Klockrent

God morgon till er lång sovare och god dag till er andra, god kväll kan man ju säga till er som kollar ikväll och god natt till er andra.

Idag har jag, Andrea, Mamma och Pappa varigt på Ikea och i Stinsen.

Vi gick igenom Ikea och kollade på det mesta dom har. nästintill allt. Vi köpte ett får skinn för 199 kr, från början kostade det 349 kr sen har dom sänkt priset lite några gånger men nu passade vi på att köpa det. Sedan åkte vi till stinsen och skulle köpa en tröjja till mammas kompis som fyllde år och så köpte jag en klocka. Det känns otrevligt att ta upp mobilen och kolla klockan på den när man är på jobbet. Då kan ju dom andra på jobbet tro att man smsar eller något och det tycker jag känns otrevligt.



Så ser klockan ut och i bakrunden är får skinnet/pälsen. Klockan har kostat 498 kr men det var rea så det blev bara 200 kr. Så klocka + får pälsen skulle tillsammans ha kostat 847 kr. Men nu kostade dom tillsammans 400 kr. Det är ju rätt så bra pris.

Idag så ska Andrea åka hem till sig så åker jag dit imorgon efter att jag varigt i skolan och hämtat papper. Sen så åker vi nog tillbaka till hem till mig imorgon. Jag åker alltså bara till Solna och vänder.

Nu ska jag passa på att mysa med Andrea innan hon åker. Vi hörs senare.

Pusspåre

Att man inte jobbar betyder inte att man är ledig



ja nu undrar ni väll vad jag gjort för att blöda på tummen?

det undrar jag också. jag har igen aning varför jag började blöda, bara var så när vi satt i bilen. men nått måste jag ju ha gjort.

idag har det varigt full fart.  jag, Andrea och pappa åkte till statoil och hyrde ett släp, åkte dit där min gammelfaster bodde förut och hämtade alla grejer som var kvar. åkte iväg och lämnade allt på nått ställe som säljer grejerna och pengarna går till välgörenhet. sedan hem och lämna de vi skulle spara, då stannade andrea hemma, jag och pappa kastade på våran gamla diskmaskin på släpet åkte och slängde den, sen lämna släpet och sen åka och köpa en omkopplare till slangen på den nya diskmaskinen.

sen fick man komma hem och andas ut lite iaf. men sen var det full fart igen. Andrea ville inte sitta hemma hela dagen så vi åkte till stinsen, när vi gått runt i dom flesta butiker så kom mamma och pappa, då köpte vi lite grejer till ikväll och sen nu när vi är hemma kom mamma och pappas kompis Gustav och hans Sambo.

Den här texten borde varit rätt jobbig att läsa men grattis du har kommit hela vägen hit.

Igår somnade jag med ett leende och ni får ju inte veta varför. ni ska få veta sen men jag kan inte säga någonting nu mer än att jag är jävligt lycklig :)

Nu ligger Andrea och sover lite. så Jag får väl umgås med datan en stund. sen blir det god middag och mys ikväll.

Pusspåre

Nu måste man vara ledig igen. jag vill jobba




Nu tycker jag att det är lite tråkigt att det ska vara lov. jag har vart ledig hur många veckor som helst och nu när jag äntligen fått en praktik så ska jag vara ledig igen. nu vill jag jobba inte sitta still.

Vart på jobbet idag och jobbat sten hårt. vd:en hade pratat med syon i skolan och sagt att kah jobbade snabbt och ordentligt. så det ska vara. och han som ska vara min handledare var där idag, så vi hade de riktigt soft fast vi jobbade hårt.

Glömde säga vart jag jobbar i förra inlägget. jag jobbar iaf på Viking soda.

viking soda jobbar med att fylla på kolsyrepatroner som använs i soda stream aparaterna.

Annars händer det inte mycket. jobbat hela dagen. Andrea, Mamma och Pappa är på väg hem nu så snart får jag mysa med min älskling :)

finns väll inga planer för idag. bara ta det lugn i helgen sen har vi annat att fördriva tiden med.

Längtar redan tills lovet tar slut så jag får jobba igen.

men ni får ha det soft så ska jag bara ta det lugnt nu. är ju helt slut i kroppen. det är härligt det.

Pusspåre

Jobbet

Måste åka nu. skriver efter jobbet.

Pusspåre

Nu är jag lycklig och skiter i er

Nu är jag lycklig och kommer inte bry mig om vad folk säger. ni får skratta åt mig. hata mig. det spelar ingen roll. jag gör det här valet och det kommer gå kanon bra.

jag var på ett möte idag. prata lite. allt gick kanon bra och jag hade ett leende på läpparna när jag gick därifrån. jag kommer bara säga jag, för jag kan inte säga med vem eller vilka för då kanske ni kan lista ut något. iaf mötet gick toppen och nu är det två nya möten in bokade. ett redan på måndag. inte många dagar kvar. efter mötet så gled jag runt i stan och kollade lite på olika saker.

när jag kommer säga vad det här handlar om kommer de bli tufft.

kommer ha många emot mig. några med mig. men huvudsaken är att jag vet vad jag gör och jag kan inte bli lyckligare än så här. allt kommer gå så jävla bra så det spelar ingen roll alls vad ni tycker och säger. för jag har bestämt mig och inget kan få mig att ändra mig.

ni kommer få veta vad det handlar om men inte just nu.

sen så blev det lunch på taco bar och gott var det :)



annars händer det inte mycket.

övat lite på min hemliga låt idag. den släpps om några veckor. måste bli en perfekt inspelning, texten är jag redan nöjd med så den behöver nog inte ändras.

Nu ska jag ta det så lugnt som möjligt så jag orkar upp till jobbet imorgon :)

god natt

Pusspåre


uppdaterar snart

skriver vad jag gjort idag och vad som hänt så fort jag kommer hem. så snart uppdaterar jag.

Pusspåre


Jag älskar att arbeta

idag har jag börjat på en ny praktik plats. jag hade ett möte med vd:en på företaget i 5 minuter sen var det dags att börja. snabba puckar.

alla var jätte trevliga och dom har mycket att göra så dom hinner knappt med allt så dom hade stort behov av mig nu :) och jag är nästan redan säker på att jag kommer bli anställd där i juni när skolan tar slut. tror ni att det har gått bra idag när jag nästan är säker efter att ha vart där 1 dag :)

chefen/vd:en frågade dom andra om jag jobbade bra. dom sa att jag jobbade riktigt snabbt och vi hade trevligt. riktigt trevliga människor och så är det ett skönt jobb. det är bara 5 pers som jobbar där, 4 var där idag och trevliga var dom och roligt hade vi. blir inte behandlad som någon slav för att jag e praktikant utan vi gjorde samma saker och det va riktigt skönt att få göra nått annat än att sitta här framför datan hela dagarna.

sen så är det riktigt sköna arbets tiden. 10-4 varje dag 5 dagar i veckan. de kommer gå grymt bra de här.

nu är jag glad och inte alls sugen på att sitta still så nu ska jag väll göra ordning i köket eller nått :)

Pusspåre

Låten kommer att dröjja tills nästa vecka har mycket viktigare saker att tänka på

ja som rubriken säger. imorgon ska jag på intervju och prov jobba lite. sen på torsdag så ska jag på ett möte. på fredag kommer andrea hit och vi ska väll umgås så mycket vi kan på lovet. men någon dag ska jag ta mig tid att spela in låten men det händer väldigt mycket just nu som är otroligt mycket viktigare än en låt. jobb och andra saker runt om kring som det är stort fokus på just nu.

det var väll bara det jag ville säga just nu igentligen. eller juste.

en kompis blev misshandlad på bussen idag. för ett gammalt litet tjaffs som är så gammalt att de borde vart nedlagt för länge sen. inget han tänkt på och så nu kom dom 2 stycken. en höll i bakifrån och en slog i ansiktet. sen blev det svart för han och sen när han återfick kontrollen så hade han ont i knogen så han vet inte om han slagit tillbaka eller inte men det verkar så.

dom lyckades slå så en liten bit av köttet på örat lossna och så fick han sår i ansiktet. och en skada i armen.

ett bråk som borde vart nedlagt för längesen och en onödig misshandel. jag blir inte ens chockad när sånt här händer. visst det är hemsk och onödigt men jag blir inte chockad. är för van vid all skit.

vilken värld vi lever i.


hur som helst. ha det bäst tills jag skriver igen :)

pusspåre


du blir diskad

jag har faktiskt gjort nått vettigt idag. inte så vanligt så passa på att läsa.

1. varigt och hämtat lite av dom sista grejerna hos min gammel faster som dog för någon vecka sen.

2. varigt och köpt en ny diskmaskin då den gamla gått sönder så det rann ut vatten på golvet. vi han ju upptäcka det innan det blev någon stor vatten skada. så då har vi det gjort men golvet ska luftas i ett dygn innan vi kan sätta in den nya.

3. ringt till nya jobbet. ska dit imorgon och prata lite med han som är vd och få visa att jag kan jobba hårt så han ser vad han ska anställa. haha. jag ska alltså dit för att få en praktik plats till i sommar. och det går så bra för dom nu så visar jag bara att jag kan jobba bra så blir jag förhoppningsvis en anställning till sommaren. vilket skulle vara perfekt.



när man tar bort en diskmaskin och inte vill att det ska rinna vatten ur rören vad använder man då. det finns bara en sak som nästan funkar till allt SILVERTEJP. ett måste i ett svenskt hushåll.

nu ska vi åka och handla så vi hörs senare.

pusspåre

jag har mardrömmar på nätterna



vad har denna bild med inlägget att göra? ingenting.


jag har mardrömmar på nätterna...

vaknar i panik. igår var ingen rolig dag men ändå skönt att ha det avklarat. men det kommer komma mer. är rätt slut nu. sov 6 timmar i natt. jag kan ju inte säga så mycket mer än så här.

ska ju iaf hem idag. så ska jag tillbaka hit till andrea på onsdag kväll.

vad händer idag sen då? jag funderar på att spela in låten men vet inte om jag är för trött för det. kanske bättre att göra det imorgon mitt på dan.

helgen kommer bli intressant. stör mig att jag inte kan säga mer. men jag skriver senare när jag är lite piggare. ha en bra dag.

Pusspåre

Besöks rekord

i går den 22/2 så satte bloggen ett nytt besöks rekord. 113 läsare. brukar ha runt 50 om dan så varför blev bloggen så poppis helt plötsligt?

någon som kan svara på detta ?

jag skriver om mycket men vill inte säga att min blogg handlar om nått särskilt. de finns mode bloggar. bil bloggar. politiska bloggar.

min blogg handlar om

diabetes

adhd

alopecia

min musik

och allt som händer i mitt liv. det är inte direkt så att jag bara pratar om diabetes eller bara om adhd eller ja. ni förstår väll vad jag menar. att läsa en blogg som bara handlar om en sak tycker jag själv kan bli jävligt lång tråkigt. kanske därför så många börjat läsa för att den handlar om så mycket olika saker?

det är bara läsarna som vet varför dom läser. jag har ingen aning om varför ni läser men de vore roligt att få veta det.

idag har det hänt sjukt mycket grejer men ändå ingenting.

som jag uttryckte mig på facebook.

"stressen börjar avta, klumpen i halsen försvinner. men oron finns kvar. jag är säker på att allt kommer gå bra. men jag har hört att rädsla och oro är normalt. det värsta är över. allt kommer att gå bra :) ♥

ingen lär fatta vad detta handlar om. kanske någon. men det är hemligt. riktigt jobbigt att inte kunna säga vad det handlar om men ni ska få veta senare. ni får inte ha så brottom bara.

imorgon så ska jag iaf ringa till arbetsförmedlingen och boka ett möte för att få söka lite jobb. måste ju fixa ett jobb de är inge roligt att gå hemma längre.

och igår somnade jag typ klockan 22 och gick upp halv 9 i morse. de va riktigt skönt att få sova ordentligt men nu sitter jag här igen. sömnlös.

sen imorgon så ska jag hem och om jag har tid och lust så ska jag skriva klart låten och spela in den. har skrivigt lite mer idag så den är snart klar.

nu har jag inget mer vettigt att säga.

Pusspåre


Satan vilken bil







det här måste vara världens fulaste bil. helt allvarligt ser den för jävlig ut men jag tycker den e tuff. årsmodel 1942. var i bruk till 1999. den har 3 takluckor och 8 skjutluckor som man skulle skjuta ur. gevären på taket e ju rätt kixiga dom med. den är ju vägreggad och skattebefriad och besiktningsbefriad. besikningsbefriad har jag aldrg hört förut :) den drar 3,9 liter milen. rätt dyr att köra.

den är ful, den är alltdeles för stor. lär inte gå att parkera på så många ställen. man lär ha rätt dålig sikt i den lilla vindrutan och man lär ju bli stoppad av polisen med tanke på att det är vapen på taket och att den inte har militärens regg skyld. men hur som helst gillar jag den.

klicka här för att komma till annonsen.

Extrem bil fast den är ful.

Pusspåre

Ny låt släpps snart



Tjena folket. mår bra idag :) började skriva en låt i natt. mådde ju inte så bra så jag skrev och skrev. 2 verser klara. så det är bara en vers kvar att skriva. sen så är refrängen klar också. vet inte om jag hinner spela in låten imorgon, annars får jag göra det på tisdag eller onsdag. kommer bli en fet låt. tycker jag iaf. sen så får ni ju tycka vad ni vill. den är väldigt depp men texten är så sann och de är ju 100 % äkta känslor.

idag har det varit 15 minus grader och sol. jag och andrea gick ner på isen och promenerade lite. sen så åkte jag på isen utan skriskor men jag gled bra. andrea lyckades fånga mig på bild. Nu sitter vi i solna och gör inte ett piss´. är rätt trött. skrev på låten till 4 i morse och gick upp alldeles för tidigt. men nu ska jag vidare.

NY LÅT SLÄPPS SNART

Pusspåre

Från skratt och glädje till tårar och depression

Det känns som jag nyss blev överkörd av en långtradare. helt flippat. skallen e rätt fuckad. vet knappt vad jag gör eller skriver så de här kan bli ett rätt så rörigt inlägg. 

Jag  var och såg på "Farsan" men Andrea, mamma och pappa. Den var as kul och vi höll på att garva ihjäl oss allihopa. ibland var det svårt att höra vad dom sa i filmen för att alla runt om skratta så mycket. riktigt bra film den bör ni se om ni inte redan gjort det.



jag var hur glad som helst och skrattade. sen kom vi hem. då började jag skaka och må illa. hjärtat dunkade utahelvete. men de känndes inte som panikångest. och efter en sådan attac brukar man må bra rätt fort igen. men inte nu inte. efter denna "ångest attac" eller vad det nu var så blev jag äckligt seg. känner mig som en levande död. jag tar mig sakta framåt och ögonlocken faller neråt fast jag inte är specielt trött. har en jobbigt klump i halsen. en smärta i kroppen som jag inte har en aning om vad den kommer ifrån. varför sådan ångest/depresion? jag vet inte vad det kommer ifrån och har ingen anledning till att må så här. men de känns som livet går i slowmotion just nu. helt flippat. känns inte normalt iaf.



Allt känns fuckt up men jag känner mig så seg i kroppen så det är ingen stress och oro på det sättet. känns bara som man ligger där och inte ens orkar bry sig om att resa sig igen. hoppas jag mår bättre imorgon. för jag är galet flippad i huvudet nu. hoppas inlägget inte blev för grötigt att läsa.

Pusspåre

hade jag somnat hade jag spytt



jag måste säga att jag hade tur. jag la mig klockan 23 och kunde verkligen inte somna och det var en jävla tur att det inte gick. låg i sängen och tråkade till klockan 1 spelade lite spel på ipoden och bara slappa. sen klockan 1 gick jag upp igen. då tröttnade jag på att ligga där i sängen. jag tog ett blodsocker prov och låg på 18. tog insulin men blodsockret gick inte ner. tog mer insulin men sjönk inte iaf. så nu har jag precis bytt nål. ingen rolig sysselsättning så där runt 3 på natten men hade jag somnat och legat och sovigt utan att pumpen ger insulin så hade jag efter 4 timmar vaknat och spytt. och då är det försent att fixa det själv då skulle jag vart tvungen att åka till sjukhus och få dropp och ligga och spy där istället. men nu somnade jag inte och lyckades därför byta nål innan det gick så illa.

det är inte alltid bra att somna tidigt :)

måste hålla mig vaken nu i minst en timme till och se att blodsockert sjunker annars måste jag byta nål igen. men jag håller tummarna. god natt.

Pusspåre

Fredag hela dagen



ytterligare en helg men vad spelar det för roll. jag är ledig hela tiden. jag hatar att vara arbetslös. hoppas de fixar sig snart.

fredag idag, hela dagen.

vad finns det att säga somnade 4 i natt. gick upp runt klockan 2. har inga rutiner kvar vilket gör allt väldigt jobbigt.

har inte gjort så mycket spännande idag, suttit vid datan tills andrea kom hem och sen så kom hennes mamma och morbror. vi satt och snackade skit och hade det trevligt och åkte lite senare till väsby.

just ja min bil har fått nått dumt ryck. den vill inte funka alls. den går i 30 och hackar. de lixom känns som att den motorbromsar mitt i allt när man ändå gasar så de blir konstiga ryck. sen spelar det ingen roll om man har halv gas eller full gas. det ger ingen skillnad. motorn varvar fullt på halv gas och trycker du gasen i botten händer inget mer. så fullt varv och bilen går i 30. inte så roligt alls.

kvällen då vad händer?

vi ska väll spela lite wii och kanske kolla på någon film jag har ingen aning om vad som händer.

Min röst har blivigt bättre och jag hostar inte längre så vem vet om jag kanske spelar in en låt på måndag? det vore kul att få göra det iaf.

men jag har inget vettigt alls att informera.

har skottat en jävla massa snö på framsidan. och jobbigt var det men fint blev det.

Vi får höras när jag har nått vettigare att säga till er.

Pusspåre


Det blir fel

somnade halv 5 i natt och gick upp runt 11 idag. har inga rutiner kvar. börjar bli jobbigt att inte ha nått att göra på dagarna nu. vänder på dygnet. äter oregelbundet och allt blir fel. har knappt någon koll på vilken dag det är.

på tal om att allt blir fel så kan ju ni nya bloggläsare få höra en gamal låt som just heter "det blir fel" och för er som inte hört mig innan.

Andiamo sjunger: intro, refräng och andra versen.

Jag sjunger: första versen och tredje versen.





jag har fan inget vettigt att säga. har suttit här hela dagen. finns inget vettigt att göra. jag vill ha ett jobb.

Detta lilla krig som jag talat om kommer att bestå av många långa diskutioner med vissa personer. ni får veta vad det handlar om när alla diskutioner är avslutade och det finns inget annat alternativ än att jag får min vilja igenom. för det går inte att hindra.

nej nu ska jag inte fylla era skallar med fler onödiga ord.

Pusspåre

Jag kommer aldrig ge upp

det kommer bli krig. alltså inget som har med våld att göra jag ska inte skada någon och ingen kommer skada mig men det kommer bli krig. en massa diskutioner. argument från olika håll. men nu har jag makten. Ingen ska ändra på det här. Ni får komma med vilka jävla argument ni vill. jag tänker inte lyssna. Jag gör precis som jag vill nu. det är mitt beslut. ni har inget att säga till om. jag vet att ni kommer försöka hindra mig. men det går inte. jag har fan krigat mot soc och allt vad det heter sen jag var 8 år så de här klarar jag utan problem. men att ha många emot sig. dom närmaste emot mig. men det kommer inte spela någon roll vad ni säger. och det du vräkte ur dig är helt ofattbart. hur fan tänkte du? Jag ska kriga. jag ska vinna. jag kommer vinna. ni kan inte hindra mig. tiden gör att mitt beslut vinner och att erat inte påverkar ett skit. Säg vad fan ni vill. spotta på mig. stampa på mig. jag reser mig upp ändå. jag är en fucking krigare. Jag vinner.

Jag avgör vad jag klarar av. jag avgör vad jag är mogen till. jag avgör om jag tänker lyssna på er.

ni avgör om ni tänker komma med idiotiska ideer. Ni gör allt värre.

när ni skriker på mig kommer jag lugnt prata. när ni försöker övertala kommer jag att skrika åt er. När ni drar för att det blir för jobbigt så kommer jag stå kvar. Det ska bli jävigt intressant att ta alla dessa diskutioner med er. för jag kommer vinna vad ni än säger. säg vad ni tycker jag skiter it. min vilja kommer att gå igenom i slut ändan iaf och vad ni än säger och gör så kommer det sluta med att jag är världens lyckligaste människa vad ni än väljer att göra när jag blivigt det.


Det var jävligt skönt att skriva av sig lite och ni kommer förmodligen inte fatta ett skit.

Pusspåre

Jag vill bli frisk. jag vill rappa



Nu vill jag blir frisk. i natt vaknade jag av att jag hostade så jag knappt kunde andas. de var inget roligt sätt att vakna på halv 5 på morgonen. men nu vill jag bli frisk. inte bara för att slippa hosa utanför jag vill kunna spela in nån låt. har ju flera som jag kan spela in nu. jag får väl fortsätta skriva texter tills halsen blir bra igen.

Var hos Arne idag. min morbror som fyllde 50. skriver mer om det imorgon. 
 
sov så gott.

Pusspåre

Livet är hårt men du är hårdare



nu är det faktiskt inte mitt fel att jag inte skrev något på hela dagen igår.

Jag satte mig vid datan igår kväll och tänke nu är det dags för ett blogg inlägg. men blogg.se vägrade fungera. det gick ju inte ens att logga in.

iaf så var gårdagen rätt slapp. träffade linus och vi gjorde inte så mycket alls. kollade igenom några låt projekt jag har. jag sjöng lite för min röst var nästan helt normal. har inte så ont i halsen längre men är lite hes.

igår kväll fick jag en såndär känsla. fan vad soft livet är ibland. jag satte mig i vardagsrummet runt klockan 11, slog på tven och hade datan i knät. då kände jag. fan vad det är skönt att vara uppe på kvällarna och nätterna när de inte springer runt en massa folk överallt och ingen som stör än lixom. riktigt skönt att bara sitta uppe själv ibland. och sen så skriver man ju faktiskt dom bästa låtarna på nätterna också vet inte varför men det blir som om hjärnan tänker helt anorlunda då. kanske just för att man inte har nått annat som förstör ens tankar när man sitter uppe själv.

Sen så kollade jag in på en gammal klasskompis blogg idag. Hennes pappa avled nyligen. Måste vara otroligt jobbigt. Vila i frid.


Idag fyller morbror Arne 50 år så vi ska förmodligen dit och gratta honom lite.


Pusspåre

Alla hjärtans dag



ja idag har jag inte bloggat alls för jag har faktiskt haft vettigare saker för mig :)

Andrea och jag sa att vi inte skulle köpa nått till varandra idag för att ingen av oss hade specielt mycket pengar.

Jag vaknade av att andrea väckte mig och jag var helt död. så kom jag på att det var alla hjärtans dag. lixom första tanken jag fick när jag vakna. så jag gick ut ur mitt rum och andrea undrade vad jag höll på med men då kom jag tillbaka med ett paket med denna kudde i.

det första hon säger är. Vi skulle ju inte köpa nått dum skalle. sen när hon öppna så sa hon jag älskar dig sötnos.

först e man en dum skalle sen e man en sötnos :) Hon är så underbar hon :)

men sen så åkte vi till barkarby med mamma och pappa. vi var inne på media markt 3 gånger och expert 3 gånger. skulle springa fram och tillbaka hela tiden. sen kom vi iaf hem med en wii fit. den e fan rolig :) sen så köpte vi ett till spel en till kontroll och så fick vi med sånadär grejer man sätter på kontrollen som ser ut som tennisrack, golfglubbor, base boll trä, bilratt och en vanlig kontroll så man kan hålla den åt andra hållet. sen tror jag inte de var nått mer vi fick med.

Sen har vi spelat wii hela dan och haft skit kul. måste säga att de känns rätt kul att säga att man kört go cart och hoppat back hoppning i vardags rummet. haha.

Nu ska jag äta lite sen bör jag väll fundera på att sova men är galet taggad på att skriva en låt :) får se hur det blir.


Pusspåre

Sova klockan 9 en lördag?

jag är jätte trött- kanske somnar snart men förmodligen så är jag vaken halva natten iaf. blir förmodliggen pigg någonstans på vägen. vi får se. jag ska försöka sova iaf. god natt

Pusspåre

Wallander - Dödsängeln



Tjena folket.

Det blev något vettigt av den här dagen också. eller ja vettigt och vettigt, har haft saker att göra iaf :)

pappa kom hem tidigt så vi åkte till stinsen och hköpte grejer till middagen.

Andrea och Jade kom hit och vi spelade lite wii sen så gjorde vi egen pizza och det blev otroligt gott :)

senare på kvällen så gick Jade till Tomas och Jag, Andrea, Mamma och Pappa kollade på Wallander - Dödsängeln och åt massa chips och drack coola. mysigt var det och filmen var bra. jag kom på vem som var mördaren först (stolt)

Annars har vi inte gjort så mycket. Andrea har redan lagt sig så vi har inte haft tid att planera morgondagen så jag har ingen aning om vad vi ska göra imorgon. det får vi se och det får ni läsa om senare.


Pusspåre

Vila i frid

Idag är det 4 år sedan farfar valde att somna in för gott.

jag tänker på dig farfar det gör jag hela tiden hoppas du hör låten ifrån himlen. jag ska inte va ledsen för att du är borta jag ska glädjas åt tiden du fanns här. jag vet att du vill det och jag kan inte annat än lee när jag tänker på hur du var. du kunde ju 7 språk flytande. så fort det stod fel i tidningen så strök du över just det ordet. inte för att någon annan skulle läsa samma artikel i samma tidning men det var ju tvunget att vara korekt.

du var en fin människa som jag ska minnas med glädje.

vi syns där uppe när tiden är inne.

Vila i frid


Det är rätt skönt att få rappa för en annan människa



jag har vart med linus idag. efter att vi vart i stinsen och glidit runt så drog vi hem till mig och jag körde några låtar live. och jag beter mig fortfarande likadant. första låten tittar jag gärna in i väggen och efter att jag kört några låtar så tittar jag personen i ögonen och bara njuter av att få framföra min musik. jag hoppas jag kan få stå på en scen någongång och få sprida min musik.

Hur som helst älskar jag ner nervositeten går över till ren lycka.

Jag älskar att skriva mina texter och sprida mina låtar för det ger en sådan lättnad i kroppen att få ut allt ur hjärnan.

här har ni en av låtarna jag körde live. dock är detta exemplat inte live versionen.

För  er nya här som inte känner igen min röst så är låten uppbyggd så här

Första versen : Jag

Andra versen : Andiamo

Refrängen : Jag

Tredje versen : Jag

Fjärde versen : Andiamo




Pusspåre

Det blir ingen inspelning

Kan inte spela in någon låt idag :(

Jag har slem hosta och de riktigt skär i halsen. sen så är jag täpt i näsan så det går inte.

Då är frågan vad man ska göra idag. har soppa torsk i bilen och då är det lite svårt att ta sig någonstans.

Imorgon så kommer andrea hit det ska bli mysigt det iaf. men idag har jag ingen aning om vad jag ska göra.

är rätt besviken på att jag inte kan spela in men vad kan man göra. jag hör av mig när jag har nått vettigare att säga :)

Pusspåre

slapp style med jimmyh

hej bloggen, vad har ni för outfit idag? hahahhahahaha jag bara driver. jag är rätt så rastlös så har inte mycket bättre saker för mig.

Nej men om man skulle vara allvarlig.

Jag har bara kännt mig slapp hela dagen :) det är as skönt att bara slappa så där nån gång ibland. bara legat i sängen hela dagen och haft datan i knät. galet slapp dag helt enkelt finns inte så mycket mer att säga. jag har ju inte gjort ett piss på hela dagen. men imorgon så ska jag spela in en låt som inte kommer släppas på ett tag. spännande va? haha vi hörs imorgon. god natt på er stackars blogg läsare som läser detta meningslösa tråkiga inlägg.


Pusspåre

En man skjuten i skallen i rotebro

Man hittad mördad i Sollentuna

En man hittades död i Sollentuna strax före midnatt.
Polisen misstänker att han har bragts om livet och har inlett en förundersökning om mord.
- Han hade skjutits i huvudet, säger Stefan Marcopoulos på Norrortspolisen. 

Mannen, som var mellan 30 och 40 år, påträffades utomhus i ett villaområde på Ebba Brahes väg i Rotebro.
– Han hittades av en flanör strax före midnatt, säger Stefan Marcopoulos, informationsansvarig på Norrortspolisen.
Mannen fördes till Karolinska universitetssjukhuset, där det konstaterades att han var död. Läkarna misstänkte att han bragts om livet och kontaktade polisen som fick larm om händelsen klockan 23.56.
– Han hade skjutits i huvudet, eller hade en skottskada i huvudet. Vi har en inlett en förundersökning om mord.



Polisen är förtegen

Polisen genomförde i natt en teknisk undersökning av platsen och har även genomfört dörrknackningar i området.
– Vi har pratat med vittnen och anhöriga, men vill gärna komma i kontakt med fler vittnen som har rört sig i området sen kväll eller tidig morgon.
Mannen bodde i Rotebro och finns inte med i polisens register sedan tidigare. Polisen vill inte svara på om det finns någon misstänkt, eller om någon har gripits för dådet.


Tips kan lämnas till polisen på telefonnummer 08-401 55  99.







vad ska man säga ?

Fy fan vad soft låt



Tjena. jag håller på med en väldigt speciel låt. Den kommer bli jätte fin och den ska bearbetas noga innan den släpps. hanlingen är väldigt speciel och beatet e tokigt skönt. det är inte deppig låt. den är glad. jag vet inte riktigt när den kommer släppas men inom några veckor. jag har skrivigt klart 2 verser och refrängen så det återstår bara att skriva en vers.

Jag hittade beatet kl 12 i natt och tänkte varför hittade jag det nu för jag måste ju sova skulle upp halv 8 i morse. men hur som helst började jag skriva och tänkte. varför är det alltid så här. att man skriver bäst på nätterna då man verkligen måste sova. jag skrev en liten bit och tänkte nu sover jag men sen kom jag fram till att jag hade så mycket i huvudet så att jag var tvungen att skriva så långt det gick. så jag slutade väll skriva nån gång runt klockan 2 i natt.

Hur som helst så kommer låten bli otroligt vacker när den är klar men det kommer ta tid. Handlingen är hemlig tills låten släpps. Hoppas ni inte blir för nyfikna :)

Pusspåre

Ibland är det jobbigt med diabetes

i natt var det ingen rolig natt. klockan 1 släckte jag lampan. sen kom jag på att jag måste ta ett prov. kände mig rätt så hög i blodsockret. jag låg på 20,8 normalt värde är mellan 5 och 10. så jag tog en insulin dos och tänkte vara vaken en stund till för att se att jag sjönk i blodsockret. sen så kände jag att det blev blött vid nålen. då var det inte lika roligt. klockan 2 på natten var jag  tvungen att sätta mig och byta nyl, slang och insulin. eftersom jag var helt död och det ville krångla lite extra så var jag inte klar fören runt halv 3. då var jag tvungen att hålla mig vaken i en timme till för att se så allt fungerade. får man inget insulin alls så börjar man kräkas efter ungefär 4 timmar. så det var bara att hålla sig vaken en timme och klockan 4 i morse fick jag äntligen sova.

så här ser nålen ut.



den till höger är nålen och den till venster är en skarv som man tar av när man tillexempel duschar.



och sådär ser insulinpumpen ut. kopplad med en slang till nålen.

jag tycker jag har kommit på versta grejen. men tanke på att den gör samma sak som en människas bukspottkörtel bara de att jag måste trycka på en knapp när jag äter. varför heter det då insulinpump. jag tycker att elektrisk bukspottkörtel låter bättre. eller halvautomatisk bukspottkörtel eller något liknande låter bättre.



sen så kollade jag i min almenacka igår vilket jag inte gjort sen början av januari och det visade sig att jag ska till bup imorgon så då var det ju tur att jag kollade i den igår med tanke på att ingen annan kom ihåg att jag skulle dit heller. så hur som helst ska jag till bup imorgon och prata om de vanliga. hur medicinen funkar. hur livet är och om man haft några utbrott sen sist.

så nu har ni fått lite mer koll på mitt liv.


Pusspåre

Jimmyh & Andiamo - vila i frid (Ny version)

tjena folket.

Låten "vila i frid" vart vi inte helt nöjda med. efter att vi laddat upp den på youtube så märkte vi att Andiamo låg i otakt på sista versen sen så sjöng vi fel på några ställen. Nu är låten inspelad på nytt och här har ni då nya versionen på Vila i frid.



kommentera gärna vad ni tycker om skillnaden på låtarna den andra versionen finns att höra på min yotube profil för att komma dit klickar ni här . sedan är det bara klicka på den låten.

Pusspåre

Andiamo - Positiva toner

Andiamo har släppt en ny låt igen. han uttrycker sig själv att det är en hyffsat ironisk låt, men lyssna sprid och njut :)



Pusspåre

Det känns ju rätt meningslöst att publicera detta inlägg

vad vill ni höra?


Tjena alla människor. skrev ju inget igår men det hände ju inte så mycket då heller. jag och andrea var i stinsen och kollade runt lite. sen på kvällen så kom jade och vi spelade wii och hade lite halv skoj. roligare än så blir det inte.

idag har vi inte gjort så mycket livsviktigt heller. vi hade lite tråkigt i morse så vi drog till ikea och kollade runt lite. efter ikea så blev det till att köpa munkar och dra hem och smaska. senare så kom jade och tomas. vi har spelat lite wii igen och sen så åkte alla så nu är jag ensam här och letar beat men känner ingen motivation till någonting just nu så jag ska bara sitta här och inte göra nått vettigt alls.

så nu när jag lyckats tråka ut er läsare så ska jag göra nått annat tills jag har nått vettigt att säga och hör av mig igen.


Pusspåre



ha datan i knät utan att döda spermierna

dom flesta vet väll att det inte är så hälsosamt att ha en varm dator i knät med tanke på att de blir väldigt varm mellan benen.

jag var ju på ikea idag och köpte denna sak.



Man har den i knät och datan på. tycker det är hur smart som helst. för ovanpå är det hård plast som gör att datan står stadigt och undersidan är i samma material som dom gamla hedliga sackosäckarna. alltså påsen under plast skivan är fylld med vita små bollar typ frigolit men ändå inte. vilket gör att datan står stadigt uppe på och undersidan formar sig efter benen. riktigt bekvämt och hälsosamt om man vill ha barn :)

denna pryl heter "bräda" och kostar 149 kr.


efter att jag var på ikea så åkte jag till elgiganten i häggvik och köpte en ja vad heter dom. adapter? omkopplare? det är iaf så att man kan koppla in micksladden. man kopplar in den stora mick pluggen i omkopplaren så är det en liten plugg i andra änden så man kan koppla in den i tillexempel bärbara datorer och dvd spelare.

det är vad jag har roat mig med idag.


Pusspåre

Ikea

nu åker jag till ikea. perfekt att va där mitt på dan. inget folk alls där, hur skönt som helst.



Skriver så fort jag kommer hem.

Pusspåre

Allt går med silvertejp

Det mästa går med silvertejp. man kan fan laga nästintill allt. men nu har jag inte lagat jag har byggt. haha  resultatet blev faktiskt bra.



Ett bords stativ. en gammal bordslampa, en mickhållare och silvertejp.

Funkar hur bra som helst.

och här kommer folk och klagar på att ungdommar inte är kreativa.


Pusspåre

Andiamo - Vart jag kommer ifrån (När ingen av dom hör)

Andiamo har släppt en ny låt.

lyssna njut och sprid :) <3

 



Pusspåre

jobb sökes

jag söker jobb. är det någon av alla mina läsare som behöver någon på ett jobb? jag kan jobba med det mästa. dock endast jobb som inte kräver någon utbildning. men jag har jobbat som vägarbetare tidigare och kan nu tänka mig nästa vilket jobb som helst. finns det någon som känner nån som känner nån ? är tacksam för alla alternativ.

jag kan jobba fysiskt och är snabblärd, gillar nya utmaningar, är social och väldigt framåt.

annars så måste jag börja söka alla jobb som finns nu för praktiken är avslutad pga att jimpa välte med lastbilen så den är på lagning och de tar över en månad.

men nu ska jag vidare.

Pusspåre

full gas motor ras



bilden har absolut ingenting med detta inlägg att göra, hur som helst är den tagen på Miras dop.

jag och pappa tittade på bilen igår och de va inte så glädjande. bakre motorfästena har gått av så hela motorn lutar in mot bilen. vilket gör att fästet till avgasröret också gått av. så idag kom bergaren och hämtade bilen för 5e gången. så nu får man vra utan den ett tag igen.

hur som helst satt jag och var lite rastlös igår och kom på att jag inte släppt nån låt på länge så jag öppnade word och på typ 5 minuter hade jag skrivigt en vers. vet inte hur de gick till för jag tänkte knappt men de kommer nog bli bra. får fortsätta skriva imoron.

idag så har jag och Andrea vart i stan med Alexandra och hennes pojkvän Simon. vi gled runt och gjorde nog inget vettigt alls. men trevligt hade vi och nu e jag helt slut. vara i stan vid alla folk e inte så smart när man glömde ta sin adhd medicin i morse men det gick hur bra som helst.

sen de som är mindre roligt är att jimpa välte med lastbilen idag. han klarade sig bra men lastbilen klarade sig inte lika bra. vindrutan gick sönder och ena dörren gick tydligen sönder. men det är ju bra att jim klarade sig iaf. är glad att jag inte jobbade idag.

Nu så ska jag bara ta det extremt lugnt och njuta utav livet. är så jävla lugn i kroppen så det är otroligt. helt underbart att man har denna fantastiska ro i kroppen och bara kan njuta av livet utan några ångest attacker.


Pusspåre

RSS 2.0