Världens bästa



Världens bästa brudar!

Vad är det som försigår i mitt liv nu för tiden då? Jobbar och sliter som vanligt och har tyvär haft dåligt med tid till att skapa musik. Tyvär så har dygnet bara 24 timmar och det är svårt att hinna med allt.

Nedtrappningen på medicinen går bra. Abstinensen är helt borta så nu är det lugnt fram tills nästa sänkning om drygt 2 veckor och jag mår lika bra på 10 mg som jag gjorde på 20.

Imorgon har jag 3 tider bokade på Astrid lindgrens barnsjukhus. Först ska jag till min Diabetes läkare för sista gången. Det är så synd att jag måste byta till vuxen avdelningen. Aldrig haft en så bra diabetes läkare innan och så måste man byta bort. Usch usch... Tyvär så kan inte allting vara som det alltid har varit men det kanske är tur det?

Sen ska jag på Ultraljud och efter det så ska jag till min Njurläkare som jag är glad att jag kommer slippa när jag fyller 18.

Sen så var det någon special grej på efter middagen på jobbet så efter sjukhuset ska jag inte tillbaka till jobbet utan jag ska till ett hotel och mingla runt med personal från andra företag typ?

Här om dagen fick jag ett mail av en person. Det var jätte intressant men jag får inte säga något om det. Kan dock säga att den personen ringde mig idag och om det blir av så blir det jätte roligt! Ni får veta mer senare men jag kan inte säga när för jag vet inte ens allt än.

Nu måste jag ju få bjuda på 2 låtar. En till min kära dotter och en till min kära flickvän!

Jimmyh - Elvira min dotter



Jimmyh - Varje andetag




Pusspåre

Frågor och svar

Hejsan på er.

Ni som hänger med vet att en tjej kommenterat och velat ha min mail adress så hon kunde maila en bild till mig.

Här om dagen fick jag ett mail och i mitt svar så lovade jag att ladda upp bilden här på bloggen. Här har ni den.



Jimmyh!, Underbar pappa! Beundrar dej verkligen! Men vad står det till venster? Grym ppar! ?

Tack så mycket för bilden! Tycker det är roligt att du tog dig tid att göra den!

I förra inlägget fick jag en del kommenterar som jag tänkte svara på och ingen av dom som kommenterade hade en blogg adress så jag svarar här.



Ett av alla bokstavsbarn: Hej jag fick ditt mail men jag har inte suttit så mycket vid datan och har inte haft tid att skriva ett svar. Du skrev ju ett så långt mail så jag vill kunna svara på allt du skrev och inte bara skriva något kort och tråkigt.  Tack så mycket för att du tror på mig att jag kommer lyckas! Abstinensen har blivit mycket mildare nu och det går mycket bättre än vad det gjorde när jag skrev förra inlägget. Bokstavsbarn förevigt ♥

Sigrid: Hejsan! Jag ska fixa en "bloggmail" men just nu kan du nå mig på [email protected]

Jenny: Hej på dig! Grymt att du håller tummarna. Abstinensen är rätt så hård. Jag har desutom ätit medicinen i drygt 10 år så att sluta är inte det enklaste jag gjort i mitt liv. Jag har en dosett så jag ska se om jag tagit mitt piller eller inte. Kanske e nått för dig? Jag ska trappa ner för att jag tror att jag kan klara mig utan medicin. Känner att jag lärt mig hantera min adhd så pass bra att det skulle funka utan medicin. Om det absolut inte skulle funka så får jag börja med medicinen igen men jag hoppas att jag slipper det.

RÅDFRÅGA ALLTID DIN LÄKARE INNAN DU SKA SLUTA MED DIN MEDICIN, TAG INGA BESLUT UTAN BEHÖRIG LÄKARES GODKÄNNANDE.

Där fick ni några svar. Hoppas ni är nöjda med dom.

Idag har jag vart i stan och hämtat mina glasögon som jag från och med nu ska ha på mig hela tiden varje dag. Jag ser ju så fruktansvärt dåligt utan dom. Men bild på dom kommer senare.

Nu ska jag, Andrea och Elvira mysa ner oss i soffan!

Pusspåre

Abstinens

Jag har en fruktansvärt jobbig abstinens att slåss mot just nu. I tisdags så sänkte jag dosen på min adhd medicin. Jag trappar ner för att sen kunna sluta helt. Jag åt 30 mg varje morgon från början. Sen jag gick ner till 20 mg och i tisdags började jag med 10 mg.

Tisdagen funkade riktigt bra. Kännde ingen skillnad och mådde jätte fint. Igår, Onsdag var ett rent helvete. Jag kunde knappt hålla mig vaken på jobbet. Blev bara tröttare och tröttare och kände mig mer och mer bortkopplad från verkligheten. Kändes riktigt konstigt i huvudet och jag kände ett starkt sug efter något min hjärna är vad vid men inte kunde få. En stark abstinens som det inte går att göra något åt.

Om ni är rökare så kan ni tänka er att ni är jätte sugna på en cigg men får inte röka. Och sen när ni väl får röka så är ni fortfarande lika sugna på en cigg. Men det spelar ingen roll hur många cigg du röker för du kommer ändå vara lika sugen.

Idag var det inte mycket bättre. Det gick bra på morgonen men ju mer klockan blev destu värre blev det. Jag började känna hur min kropp skrek efter fler tabletter men vad kunde jag göra? Ingenting. Ett riktigt jävla helvete. Som att vara jätte hungrig men att man inte får äta. Som att man bara får ta en tugga och sen rycker någon tallriken ifrån än.

även idag blev jag oerhört trött. Men inte nog med det, jag blev oerhört rastlös samtidigt som jag var trött.
Det kändes som om jag ville springa ett par varv runt jorden men att jag inte ens orkade ta en promenad. Började kännas konstigt i huvudet igen och jag började känna mig på gränsen till att bli irriterad.

Som tur var så hade jag möjlighet att sluta tidigare idag så jag kunde koppla av hemma i lugn och ro. Men jag ville inte bara sitta still så jag städade köket.

Förstår ni vilken frustration det blir av allt det här?

Nu har jag ätit lägre dos i 3 dagar så jag hoppas att kroppen börjar vänja sig så att jag kan börja må bättre igen. Jag hoppas verkligen min kropp funkar som den ska under den här månaden sen är det dags att sänka medicinen ännu mer.


Det här är långt ifrån det roligaste man kan hålla på med.



där är 2 kapslar med Ritalin 20 mg. Alltså det jag tog innan sänkningen i tisdags.

Nu håller jag mina tummar för att morgondagen blir lättare.

Pusspåre


Jag lever

Ville väl igentligen bara säga att jag lever. Vart så sjukt mycket att göra senaste dagarna. Har ingen tid för det här just nu. Andrea och Elvira har somnat här bredvid på soffan. Ska väcka Andrea så vi kan ta oss till sängen. Måste sova ska upp kl 5 imorgon som vanligt.

God natt!

Pusspåre


Då gör vi ett nytt försök med mailen då

Du kan maila mig på min mail jag har till all musik.

[email protected]




Fullt upp idag. Skulle egentligen vara ledig idag men det var fullt upp på jobbet så jag ryckte in och jobbade 06:30 till 09:30. Nu är jag hemma och har tagit en 40 minuters promenad med Elvira medans Andrea och Hennes mamma bakat till namngivningen som är i morgon.

Elviras gudfar Anden kommer hit med sin flickvän Maria och dom ska sova här i natt så det blir en slapp kväll framför tven efter att alla förberedelser är klara. Nu ska jag mysa med min underbaraste prinsessa.

Pusspåre
'

Har mailat dig

Hejsan allihopa.

Fick denna kommentar idag



Du skrev ju ungefär samma sak i en kommentar för ett par veckor sen och då lämnade du din mail adress. Så jag skickade ett mail till dig för att du skulle få min men du verkar inte ha kollat i din inkorg?

Jag skickar ett mail nu till adressen du lämnade så du får min mail. Okej?

Pusspåre

Mys lördag

God morgon!

Igår gick jag och Elvira upp runt klockan 6 på morgonen, Hon vaknade samma tid i dag men då tog Andrea henne så jag fick sova till klockan 7 iaf. Går ju upp 5 på vardagarna så det var skönt att få sova lite idag.



Elvira lutar sig inte tillbaka i babysittern längre. Nu försöker hon ta sig ut på sidorna genom att sätta sig upp. Snarare så försöker hon sätta sig upp men faller åt sidan. Hon bara växer och växer. Tiden går nästan lite för fort ibland.

Nästa lördag är det Elviras namngivning.  Igår så ringde min "lillasyster" vi är inte släkt över huvudtaget men hon har blivit som min syster med åren.

Hon ringer och säger det var väl i ************ som lokalen ligger?

japp svarade jag och då sa hon vad bra då har vi åkt rätt. Jag blev tyst och sen sa jag, men lilla gumman det är nästa helg det är namngivning. Va du sa ju att det var den 19e som det var. Ja men det är ju den 12e idag.

Hon blev rätt så arg på sig själv för att hon trodde att det var den 19e och jag kunde inte låta bli att skratta. Då hade hon och hennes pojkvän stressat på morgonen och åkt tid så var dom en vecka för tidiga. 

Det roliga är att hon fyller år den 18e och var helt säker på att det var den 19e igår. Hur kan man glömma bort att man inte fyllde år dagen innan?

Hur som helst så åkte jag, Andrea och Elvira ner till Väsby centrum för att handla lite kläder och då träffade vi min lillasyster och hennes kille. Det var lite kul att se dom gå runt i centrum i finkläder :) Haha jag tycker det va för roligt :) Vi kom iaf fram till att dom skulle kunna ta sig dit i lugn och ro nästa lördag.

Så fel det kan bli!

Väl i centrum så köpte vi strumpbyxor som Elvira ska ha på namngivningen och Andrea köpte en kofta hon ska ha. Idag kommer pappa hit med mina kostymbyxor så har jag alla kläder jag behöver till namngivningen också.

Sen så lyckades vi hitta exakt den sak jag letat efter ända sen vi flyttade in här. En välkomst skylt att ha i fönstret ovanför dörren.



Alla besökare måste ju känna sig välkommna!

Sen så köpte dom lösa bokstäver där och jag tänkte vore det inte shysst med "JIMMYH" ovanför skrivbordet i vardagsrummet. Jag köpte inte några bokstäver så vi gick vidare. Sen när vi gick förbi butiken igen så sa Andrea att det kanske skulle va häftigt med Jimmyh I vardagsrummet ovanför bordet. Precis som jag tänkt så jag sprang in och köpte det och då fanns det även musik noter.



Så ser det ut. Nu står det ju framför tven men det ska upp på väggen snarast.

Sen så hade vi sätt på Jamie Olivers program på tv när han lagar middag på 30 minuter. Där gjorde han en paj som vi hade bestämt oss för att laga igår. Det blev jätte gott. Dock tog det en timme för oss att göra den.

Receptet till pajen hittar ni genom att klicka här

Efter middagen tyckte jag att det var så fint väder. Inte ett moln på himlen och det var fortfarande hyffsat varmt ute så vi tog en lång promenad längst vattnet (isen) det tog en timme innan vi var hemma igen och då satte vi oss i soffan tände ljus och åt ben and jerrys. Testade en ny sort igår som var super god.





En riktig mys lördag.

Pusspåre

På väg hem från örebro!

dsc01246 (MMS)

På väg hem från örebro!


Firar med prinsesstårta

dsc01245 (MMS)

Firar med prinsesstårta


Babysim

Igår var vi på babysim







Sen var det dags att dyka. Här kommer bilden innan vi dök under vattnet.



Under vattnet



Och så bästa bilden. När hon kommer upp ur vattnet



Världs bästa dykaren! Underbar min på den här bilden.

Nu ska hela lägenheten städas. Utom köket som jag städade igår. Ha det bäst!

Pusspåre

Pappa jag kan flyga



Min busunge!

Idag var det så lite att göra på jobbet så att jag fick sluta klockan halv 11. Det var härligt det!

Sen dess så har Jag skrivit på en låt. Jag har börjat fundera på att skriva 3-4-5 stycken låtar och sen spela in alla samtidigt och släppa dom med en veckas mellanrum. Tror det kan bli nice!

Har även vart på stinsen idag och köpt kostym och fin skor. Jag som går i arbets byxor hela dagarna och slänger på mig mjukisar så fort jag kommer hem har nu köpt kostym. Och så äger jag faktiskt 5 stycken shortor nu. Det går bra nu, kompis det går bra nu. Haha

Fredag hela dagen och imorgon är det baby sim! Andrea ska få ta massor med bilder imorgon när vi badar.

Har ni tur så får ni se mig i kostym sen också!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med mina älskade!

Pusspåre

Beställa till sommaren?



Tror jag ska köpa hem en sån här Pike tröja till sommaren. Vad tycker ni?

Pusspåre

Efter en dag på akuten



Tillbringade gårdagen på Akut mottagningen med dropp i armen men låt oss ta det från början.

I söndags morse kändes det konstigt i magen. Mådde inte illa, hade inte ont, det kändes bara konstigt. Jag, Andrea och Elvira var i sollentuna centrum och gick runt och kollade på lite grejer. Åkte hem och sen började jag känna mig rätt så sliten.

Minns inte exakt vilken tid men runt 16-18 på kvällen så började jag kräkas. Det är rätt så komlicerat att kräkas när man har diabetes. När man får lågt blodsocker så måste man äta. Men när man ligger och kräks så är det väldigt svårt och det brukar oftast sluta på sjukhus. Men nu hade jag inte lågt blodsocker så jag la mig i sängen och försökte sova.

Jag sov inte mer än 40 minuter åt gången på hela natten. Jag vaknade hela tiden och fick springa till toan för att kräkas. Tillslut så tog jag en kudde och la mig och sov på badrums golvet för jag orkade inte springa till badrummet varje gång.

När man har diabetes och kräks eller inte äter på väldigt länge så kan man få något som heter svält ketoner. För att kolla om man har det så har man en Keton mätare hemma. Man ska ligga på 0.0 gränsen för dödlig utgång pga höga ketoner ligger på 3.0 sa dom iaf förut på sjukhuset.

Så man ska ligga på 0.0 och igår morse så tog jag ett keton prov och låg på 1,2 ringde till pappa som körde in mig till akuten när vi var framme där tog vi ett nytt keton värde som då låg på 1,6 då fick jag vätske dropp. Dom tryckte i mig 1,5 liter vätska på 2-3 timmar men efter det kände jag mig betydligt piggare än när jag kom dit. 

Jag kräktes inte någon gång när jag väl var på sjukhuset så efter att jag fick i mig allt dropp så fick jag äta en macka och dricka en pucko för att se så jag fick behålla det innan dom ville skicka hem mig. Jag tog ett nytt keton värde på sjukhuset som då hade sjunkit till 0,8

Jag fick behålla det och fick åka hem klockan 1. jag kom in på akuten klockan 9 så jag återhämtade mig mycket fortare än vanligt.

Nu hade jag ju knappt sovit på hela natten och på sjukhuset byggde dom om så det gick inte att sova där heller när alla maskiner var igen. Men jag kom hem klockan kvart över 1 och somnade direkt.

Jag brukar kräkas när jag inte sovit, är extremt nervös eller ätit för dåligt. Men nu hade jag sovit bra, var inte nervös och hade ätit bra så jag förstår inte varför jag började spy.

Men hur som helst så somnade jag ju klockan 1 och sen sov jag tills klockan 17-18 då tyckte Andrea att jag skulle äta lite för att jag inte hade någon näring i kroppen. Jag kände att jag skulle kräkas direkt om jag åt så jag somnade om och sov i drygt en timme till sen så var det bara att springa till toan och så kräktes jag igen.

Sen efter det så fick jag sova till klockan 4 på natten och då kände jag mig inte illamående alls så jag sprang till köket och åt en macka som jag fick behålla utan problem.  sen sov jag till halv 8 i morse. då hade jag sovit i 17 timmar och gick upp och åt frukost som vanligt och den har jag också fått behålla så det känns ju inte som att det var en riktigt magsjuka. Vet inte riktigt vad detta beror på.

Men det är iaf riktigt skönt att vara hemma igen.

Pusspåre

RSS 2.0