Ni är för underbara


Jag vill börja med att tacka för alla fina kommentarer om låten till Andrea och sen vill jag tacka alla som hjälpt till att sprida låten. låten har inte ens legat uppe i 3 dagar och har redan 344 visningar. Den får fler visningar fort vilket är jätte roligt.

Sen här för någon dag sen så loggade jag in på facebook och såg nått jätte roligt.Tro mig att jag fick en chock. Jag har svårt att förstå hur många det är som lyssnar på min musik. Väldigt svårt att ta reda på faktiskt. Så jag utgår ifrån att det är mina vänner och några till.

Denna Maria bor i Göteborg och att någon i göteborg skulle ha en redovisning om mig tycker jag är väldigt ofattbart. Men grymt roligt!

Dock tycker jag att det är lite tråkigt att denna tjej som redovisade om mig inte kontaktade mig. Om någon annan mot förmodan skulle göra något liknande så får ni gärna säga till före eller efter. Jag har inget emot att ni pratar om mig eller min musik. Men det vore kul med kontakt också!


Jag kom inte in på internet i morse så jag satt och fixa lite i bild redigerings programet.Min lilla prinsessa ♥

Sen så har jag faktiskt lovat att länka till en blogg här. Och nu ska jag vara TYDLIG. Om du, vem som helst. Lämnar en kommentar "kan du länka till min blogg" så kommer jag INTE att göra det. Det här är min blogg och ingen reklam sida.

Men om jag hittar en blogg som jag verkligen tycker om så kommer jag att länka. Denna tjej har inte bett om att bli länkad. Hon gick i min gamla skola. Hon såg mig på bussen, började prata med mig på facebook och undrade om hon fick lägga upp min låt till Elvira i sin blogg. Absolut sa jag.

Sen så visade det sig att hon skrev ett helt inlägg om mig och skrev en beskrivning om mig som jag inte ens själv skulle klara av att skriva. Hon skrev det riktigt bra faktiskt.

Och sen anledningen till att jag tänkte länka var att hon skrev så otroligt bra om hur många tjejer tycker att dom är tjocka när dom inte är det. Och jag tycker det är fruktansvärt när smala tjejer tycker att dom är feta. Sen säger man det till en smal tjej och hon säger. Jag är inte smal.

Dessa ramar "vi" byggt upp för hur en kvinna ska se ut är så sned vridna att det är obehagligt. Alla är olika men jag vill inte att en tjej medvetet ska gå ner i vikt för att se ut som ett skellet. Det finns dom som är jätte smala. Äter och äter men inte går upp i vikt. Det är en sak men om du har kurver, Rumpa och tuttar varför försöka bli av med dom?

Blogg adressen till Isabelle har ni här http://beldec.blogg.se/

In och läs med er!

Igår var jag ledig ifrån jobbet. Och det var man ju glad för när man vaknade och tittade ut genom fönstret. Men vi lyckades ta oss till föräldra gruppen som vi skulle till och där fanns det en hyffsat ung mamma. föd 1990. Inte så mycket äldre än oss. Dock var det 5 mammor och 2 pappor bara. Men Mammorna är mamma lediga och papporna jobbar. Så är det.

Idag ska vi iväg på babysim och sen ska vi bjuda Elviras mormor på middag.

PusspåreKommentarer
Postat av: Mli

Tycker du är grym på att skriva låtar, jag lyssnar på dina låtar jätte ofta, jag visade en låt för min kompis den där "jag ska bli pappa" hon föll för den och länka den både på fb och på bdb . Din senaste låt var grymt fin gillar den verkligen :)Hoppas du lägger ut ännu en låt till snart kan inte få nog av din underbara musik :)Och du har en fin liten dotter ska du veta :)

2011-02-12 @ 09:46:18
Postat av: Mli

Tycker du är grym på att skriva låtar, jag lyssnar på dina låtar jätte ofta, jag visade en låt för min kompis den där "jag ska bli pappa" hon föll för den och länka den både på fb och på bdb . Din senaste låt var grymt fin gillar den verkligen :)Hoppas du lägger ut ännu en låt till snart kan inte få nog av din underbara musik :)Och du har en fin liten dotter ska du veta :)

2011-02-12 @ 09:46:40
Postat av: Andens mamma....

OTROLIGT Bra blogg du har!!!! Fint och välskrivet!

Kram Lena

2011-02-12 @ 10:43:47
Postat av: Johanna

Kan någon/du länka inlägget som är skrivet om dig? Hittade inte.Gillar din blogg starkt, så kul att se hur bra man kan lyckas - även fast man är ung! :)

2011-02-13 @ 01:20:10
Postat av: isabelle

http://beldec.blogg.se/2011/february/jimmyhhbloggse.html#commentDär är inlägget! :) Men Jimmy? vet inte om dom kollar på svar på kommentarer här, så du får väl maila henne eller lägga upp länken så dom ser! :D Kram!

2011-02-13 @ 16:42:09
URL: http://beldec.blogg.se/
Postat av: annawestberg - mamma till nellie

Gud vilken fin blogg du har en jätte vacker dotter!

Jag va inne på youtube och så hittade jag dina låtar. Dedär till din dotter är helt underbar!

2011-02-13 @ 18:47:25
URL: http://www.nattstad.se/Anna.Westberg
Postat av: Johanna mamma till 2 sessor

Fin blog, duktig du är som kämpar på stor eloge till er båda som tagit detta stora kliv att bli mamma och pappa. Jag har ett litet förslag till dig/er, jag lämnar min mail så kan ni kontakta mig så kan jag berätta mera. Kanske inte är så litet ändå men jag vet hur det kan vara när man nyligen blivit förälder, skulle vara mycket roligt för min del.

2011-02-15 @ 22:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0