nu gör vi nya låtennu sitter vi här varsin data ett skönt beat och skriver våra texter jag är nästan helt klar med min vers. vi klunkar energy drink och bara njuter av detta. jag lovar jag lever för musiken. låten släpps garanterat imorgon. älskar er. pusspåre


klotter plank och ny låtnu sitter jag här och njuter av livet. skriver lite på min vers och prov spelar. resultatet blir grymt och jag längtar tills imorgon då jag och tobbe släpper nya låten. allt flyter på bra men min röst är helt fuckt up idag så jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att den ska va på topp imorgon men de blir nog att ta det lite lugnt underdagen och dricka något varmt. men nu ska jag fortsätta med låten. ja bilden visar hur min rygg såg ut när andrea klottrat ner den lite. pusspåre

nya låten släpps på söndag

japp nu på söndag så ska jag och tobbe slå ihop våra texter och spela in låten. Är ännu inte helt säker på vad den ska heta men jag tycker att den bör heta nått av dessa alternativ. Sanningen berättar. Våran berättelse. Se hur vi lever. Eller alkoholens besvär. Hur som helt så släpps nya låten på söndag. Pusspåre

ta dig i brasansommaren 2007 då är bilden tagen. jag jonglerar med brinnande facklor. vet inte varför jag valde denna bild men tycker den är lite fin.

igår var vi hos min kusin och hälsade på hennes bebis. världens lilla sötaste flicka en sådan liten bebis skulle man ju ha en egen eller vad säger ni?

sedan gick jag och min kusins kille nicklas ut i garaget och tittade på hans bil.snyggt placerat avgasrör? framför ena framhjulet. röret va inte mycket längre än en meter. det donade rätt fint. helt rensat från katalycator och annat skräp.850 hästkrafter motor :)lite små rykigt.

nej nu ska jag träffa ted.

pusspåre

bebis

Nu ska jag andrea och pappa åka till norrtälje för att träffa min kusin och hennes kille som nyligen fått en liten bebis. de blir super mysigt. sedan till kvällen vet jag inte vad vi ska göra. men jag skriver ett fint inlägg när jag kommer hem om vad som hänt igår och idag.

pusspåre

ny fet låt värd att vänta på

yes jag och tobbe satt här vid datan i timmar. skriva texter spela in. ändra texter spela in och ändra. nu har jag kommit fram till att de här är sjukt. det är så jävla underbart. adrenalinet pumpar mer och mer. äntligen hittat ett intresse jag brinner för och jag känner mig bekväm med. hur som helst är min vers nästan klar. tidigare låtar har jag spelat in runt 5 gånger innan jag blivigt nöjd men nu har jag nog gjort 30 inspelningar på senaste låten och det blir bara bättre och bättre. en liten ändring här och där gör en extremt stor skillnad. denna låt kommer bli TYNGRE, FETARE OCH GALET MYCKET BÄTTRE än alla andra låtar. jag ska skicka beatet till tobbe så skriver han hemma sedan träffas vi för att spela in och låten blir galen. Det blir tobbes första låt men under dom inspelningsförsök han gjort så blir han grymmare och grymmare. vi ska försöka träffas inom en vecka och spela in. jag har funderat på att skriva och spela in flera låtar under tiden och har börjat att fundera på att kanske börja jobba på min första skiva. de jag vill säga är att om jag hade varigt här hade jag med spänning garanterat väntat på denna nya låt som handlar om hur alkoholen fuckar upp en. mer kan jag inte säga nu. hoppas ni håller ut. kommer bli fetaste låten.


sen så inträffade det igen. bilen fick bärgas till verkstad den startade inte.

 

 

pusspåre


HÅLLER PÅ MED NY Låt

nu spelar vi in för fullt och snart släpps en ny låt. jimmyh och tobbe :) håll ut snart kommer den pusspåre

jag hörde ett rykte

jag hörde ett rykte som sa jimmyh fixar ny låt idag.  fint rim va. haha. snart åker jag till väsby så möter jag tobbe där. han var förskyld så någon låt tillsammans lär det inte bli men skriva lite kanske vi kan göra annars så börjar jag på min nya låt antingen pappa eller förortslivet. det är annu oklart men hur som helst ska jag börja med en låt och vem vet. den kanske är klar ikväll?

pusspåre


vad sägs om ny låt?

imorgon ska jag med andrea till hennes tandläkare seddan mysa med henne tills efter midagen. sedan tänkte jag åka hem och försöka mig på en ny låt men frågan e vart ska jag börja`?

1: förortslivet
2: alkoholism
3: pappa
4: dödsångest

vilken av dessa låtar vill ni att jag ska börja med? har lite besluts ångest hjälp mig?

pusspåre


vart tog ögonbrynen vägen?ja nu när jag tappat istort sätt allt hår på huvudet så började jag tappa mina ögonbryn. jag hade tappat så mycket så det såg välldigt konstigt fram så då tog jag bort hela ögonbrynen istället för att gå och vänta på att dom ska försvinna för de händer ju tillslut iaf. men nu har jag tappat hår överallt på hela kroppen inte allt hår än men överallt på alla kroppsdelar så finns det fläckar utan hår utom under armarna. men de kommer nog snart det med. ögonfransarna sitter också kvar men det är bara en tidsfråga. känner hur min kropp sviker mig med alla sjukdommar men de e bara att välja ska jag BRYTA IHOP ELLER BITA IHOP? bita ihop tycker jag låter bättre. det är bara kämpa. just nu känner jag att min adhd inte sammarbetar med mig är fruktansvärt rastlös och uttråkad. blie snart galen men ska hålla mig i skinnet. pusspåre

nu drar vi

till max och träffar han och angelica. pusspåre

Nya prylar

detta är mys. ny mick, mickstativ och puffskydd. ställde upp keeboarden lite fint också.

så nu ska jag producera mera. hinner inte skriva mer nu men nu har jag iaf köpt allt jag behöver så nu har ni flera låtar att se fram emot. pusspåre

ny köpt

har köpt ny mick, mick stativ och puffskydd idag. nu letar jag beat. skriver senare och lägger upp bilder. pusspåre

efterlyst

hittade ingen större bild men hur som helst tittar jag på efterlyst. idag har jag, mamma, pappa, syster och andrea varigt och grattiat min kusin wilma som fyllt 9 år. imorgon funderar jag på att åka in till stan och köpa mick, stativ och puffskydd så man har något att göra under lovet :) men nu ska jag ägna mig åt tven. pusspåre


måste vara världens sjukaste hörlurarvar i stan igår och köpte dessa hörlurar, jag hade på 30 % av ljudet och 100 % är ju max. på 30 va det galen bas och skit nice ljud och högt var det. på 50% va ljudet för högt. på 80% hade jag i en sekund innan jag han reagera och sänka trodde mina öron skulle sprängas. sjukt galet ljud. fick även penagr igår så snart ska det införskaffas ny mick, stativ och puffskydd :) pusspåre

vattenfylld lungsäck                                             ( bild lånad av google )


japp igår va de ju inte riktigt någon toppen dag. under dagen på jobbet va jag riktigt seg och jobbade inget alls kände mig slöa och de kändes inte riktigt bra. jag åkte till rickard efter jobbet då kände jag hur det stack till i hjärtat. kroppen vek sig och jag tänkte inte så mycket på det trotts att det gjorde fruktansvärt ont. sedan när jag var hemma stack det till igen. jag började undra men struntade ändå i det. när jag var med anden senare på eftermidagen kände jag hur det högg till och jag kunde knappt stå upp. de kändes som någon långsamt tryckte in en kniv i hjärtat. jag åkte hem och tog det lugnt. när jag satt i soffan så kom plötsligt en konstant ihållande smärta i venstra delen av bröstet. när jag satte mig vid datan började det bli trögt att andas och min venstra hand hade domnat bort. jag gick ner och sa de till mamma och pappa, vi satt i soffan och jag försökte ta det lugnt men de började trycka i hela bröstet och jag kände hur hjärtat slog hårt, öppnade dörren för att få luft och mamma ringde 112. sedan fick jag prata med tjejen på larmcentralen. till en början hävdade hon att det inte var nått fel på mig. men efter att jag berättat allt så skickade dom en ambulans. pulsen låg på 98 och blodtrycken va uppe i 160-170 tror jag. men kroppens upptagning av syre var normal så varför jag knappt kunde andas var ett mysterium. men jag sattes i ambulansen där dom tog ett ekg som inte var så illa, inne på sjukhuset hade egt kraftiga störningar, vad dom kom fram till med det fick jag aldrig reda på. sedan skickades jag på röntken och sedan tog dom blodprov. vad blodproven sa fick jag inte heller reda på men tydligen så hade jag vatten i lungsäcken. de kan man heller inte göra någonting åt. läkarna trodde att det kunde vara en ångestattac men dom har aldrig varigt så. så eftersom jag har vatten i ena lungsäcken så kan detta upprepas med det finns inget att göra åt det. fick iaf komma hem vid halv 2 i natt men idag har jag varigt ledig och ska vara det imorgon också. nu ska jag åka till andrea och bara ta det lugnt. har köpt nya hörlurar idag iaf och fått pengar så jag kan köpa ännu fler grejer till hemma studion. men nu ska jag vidare. pusspåre

Jimmy på sjukhus

Hallå hallå!
Blir ett lite annorlunda inlägg då Jimmy ligger på sjukhus, det är då jag, Andrea, Jimmys fästmö som skriver.

Jag är tyvärr inte super uppdaterad själv, men jag ger er den info jag har.

Vid 8 tiden åkte han in med ambulans till KS då han under längre tid klagat över huggande smärtor i hjärtat och nu även började känna vänsterarmen domna bort.
 Väl inne där tog de EKG som tydligen visade flimmer, mer vet jag inte.
Vid 10 fick han komma in på röntgen för att ta bilder där, resultaten har han ännu inte fått. Ytterligare röntgenbilder togs, då från sidan, för att få en bättre vy av lungorna.
De misstänker att hans lungor är vattenfyllda, något som jag inte alls förstår. 
 De har nu tagit prover som han kommer att få svar på runt halv 1, och om han får komma hem då eller behöver stanna på observation vet vi inte just nu.

Han är inte döende. Jag har pratat med honom ett par gånger och han låter okej, men trött.

Det är väl i princip allt jag vet.

Jag har inte fått möjligheten att hälsa på honom då han legat i något övervakningsrum hela tiden, om jag uppfattat det rätt.

Som tur är, är ju han och hans familj betydligt lugnare än vad jag är. De åker ambulans och tycker det är helt normalt medans jag ballar ur totalt.

Men, nu ska även jag försöka få lite ro i kroppen så att man kan somna någon gång.

Ha det bra!

kommentarer kontrolleras innan publicering

alla hatiska, kränkande och alla övrigt idiotiska kommentarer kommer att raderas innan dom publiceras på bloggen. så har ni nått idiotiskt att säga så är det inte en så stor idé med tanke på att jag raderar den direkt och inte tar åt mig ett skit av de ni säger. ända anledningen till detta är att det här är MIN blogg och jag tänker inte tiillåta att ni skräpar ner den. hur mycket det här än provocerar er till att skicka idiotiska ANONYMA kommentarer så kommer jag inte ta åt mig och tänk på att ni ALDRIG ÄR HELT ANONYMA DÅ JAG SER ER IP-ADRESS DÅ NI KOMMENTERAR.

så nu vet ni. tack för alla fina kommentarer. pusspåre


snart inget hår på hela kroppenja så mycket har jag kvar av mitt ena ögonbryn. märkte igår att jag tappat hår utanför de man har på huvudet. så nu har håret på ögonbrynen börjat försvinna. jag har börjat tappa fläckar med hår på armarna och runt om mannens käraste ägodel, ja just det precis där. men detta att jag tappar utanför huvudet betyder att jag har den värsta av sjukdommarna alopeci. jag har alopecia universalis och det innebär att man tappar ecakt allt hår på hela kroppen. de i öronen och näsan också. vilket innebär att han kommer vara konstant förskyld då man inte har något som skyddar i näsan från dam, smuts och bakterier. trode bara jag skulle tappa på huvudet men sjukdommen har tagit över. hade inte räknat med det här men vad ska man göra? pusspåre

nu har sjukdommen tagit över

är sjukt depprimerad hade inte förväntat mig det här. sjukdommen har tagit över totalt. fan fan fan. men måste äta skriver senare ikväll. pusspåre

tackni är underbara. tack för alla fina kommentarer ni gav mig för senaste låten. mamma skickade ett jätte fint mail till mig när hon hört demon men hon har ännu inte hört hela låten men det känns som att de kommer bli bättre mellan oss nu och då har jag ju uppnått det jag vill och att ni är helt sjukt bäst och ger mig så underbart många och fina kommentarer är ju bara ett extremt stort plus. ni får mig att vilja fortsätta med det här men även att man hela tiden känner små förbättringar motiverar mig. snart ska jag köpa lite nya grejer så det blir ännu bättre. ett välldigt stort tack till alla er som kommenterat. pusspåre

Jimmyh - mamma

Vers 1

Mamma jag älskar dig. Det är dags att börja om släppa allt bakom sig och börja ha kontroll, mamma vi är mor och son. Låt oss leva så genom livets år. Mamma förlåt för hur jag behandlat dig men kan inte skylla allt på mig. vi har lika mycket med det här att göra. Men nu vill jag släppa allt och låta dig höra mamma jag älskar dig förlåt för allt jag gjort.  De ska inte upprepas och jag har vuxit upp. Men vi går tillbaka till när du bara grätt soc låste in mig och inget kändes rätt. Sedan när dom tog dig ifrån mig satte mig i fosterfamilj vad fan höll dom på me. Snacka massa skit utan någon fakta jimmy du får inte träffa mamma och pappa. Fan jag rev hela huset utan snack tillbaka till psyket. 4 månader gick innan dom släppte mig. tillbaka till friheten mamma älskar dig. Sedan växte jag och började supa, alkoholförgiftning fick mig att sluta. Kännde att livet hade mer att ge vill aldrig att ni ska behöva se de nå mer.

Reff:  x2

Mamma de jag ville få ut, kommer alltid älska dig. Ingen mera skit ska få drabba dig. Jag har gjort många fel men inget jag kan ändra på tänk om de ändå vore så. Men inga problem går att lösa vi måste börja om och sluta tiden slösa. De vi gör nu blir inget bättre av måste idag börja ta nya tag. Mamma jag kommer alltid älska dig förlåt men jag tappa all respekt för dig, de är något jag försöker ändra på men vilken väg ska jag gå.

vers 2

Nu är det nog dags att tacka för mig mamma hoppas att allt löser sig. Inget jag vet men mycket jag hoppas på mamma hjälp mig att rätt väg gå. Mamma du betyder mycket för mig har så svårt att säga de till dig. När du hört denna låt hoppas jag du fattar älskar er mamma och pappa


ja då va en ny låt klar. kommentera så fingrarna glöder. pusspåre


mamma

mamma jag älskar dig. har nog aldrig fått fram det då jag ahr svårt att prata med dig men nu har jag hittat ett beat och ska precis börja skriva en låt text till dig mamma. jag hoppas jag kan få fram det jag känner och att du kommer lyssna på den låten. hoppas det för oss närmare varandra. jag älskar ju dig mamma <3pusspåre

Ny låt på g med anden
igår så satt jag och anden och hittade ett super skönt beat och började skriva texter. första versen är klar och nu idag så ska jag skriva på min vers sedan ska vi fixa reff och spela in så exakt när låten är klar vet jag inte. men hur som helst så är den nu igång och vi kämpar så mycket vi kan men vill inte stressa för då blir det inget bra. så låten kommer när den kommer men borde absolut senast släppas om en vecka. vad låten ska heta är ännu oklart men temat är inlåst. mer än så säger jag inte. de får ni höra :) nu ska jag kanske hitta ett annat beat och skriva en text till en annan låt men får se hur bra det går. hur som helst så släpps en ny låt snart. är det inte fantastiskt?

pusspåre


det är med stolthet jag ger er fingret

detta samhälle, denna diskriminering, detta rätts system, denna så kallade vård.

ni kan fan inte lösa några problem utan att ta reda på vad dom kommer ifrån, när ska ni lära er? om en kille e stökig i skolan så är han bara knäpp? ta reda på varför han är stökig istället. om någon slår ner någon så dömmer ni dom utan någon fakta. ta reda på varför han slåg ner han istället. sätta ungommar i fosterfamilj eller ungdoms anstalt funkar tills dom kommer hem igen då fortsätter allt. när ska ni lära er hur världen funkar?

om en vuxen människa som har barn är alkolist då försöker man bara hjälpa barnet. hur ska barnet någonsin kunna må bättre om föräldrarna fortsätter dricka? sen när barnet själv börjar supa så är det bara barnet som får hjälp. självklart ska barnet få hjälp men de kommer aldrig bli bra så länge ni inte löser hela problemet. så jävla trätt på detta jävla system vi lever i.

jag har en kompis som nyligen skapat en blogg. han gjorde det inte frivilligt. det var blev tvingad att börja blogga av socialen och bup (barn och ungdoms psykiatrin)

bloggen handlar om hans liv som kleptoman. han går på möten om det 3 dagar i veckan och målet med bloggen är att se vad allmänheten tycker om hans beroende av att begå kriminella handlingar och att komma bort ifrån det livet. men sjukdommen fungerar precis som alkoholism. du känner suget av att sno sen när du gjort de får du kicken. han är då precis som en alkoholist han vill sluta sno men ändå inte. och dom säger att han är i förnekelse stadiet. precis som mig så rappar han, dock har han hållt på mycket längre men vi ska snart göra en låt tillsammans.  han kallas anden och bloggen hitar ni genom att klicka här 

hoppas du tar dig ur det här anden. jag ska göra allt jag kan för att hjälpa dig om det går och du vill. kommer alltid ställa upp. kärlek till dig broder.                                                 bild på anden

pusspåre 

satans jävla bil jävel

japp på väg hem till andrea lät bilen välldigt konstigt. de här låter väll extremt sjukt men de lät ungefär som om man bröt nacken av nån. tror du inte man blir chockad när de ljudet bara kommer så plötsligt och låter högt. men jag körde vidare en liten bit och lämnade min bror på ulriksdal station. när jag öppnade motorhuven såg det ut som sist, halva remmen gick av. alltså yttre lagret på remmen men sen kollade jag på drivknuten. skydds mattan under var helt trasig och de såg ut som att den typ hoppat ur. då har den troligen slagit sönder remmen och så hoppade gasviern halvt ur så om nu drivknuten gått sönder så kommer de här kalaset bli hur jävla dyrt som helst. glad att jag slipper betala men tycker lite synd om pappa. så nu sitter jag här utan bil. känner mig välldigt naken. tur att man har bärgarförsäkring så man slipper betala för det iaf. men men, vi får se när bilen är klar och hur mycket det kommer kosta de återkommer jag med. pusspåre

brist på tid

jobba, träffa andrea, skriva låtar, hitta beat, spela in, spackla högtalarlåda, träffa kompisar och framförallt sova. hur i helvete ska jag hinna med allt detta. kan bara säga att jag och anden inte han få ihop nått så vi ska träffas på onsdag och försöka skriva ihop en låt och spela in hoppas verkligen vi får tid och kan koncentrera oss på det. men nu ska jag åka hem till andrea och mysa med henne. skriver när jag är där. pusspåre

förhoppningsvis ny låt ikväll

nu sitter jag och väntar på att anden ska komma hem så ska vi hem till han och hämta mixer mick och sådant så förhoppningsvis får vi ihop en låt under dagen som kan släppas under kvällen. lägger upp den på bloggen direkt när den är klar. pusspåre

åh nej jag blir inte dissad

hur ska jag klara mig? nu e de så här att den lilla roliga skojjare som skrev till mig på msn nyss tycker att jag är dåligt på att rappa. jobbigt? nej jag kan fan inte sluta skratta. han har inte "tid" att dissa mig. han var rätt rolig på datan fakiskt. men nu e jag rätt besviken när han uttryckte sig bakom skärmen men inte har "tid" att skicka mig en diss låt? kan problemet va att du saknar studio? beat? och hjärna?

har du nått att säga så kan du ta och skicka en diss till mig.

jag sitter här och väntar på dig. vad roligt vi ska ha. hahaha idiot.

pusspåre

shysst hylla

tjenare. sov inge vidare i natt. somnade inte förens halv 2 men hur som helst så ska jag och pappa sätta upp några hyllor i mitt rum snart så då har man lite att göra sen måste vi byta olje filter på min bil idag också. mycket att göra. men ni får en mer detaljerat uppdatering senare. pusspåre

jag älskar dig

Andrea, jag älskar dig otroligt mycket. Du är så helt underbart perfekt för mig. När vi träffades så var jag helt förstörd men du lyckades. Du hjälpte mig att ta tag i mitt liv. Sedan dess har jag aldrig hamnat i bråk och aldrig behövt kolla vem som går bakom mig. Hade jag inte träffat dig så hade nog mitt straffregister varigt långt nu. Så fort jag blivigt så arg att jag vill slå ner någon så har jag tänkt på dig. Utan dig hade jag nog inte suttit här nu. Jag hade nog själv varigt kanska sönderslagen och delat ut många slag. Jag vill att du ska veta att utan dig hade jag aldrig börjat praktisera och sköta mig. Utan dig hade jag aldrig kommit hem på kvällen. Utan dig hade jag aldrig brytt mig om vilket sätt jag får tag på pengar på. Du har hjälpt mig att bli en laglydig människa. Du har hjälpt mig att inte ha så mycket aggresioner och att bli en betydligt lugnare och trevligare människa. Jag är glad att du tog den tid som krävdes och la ner all den energi du gjorde för att få mig på rätt spår. Jag skulle knappt vilja veta vart jag hade hamnat om du inte kom in i mitt liv. Andrea jag älskar dig!
Pusspåre


hemma idag

det här är ganska sjukt. trodde inte kroppen kunde bli så slut som den var igår kväll. jag satt med datan i knät i sängen och skrev i bloggen tror jag. och under tiden jag sitter och skriver så somnar jag. asså jag låg inte ens still. jag lixom halv satt upp och skrev så bara somnade jag. så andrea väckte mig på morgonen och sa att jag somna med datan i knät. tycker de e rätt sjukt för jag va inte ens trött. kände mig inte trött iaf men kroppen var ju helt slut och det sved i ögonen. det svider fortfarade i ögonen och jag har välldigt ont i magen. så idag har jag varigt hemma från skolan måste ju ringa dit också så jag får mitt studiebidrag. hur som helst så ska jag och andrea åka till väsby idag så får vi se vad vi hittar på under helgen för nu är vi ju faktiskt lediga på helgerna. skönt det men nu ska jag fortsätta att vänta på henne. pusspåre

tjockt slut

är helt slut. sover piss dåligt och idag har jag jobbat hur hårt som helst. på ett sätt e de skönt att det bara är skola imorgon men på ett annat sätt vill jag jobba. hur som haver så har jag mer tid för bloggen imorgon så då får hålla er lite uppdaterade och så. men nu ska jag försöka sova.

pusspåre

tjockt slut

är helt slut. sover piss dåligt och idag har jag jobbat hur hårt som helst. på ett sätt e de skönt att det bara är skola imorgon men på ett annat sätt vill jag jobba. hur som haver så har jag mer tid för bloggen imorgon så då får hålla er lite uppdaterade och så. men nu ska jag försöka sova.

pusspåre

typ ett jävligt provisoriskt mick stativ

ja micken har ju glappat hur mycket som helst men lite smart va jag så jag tog bort adaptern som siter i mikrofonen och ena kabeln var nästan helt av så jag gick ut och lödde ihop det och sen när den glappar lite vill jag ju kunna hålla micken stilla. ha råd med mickstativ nej? silvertejp? ja :)

kolla min extremt smarta lösning på ett garanterat billigt mickstativ dock välldigt provisoriskt.

 

en gammal trasig lampa och silvertejp. funkar faktiskt. dock måste lampan sitta fast i lådan som den gör på bilden för att den inte ska välta. men nu ska jag koncentrera mig på låttexter och beat. kanske får en låt klar idag. pusspåre


när jag har pengar

så fort jag har tillräckligt med pengar tänkte jag införskaffa lite nya grejer till "studion" jag lägger upp bilder.

ny mick.pris: 795 kr

puffskyddpris: 295 kr

stativpris: 350 kr

totalt: 1440 kr

men dessa saker får vänta dock köper jag dessa hörlurar så fort jag får pengar alltså om typ 2 veckor.

och så vill jag tacka min bror för att han kom med startkablar idag då min bil inte startade. men nu ska jag sova. ska upp 5 imorgon. pusspåre


de sliter på kroppen

tjenare. har jag legat hemma med feber sedan torsdag. nu är jag frisk igen och har börjat jobba igen. jag sov 4 timmar i natt och så har jag jobbat under dagen. jag har redan börjat få påsar under ögonen och min kropp skriker efter sömn.  de sliter på kroppen.

jag har börjat fundera ut låttexter till flera låtar och om jag lyckas hitta nått shysst beat så  kan det bli så att en ny låt släpps redan imorgon. så det KANSKE kommer en ny låt imorgon annars så kanske jag publicerar flera låtar samtidigt får se hur det blir med den saken. hur som haver så mår jag väll ganska bra förutom att jag är sisådär halv stressad och slut i kroppen. men jag hoppas på att hitta rutinerna igen och kunna må bättre.

TACK TILL ALLA ER SOM GETT MIG KRITIK OCH BERÖM FÖR MINA LÅTAR. FORTSÄTT MED DET SÅ BLIR LÅTARNA FLERA OCH BÄTTRE.jag älskar den bilden. för er kanske den bara säger att jag står och rappar men för mig säger den allt bakom musiken. att sitta och skriva texter. känslan av att få texten och beatet att hänga ihop och den sköna känslan att få lätta lite på sina känslor.

pusspåre


jag är ledsen

tyvär blev det ingen ny låt idag. har inte haft tid och har bytt motor på min mini cross istället. men har inte tid att skriva pusspåre


letar beat

letat beat hela dagen. hittar inte riktigt nått jag tycker passar till nya låten. hoppas jag hittar imorgon så jag kan leverera en ny låt till er. håll ut. de kommer. pusspåre

pappa knasboll

i morse vaknade jag av att de lät förjävligt. de sprutade vatten på mitt fönster. pappa hade ställt sig på stegen och tagit fram högtryckstvätten för att väcka mig och andrea genom att spruta vatten på förnstert. shysst va? han e bra knäpp min pappa. så jag drog upp fönstret och gav min mördarblick. andrea öppnade fönstret och sa en vacker dag får du igen. och de vill jag lova :)

hur som helst så är jag sjuk, har feber och ont lite här och där så imorgon är jag ledig och då blir det till att spela in flera låtar. de  e ju tydligen kanelbullens dag idag så andrea står och bakar för fullt ska bli gott med lite bullar. bara ätit mackor till frukost och är inte hungrig så undrar vad som är fel på mig men men. nu får ni se till att ha det bra och gå med i min grupp på facebook den heter jimmyh. pusspåre


feber

ja nu sitter jag här och tråkar. letar lite beat och så. men jag ahr feber så har inte mycket ork till att göra nått och är inte på så br ahumör men imorgon ska jag försöka få ihop en låt.ska införskaffas. så de e bara vänta på nya låtar för de kommer. har ingen lust att skriva nu e rätt irriterad men pusspåre


nikotinbrist

tjenare människor. vet inte om jag fortfarande har feber men hur som helst hade jag inter fått i mig mer nikotin än en snus idag så jag började bli rätt otrevlig men som tur var så kunde jag köpa cigg och nu mår jag väll lite bättre fortfarande lite små irriterad men de får funka. måste kolla febern också snart men annars är det nog bra. får uppdatera lite vettigare sanrt. pusspåre

ofrivillig skinnhead

tror inte att jag har alopecia areata. jag tror jag har alopecia totalis. vid alopecia areata tappar man fläckvis hår på huvudet med håret kommer tillbaka och sendan blir det andra fläckar. jag har under 4 månader gått från att ha fullt med hår med ytterst små fläckar på huvudet till att nästan inte ha ågon hår alls.

den här bilden är tagen för 1 månad sedan.den här bilden är tagen idag.som ni ser har jag knappt något hår alls. jag har lite kvar runt om öronen men det är nu kortare än "allt" annat hår vilken innebär att jag kommer tappa det också. och om man ska utgå ifrån bilderna så kommer jag vara helt skinnhead inom en månad. igentligen skulle det vara riktigt skönt. då slipper jag iaf raka skallen och så är det snyggare att va helt skinn än att ha en fläk hår här och en där. ja så ser iaf min huvud ut nu. pusspåre


nu blir det inlåst

ska se på tv4 på inlåst och se vad det är för skit. dom som är med lär få men för livet av att sitta inlåsta. hur mycket det än hjälper folk att inte bli kriminella så kommer dom må piss av att sitta där. vissa kanske slutar med sin kriminalitet och slipper sitta inne på riktigt men dom som fortsätter va kriminella kommer bara må sämre. och dom som lärt sig något efter en vecka ska behöva sitta 3 månader. är nästan säker på att det kommer plåga dem alla. men nu ska jag se vad det är för nått. kommer nog prata mer om det här senare. pusspåre

jag är sjuk

ja nu sitter jag i soffan hos andrea. kollade bara för säkerhets skull om jag hade feber och det hade jag. har kallsvettats och mått illa sen igår kväll. sov knappt i natt och blodsockret gick som en begodalbana i natt så jag fick inte sova alls. sov 4 timmar men under tiden vaknade jag och käcka för att jag var låg. när jag vaknade klockan halv 6 klädde jag på mig sen började jag hosta så jag höll på att kräkas så låg på toa innan pappa ringde min chef sen gick jag och la mig igen. men iaf så ska jag inte tynga mig själv eller er mer nu. sitter och glädjer mig åt att jag hittade ett par fina hörlurar till min "hemma studio" som var ett bra märke och dessutom billiga.

det är alltså ett par Sennheiser HD201

kostar endast 260 kronor. så jag vet vad som händer när jag får pengar :) men nu ska jag fortsätta vila pusspåre


RSS 2.0