ner till öppna förskolan där Elvira fick leka lite med massa andra barn sen kom Jessica med sin dotter Felicia så dom fick leka tillsammans. Där var vi tills dom stängde 12:30 då gick vi till donken och käka lite. Elvira somnade på vägen till donken och sov under hela tiden vi åt lunch och vaknade inte förens vi kom hem så vi fick äta lunch i lugn och ro.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men jag tror inte ni tycker det här är så intressant. Eller?

Sov gott ni som lyckas med det får se när jag går och lägger mig.

Pusspåre


Jimmyh feat Nathalie - Vi öppnar våra hjärtan

Hejsan!

Jag har släppt en ny låt tillsammans med Nathalie som både rappar och sjunger. Tycker hon är riktigt bra på att sjunga och tänk på att hon faktiskt bara är 16 år!

Här har ni låten!Jag vet att jag inte lägger upp texten till låten den här gången men jag skrev hela låten i mobilen så jag orkar inte kopiera över till datan och hålla på!

Ni får jätte gärna länka till låten i era bloggar och på facebook!Ha det bäst!

Pusspåre

Pappa Ledig

Tjena! Den första september gick jag på pappa ledighet. Nu ska jag vara hemma med Elvira tills januari sen är det dags för henne att börja på dagis. Jag har ingen lust alls att släppa iväg henne men dom växer upp fort och det är svårt att hänga med! 

när jag fått rutin på pappa ledig heten så kanske jag börjar skriva här igen. Vi får se hur mycket tid jag får och vad den används till!

Nu är Andrea och Elvira på baby sim och jag ska väl slänga in dom ny tvättade kläderna i garderoben.

Ni får ha det bra! Glöm inte att gå in på http://bokstavsbarnforening.blogg.se

Pusspåre

RSS 2.0