det är med stolthet jag ger er fingret

detta samhälle, denna diskriminering, detta rätts system, denna så kallade vård.

ni kan fan inte lösa några problem utan att ta reda på vad dom kommer ifrån, när ska ni lära er? om en kille e stökig i skolan så är han bara knäpp? ta reda på varför han är stökig istället. om någon slår ner någon så dömmer ni dom utan någon fakta. ta reda på varför han slåg ner han istället. sätta ungommar i fosterfamilj eller ungdoms anstalt funkar tills dom kommer hem igen då fortsätter allt. när ska ni lära er hur världen funkar?

om en vuxen människa som har barn är alkolist då försöker man bara hjälpa barnet. hur ska barnet någonsin kunna må bättre om föräldrarna fortsätter dricka? sen när barnet själv börjar supa så är det bara barnet som får hjälp. självklart ska barnet få hjälp men de kommer aldrig bli bra så länge ni inte löser hela problemet. så jävla trätt på detta jävla system vi lever i.

jag har en kompis som nyligen skapat en blogg. han gjorde det inte frivilligt. det var blev tvingad att börja blogga av socialen och bup (barn och ungdoms psykiatrin)

bloggen handlar om hans liv som kleptoman. han går på möten om det 3 dagar i veckan och målet med bloggen är att se vad allmänheten tycker om hans beroende av att begå kriminella handlingar och att komma bort ifrån det livet. men sjukdommen fungerar precis som alkoholism. du känner suget av att sno sen när du gjort de får du kicken. han är då precis som en alkoholist han vill sluta sno men ändå inte. och dom säger att han är i förnekelse stadiet. precis som mig så rappar han, dock har han hållt på mycket längre men vi ska snart göra en låt tillsammans.  han kallas anden och bloggen hitar ni genom att klicka här 

hoppas du tar dig ur det här anden. jag ska göra allt jag kan för att hjälpa dig om det går och du vill. kommer alltid ställa upp. kärlek till dig broder. 



                                                bild på anden

pusspåre 

Kommentarer
Postat av: Anden

Broder allting löser sig ska göra allt för att ''nyktra till'' Peace Andiamo<3

2009-10-14 @ 19:13:40
URL: http://laspirita.blogg.se/
Postat av: Miranda Larsson

du har så rätt med översta. man måste ju ta reda på var problemet kommer ifrån det finns nästan alltid en anledning till alla handlingar.

2009-10-15 @ 13:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0