Tag Ritalin så blir du lugn och fin

Det är nu en månad sedan jag sänkte min dos Ritalin från 30 mg till 20 mg. Imorgon ska jag till bup "barn och ungdoms psykiatrin" för att träffa en sjuksköterska och berätta hur det gått. Om jag haft bivärkningar och om det vart några konstigheter. Min läkare som jag hade slutade och då fick jag en ny som jag ännu inte fått träffa. Jag förstår inte varför jag inte får träffa läkaren utan bara en sjuksköterska? Har aldrig träffat en sjuksköterska på bup förutom nu sist när jag bytte medicin.

Nån annan som träffar sjuksköterska istället för läkare? Och varför gör dom så? Fattar inte.

Hur som helst så har det gått bra att sänka medicinen. Hade sjuka abstinens besvär första veckan men nu mår jag bättre än jag gjorde när jag tog 30 mg. Vilket är rätt så konstigt. Man ska lixom bli mindre rastlös ju större dos man tar men jag har blivit mindre rastlös när jag sänkt dosen. Undra då om jag kanske mår bäst utan medicin? Haha jag har ingen aning men vem vet?

Passande låt till ämnetBokstavsbarn Förevigt, Föralltid i mitt hjärta ♥

Pusspåre

Ljusen är tändaLjusen är tända och lamporna är släckta. Klockan är inte så mycket men jag är fruktansvärt trött. Sen har jag lyckats bli jätte torr under ögat. Det har vart rött och uttårkat hela dagen så det har svidigt. Har vart lite jobbigt att ha ögat öppet för det har lixom dragit i huden då. Men nu är det insmort med baby olja och jag hoppas det hjälper.

Nu ska jag stänga av dumburken och mysa ner mig i sängen.

Pusspåre

Första Advent

Idag har Jag, Andrea, Elisabeth och Elvira varit i väsby centrum och hälsat på Tomten.Elvira var jätte lugn när hon var hos Tomten. Jag kan till lägga att jag hade inte låtit vilken tomte som helst hålla i min lilla dotter. Tomten är min chef och är tomte varje första Advent i väsby centrum. Första advent är det alltid Lions julmarknad.Sen så gosade hon in sig i Tomtens skägg.

Sen så var det en person som tog bilder så fick man hämta ut bilderna i fotobutiken gratis. Sen så var det en journalist som tog bilder när Elvira satt hos Tomten, han frågade om han fick publicera den i väsby tidningen. Så han ville ha mitt Elviras och Andrea´s för och efternamn. Så snart är hon med i väsby tidningen. Det är ju lite kul.

Och nu ska vi inte göra nått mer idag. Vi ska äta god mat och sen ska vi bara mysa. Hur underbart som helst. Man måste inte göra saker hela tiden. Det är så skönt att inte göra någonting med jämna mellanrum.Jag älskar dig ♥

Pusspåre

Nu jävlar är det slut

Efter 5 år tycker jag att det är dags att sluta. I går på jobbet tog jag en snus på morgonen och sen tänkte jag varför? Så jag gick och la snuset i ryggsäcken och jobbade vidare utan att ta en snus på hela dagen och jag har fortfarande inte tagit någon. Det har börjat bli riktigt jobbigt men det bästa är ju att det går över. Och Jag är envis. Riktigt envis. Varför ska jag ge upp och ta en snus när suget ändå kommer försvinna snart? Inget mer snus och Inga fler cigaretter!Det är skit svårt. Man blir galen, vill inget annat än att fortsätta men varför? Det kostar pengar och förstör kroppen. Suget går väl över på några dagar. Nikotinet sitter bara kvar i kroppen i 19 timmar så snart är det inte ens det kroppen söker efter.

Ska göra det här utan niktotinfritt snus och utan nikotin tuggumin för då blir man väl beroende av det istället. Hade inget som ersatte snuset igår. Idag har jag 2 vanliga tuggumin men vill inte behöva göra det heller. Då kommer man väl tugga tuggumin hela tiden. Det är iaf bättre så det kanske inte gör så mycket.

Sen så tycker jag inte att jag haft några humörsvängningar. Humöret har vart åt helvete sen jag slutade. Men Jag vet att det kommer gå över tillslut och tänker inte ge upp!

Pusspåre

Julfest

Imorgon är det julfest med jobbet. Andrea och Elvira kommer också vara där. Det lär bli super trevligt. Idag har många vart sjuka på jobbet så jag har fått göra 3 personers jobb. Inte en chans att koppla av. Är på bra humör men otroligt trött så nu måste jag sova.Idag är det exakt en månad kvar till Elviras första julafton!

Pusspåre

Det Nya Sverige

Min dotter log precis mot mig! Hon tittade på mig jätte länge så tittade jag tillbaka och så började jag prata och då log hon stort :) Sen så slutade jag prata och började igen och då log hon igen :) 3 gånger har hon gjort det nu på rad! Underbara Elvira!

Jobbat och slitit. Det händer inte så mycket när man arbetar på dagarna men jag ska bli bättre på att skriva. Just nu har jag precis börjat jobba igen efter att ha varit sjukskriven så jag är rätt så slut än så länge. Men det blir förbättring så fort jag får mer kraft.

Vad händer i mitt liv?

Min lilla moppebil är snart klar på verkstaden. Kanske kan få det imorgon med lite tur. Beror väl lite på om dom måste köpa in nya saker till den.

Nu ska ni få lyssna på en låt!Riktigt bra låt det där! Sist jag skrev om sverigedemokraterna blev det ett jävla liv bland kommentarerna. Många höll med mig men sen fanns det dom som röstade på sverige demokraterna. 

Kan bara säga en sak. Om du läser min blogg och är sverige demokrat bör du sluta läsa. Varken min flickvän eller dotter är hel svensk. 

Röstade du på sd får du gärna argumentera varför men jag kan absolut inte förstå varför. Alla är lika mycket människa. Inte kan vi bestämma vems pung och vems mage vi låg i innan vi föddes? Ingen kan påverka vilket land dom föddes i. Och är du Sverige demokrat kan du väl aldrig flytta utomland? Då blir du ju invandrare! Jag förstår mig verkligen inte på rasism. 

Hur som helst. Lyssna på låten den är riktigt bra!Bild på plattan i stockholm tagen under tiden det var demostration mot Sd

Pusspåre

Tillbaka starkare än någonsin

Tillbaka på banan. Riktigt skönt att få jobba igen, för första gången på länge så känner jag mig faktiskt trött på kvällen. Elvira ville inte sova fören klockan 1 i natt så det blev inte så många timmar sömn i natt. Men trotts det så vaknade jag på första alarmet och kände mig pigg när jag vaknade. Desutom var jag hungrig det har jag inte varit på flera månader så min mage börjar må riktigt bra nu. Och jag var super hungrig vid lunch och fick för första gången på månader i mig en hel matlåda. Så nu är man i gång och har idag jobbat för fullt. Riktigt skönt att vara tillbaka. Vart och handlat lite mat efter jobbet. Sen har det faktiskt inte hänt så mycket. Känner mig lite tråkig på bloggen idag fast jag är på jätte bra humör. Men jag har helt enkelt inte tid idag för att sitta här i evigheter. Vi får höras igen imorgon. Ha det bäst allihop!tröjjan går att beställa på http://jimmyh.spreadshirt.se

Pusspåre

Arbete

Imorgon ska jag ta mig till jobbet efter 1 och en halv veckas sjukskrivning. Känns rätt konstigt men det ska väl bli skönt iaf. Dock kan jag inte åka dit själv. Min bil är trasig så pappa kommer och hämtar mig eftersom han ändå lämnar mamma i närheten. Har inte gjort nått vettigt alls och har ingenting jag orkar skriva om. Idag är jag tråkig.
En bild där jag var sjukt sliten. Hade precis blivigt utskriven ifrån sjukhuset. Några timmar efter att Elvira föddes. Den här bilden är tagen i precis samma stund som jag fick se henne för första gången.

Pappas lilla älskling ♥

Pusspåre

Säng mobil

Tack till alla som länkat låten på alla olika platser! När man gör sånna här låtar så brukar det finnas två sätt folk reagerar på när dom hör den. Antingen hatar dom den eller så älskar dom den. Antingen vet dom precis vad jag pratar om eller så tycker dom att jag snackar skit. Stort tack till er alla som lämnat fina kommentarer!

Igår åkte jag, Andrea och Elvira till barkarby handelsplats och mötte Alexandra. Vi gick in på Toys "r" us och köpte en säng mobil.Den snurrar och spelar musik och den...Lyser i massa olika färger. snagt ljus som inte blir jobbigt för Elvira. Sen så byter den färger väldigt smidigt så färgerna shiftar över fint.

Vet ni vad den bästa är?Den har fjärrkontroll. Man behöver alltså inte stå och böka bredvid Elvira för att få igång maskinen. Och det bästa är ju att när hon har somnat så kan man stänga av den utan att behöva gå upp och störa henne. Hur smidigt som helst. Kostade 379 kr.Min kära lilla dotter ♥

Nu är det fredag och då ska jag inte sitta här och förlora hela kvällen.

Pusspåre

Jimmyh - Svensk psykvård

Då var det dags för ett nytt låtsläpp!Text:

 Jag har släppt många låtar men Hittills bara klagosång deppiga rader släpps gång på gång. Det är dags att gå vidare men måste prata klart. Så många tårar jag fällt under tiden jag var barn. Stulen jävla barndom fuck socialen, fuck svensk psykvård mannen jag blir galen. Kyss mig i arslet för all skit ni gjort.  Jag snear totalt och ingenting kan bli ogjort. Tro inte jag skriver för att skapa tidsfördriv. Varenda jävla rad är fakta från mitt liv. Ni har sabbat allt totalt. Vänt upp och ner på allt. Små sadister som fyllt mina sår med salt. Helt seriöst är det därför jag betalar skatt för att ni ska få små barn att bli fuckt up. Jag e less helt jävla sne. Ställer upp man mot man kom ska ni få se.

Fuck socialen fuck svensk psykvård, ni gav mig en smäll som har slagit mig hårt. Många år har gått men jag kommer aldrig glömma bort. Hat i min kropp tills mitt hjärta säger stopp.

Shhyy ingen får veta nått. Felbehandling sitter djupt i min kropp. Man måste gå vidare men ärren sitter kvar. Jag måste bara fråga har ni nått samvete kvar?

Ni kanske tycker det är konstigt att jag känner hat men min barndom kan jag aldrig få tillbax.  Vet inte ens vilken barndom jag pratar om för jag har aldrig haft nån tack vare dom. Små äckliga svin utan empati. Det va inte lätt men jag har skapa mig ett liv. Vägen har vart lång och backen har vart brant men varje steg jag tog har varit värt denna kamp. Dags att öppna ögonen och se vad som sker. Framför dina ögon det är samhällsproblem.  jag ger samhällskritik när dom snackar om vård För jag vet hur de går till när dom slår. dom slår så hårt det bara går. Jag höjer mitt finger Mot svensk psykvård, ja, låt oss göra det tillsammans. Fuck svensk psykvård och er som behandlar.

Fuck socialen fuck svensk psykvård, ni gav mig en smäll som har slagit mig hårt. Många år har gått men jag kommer aldrig glömma bort. Hat i min kropp tills mitt hjärta säger stopp.

Den här låten skrev jag för att få ut lite hat ur hjärtat. När jag var 8 år började socialen och svensk psykvård komma in i mitt liv och inget gick rätt till. När jag var 10 år så sattes jag på barn psyke i 4 månader. Problemet var bara att jag inte fick någon vård. Varför dom skulle hålla mig i 4 månader och ändå inte ge mig någon form av vård är för mig ofattbart. 10 år gammal var jag. Bara ett litet barn. Felbehandling var vad det var. Efter många möten och många diskutioner fick jag tillslut komma hem. Helt förstörd. Mitt liv hade förändrats till det värre.

När dom släppte mig skrev min pappa ett brev till överläkaren på barn och ungdoms psykiatri mottagningen eugenia. Det resulterade i att nästan alla blev av med sina jobb på grund av felbehandling. Och ska jag vara helt ärlig så har jag aldrig hört någon som fått hjälp av socialen eller psykvården. Jag har bara fått höra problem. Man önskar att nått kunde hända så det rördes om lite i den där röran så det kunde bli någon form av positiv förbättring.

Om socialen eller svensk psykvård har hjälp dig kan du väl lämna en kommentar? För då är du den första jag hört som kännt att det dom gjort varit till hjälp.

Har pratat med hur många som helst som blivit felbehandlade och jag tycker inte det är acceptabelt. Man önskar att man kunde göra något för att förbättra. Men vart ska folk söka hjälp när det bara blir värre av att söka hjälpen som finns?

Jag tänkter inte skriva om några enskilda fall på grund av respekt för dessa människor som blivit utsatta. Men jag vet att jag inte är ensam.

Hur som helst. Gillar du låten? Länka då till den på facebook, din blogg och överallt där du kan länka. Detta måste spridas.

Glöm inte att kommentera!Pusspåre


Far och dotter

Min underbara dotter som jag älskar mer än allt annat i världen ♥

Dagen har varit lugn. Har inte hänt något specielt som går att skriva något stort om.

Jag sa ju att jag skulle släppa låten på lördag. Men Jag har ändrat mig och släpper låten redan imorgon.

Så imorgon är det låtsläpp.

Hoppas ni alla mår bra!

Pusspåre

Kläderna har kommit

Kläderna har kommit. Jag ser helt förstörd ut på bilderna. Jag är helt slut så det är inte så konstigt.

Elvira tröjjan:

Jimmyh huvtröja:Jimmyh T-shirt:Ser helt körd ut på den här bilden. Jag sov inte mycket i natt och sitter just nu i sängen. Ska snart sova och klockan är bara 9. Sjukt vad trött jag är.

Sen så finns det faktiskt ett plagg ni inte fått se innan. Gjorde denna bara för att det va kulEtt par Trosor till Andrea som det står Jimmys på. Lite små kul är det.

Så där har ni alla kläderna.

T-shirten kan ni beställa på http://jimmyh.spreadshirt.se/

Var hos läkaren idag och fick bekräftat att jag har Magkatarr. Så nu har jag fått mediciner jag ska äta och så har jag blivit sjukskiven fram till tisdag men tänker nog jobba på måndag.

Pusspåre

Läkarbesök

Idag har jag Andrea och Elvira åkt till högdalen. Vad finns i högdalen? Den ökända Salong Betong. Bokade tid för gaddning. Salong betong är alltså en tatuerings studio. Så vi tog oss dit jag lämnade motivet och sen var det inte så mycket mer. Han som ska tatuera mig var inte där idag så han skulle ringa upp och ge mig ett pris. Nu är iallafall bokningen klar och jag har nu fått tid på min 18 års dag. Känns skönt. Eftersom att jag inte ska gå på krogen på min 18 års dag så passar jag på att tatuera mig istället. Jag har visat motivet förut men jag kan väl slänga upp det igen.Svenska diabetes förbundets logga. Fast den ska vara svart. Vill inte ha en massa färger på min kropp.

Vidare till nästa ämne. Imorgon ska jag äntligen få komma iväg till läkaren. Hoppas han säger något vettigt och att man kanske får ta några blodprover så man kan få reda på vad det är. Undrar hur dom gör för att ta reda på om man har magkatarr eller inte?

Just ja. Jag spelade ju in 2 låtar i lördags men släppte ju bara den ena. Den andra släpps på lördag. Låten innehåller en hel del samhällskritik och jag ska skriva en förklaring om varför jag skrivit den i samband som den släpps. Viktiga rader som måste komma ut och spridas. Så på lördag blir det låtsläpp. Nice va?

Igår var det farsdag. Jag fick ett par strumpor som det står världens bästa pappa på. Och idag när mamma och pappa kom och hälsade på så fick jag trisslotter och tian lotter och vann totalt 70 kronor.  Sedan på kvällen fick jag massage i en och en halv timme av våran granne som går massage utbildning.

Och idag har jag fått hem ett papper på att mina kläder har kommit så imorgon ska jag hämta dom. Då får ni bild på alla kläderna. Här är ryggtrycket på en av domNu ska jag vidare.

Pusspåre


Jimmyh - Farfar min ängel

Nu har jag spelat in låten till min farfar.Text:


Min farfar min ängel vila i frid. Har svårt att förstå att du inte är vid liv. Kan inte förstå att du inte är med mig, för vad jag än gör känns det som du ser mig.


Jag tror jag har förnekat att du inte existerar, för det känns som du är med mig. Förstår du vad jag menar. Har svårt att förstå att du verkligen är borta för du var min förebild den starka och den stolta. Jag torkar bort tåren som faller ner på kinden för jag ska vara glad för alla underbara minnen. Min farfar min ängel den finaste som fans, hoppas du har det bra där uppe någonstans. Jag hoppas och tror att du verkligen förstår varför jag inte var på din begravning och aldrig hälsar på. Min rädsla för döden är alldeles för stor. Det är en kamp för mig att skriva dessa ord. En kamp som jag bara måste klara av. Jag ska kämpa när jag spelar in varje rad. Jag ska kämpa för dig jag ska kämpa för mig jag ska kämpa för hela våran släkten som alla saknar dig.


Min farfar min ängel vila i frid. Har svårt att förstå att du inte är vid liv. Kan inte förstå att du inte är med mig, för vad jag än gör känns det som du ser mig. Jag måste skriva ner exakt vad jag känner du har lämnat världen nu jag ser en vind som aldrig vänder. Jag kan inte fatta vad det var du sa, Varför vaknade jag, jag som sov så bra. Vad var det du sa, ordning är rätt. Det är jag som är äldst åldern tar ut sin rätt. Cancern i kroppen började ta över du krigade fullt ut tills chanserna var över. Du la dig i sängen jag kan inte förstå att tiden var ute och du far till det blå. Men vi syns på ett moln jag ska bara leva klart. Jag ska njuta av varje andetag jag tar. Jag ska uppfostra mitt barn, jag ska skaffa fler. Min dotter är så söt jag hoppas att du ser. Jag hoppas att tiden kan göra allt bättre jag ska tända ett ljus vid din grav när jag blir starkare.

Min farfar min ängel vila i frid. Har svårt att förstå att du inte är vid liv. Kan inte förstå att du inte är med mig, för vad jag än gör känns det som du ser mig.

Vad tycker ni?

Lämna gärna en kommentar!

Om ni gillar låten får ni gärna länka den på era bloggar på era loggar på fb och överallt där ni vill!

Pusspåre

 


Låt inspelning och magkatarr

Hejsan.

Nu är det ju så som ni vet att jag har haft en jävla trassel med min mage. Alla symtom jag stämmer men magkatarr. Det är ju inte säkert att det är det men jag har iaf fått en tid hos läkaren på tisdag. Så tills dess ska jag vara hemma. Börjar bli lite smått less på att bara sitta hemma så imorgon ska jag ta mig till studion och spela in en låt. Jag är inte på topp men jag ska göra mitt bästa och hoppas att jag kan spela in och släppa låten imorgon. Nu sitter jag och skriver på ytterligare en låt. Den kommer bli Riktigt härlig. Men klockan tickar och jag måste skriva vidare. Uppdatering och förhoppningsvis låt släpp imorgon.Pusspåre

Webbshop

God afton gott folk.

Igår kväll öppnade jag en Webbshop. Främst för att sälja kläder som är tryckta med "Jimmyh" Men det kommer även att komma upp mycket mer kläder med mycket mer tryck.

en t-shirt som går att köpaOch här är trycket som sitter på ryggen på en av huvtröjornaDet är är bara 2 av alla produkter som finns i min webbshop. Vill ni beställa kläder eller ta en titt på alla kläder så gör ni det genom att klicka på denna länk http://jimmyh.spreadshirt.se/

Där hittar ni alla kläder jag designat. Vissa är designade av Andrea. Det finns allt från Underkläder till tröjor och mössor.

Ta en titt lägg en beställning och sprid länken.

Idag har jag vart hemma ifrån jobbet. Är förskyld och min mage vill inte sammarbeta med mig. Mår inge vidare. Men jag försöker göra det jag kan för att komma iväg till jobbet imorgon. Vi får se hur det blir. Fick inte i mig så mycket till lunch. Men nu ska jag sortera kläderna jag tvättade igår.

Pusspåre


Sjuklingar

Denna dagen startade inge vidare. Kände mig sjukt konstig i magen när jag vaknade sen hade jag även lågt blodsocker så var tvungen att få i mig något direkt, inge vidare. Envis som jag är så var jag fast bestämd att åka till jobbet fast jag inte mådde så bra. klädde på mig allt satte mig i soffan och drack en yoggi yalla. Sen var det inge roligt längre. Jag kände att om jag skulle röra mig åt nått håll så skulle jag kräkas. Orkade knappt hålla ögonen öppna fast jag sovit tillräckligt många timmar. Det hela slutade med att jag somnade i fosterställning på soffan och vaknade runt klockan 10. Då hade jag nästan sovit i 12 timmar. Så länge brukar jag inte kunna sova. 

är rätt så snorig. Snoret rinner rakt igenom. Och Elvira är snorig hon med så vi använder koksalt och näs sug på henne så det ska bli bättre. Jag mår väl lite bättre nu men jag mår långt ifrån bra. Hoppas jag kan ta mig till jobbet imorgon iallafall. Och hoppas att jag inte blir mer förskyld för då kan jag inte spela in låten i helgen. Jag håller tummarna att jag blir frisk.  

Tog en lång promenad med Elvira och Andrea i snö slasket till ica maxi för att köpa lite dextro och annat. Hämtade lite insulin på apoteket där och köpte även detta underbara.Aldrig testat just Boost innan utan bara vanlig men man får en härlig kick på morgonen och känner sig lite mer på banan.

Sen så har jag fått ett mail av Salong Betong idag. Jag ska åka dit när jag har tid så dom kan fixa så att motivet blir rätt storlek när dom ska skissa det. Sen så ska jag lägga lite pengar då som sen dras av på priset för tatueringen. Så dom inte skissar åt folk som sen inte kommer dit.

Blir lite smått rastlös av att gå hemma så jag försöker få saker och ting gjorda under dagarna. Idag har jag vart och handlat en födelsedags present till Andrea´s mamma som fyller år idag. Det känns som om alla fyller år idag.

Grattis Elisabeth

Grattis Malin h

Grattis Malin E

Grattis Linus

Pusspåre

Salong betong

Bara namnet låter väl härligt?

Salong betong är en tatuerings studio som håller på med mycket mer än bara tatueringar. Mycket mer inom konst. Dom tatuerar bara i svart och gråskala, det kanske vissa tycker är tråkigt men jag vill inte ha massa färger på min kropp. Dels känns det bättre för mig att bara ha svart och grått och sen så känns det som att en tatuering i färg blir fulare snabbare när färgen börjar avta.

Idag har jag iaf skickat iväg ett mail till dom med bild på vad jag ska tatuera. La upp bilden för inte så längesen men här har ni den igen.Svenska Diabetes Förbundets logga. Ska sitta på högra överarmen och vara 10 x 10 centimeter stor. Så nu hoppas jag att jag kan tatuera mig på min 18 års dag. Därför jag mailade dom nu. Jag vill ju vara ute i god tid! Jag har velat ha det motivet sen jag var 14 år så jag är oerhört säker på min sak.

kolla in salong betongs blogg genom att klicka här

Kolla in salong betongs hemsida och se tatueringar dom har gjort genom att klicka här

Dom har nyligen tatuerat live i Vakna med the voice och Danne som startade Salong betong har vart med i tv4 nyhetsmorgon. Det är härligt att det går bra för dom!

Pusspåre


Svar på tal

Nu har jag fått en kommentar som jag tänker svara på. Men eftersom att personen i fråga valt att vara ANONYM så kan jag inte svara personligen. Vilket känns lite tråkigt och opersonligt men här ska du få ett svar.Nu låter det som att du tror att jag sitter dygnet runt vid datan och skriver låtar. Aldrig byter blöja på Elvira och aldrig gör något hemma men nu börjar vi med svaret.

Musiken är långt ifrån min största dröm. Så hur du vet att det är min största dröm är lite underligt. Min största dröm är att vara världens bästa pappa, att det alltid ska stå mat på bordet och att Elvira ska ha en riktigt bra uppväxt.

Låten jag skrev igår skrev jag när Elvira sov. Så ska jag lägga undan musiken för att titta på henne när hon sover i sin säng? Jag åker inte iväg till någon studio för att skriva mina texter. Jag tar datan i knät och skriver. Vaknar Elvira så lägger jag ifrån mig datan och ägnar all min tid åt henne! Jag försöker verkligen ägna all min tid jag har åt min dotter då jag vill vara en stor del av hennes liv. Och jag skrev när hon sov så hon förlorade ingen tid med mig.

Det finns människor som utövar sporter, tränar på gym och därför måste spendera den tiden någon annan stans än hemma. Men när jag skapar musik är jag hemma med min dotter.

Det tog mig en timme att skriva den där låten. Det tar mig max 2 timmar att spela in den. Jag gör knappt en låt i månaden. Ibland fler men oftast färre. Det innebär 3 timmar i månaden. Det finns dom som tränar 3 timmar i veckan.

Andrea får hur mycket hjälp som helst. Så fort jag är hemma och är vaken så är det jag som byter blöja. Idag har jag lagat middag till Andrea. Jag tvättar kläder och städar.

Du verkar bry dig så lite om min musik att du inte ens har lyssnat på låten jag gjort till henne. "får se hur det blir om jag står kvar på ett lager eller står på en scen och levererar rader. Hur det än blir så går familjen före allt, jobb och karriär kommer lösa sig trotts allt"

Min familj går före allt och musiken stör inte tiden jag har med min dotter.

Tag reda på fakta innan du uttrycker dig!

Var jag tillräckligt tydlig?

Pusspåre

Vila i frid, låt projekt

Vart tog den här dagen vägen?

Det känns verkligen som den bara försvann. Jag har inte gjort någonting vettigt på hela dagen. Tog en promenad för att köpa lite mat. Sen har jag bara suttit här i stort sätt. Tog en liten sväng för att tanka bilen bara.

Men jag fick ett ryck och var tvungen att skriva en låt. Jag började väl för inte så himla längesen och nu är jag redan klar. Så nu väntar jag bara på att få tid till att spela in den. Det är en låt till min farfar. Jag gjorde ju en låt tillsammans med en kompis där jag sjöng lite om honom men nu tyckte jag att det var dags att han skulle få en egen låt. Det blir en Vila i frid låt men jag har försökt att inte få den så deppig. För jag vill inte att det ska vara så deprimerande. Vi får se hur jag lyckats med den saken när jag väl spelar in och släpper låten. Men i helgen borde jag nog kunna spela in tycker jag.

Så nu är det iaf en ny låt på gång. Härligt va?

Eftersom att det inte har hänt så mycket mer idag så har jag inte så mycket mer att säga. Dags att gå och lägga sig snart så man kommer upp till jobbet imorgon. Klockan är bara halv 9 men jag känner mig helt slut.

God natt!Pusspåre

Feta tröjor

Nu är det så att jag i torsdags började med en lite lägre dos av min adhd medicin. Jag äter nu ritalin 20 mg på morgonen. Tidigare åt jag 30 mg. Eftersom att ritalin innehåller amfetamin liknande preparat så har denna minskning gett mig inte så behaglig abstinens. Det kommer att gå över om ett par dagar eller kanske imorgon men sen i fredags har jag knappt orkat med mig själv. I torsdags märktes ingenting för då hade jag inte haft lägre dos mer än ett dygn men nu är det inte roligt. Och eftersom att jag känt att jag vill springa ett varv runt jorden men ändå bara sitta still i soffan så har jag suttit och designat lite kläder som jag nu har beställt.

Så här är tjocktröja nummer 1RyggenHögra armen.

Sen så designade jag en t-shirt.Och sen så har Andrea designat en tjock tröja till mig. Riktigt snygg. Här kommer denFram sidan. Play-paus-stopRyggen. En riktigt enorm mick.Höger arm, JimmyhVänster arm, 194och luvan.

Riktigt shyssta grejer. Det va ju faktiskt ganska roligt att sitta och pilla på det här och få trycka helt själv. Man lär ju inte möta någon som har en likdan tröja på sig iallafall.

Pusspåre

Hörs imorgon

Imorgon kan jag bjuda på ett par bilder och så kan jag väl slänga ihop någon rolig text att skriva också. Men nu måste jag sova.God natt!

Pusspåre

Snart är det jul

Tiden går så himla fort. Idag är Elvira 4 veckor gammal. Innan man hinner blinka är det väl julafton och snart är det väl sommar igen.

Idag har jag sänkt min dos på adhd medicinen ritalin från 30 gram till 20 gram. Så nu ska vi se hur det går. Idag har jag inte känt någon skillnad. Är bara otroligt trött just nu och har varit det sen jag åkte ifrån jobbet.

Nu får ni en liten jul bild på Elvira. Lite tidigt kanske men ändåSöt hon är min prinsessa!

Jag börjar känna mig rätt så förskyld. Helt täppt i näsan, tur att man bara jobbar halv dag imorgon.

God natt

Pusspåre

Bara för att Elvira är sötast i världen

Bara för att Elvira är sötast i världen så måste jag ju dela med mig av en bild som är tagen för ett par minuter sedan.Hon är ju så vacker ♥

Idag har jag jobbat men inte som vanligt. I inlägget under detta så ser ni ju hur jag såg ut idag på jobbet. Idag har jag is blästrat. Man har en kompressor en maskin och en slang med ett föremål i ena änden som ser lite ut som en pistol. Sen sprutar det ut koldioxid i is form och så försvinner all smuts. Så idag har vi rengjort lite grejer på jobbet och jävlar vilket tryck det är i den där maskinen. Man får ha slangen till maskinen över axeln. Sen så blev det ett lager med is på munstycket som var 5 mm tjockt. Inte konstigt när isen är runt 75 minus grader. Mer tänker jag inte prata om is blästring.

Idag har jag varit på bup (barn och ungdoms psykiatrin) där jag träffade en gammal klasskompis när jag var på väg till väntrummet. Henne hade jag inte sätt sen jag gick ut 9an så det var ju lite roligt.

Jag träffade iallafall en sjuksköterska för att mäta mig, väga mig, kolla blodtryck och puls. Sen pratade vi lite om medicineringen och att sänka dosen. Har redan låg dos men ska försöka sänka den lite så jag förhoppningsvis kan få tillbaka min aptit.

Dags att varva ner och lägga sig i sängen för det är ju faktiskt en dag imorgon också.

Pusspåre

Snyggast på jobbet

foto0156 (MMS)

Snyggast på jobbet


Helt slut

Idag tog det 2 timmar hem ifrån jobbet. Det brukar ta 30-40 minuter men nu var det av någon anledning sjuka köer.

Så när jag väl kom hem klockan 6 var jag vrål hungrig. Åt middag och sen var det dags att byta både insulin och sensor nålen. Dock så ville inte sensor nålen fungera så jag fick byta den igen. Nu är jag helt slut. Jobbat hårt hela dagen och efter maten så tog all energi slut. Nu ska jag slå igång alarmet så det ringer 05:45 och gå och lägga mig. Dock så kan jag inte somna före klockan 11 eftersom att jag måste ta ett blodprov i fingret då för att sensorn ska synkronisera med insulin pumpen. Mycket att hålla koll på men om jag inte blir övertrött nu så lär jag stupa exakt klockan 11. Ska lägga mig i sängen med mina älsklingar nu.Pusspåre


Fast i bilkö

foto0152 (MMS)

Fast i bilkö


RSS 2.0