Jimmyh - Ge mig en chans

här är nya låten. lyssna, njut, kommentera och sprid :) <3



Gott nytt år :)

Pusspåre

för mycket saker för en vettig rubrik



idag har jag vart med min älskade flickvän inne på jam i stan och köpt en mick kabel. efter det han vi inte göra så mycket hemma innan det var dags att åka till min farbror micke. han har en egen pizza ved ugn. så vi har ätit massor med god pizza och så hade man ju med sig datan så jag har på börjat en till låt. så jag har en klar som ska spelas in och så har jag börjat på en till. den färdiga släpps så fort jag har tid att spela in. men sen så hade mickes kompisar 3 barn som är här också som sprang runt tills dom satte sig vid tven då blev det hur lugnt som helst. först kolla dom på pelle svanslös. inte så kul men nu kollar dom på ice age 3 så nu måste man ju vara aktiv i tv tittandet :) hur som helst var det grymt goda pizzor. hoppas jag kanske hinner spela in låten imorgon :)  

pusspåre 


beatet valt, texten klar, bara inspelning kvar



Det är helt otroligt, jag började ju skriva lite på en ny låt idag, sen spelade jag in första versen och blev galet nöjd så jag blev väldigt taggad på att skriva mer. jag satte mig i soffan och fortsatte skriva och nu är låten helt klar. 3 verser och refrängen. det gick jävligt fort men jag tycker själv att det blev skit bra. det ända jag har kvar att göra är ju att spela in sen så är låten helt klar och kommer släppas :) får se om jag får tid att spela in imorgon. får jag det så släpps en ny låt imorgon :) hoppas jag hinner annars kommer den att släppas inom några dagar. är så jävla glad att texten är klar :) hoppas ni har det bra för jag mår underbart :)

pusspåre


en dag i studion, ny låt på g

yes idag har jag, anden och freddiie vart i studion hos anden. andrea kom senare och var med en stund. jag blev jävligt taggad på att göra en ny låt och med turen på min sida så hittade jag ett direkt. började skriva lite på första versen och sen helt plötsligt var den klar. första versen asså. men jag vet vad jag ska skriva så det tar nog inte så lång tid innan låten blir klar. riktigt skönt beat är det. jävligt grovt :) sen så har jag fixat inspelningsprogrammet på bärbara datan nu så det är riktigt nice. men jag har inte så väldigt mycket mer att skriva än att jag ska dra in till jam imorgon och köpa micksladd så jag slänger upp lite bilder från dagen.



freddiie mitt "lilla" barn.



lever för det här.



freddiie skriver lite.

det var allt för mig just nu.  ska fortsätta skriva lite på låten :)

pusspåre

Jimmyh - Tack

Nu är nya låten klar. En tack låt till mamma och pappa.

 

lyssna och kommentera. Pusspåre


Spelar in ny låt imorgon 28/12

jajamensan. jag längtar som fan. ska bara skriva klart texten sen så ska det spelas in. kommer bli så bra. hoppas jag att ni andra tycker. musiken börjar spridas nu. det är riktigt skönt,. man får lixom betalt för arbetet genom grymma kommentarer. jag skiter i pengar. kärlek, respekt och omtanke e det viktigaste. jag vill ge er alla ett stort tack. till alla som hjälpt mig att kämpa. fortsätta med musiken och få ut allt i musiken. tack som fan till alla er som lämnar grymma kommentarer. imorgon så hoppas jag att jag kan släppa låten. beror på att om jag hinner bli klar men det tror jag. ni får ha det grymt bra så hörs vi snart igen :)



ÄLSKA, ÄLSKA, ÄLSKA. jag lever för musiken!

pusspåre

17 månader tillsammans hjärtat



idag har jag och andrea varigt tillsammans i 17 månader :) bara en månad kvar till 1 och ett halv år :) hur som haver så har vi varigt i kista idag och kollat på bio. göta kanal 3 blev det och enligt alla kritiker så var den usel men det tyckte jag inte. man fick sig många goda skratt så vad kritikerna pratar om förstår jag inte. men sen så har det inte hänt så mycket. bara slöat och tagit det lugnt. vart och handlat lite och nu ska vi laga mat. eller jag brukar inte va så aktiv i matlagningen men iaf så ska vi äta thai mat.

Imorgon så ska jag fortsätta att skriva på den nya låten. vem vet den kanske blir klar och inspelad? vi får se :) vi hörs snart igen :)

Pusspåre

ändrade planer angående köp av mick och mixer

jo nu är det så här att jag har hittat lite dyrare saker men mycket bättre. mick, sladd och mixer kommer sluta på ungefär 3 000 kr. men det är garanterat värt de då denna mixer har mycket mer än den andra och då denna mick är betydligt bättre än den andra. så här ser grejerna ut.

Ny mick:



kommer passa perfekt till mitt svarta stativ och puffskydd.

mixer:



4 stycken mick ingångar. det är jag ju inte alls i behov av nu men vem vet hur framtiden ser ut? nu är den ganska dold på den här bilden men den har en liten skärm som visar 100 olika effekter så att man tillexempel kan ha reverb på när man spelar in istället för att lägga på det efteråt.

sen så måste man ju självklart ha en mick kabel. 5 meter lär ju räcka. funderar på att åka in och köpa den på jam nu i mellandags rean då dom har mellan 10 och 50% rabatt på allt. för micken och mixern kommer jag ändå inte ha råd med fören jag fått mina pengar vilket förhoppnings vis är någon gång i januari/februari. så nu är det bara vänta på att pengarna ska åka in på kontot sen så ska det handlas :)



Pusspåre

mellandags rean är att ta självmord

ja mellandags rean. vad säger ni? underbart? nej. visst allt är billigt men alla centrum är bomb fulla. man kan inte gå fram någonstans. det är alltid nån som står ivägen. folk ställer sig precis framför rulltrapporna och pratar. klokt? sen i parkerings garaget så var det många man skulle viljat gå ut och b***a skiten ur. men det får man ju inte göra. och jag kan faktiskt kontrollera mig. så får sitta och svära lite och slå i ratten i stället.  men sen när vi kom ut från parkerings garaget så åker vi in i en liten rondell och en duktig idiot i en stadsjeep bestämmer sig för att köra om på insidan i rondellen men det var så trångt där så han knappt kom förbi det ända man hör är hårda däck skrik. då konstaterade han nån stans på vägen att han inte kommer förbi så då tvärnitar man och håller på att slå sönder min backspegel. sen så folk som inte riktigt förstått det där med väjningsplikt och kör rakt ut? en vacker dag kommer någon köra in i mig för då orkar jag inte väja längre för dom som ska lämna företräde för mig. men tillbaka till köpcentrum på mellandagarna. det går inte att vara där. kontrollbehov och för mycket människor är ingen bra kombination.

pusspåre


juldagen på vårdcentralen

ja de va ju inte riktigt som jag hade tänkt mig juldagen men det var inget farligt den här gången. jag hade extremt ont i min tå och det gjorde verkligen ont att gå. det visade sig vara nageltrång och när jag kom in till vårdcentralen klämde hon ut allt var, klippte lite i nageln och packade in ton i ett spritförband. så här mysig va min tå innan vi åkte till vårdcentralen.



ja, men de va ju bara tån så inte så mycket att gnälla över. sen så har vi vart och handlat lite och ätit tacos, till kvällen väntar en liten choklad fondy. otroligt gott. hoppas ni haft en trevlig jul. pusspåre

Underbara julklappar

tjena alla underbara människor som är inne på min blogg trotts att det faktiskt är julafton idag. detta är mitt första blogginlägg på min nya egna data. nu när jag fått en egen data som dessutom är bärbar kommer jag ju kunna uppdatera bloggen mycket oftare och framförallt kunna skriva nya låtar oftare. det är riktigt jävla skönt. så här ser datan ut.



den har allt jag vill ha och så dessutom så hade mamma och pappa köpt ett till ram-minne så det har vi satt i så nu har datan 4 i ram-minne. det är riktigt nice det. sen så fick jag tröjjan av andrea som jag ville ha :)



älskar färgen :) tack så mycket älskling. sen fick jag lite andra saker men orkar inte skriva ner allt. men dessa saker var ju dom bästa och finaste. hoppas ni haft en härlig julafton. GOD JUL och pusspåre 


God jul

God jul på er alla. nu är det bara att vänta och se var man får för roligt i julklapp :)

pusspåre

en kanyl i varje arm och galet chill i studion

ja senaste dagarna har spenderats i studion, det har varigt galet nice där. sen så kom ju andrea hit och då visste jag att hon inte skulle va så intresserad av att vara där men eftersom att anden fått en kattunge så ville hon ju knappt gå därifrån sen. ja som sagt har jag inte hunnit göra så mycket annat då vi vart i studion men här om dan så köpte jag och pappa julklappar. måste säga att vi är jävligt effektiva. 16:00 så kom vi in i kista centrum sen åkte vi bil till sollentuna centrum och lämnade sollentuna centrum klockan 16:46 . så på 46 minuter han vi med 2 olika köpcentrum åka emellan dom och köpa julklappar till mamma, bror, syster och andrea. det känndes ju bra det iaf. och så idag var jag och skulle ta prover. det här är helt sjukt. först var jag ju hos en läkare för nån vecka sen. tog några prover som visade det där med hemoglobin värdet som var alldeles för högt. kom till nästa läkare då jag fick ta prover en gång till, och nu idag så var jag tvungen att ta prover igen. hon började i högra armen men fick inte tag i blodådran så hon grävde runt lite och sa säg till när det gör ont. men jag sa till henne direkt. du det är ingen idé att gräva runt, ta i andra armen istället. hon bliv lite chockad och innan hoon skulle ta i andra armen sa hon. du är inte rädd för att bli stucken va? öh nej har haft diabetes sen 1994 så det är ingen fara. sen så lyckades hon i den armen och nu har jag totalt 4 kanylhål i armarna. ser ut som en liten knarkare. men nu kanske man kan få veta vad som är fel snart iaf. nej dags att slänga upp lite bilder ifrån studion.





pusspåre

Freddiie Feat. Dead On Stage, Jimmyh & Andiamo - Ett spel mot ödet

En singel ifrån Freddies nya album "Ett spel mot ödet" alla i mmc är med i låten så nu är det bara att lyssna och kommentera.



pusspåre

Bilder ifrån ombyggnad i studio och inspelning

allmänt chill bilder ifrån studion :)



mdf-skiva till mickbåset.



jag har blivigt lite småfixare. lagat micksladdar och nu kapa till skivan så den inte ska slå i taket.



skivan på plats.



jag och forsman lyssnar på andens inspelning men fokuserar på kameran.



älskar att vara i studion.



Älskar verkligen den här bilden.



softar med forsman och anden.



det är så det ska gå till.

det är galet nice i studion och galet nice när folk är där och lyssnar och ger kretik. blir så grymt mycket bättre låtar när man har mer än en hjärna att tänka med. ska dra dit imorgon också och ha det galet nice. vi hörs.


pusspåre

dags att byta upp sig

nu har jag rappat i 3 månader. jag har släppt några låtar och ser en klar förbättring och en enorm glädje och lycka över det här. nu när jag vet att jag tänker fortsätta med musiken så är det dags att köpa en mixer och en ny mick. när jag fått mina pengar så ska jag köpa detta.

 

en ny mick. ser likadan ut som den jag har nu, men den jag har nu drivs via usb och är "lillebror" till denna mick. den här är lite dyrare och lite bättre.



7 meters kabel mellan mixer och mick.



detta är inte exakt den mixer jag ska köpa. ska köpa en som ser likadan ut fast det är 4 ingångar för mick. på den på bilden är det bara 2. så ända skillnaden är hur många mickar man får in.

kommer att införskaffa detta så fort jag får pengarna. eller någongång under januari. då får ni höra mina låtar i bättre kvalitet. grymt va?

här är låten jag och anden gjorde igår.



pusspåre

Jimmyh & Andiamo - Det blir fel

här är nya låten. lyssna och kommentera :)



pusspåre

Ny låt släpps imorgon

idag var jag hos anden och spelade in låten. Vera, Dennis och Forsman var där och tog de lugnt. vi började med att skriva texten.



det gick ganska fort. text skrivandet flöt på men efter en stund då våra verser va klara men inte refrängen bestämde vi oss för att köra en rappbattle för att få göra nått annat och tagga till lite. så här såg det ut.



de va väldigt roligt och vi lyckades få ganska "fina" meningar att kicka till varandra.

sedan var det bara att gå tillbaka till text skrivandet och när de va klart var det dags att spela in. och så här såg det ut.



sen kom problemen. mitt under inspelningen så blev en sak i programet konstigt så de gick inte att spara låten. men de gick när man startade ett nytt projekt så det ska vi göra imorgon. klockan 10 ska jag va hos anden så spelar vi in så släpps låten under dagen. förmodligen på förmiddagen. kolla in bloggen i morgon så får ni höra nya låten. den är otroligt bra.

pusspåre


Jimmyh & andiamo

Nu sitter jag här med broders iPhone. Idag har det vart värsta sköna dagen. Vaknade hos andrea sen raka vägen till Väsby för att ta blodprover. Efter det blev det till att va ute och sladda med jonas i hans a-traktor. Det gjorde vi några timmar och det va galet nice. Sen bar det av hem till anden. Jag var galet taggad på att rappa så jag körde nästan alla mina låtar live för honom och det är så galet nice att köra framför folk. Nu var det ju bara han som va där men skulle inte banga på att köra inför flera det va en galet nice känsla. Jag älskar musiken och har mer eller mindre börjat leva för den. Imorgon ska vi träffas och göra en låt tillsammans. Jag längtar galet mycket. Låten kommer bli tung bror. Nu ska jag roa mig med något annat. Kärlek till alla. Pusspåre

du är inte ensam



vissa får alla sjukdommar och världen är inte rättvis men man måste bita ihop och trivas med sig själv. hoppas du har tillräckligt bra sjävlförtroende för att klara det här. då kommer allt bli bra.

pusspåre

dom kommer mot dig



bilden är tagen av andrea i helgen då polien åkte utanför här. men när jag tittar på bilden så kommer jag ihåg den exakta känslan man hade när dom kom mot en. när dom hoppade ur bilen och börja bråka. flashback känslor. glad att man inte får dom efter sig längre. är nöjd med mitt liv jag lever idag. men jag kommer aldrig glömma eller förneka det livet jag levde. ville bara skriva av mig lite om dessa blåljus som man tidigare kännde en stor stress och oro för men nu får dom stoppa mig hur mycket dom vill jag har ingenting att dölja.


Pusspåre

Det ända som kan hindra dig är din psykiska styrka

var hos en läkare idag. jaha vad e fel på dig sa han. jag förklarade allt sen så undrade han om jag hade några sjukdomar och diagnoser. jag skrattade och sa jodå, diabetes, adhd, njurarna, alopecia unviversalis, han tittade på mig och sa det är otroligt. då funderade jag lite och tänkte? va?
jag säger ju alltid själv att det ända som gör att du kan misslyckas är om du ger upp psykiskt. men är du stark så går det mästa och han satte sig och sa. med det där självförtroendet du har så kommer du överleva dom flesta sjukdomarna. han tyckte det var otroligt att jag var så positiv sen undrade han ju så klart om vi hade några andra sjukdomar i släkten och när vi nämnt alla så tappade han hakan. men hur som helst så hade jag ju mitt järnvärde från förra läkaren som skulle ligga på 120-140 men mitt ligger på 171 och då sa han att som 16 åring så ska man absolut inte ha så högt. de ska inte gå att ha så högt så du måste ha fått nån annan sjukdom som gör att det blir så. vad tänker man då? jippi? nej men iaf så ska jag till provtagningen i morgon och ta istortsätt alla prover som går att ta sen skulle han få in svaren och titta lite så ska jag träffa honom igen den 12e januari. så man får inte ha brottom men han sa ju att blir de akut så får du ju åka in till akuten svårare är det inte. så nu är det bara vänta och se vad som kommer hände. om jag blir sämre eller inte. nu tycker ju jag att jag försämras lite hela tiden så ska bli intressant om man klarar en jul utan sjukhus. det var det jag hade att medela om.

pusspåre

nånting är fel men jag vet inte vad

jag är trött på dagarna. pigg på nätterna. mätt på dagarna. hungrig på nätterna. men nu är jag helt slut. har ingen kontroll på kroppen längre. de börjar kännas farligt att köra bil. man har lixom knappt någon kontroll. reser jag mig upp snurrar det i huvudet. jag har ingen kontroll på kroppen. går in i saker. snubblar.slår i armarna axlarna och huvudet i allt. de börjar kännas farligt nu. men dessa underbara läkare verkar va lite tröga på att skicka en remis och dessutom så var den läkaren jag var hos helt körd i skallen. så imorgon ska vi ringa efter remisen och om den inte är snart så ska vi besöka en ny läkare eller åtminstånde boka en tid. nått järn värde jag hade låg ju för högt. men är det någon som känner igen symtomen som vet vad det är. "yrsel, ingen aptit, ingen lust att sova, ingen trötthet på kvällen men stor trötthet på dagen. känner ingen ork eller lust. och har dålig kontroll över sin kropp, ont i kroppen och känner sig seg och emellan åt SMÄRTOR I BRÖSTET" någon som vet vad det kan vara?


Nya låten: skrev en vers idag tills min kropp svek mig och inte orkade mer. min röst pajjade och nu är jag hes. men jag ska jobba på den så mycket jag kan jag lovar och som jag alltid säger

Pusspåre


Ny låt imorgon

Imorgon börjar jag skriva på en ny låt. jag har flera på gång men nu kommer jag ta en i taget och sedan kanske det släpps ett mixtape men jag vill inte lova något datum då det kommer vara klart fören det är lite mer välplanerat och då jag släppt mixtape tänkte jag att ni skulle få vara med och bestämma vilken utav alla låtar som ska få en musikvideo. men jag måste fortfarande hitta någon snäll människa som kan låna ut en videokamera till mig. men hur som helst så ska jag börja skriva på en ny låt imorgon. antingen släpps låten imorgon eller så tar det en liten stund men beat och allt har jag. det var det jag ville informera er om.

pusspåre


borde man sova klockan 4 på natten?

ja klockan börjar närma sig 4 men jag vet inte riktigt om jag är trött hur som helst så är jag jävligt hungrig så jag ska nog gå och ta mig något att äta. ska gå upp klockan 9 idag. de lär ju bli spännande att komma upp då. nu måste jag äta sen verkligen försöka sova.

pusspåre


att hjälpa er dämpar min ångest

när jag ställer upp för er. när ni pratar om alla problem och jag lyssnar och pratar med er så mår jag bättre. även om vi pratar om eran skit så mår jag bättre av det. jag vet att ni mår bättre men att få fokusera på någon annans problem får mig att skita i mina och slippa min ångest och deppresion. det är underbart att få hjälpa er. tack till alla er och ni vet exakt vilka ni är.


pusspåre

bästa filmen



skriver efter filmen. pusspåre

December 2007

Tiden går. man förändras. tacka fan för det. pusspåre


ANDIAMO - det dom kallar för misär

fan vad grym du blivigt mannen. det är sjukt vad du utväcklas. någon mer beskrivning behövs inte det är bara lyssna för att förså. älskar dig bror♥



pusspåre

Nej nu vill jag må bra

jag somnade nångång mellan 5 och 6 i morse så när jag inte kunde sova tog jag fram ett block och de lyckades bli ett helt a4:a jag skrivigt innan jag blev klar. så de blir fina stöd ord till en ny låt. har ganska många låtar på g nu. så snart släpps väll en ny igen :) på jullovet lär man ju ha hur mycket tid som helst till att producera låtar. hoppas bara min kropp mår bättre snart. jag kan lixom bara äta  utan att de tar emot på kvällarna och nätterna vilket e väldigt jobbigt men då får man ju passa på att äta medans man kan :) känner att jag inte har så mycket roligt att säga men det lär jag ju ha snart igen så det är bara att hålla koll :)

 pusspåre


Du måste ta hand om dig själv

det hör jag hela tiden. Jimmy du måste ta hand om dig själv. du ställer upp för alla hela tiden hjälper alla, bryr dig om alla och är en trogen vän som alltid finns där. men du får inte glömma bort dig själv.

Nu är det så här. jag tar hand om mig så mycker jag kan. dom problem jag inte kan lösa med mig själv är det ju ingen idé att lägga ner tid och energi på. Jag försöker äta regelbundet för att diabetes och kroppen ska må bra. jag försöker sova så mycket jag kan men det är inte alltid de går. och istället för att ligga och stirra i väggen så kan jag ju smsa eller något med den person som mår dåligt när jag ändå är vaken. eller? jag blir glad utav att kunna hjälpa andra och tycker det är självklart att ställa upp till 100% så länge man kan det. och om jag ligger och mår illa och har ont i kroppen kan jag fortfarande smsa eller prata med någon som mår dåligt de skadas ju jag inte av och jag brukar den största tiden må välldigt bra nu för tiden. klart att man inte sköter sig i bland men då straffar kroppen mig och då sköter jag mig en stund sen är jag lika dålig på att sköta mig igen så börjar jag må dåligt. men de är ju inte på grund av att jag tar hand om andra utan för att jag själv är lite slapp av mig och brukar glömma att ta insulin eller inte orka äta när jag är ensam hemma men de brukar alltid lösa sig tillslut så att jag tar hand om mina vänner får inte mig att må dåligt och sluta tänka på mig själv.

men idag har de vart en riktigt pissig dag. jag vaknade först av mitt alarm som ringde i en timme men lyckades stänga av mina 3 alarm i sömnen. under den tiden jag vakna hade jag ont i magen så jag somnade om. sen ringde pappa för att väcka mig och de tog en timme för när jag pratade med han hade jag otroligt ont i magen och kände mig slut i hela kroppen så jag ville bara sova. när jag väl kom upp runt klockan 10 eller vad det var så hade jag otroligt ont i magen. mådde väldigt illa samtidigt som jag var extremt hungrig. jag åt de jag brukar äta när jag är låg typ nån grej med lite chocklad på för att få upp blodsockret lite. så fort jag åt de fick jag kvälningar och mådde jätte illa. så jag åt ingen frukost. senare ville jag få i mig lite socker och bli lite mätt så jag drack en coola och rökte lite för de mättar ju. vad ska jag göra när jag inte kan äta? sedan så åt jag tillslut middag och de va rätt jobbigt men fick i mig ganska mycket. när jag skulle resa på mig så snurrade de runt i huvudet och jag gick som ett fyllo. har fortfarande otroligt ont i magen och de bara snurrar när jag reser mig upp. så nu mår jag inte specielt bra. jag tänker på mig själv men känner att just nu finns det inte så mycket som jag eller någon annan kan göra åt situationen så det är bara att vänta tills det går över och sova på saken. det blir nog bättre imorgon. jag gör allt jag kan för att må bra och kommer ALLTID ställa upp för mina vänner.





bilden e från midsommar 2007

pusspåre


Jimmyh (Vera) - Nu sitter jag här

ny låt släpps idag och här är den. vera skickade mig en text och bad mig behålla handlingen och innehållet men fick skriva om den hur jag ville och så här blev det.



Pusspåre

special låt

en viss person vars namn jag inte nämner fören låten är klar har skrivigt en text och skickat till mig för att jag ska skriva om den helt men ha kvar innebörden av texten och skriva från mitt perspektiv. i början utav låten kommer jag nämna personens namn. så tills låten är släppt kommer det att vara hemlighets stämplat. låten bör vara klar inom en vecka. den har en tung och jobbig handling men allt är vettigt och personen i fråga måste få ur sig det.

pusspåre

nya kepsar



549 kr

399 kr

dags att köpa nya kepsar. dom är riktigt fina :) måste nog ta och köpa någon av dem eller kanske båda :)

pusspåre


fan jag orkar inte. vad är det som händer?

VAD ÄR DET SOM HÄNDER?

jag kommer alltid ställa upp för er. jag kommer alltid ställa upp för er. har ni knas hemma. jag hämtar er när som helst dygnet runt. orkar inte se mina vänner lida längre. orkar inte se när era föräldrar dricker. jag orkar inte ha kompisar på olika hem. jag orkar inte se er ta droger. höra att ni rånat och baxat för att ha råd med droger. jag orkar inte lida med er. jag ska fan göra allt för att ni ska klara er. jag kommer inte sova ett skit i natt. fan att de ska bli så här. varför hamna alla snett?

pusspåre


Jimmyh - Rädd för framtiden

slängde ihop en ny låt idag det är bara att lyssna och kommentera. kränkande och idiotiska kommentarer publiceras inte.

 



pusspåre

för högt hemoglobin värde

Jag har fått provsvaren idag och jag har för högt hemoglobin värde. de ska ligga på 140 men jag har 171. vilket innebär att jag har för mycket järn i blodet. jag e stålmannen :) nejdå om vi ska va lite seriösa så är det inte specielt bra att ha ett värde på 171. det gör att det blir mycket mer syre i blodet. och de är inte så bra. får man alldeles för högt värde så blir blodet trögare  och de kan ju sluta med att de inte tar sig fram alls men så illa är det nog inte. men läkaren jag var hos tror att detta värde är för högt pga att jag har en annan sjukdom. så vilken sjukdom kommer jag få nu då? jag har iaf fått en remis till en annan läkare så nu ska jag till en läkare för detta en för min alopecia en för min diabetes en för min adhd en för min diabetes och en för mina njurar. kommer fan aldrig ha tid att göra något annt än att vara hos läkarna. de ända som skrämmer mig är att jag e 16 nu. får nya sjukdommar hela tiden. hur många sjukdommar kommer jag ha när jag e 40 eller 50. på 16 år har jag lixom lyckats få diagnosen adhd. diabetes. alopecia universalis. ena njuren är dubbelt så stor som den andra. och nu det här? sista frågan är. NÄR TAR SJUKDOMMARNA SLUT?

ibland blir man deprimerad men de brukar gå bra. tar ju ett tag innan man vänjer sig.

pusspåre


Bil fix



ja nu sitter gpsen fast på instrumentbrädan. sugproppen pajjade ju så nu satte jag den med dubbelhäftande dejp. sen så har jag ju både gpsen och mobil laddare i bilen så för att kunna använda båda så köpte jag en förgrenare med 3 ciggaret tändar uttag. så jag är nöjd med det för de blev bra. sen så ska jag städa bilen någon dag nu när jag är ledig. har ju snackat om de hur länge som helst men aldrig riktigt full följt det. men nu e det dags. imorgon så ska jag nog mäst ta det lugnt sen så får jag se men något spännande händer det ju alltid kanske får provsvaren på om jag hade den där sjukdommen också.

pusspåre

efterlyst

jag är efterlyst. haha skojja bara. ska kolla efterlyst på tv nu sen ska jag uppdataera det slutar klockan 10. pusspåre

helt död



vet inte vad det är. men jag har ingen aptit vid frukost och lunch hur hungrig jag än är så när jag väl gott runt och vart hungrig hela dagen så kan jag äta en normal portion middag utan problem men inte mer än så. jag vet inte vad det är men jobbigt är det för jag är trött hela tiden och har ingen ork alls. orkade gräva i 5 minuter på jobbet idag sen va jag helt slut i kroppen och har varigt det sen dess. så jag vet inte vad det är men imorgon ska jag jobba och sen är jag ledig från torsdag tills måndag så 4 dagar ledigt sitter inte fel och de blir dessutom välldigt sköt och så kanske jag kan fokusera på att göra lite viktiga saker men torsdag och fredag ska jag nog bara ta det lugnt. kanske fortsätta på någon av låtarna. men nu ska jag ta och lägga mig har inte somnat innan halv 1 senaste dagarna och de är inte så himla bra när jag ska upp kvart över 5 imorgon. så nu blir det till att sova så kommer jag nog bara ta de lugnt efter jobbet imorgon så vi ses då så kommer jag kunna uppdatera bloggen ofta på torsdag, fredag och söndag :)

pusspåre

RSS 2.0