BupEn bild på en av mina mickar.

Vad händer? Jag har många läsare nu men det är ont om kommentarer. Det är ju mycket roligare när ni kommenterar.

Kom hem till en tom lägenhet idag. Andrea och Elvira är hos Elviras mormor och hälsar på eftersom att dom var på baby sim i solna idag så passade dom på att träffa henne eftersom att hon bor där. Men nu ska jag inte sitta och skriva om vad Andrea gör, de får ni läsa om på hennes blogg.

Firade denna lill lördag med att äta lite oxfile.

Riktigt så var det inte. Det fanns oxfile kvar sen i helgen så jag fick äta upp den men det är inget jag klagar över.

Det händer hur mycket som helst men jag har svårt att greppa vad jag ska skriva om.

i förrgår kom min mamma och pappa hem ifrån Thailand så igår bjöd vi dom på 3 rätters. det var trevligt och Andrea hade bakat en super god blåbärs paj.

Nu kom jag på vad jag skulle skriva om.

BUP Barn och Ungdoms Psykiatrin

Min Adhd medicin (Ritalin) började ta slut så jag ringde till bup igår och sa som det var. Hejsan, min medicin börjar ta slut, jag har fått en ny läkare som jag inte träffat än men undrar om hon kan skriva ut nya piller till mig.

dom sa att min läkare var på semester men att en annan läkare skulle skriva ut ett recept och sen skulle dom ringa och säga till så jag visste när jag kunde hämta ut det. Allt verkade jätte bra sen så ringer receptionisten upp mig.

Hon: hej enligt våra uppgifter så ska du ha medicin så det räcker till nästa återbesök.
jag: Jaha men nu har jag inte det så ni kan väl skriva ut?
hon: nej tyvär jag säger bara vad läkaren sa till mig och jag kan inte göra något.
Jag: menar du seriöst att jag ska gå utan medicin?
Hon: Ja tyvär det får bli så.
Jag blev rätt så frustrerad men visste ju att det inte var hennes fel så jag sa trevligt hejdå.

Sen ringde jag min mamma och bad henne ringa till bup och fråga vad i Helvete dom håller på med.

Mamma ringer och samma person som sa till mig att det INTE gick att göra något lovade henne att en läkare skulle ringa henne under dagen.

Träffade pappa på jobbet och berättade allt och då åkte han till bup för att prata med dom.

Han frågade vad fan dom höll på med och så sa han det bästa.

"Jag tackar för hjälpen och måste säga att jag är väldigt glad att det inte är ni som tar hand om min sons diabetes för då hade han nog varit avliden nu."

Min medicin är väldigt beroendeframkallande och jag klarar mig inte utan den. Jag skulle seriöst inte gå ut om jag inte fick min medicin. Man får så sjuk abstinens som knappt går att handskas med.

Min medicin räckte inte alls tills nästa återbesök dom hade räknat fel på 10 dagar och skulle jag vara utan medicin i 10 dagar så vet jag inte hur det skulle sluta. Tack och lov så kommer min läkare tillbaka från sin semester på måndag och jag ska då få ett nytt recept.

Jag blir så less på dom. Inte första gången man bråkat med dom heller........Nu kommer Andrea och Elvira hem när som helst så jag ska mysa med dom.


Pusspåre

Jimmyh - Tillbaka till min gata

Tillbaka till min gata.

Jag har ju som sagt flyttat, och inte bara flyttat till en egen lägenhet utan jag har ju även flyttat ifrån upplands väsby. Bytt komun och för första gången i mitt liv flyttat. När jag tänkte efter tyckte jag att det hade hänt så mycket på min gamla gata så att den behövde en egen låt. Här är resultatet.Text/ lyrics för Jimmyh - Tillbaka till min gata

(reff x2)

Jag åker tillbaka, tar bussen här ifrån, 529an tillbaka dit jag kommer från. Till mitt gamla hus där jag växte upp, där livet var en dans och där livet va tufft.

(vers 1)

Låt mig åka tillbaka till min gamla gata, minnas gamla saker och hur allting starta. Tillbaka till gatan där jag tog mina första kliv. Till den platsen jag startade mitt liv. De va 19 93 en vacker sommardag, jag kom hem från bb och började sjukt bra. Julen 94 låg jag på sjukhus, farmor va där familjen va hemma och fira jul. Jag fick diabetes och va nu kroniskt sjuk min broder fick hjärtfel vår situation va sinnessjuk. Utskriva från sjukan tillbaka till vår gata båda gick på medicin så våra liv starta. Kanyler i kroppen kände mig som en knarkare först nu som jag förstår att de gjorde mig starkare. Men vi åker tillbaka igen, jag tog av mina stödhjul och ramla om och om igen.

(reff x2)

Jag åker tillbaka, tar bussen här ifrån, 529an tillbaka dit jag kommer från. Till mitt gamla hus där jag växte upp, där livet var en dans och där livet va tufft.

(vers 2)

Tillbaka till min gata där alla åkte skate board, byggde hopp och ramper jag minns det som igår. Men en dag tog det bara tvärstopp grannen på gatan blev sjuk och gick bort. Vi rev våra ramper, förlorade vårt hopp, åh har inte stått på brädan sen dagen du gick bort. Vila i frid, jag saknar dig än idag, hoppas du har det bra du va bara ett barn. livet var hårt och jag lärde mig det då, men som grädde på moset togs jag där ifrån. En jobbig dag socialen var och hälsa på jag sattes på psyke och kom inte därifrån. Jag var ett barn och börja hata systemet. Jag fick aldrig hjälp, dom förstod inte problemet. Allt jag ville var att komma hem. Makten låg i deras händer dom sa bara sen.

(reff x2)

Jag åker tillbaka, tar bussen här ifrån, 529an tillbaka dit jag kommer från. Till mitt gamla hus där jag växte upp, där livet var en dans och där livet va tufft.

(vers 3)

10 år gammal, inlåst på barn psyk, en hård tid i livet då jag både fick och gav stryk. Men det va dags att flytta därifrån till en jour familj som låg långt därifrån. Efter flertal möten, utbrott och kaos, fick vi viljan igenom och jag fick komma hem trotts allt. Och du måste tro mig min gamla gata, det har aldrig vart så skönt att få komma tillbaka.  Jag minns alla gånger jag var sömnlös, träffade Matilda och natten blev tidlös. Jag saknar den tiden men vill inte tillbaka, du blev min lillasyster och de kommer du alltid vara. Tiden gick och du flytta därifrån, efter ett tag gjorde jag lika så. Mina föräldrar bor kvar men jag har flyttat därifrån. Men jag åker tillbaka. Till min gata där livet starta.

(reff x3)

Jag åker tillbaka, tar bussen här ifrån, 529an tillbaka dit jag kommer från. Till mitt gamla hus där jag växte upp, där livet var en dans och där livet va tufft.

(vers 4)

Jag har flyttat till min egna gata, här i mitt tegel hus där min dotters liv starta. Jag ska göra allt för att hennes liv ska bli lättare, vinna alla strider för att göra hennes liv bättre. Jag ska lära henne att kriga på, och om de blir svårt ska hon veta vart sin pappa står. Jag älskar dig min dotter snälla lova mig att kämpa på. Kämpa på när livet är hårt.

(reff x2)

Jag åker tillbaka, tar bussen här ifrån, 529an tillbaka dit jag kommer från. Till mitt gamla hus där jag växte upp, där livet var en dans och där livet va tufft.
Som vanligt ber jag er alla som gillar låten att lägga upp den på eran blogg. I eran logg på facebook och överallt.


Pusspåre

Jag har kommit långt, jag har lyckats i livet

Helt sjukt glad idag. Klockan ringde klockan 5 i morse och jag vaknade och var glad. Det började med att jag vaknade halv 5, kollade på klockan och bara njöt av att kunna sova en halv timme till. Gjorde allt jag skulle och sen gick jag till tåget. När jag satt på tåget var det som att jag kände mig lyckligast i världen fast jag inte hade någon speciel anledning till det.

Men jag tänkte lite snabbt på den 3 minuter långa tåg resan jag hadde. Jag har världens bästa familj. Vi har en lägenhet och jag har ett jobb som jag verkligen trivs med.

"jag har kommit långt jag har lyckats i livet, jag är inte miljonär men har familjen bredvid mig"

Jag är inte miljonär och jag blir inte ett dugg lyckligare av pengar. Jag älskar att gå till jobbet på morgonen. Jag älskar att få komma hem när jag jobbat klart. Jag älskar min familj och jag älskar mitt liv. Är helt enkelt bara hyper glad idag.


Läste en kommentar om att en tjej hade skrivit om mig på sin blogg för att hon gillade det jag skrivit på bloggen och gillade mina låtar. Sånt gör mig ännu gladare! Jag fick sluta 2 timmar tidigare idag och blev ännu gladare! Jag är bra lycklig jag!

Nått som gör mig ännu mer lycklig är att min låt "bokstavsbarn förevigt" Snart har 4 000 visningar. Det är låten jag gjort med flest visningar!
Denna låten kanske inte har så himla glad text men jag blir ändå glad av låten för den ger mig ännu mera styrka!Pusspåre

Musik det bygger man av glädje

Magsjuka, Gangster rap och låt texter.

I måndags var jag på jobbet som vanligt och när jag kom hem så mådde Andrea inge vidare. Jag vaknade 20 i 12 på natten av att hon låg och spydde. Vilket betyde att jag fick stanna hemma från jobbet både igår och idag för att ta hand om Elvira. Andrea mår mycket bättre nu och Elvira verkar lite medtagen då hon sover väldigt mycket mer än vanligt.

Jag har umgåts med Elvira så mycket jag kunnat och även servat Andrea allt hon velat ha. Sprungit och handlat och allt vad jag gjort.

Men eftersom att både Andrea och Elvira sovit väldigt mycket så har jag passat på att skriva låtar. Jag skrev en låt idag som är helt färdig skriven och den har ett underbart gitarr beat. Den låten tänker jag spela in nu på söndag. Vilket betyder låtsläpp på söndag!

Sen städade jag köket och höll på lite i lägenheten. Sen fick jag ett ryck och skrev en låt till som nästan är helt klar. Fattas några rader på sista versen bara sen är den låten också klar. När den spelas in får vi se.

Jag har en del bilder på kameran som jag inte kan ladda in i datan eftersom att kamerans batteri är slut och jag hittar inte laddaren.

Men jag har bilder från när hon hoppade i hoppgungan. Det tycker hon är riktigt roligt.

Men nu är blogg.se inte på min sida så jag kan inte ladda upp några nya bilder. Får se om det går med någon ur arkivet då.Det gick och man kan ju inte kolla på den här bilden utan att lee. Inte jag iaf.

Sen så har ju Hiphop gruppen Kartellen släppt sin skiva som dom sa skulle släppas i sommras. Lite fördröjning där men Nu har jag beställt skivan och jag hoppas att den var värd att vänta på. Ska se om jag lyckas ladda upp bild på skivomslagetYes där har vi det. Rosa omslag till Gangster rap? Känns lite underligt men det är bara dom 1 000 första ex:en som är rosa för det är lmt ed. Så det är tydligen några extra grejer med när man beställer. Ser iaf fram emot att få höra alla låtarna och kunna pumpa dom i ipoden sen.

Klockan börjar bli mycket och jag ska upp klockan 05:00 imorgon för att ta mig till jobbet så vi får höras!

Pusspåre

Ni är för underbara


Jag vill börja med att tacka för alla fina kommentarer om låten till Andrea och sen vill jag tacka alla som hjälpt till att sprida låten. låten har inte ens legat uppe i 3 dagar och har redan 344 visningar. Den får fler visningar fort vilket är jätte roligt.

Sen här för någon dag sen så loggade jag in på facebook och såg nått jätte roligt.Tro mig att jag fick en chock. Jag har svårt att förstå hur många det är som lyssnar på min musik. Väldigt svårt att ta reda på faktiskt. Så jag utgår ifrån att det är mina vänner och några till.

Denna Maria bor i Göteborg och att någon i göteborg skulle ha en redovisning om mig tycker jag är väldigt ofattbart. Men grymt roligt!

Dock tycker jag att det är lite tråkigt att denna tjej som redovisade om mig inte kontaktade mig. Om någon annan mot förmodan skulle göra något liknande så får ni gärna säga till före eller efter. Jag har inget emot att ni pratar om mig eller min musik. Men det vore kul med kontakt också!


Jag kom inte in på internet i morse så jag satt och fixa lite i bild redigerings programet.Min lilla prinsessa ♥

Sen så har jag faktiskt lovat att länka till en blogg här. Och nu ska jag vara TYDLIG. Om du, vem som helst. Lämnar en kommentar "kan du länka till min blogg" så kommer jag INTE att göra det. Det här är min blogg och ingen reklam sida.

Men om jag hittar en blogg som jag verkligen tycker om så kommer jag att länka. Denna tjej har inte bett om att bli länkad. Hon gick i min gamla skola. Hon såg mig på bussen, började prata med mig på facebook och undrade om hon fick lägga upp min låt till Elvira i sin blogg. Absolut sa jag.

Sen så visade det sig att hon skrev ett helt inlägg om mig och skrev en beskrivning om mig som jag inte ens själv skulle klara av att skriva. Hon skrev det riktigt bra faktiskt.

Och sen anledningen till att jag tänkte länka var att hon skrev så otroligt bra om hur många tjejer tycker att dom är tjocka när dom inte är det. Och jag tycker det är fruktansvärt när smala tjejer tycker att dom är feta. Sen säger man det till en smal tjej och hon säger. Jag är inte smal.

Dessa ramar "vi" byggt upp för hur en kvinna ska se ut är så sned vridna att det är obehagligt. Alla är olika men jag vill inte att en tjej medvetet ska gå ner i vikt för att se ut som ett skellet. Det finns dom som är jätte smala. Äter och äter men inte går upp i vikt. Det är en sak men om du har kurver, Rumpa och tuttar varför försöka bli av med dom?

Blogg adressen till Isabelle har ni här http://beldec.blogg.se/

In och läs med er!

Igår var jag ledig ifrån jobbet. Och det var man ju glad för när man vaknade och tittade ut genom fönstret. Men vi lyckades ta oss till föräldra gruppen som vi skulle till och där fanns det en hyffsat ung mamma. föd 1990. Inte så mycket äldre än oss. Dock var det 5 mammor och 2 pappor bara. Men Mammorna är mamma lediga och papporna jobbar. Så är det.

Idag ska vi iväg på babysim och sen ska vi bjuda Elviras mormor på middag.

PusspåreJimmyh - Varje Andetag

Nu är jag hemma hos min mamma och pappa och har precis spelat in en låt. Har ju inte kunnat uppdatera bloggen med informationen att jag ska spela in men nu är det gjort. Låten är till min underbara värds bästa flickvän Andrea.

Jag hoppas att ni som gillar låten lägger upp den på er egna blogg eller på facebook i eran logg!

Jag älskar dig min underbara Andrea ♥


text:

Jag sa föd mina barn och du tog mig på orden. Du gav mig en dotter som e vackrast på jorden. Baby minns du första gången du sov hos mig, vi vaknade, ja kysste dig och sa att jag älskar dig. Ville inte stiga upp, bara ligga kvar. Hålla om din kropp för du va så underbar. Kan inte fatta att 2 år har gått, snart e de 3 men de är väll vi för gott? Jag vill aldrig någonsin släppa dig. Mitt liv va en katastrof innan jag träffa dig. De fanns folk som ville döda mig som en ängel från himlen kom du ner och rädda mig. Varje dag skulle jag kunna tacka dig. För alla saker du gjort för att hjälpa mig. Vet inte vad jag kan göra för dig. Men jag kommer alltid finnas här för dig.

 

Hör du mina andetag jag tar dom för dig, tar dom för dig tills den dagen dom begraver mig. Åh jag hoppas att hela Sverige hör mig nu för jag älskar dig helt jävla sjukt.

 

Jag trodde aldrig att det här skulle inträffa men jag vet att det är det ända rätta. Minns dagen du sa att du var gravid, jag hade svårt att fatta de gick på så kort tid. Sen den dagen jag fick ett samtal. Jimmy kom hem från jobbet de är dags att föda barn. Fick en dotter riktigt underbar. Men våran familj fick ingen egen start. Bostadsbrist vi fick bo hos din mamma. De funka ett tag men ingen lösning som fick stanna.  Sen fick jag stenen att lätta från mitt hjärta dagen vi gick på visning med mamma och pappa. Dagen efter hade vi köpt en lägenhet, till våran familj de underbaraste jag vet. Det känns så underbart med familjen h c l, att få somna bredvid dig varje kväll.

 

Hör du mina andetag jag tar dom för dig, tar dom för dig tills den dagen dom begraver mig. Åh jag hoppas att hela Sverige hör mig nu för jag älskar dig helt jävla sjukt.

Jag har inte brottom men jag vet att en dag, ska vi resa runt jorden bara du och jag. Först ska familjen bli större och barnen ska bli fler. Sen ska vi kliva in i kyrkan och ett giftermål e vad ni ser. På ditt finger sitter en ring. Om ett par år sitter det en till, Nu är det guld då blir det guld och diamanter, Ett stort jävla bröllop för det blir inga fler chanser.


Hör du mina andetag jag tar dom för dig, tar dom för dig tills den dagen dom begraver mig. Åh jag hoppas att hela Sverige hör mig nu för jag älskar dig helt jävla sjukt.


Pusspåre


Just nuJust nu har vi Anden, Fredde och Annie på besök. Har precis ätit middag och nu blir det nog att slå sig ner i soffan.

Hoppas vi får internet snart i lägenheten!

Pusspåre

Det börjar likna något

1 enda flyttkartong kvar sen är allt upp packat. I den flytt kartonen ligger Andrea´s kamera så jag har inte kunnat ta några bilder på lägenheten.

Gårdagen gick åt till att skruva ihop ett skötbord till Elvira och att skruva ihop hatthyllan. Min mamma och pappa kom hit med en borrmaskin så vi kunde montera hatthyllan. 

Min dotter är väldigt underbar. Vi flyttade på skötbordet, hennes spjälsäng och min och Andrea´s dubbelsäng under tiden hon sov i dubbel sängen och hon vaknade inte. Hon är som sin far. Sover som en stock!

titta själva!I måndags träffade Andrea och Elvira Elviras syssling Robin som nu tydligen har fått rs-virus så Elvira har varit väldigt trött och hostig senaste dagarna. VI får hoppas hon har en förskylning och inte rs.

Pappas prinsessa ♥


Hur som helst så börjar det likna något här i lägenheten. Som jag sa så är nöstan alla kartonger upp packade så det börjar bli lite ordning och reda. Det blir bra som fan det här och imorgon så ska jag till jobbet igen. Då är semestern slut. Det är underbart skönt att det bara tar 30 minuter till jobbet nu och inte en timme som det gjorde innan.


Ett av alla Bokstavsbarn

Jag gick in på bloggen via telefonen igår och hittade en kommentar som gav mig ett leende på läpparna.För det första vill jag tacka för att du läser min blogg och tycker den är intressant. För det andra vill jag säga att allting kommer att lösa sig.

Jag kommer ihåg när jag mådde som sämst. Skolan gick åt skogen och jag hade väldigt många utbrott. Människor sa åt mig att allt kommer bli bra en dag men jag bad dom dra åt helvete. Människorna som sa att det skulle gå bra visste ingenting om hur det var att leva med en diagnos och snackade bara skit. Men det som fick mig att kämpa var att jag hade bestämt mig att allt skulle bli bra en dag. Lite dubbelmoral kanske, Jag vägrade lyssna när dom sa att det skulle bli bra för att dom var ovetande om situationen men ändå var det allt jag tänkte på.

Jag tycker att det är otroligt viktigt att ha mål i livet. Hade jag inte haft några mål så hade jag aldrig kommit hit. Jag började för 5-6 år sedan att sätta upp mål om att inte ha några utbrott. Det var ju omöjligt eftersom att jag inte kunde styra när jag fick dom. Jag kunde ju inte ens hindra dom.

Då fick det bli ett nytt mål. Ta reda på vad som startar ett utbrott och se till att undvika det. Det tar tid men man lär sig till slut. Idag har jag inte haft något utbrott på 3 år. Förut hade jag utbrott 3-4 timmar åt gången vilket var 5-6 gånger i veckan.

Och det ända som fick mig att kämpa mig igenom allt detta utan att ta livet av mig var att jag hade bestämt mig för att en dag skulle jag lämna det bakom mig och få leva mitt eget liv som inte styrs av någon annan.

När jag har bestämt mig så ger jag mig inte. Så är det bara. Jag ger mig aldrig. Jag dör hellre stående än lever ett liv på knä, om ni förstår vad jag menar?

Skolan var absolut inte min grej. I vuxen livet så får man själv bestämma om man vill sitta på ett kontor eller tex jobba som snickare. Alla klarar inte av att sitta på kontor och alla klarar inte av att vara snickare men när man går i skolan så har man inget val. Då ska man sitta vid den där bänken och prestera det som läraren vill. Det funkade inte och jag gick ut skolan med katastrofala betyg.

Det ända jag tänkte på när jag gick i skolan var att jag en dag skulle slippa sitta där och få jobba. Jobba ordentligt med kroppen och slippa sitta still.

Idag har jag fast anställning. Utan att visa upp ett papper ifrån skolan så har jag fått ett fast jobb. Min klasskamrater sa åt mig att jag aldrig skulle bli något om jag inte gick i skolan och fick bra betyg.

Nu går dom andra året på gymnasiet och får 1 050 kr i månaden och jag har fast jobb och har råd att försörja min flickvän och min dotter. Jag som i deras ögon aldrig skulle bli något.

Jag kommer nog aldrig jobba som Läkare eller Advokat men det är inte det jag vill. Jag vill röra på mig och ha pengar så det räcker. Inte tjäna stora pengar på något jag tycker är jobbigt och tråkigt.

Så trotts att ingen trodde på mig så nådde jag mitt mål. För att jag är så jävla envis och skiter i dom människor som vill trycka ner mig. Har jag bestämt mig så lyckas jag.

Det jag vill säga dig är att allting går. Så länge DU vill. Så länge DU bestämt dig så spelar det ingen som helst roll vad dom andra tror eller säger.

Mitt mål var att få ett jobb jag trivs med och en familj jag älskar. Flytta hemifrån och stå stadigt på mina egna ben.

Jag har nått mina mål och trivs med mitt liv. Jag hoppas du klarar det du med!

Och till alla föräldrar. Ska man kunna växa upp måste man behandlas som en vuxen.

Och till "Ett av alla Bokstavsbarn" Kommentera igen och skriv in din mail eller om du har en blogg. Skulle vilja snacka med dig!

Bokstavsbarn förevigt, föralltid i mitt hjärta!

Pusspåre

RSS 2.0