Snart drar projektet igångSnart drar mitt projekt igång. Nu har jag Simon Persson och Linus Östberg med mig som ska driva detta. En blogg kommer att startas så fort allt är i sin ordning. Det borde bara röra sig om ett par dagar. Mer info kommer inom kort!

Pusspåre

Kommentarer
Postat av: Anden

Behöver ni någon hjälp med layout på hemsida eller något annat är det bara att slå en pling broder! stolt bokstavsbarn!

2011-06-13 @ 19:27:23
Postat av: Carina Walter

Hej!

Jag är en stolt mamma till två bokstavsbarn som båda är 13 år.

Min ena son hittade er låt "Bokstavsbarn för evigt"på yuotube. Han la ut den på facebook, där han ocskå skrev som komentar: Sjukt bra låt känner igen mej.

När jag såg och hörde detta, grät jag.. Inte för att han kände igen sig utan för att han vågade lägga ut den och skriva vad han kände. Jag kände en enorm stolthet att han vågade stå upp för vad han är!

Sen gick jag in på din hemsida och såg att ni startat en förening, som kommer att ge många barn och ungdomar hopp och fortsatt kämpa glädje. Ni är fantastiska grabbar och låten är verkligen kanon bra. Å Jimmyh lycka till med din fina familj.

Vill gärna ha info. om hur mycket medlemsavgiften är, mina pojkar vill gärna vara med och det stöttar jag helhjärtat.Stolt mamma!!2011-08-09 @ 00:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0